Jandarma Karakolu

Jandarma Karakolu

Son dakika jandarma karakolu haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan jandarma karakolu ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını jandarma karakolu haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Jandarma Karakolu

haberleri sayfasında son dakika yaşanan jandarma karakolu gelişmeleri de dahil olmak üzere 1.496 jandarma karakolu haberi bulunmuştur. Tüm jandarma karakolu haberleri aşağıda listelenmiştir.
Milyonlar havada uçuştu! Jandarmaya bağışladı
Milyonlar havada uçuştu! Jandarmaya bağışladı Burdur’un Bucak ilçesinde eşi öldükten sonra tek başına yaşayan Fatma Arıcan'a Antalya kara yolu üzerinde bulunan yaklaşık 3 dönümlük arazisine milyonlarca lira teklif yapılmasına rağmen red etti. Arıcan, "Devletim hep yanımda oldu, şimdi ben de arazimi devletime veriyorum" diyerek arazisini jandarmaya bağışladı.
13.03.2024 Gündem
Kocasını av tüfeği ile öldürdü! Susma hakkını kullandı
Kocasını av tüfeği ile öldürdü! Susma hakkını kullandı Burdur'da çıkan tartışmada eşi İsmail Işık'ı (32) av tüfeğiyle vurup, öldüren Ayşe Işık (28), 'kasten öldürme' suçundan tutuklandı. Ayşe Işık, jandarmada, savcılıkta ve mahkemede susma hakkını kullandı.
29.05.2023 Yaşam
'Kesik baş’ cinayetinin tek tutuklu sanığı tahliye edildi
'Kesik baş’ cinayetinin tek tutuklu sanığı tahliye edildi Zonguldak'ta Mustafa Keleş’in (70) başı baltayla kesilerek öldürülmesine ilişkin 9 sanığın ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası istemiyle yargılandığı davada, mahkeme heyeti, tutuklu tek sanık olan kardeşi İbrahim Keleş’in (64) somut delil bulunmaması ve sağlık durumu nedeniyle tahliyesine, diğerlerinin ise adli kontrol tedbirinin kaldırılmasına karar verdi.
18.05.2023 Yaşam
2 çocuk annesi kadın konteynerde ölü bulundu! Dini nikahlı eşine linç girişimi
2 çocuk annesi kadın konteynerde ölü bulundu! Dini nikahlı eşine linç girişimi Antalya’nın Manavgat ilçesinde ormanlık alandaki konteynerde yaşayan 2 çocuk annesi 38 yaşındaki kadın, yatağında ölü bulundu. Olayı duyup gelen yakınları ise, hayatını kaybeden kadının dini nikahlı eşini linç etmeye kalkıştı. Jandarmanın araya girmesiyle öfkeli aile yakınları sakinleştirilirken, olayla ilgili inceleme başlatıldı.
2.05.2023 Yaşam
Gamze'yi öldüren annesi ile babasına ağırlaştırılmış müebbet istemi
Gamze'yi öldüren annesi ile babasına ağırlaştırılmış müebbet istemi Muğla'nın Bodrum ilçesinde, Gamze Sakallıoğlu'nun (17), yatağında ölü bulunmasıyla ilgili, gizli tanığın itirafıyla gözaltına alınıp tutuklanan annesi Turcen (52) ile babası Mehmet Halil (53) Sakallıoğlu hakkında, 'Nitelikli kasten öldürme' suçundan ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası talep edildi.
9.03.2023 Yaşam
MİT, 12 terör eyleminin faili PKK/KCK'lı teröristi Irak'ta yakaladı
MİT, 12 terör eyleminin faili PKK/KCK'lı teröristi Irak'ta yakaladı Milli İstihbarat Teşkilatı'nca (MİT), Irak'ın Süleymaniye şehrinde düzenlenen operasyonda 12 eylemde 60 güvenlik personelinin şehit edilmesinde yer alan PKK/KCK'lı 'Soreş/Soreşger' kod adlı Ramazan Güneş, yakalanarak Türkiye'ye getirildi.
