Kaan Kural

Kaan Kural

Son dakika Kaan Kural haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Kaan Kural ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Kaan Kural haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Kaan Kural

haberleri sayfasında son dakika yaşanan kaan kural gelişmeleri de dahil olmak üzere 166 kaan kural haberi bulunmuştur. Tüm kaan kural haberleri aşağıda listelenmiştir.
Teknik direktörlüğü bıraktı! İşte yeni mesleği...
Teknik direktörlüğü bıraktı! İşte yeni mesleği... Galatasaray'ın efsane futbolcularından Tugay Kerimoğlu, teknik direktörlük kariyerine nokta koyarak Tivibuspor'la anlaştı.
24.02.2018 Süper Lig
Fenerbahçe'nin şampiyonluk vakti
Fenerbahçe'nin şampiyonluk vakti Üst üste 3. kez Euroleague Final-Four'unda mücadele edecek sarı-lacivertliler geçen sezon kıl payı kaçırdığı kupayı bu sezon seyircisi önünde kazanmakta kararlı.
19.05.2017 Fenerbahçe
Kocaeli Üniversitesi İletişim Festivali başlıyor
Kocaeli Üniversitesi İletişim Festivali başlıyor Kocaeli Üniversitesi İletişim Fakültesi öğrencileri tarafından düzenlenen İletişim Festivali'nin (İLEF16) ilki bu yıl gerçekleşecek...
29.04.2016 Yaşam
‘Gelmez bir daha senin gibisi’
‘Gelmez bir daha senin gibisi’ Kobe Bryant basketbola veda maçında 60 sayı kaydetti.
15.04.2016 NBA
'Final bize yetmez şampiyon olacağız'
'Final bize yetmez şampiyon olacağız' Basketbol ULEB Avrupa Kupası yarı final rövanşında dün deplasmanda İspanya'nın Gran Canaria takımına 94-81 yenilmesine karşın ilk maçta elde ettiği skor avantajıyla finale yükselen Galatasaray Odeabank, İstanbul'a döndü.
7.04.2016 Galatasaray
Yılın En’leri açıklandı
Yılın En’leri açıklandı 5. Boğaziçi Üniversitesi Spor Ödülleri Töreni’nde ‘Yılın En’lerini açıkladı.
29.12.2015 Futbol
Dijital oyunların geldiği son nokta!
Dijital oyunların geldiği son nokta! Türkiye oyun endüstrisinin önemli organizasyonlarından biri olan GameX Uluslararası Dijital Oyun Fuarı, İstanbul Lütfi Kırdar Fuar Merkezi’nde 17 Aralık’ta kapılarını açtı...
28.12.2015 Bilim ve Teknoloji
Kaan Kural'dan sert eleştiri!
Kaan Kural'dan sert eleştiri! Basketbol yorumcusu Kaan Kural, Basketbol Federasyonu'nun Galatasaray ile ilgili verdiği kararı sert bir şekilde eleştirdi.
18.09.2014 Galatasaray
'Dünya 2.'siysen son 8'e kalacaksın'
'Dünya 2.'siysen son 8'e kalacaksın' FIBA Avrupa ve TBF Başkanı Turgay Demirel, 12 Dev Adam’ın Top16’da Avustralya’yı geçmek zorunda olduğunu söyledi:
5.09.2014 Basketbol
Özaydınlı'dan şok tweet
Özaydınlı'dan şok tweet Fenerbahçeli eski yönetici Murat Özaydınlı, Kaan Kural'a attığı tweetle herkesi şoke etti.
18.06.2014 Galatasaray
G.Saray'dan tarihi karar!
G.Saray'dan tarihi karar! G.Saray, F.Bahçe ile oynayacakları ve şampiyonun belirleneceği final serisinin 7. maçına çıkmama kararı aldı
17.06.2014 Galatasaray
Teodosic Avrupa'nın en büyük kumarı!
Teodosic Avrupa'nın en büyük kumarı! Kaan Kural, Anadolu Efes'in gelecek sezon için anlaşmaya vardığı Milos Teodosic'i yorumladı:
12.05.2014 Basketbol
Gelecek sezona hazır mısınız?
Gelecek sezona hazır mısınız? Beko Basketbol Ligi’nde play-off heyecanı yarın başlıyor... Kaan Kural ilk tur eşleşmelerini yorumladı:
11.05.2014 Basketbol
Şimdi gerçek rekabet zamanı
Şimdi gerçek rekabet zamanı NBA'DE play-off heyecanı bugün start alıyor... Kaan Kural; nam-ı diğer Mr. NBA eşleşmeleri yorumlayıp tahmin yaptı:
18.04.2014 Basketbol
Twitter yasağına twitter'dan tepki var!
Twitter yasağına twitter'dan tepki var! Twitter kullanıcıları yasağı aşmanın yolunu kısa sürede buldu
29.09.2021 Gündem
Efes 'Duda'k uçuklatacak
Efes 'Duda'k uçuklatacak Anadolu Efes, Vangelis Aggelou’dan önce de kapısını çaldığı 70 yaşındaki ‘Duda’ lakaplı Sırp antrenörle, 2 yıllığına 4 milyon Euro karşılığında el sıkıştı.
4.02.2014 Basketbol
Anadolu Efes’te Ivkovic sesleri
Anadolu Efes’te Ivkovic sesleri Beko Basketbol Ligi'nde önceki gün F.Bahçe Ülker'e kendi sahasında 73-64 kaybeden ve THY Euroleague Top 16'da oynadığı 5 maçın sadece 2 tanesini kazanan Anadolu Efes gelecek sezon için büyük oynuyor.
4.02.2014 Basketbol
Türkiye Dünya Kupası'na gidebilir
Türkiye Dünya Kupası'na gidebilir FIBA Basketbol Dünya Şampiyonası için wildcard talebinde bulunan İtalya'nın bu talebini geri çekmesi üzerine Türkiye kupaya gitmek için umutlandı.
25.01.2014 Basketbol
Fener eriyor!
Fener eriyor! THY Eurorleague'deki temsilcimiz Fenerbahçe Ülker, Malaga'ya deplasmanda 89-75 mağlup oldu.
18.01.2014 Basketbol
Gözler F.Bahçe'ye çevrildi!
Gözler F.Bahçe'ye çevrildi! NBA'de Orlando Magic forması giyen milli basketbolcu Hidayet Türkoğlu'nun serbest kalmasıyla birlikte gözler Fenerbahçe Ülker'e çevrildi.
4.01.2014 Basketbol
Aggelou, Ivkoviç için koltuğu ısıtacak
Aggelou, Ivkoviç için koltuğu ısıtacak Anadolu Efes’te, Oktay Mahmuti Dönemi dün resmen bitti, YErine VaggelIs Aggelou getirildi
23.12.2013 Basketbol
Devlerin düellosu
Devlerin düellosu Rekabete doymaya hazır mısınız? Beko Basketbol Ligi’nde bugün G.Saray Liv Hospital, F.Bahçe Ülker’i ağırlıyor...
8.12.2013 Basketbol
Derbi Kartal'ın
Derbi Kartal'ın Rixos Cup’ın ilk maçında Beşiktaş Integral Forex, Fenerbahçe Ülker’i mağlup etti
24.09.2013 Basketbol
Kural sordu, Erdenay'a kramp girdi
Kural sordu, Erdenay'a kramp girdi A Milli Basketbol Takımı'nın Eurobasket 2013'e veda etmesinin ardından TBF Başkanı Turgay Demirel, Milli Takımlar Menajeri Harun Erdenay, Milli Takım Antrenörü Bogdan Tanjevic ve Milli basketbolcu Hidayet Türkoğlu'nun katılımıyla basın toplantısı düzenlendi.
12.09.2013 Basketbol
Kural sordu, Erdenay'a kramp girdi
Kural sordu, Erdenay'a kramp girdi TBF'nin düzenlediği basın toplantısında VATAN yazarı Kaan Kural ile Harun Erdenay arasındaki diyalog özellikle sosyal medyada büyük yankı buldu.
12.09.2013 Spor

Benzer Haber Etiketleri

Kaan Kural ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki kaan kural haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.