28.02.2023 Gündem
Tartıştığı oğlunun yumruğuyla düşüp başını vurdu, hastanede öldü
Tartıştığı oğlunun yumruğuyla düşüp başını vurdu, hastanede öldü Antalya'nın Manavgat ilçesinde tartıştığı oğlu Mehmet E.'nin (28) yumruk darbesiyle düşerek başını vuran Ömer E. (61), hastanede yaşamını yitirdi. Tartışma sırasında araya giren anne ise kolundan bıçakla yaralandı.
7.01.2023 Yaşam
Aydın'da vatandaşların da yardımıyla facianın eşiğinden dönüldü!
Aydın'da vatandaşların da yardımıyla facianın eşiğinden dönüldü! Aydın'da Dilek Yarımadası Kuşadası Güzelçamlı Milli Parkı'nda akşam saatlerinde orman yangını çıktı. Yangın bölgedeki insanların duyarlılığı sayesinde kısa sürede söndürülürken bölgede adeta facianın eşiğinden dönüldü.
20.09.2022 Yaşam
İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Bahadır Erdem'in makam aracı vatandaşa çarptı: 1 ölü
İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Bahadır Erdem'in makam aracı vatandaşa çarptı: 1 ölü İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Bahadır Erdem’in şoförünün kullandığı makam aracı, Eskişehir’de yolun karşısına geçmeye çalışan kadına çarptı. Ağır yaralanan şahıs, kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.
1.09.2022 Yaşam
Tunceli Valiliği'nden, il başkanının karakol ziyaretindeki karşılamaya inceleme
Tunceli Valiliği'nden, il başkanının karakol ziyaretindeki karşılamaya inceleme Tunceli Valiliği, AK Parti İl Başkanı Sercan Özaydın'ın jandarma karakolunda 'tören kıtası' ile karşılandığı iddialarıyla ilgili inceleme başlattı.
28.07.2022 Gündem
Günlerdir aranıyordu! 20 yaşındaki Şehmus'tan iyi haber geldi: 'Böğürtlen yiyerek hayatta kaldım'
Günlerdir aranıyordu! 20 yaşındaki Şehmus'tan iyi haber geldi: 'Böğürtlen yiyerek hayatta kaldım' Tekirdağ ile İstanbul sınırları içinde kalan Çamlıkköy Tabiat Parkı'na 8 gün önce ailesiyle piknik yapmak için gelip, ormanda kaybolan Şehmus Ele, ormanlık alanda sağ olarak bulundu. Eke, ifadesinde, “Fotoğraf çekerken kaybolduğumu anladım. İlk 4 gün hiçbir şey yemedim. Daha sonra cep telefonumu, elbiselerimi beni arayanlara iz olsun diye bıraktım. 4’üncü günün sonunda bitkin düşünce ormanda bulduğum böğürtlenleri yedim. Böğürtlen yiyerek hayatta kaldım” dedi.
19.07.2022 Yaşam
Annesine ulaşamayınca market sahibini eve gönderdi, kadının cansız bedeni bulundu!
Annesine ulaşamayınca market sahibini eve gönderdi, kadının cansız bedeni bulundu! Antalya'nın Manavgat ilçesinde 2 çocuk annesi 40 yaşındaki kadın evinde tabanca ile vurulmuş halde ölü bulundu. Olay, kadının oğlunun annesine ulaşamayınca evlerinin yakınındaki marketi araması ve market sahibinin kızının gidip eve bakması sonucu ortaya çıktı. İhbar üzerine olay yerine gelen 112 sağlık ekibi kadının öldüğünü belirlerken, kadının cenazesi yapılan incelemelerin ardından Adli Tıp Kurumuna gönderildi.
3.06.2022 Yaşam
Anne vahşeti! Her satırı korkunç: Emzirirken boğmaya çalıştım, sonra...
Anne vahşeti! Her satırı korkunç: Emzirirken boğmaya çalıştım, sonra... Antalya'nın Manavgat ilçesinde dehşet veren bir olay yaşandı. 2 yaşındaki kızı Betül bebeği bıçaklayarak öldüren cani anne tutuklanırken, bir hafta önce 2 yaşına giren Betül bebek de aynı saatlerde toprağa verildi. Psikolojik sorunlar yaşadığı belirtilen cani annenin tüyler ürperten ifadesinde, kızını emzirdikten sonra boğmaya çalıştığını ve daha sonra meyve bıçağı ile bıçakladığını, neden yaptığını bilmediğini söylediği bildirildi.
13.05.2022 Yaşam
Isparta’da yakalandılar! Adliyeye böyle getirildiler
Isparta’da yakalandılar! Adliyeye böyle getirildiler Antalya’nın Manavgat ilçesinde meydana gelen inek hırsızlığı olayıyla ilgili Isparta’da yakalanarak Manavgat’a getirilen 2 şüphelinin Covid-19 testi pozitif çıktı. Adliyeye tulum içerisinde getirilen 2 kişi tutuklandı.
24.02.2022 Yaşam
Merak uğruna milyonluk arabasından oldu!
Merak uğruna milyonluk arabasından oldu! Antalya'nın Manavgat ilçesinde fotoğraf çekmek için orman yangınından etkilenen Ulukapı Bardaklar mevkiindeki kesim alanına gelen Rus uyruklu Türk vatandaş lüks otomobilinden dumanlar çıkmaya başlayınca aracını terk etti. Alkhazur Abukaev’in inmesinin ardından lüks otomobil, kesilen ağaçlar arasında 80-90 metre aşağıya inerek ağaç köklerine takılıp durabildi.
25.12.2021 Yaşam
Yusuf Güney gözaltına alındı
Yusuf Güney gözaltına alındı Manavgat'da devam eden yangına destek için giden şarkıcı Yusuf Güney, orman memurlarıyla tartışıp, havaya ateş açında gözaltına alındı.
3.08.2021 Magazin
Eşi için kayıp başvurunda bulunmuş! Öldürüp gömmüş
Eşi için kayıp başvurunda bulunmuş! Öldürüp gömmüş Antalya'nın Alanya ilçesinde Mesut Öztürk'ün (29) kayıp başvurusunda bulunduğu eşi Aslı Öztürk'ü (36) çıkan tartışma sonrası boğarak öldürdüğü, daha sonra halıya sarıp, götürdüğü araziye iş makinesiyle gömdüğü ortaya çıktı.
23.05.2021 Yaşam
Tunceli'de 11 yıl önce şehit olan 5 asker anıldı
Tunceli'de 11 yıl önce şehit olan 5 asker anıldı Tunceli'nin Nazımiye ilçesi Sarıyayla Jandarma Karakolu'na 1 Mayıs 2010 yılında PKK'lı teröristlerin düzenlediği saldırıda şehit düşen 5 asker için anma düzenlendi.
1.05.2021 Gündem
Bu kez de lahmacun! Ekipler gördüklerine inanamadı
Bu kez de lahmacun! Ekipler gördüklerine inanamadı Antalya'nın Gazipaşa ilçesinde lahmacun arasına gizlenmiş 800 gram uyuşturucu ele geçirildi.
28.10.2020 Gündem
Milyonluk tazminattan feragat eden gazinin kirada oturduğu ortaya çıktı!
Milyonluk tazminattan feragat eden gazinin kirada oturduğu ortaya çıktı! Ağrı'da terör saldırısında yaralanıp, gazi olduktan sonra açtığı tazminat davasında 1 milyon 679 bin 866 lira 71 kuruşluk tutardan, gönlü razı gelmediği gerekçesiyle feragat eden gaziyle ilgili dikkat çeken bir detay ortaya çıktı. Tüm Türkiye'nin takdirini toplayan Jandarma Uzman Çavuş Cengiz Erduran'ın (44),emekli maaşıyla geçindiği ve ailesiyle kiralık dairede oturduğu ortaya çıktı
20.10.2020 Yaşam
Milyonluk fedakarlık yapmıştı! Gazi Cengiz Erduran'a tebrik yağıyor!
Milyonluk fedakarlık yapmıştı! Gazi Cengiz Erduran'a tebrik yağıyor! Ağrı'da terör saldırısında yaralanıp gazi olduktan sonra açtığı tazminat davasında mahkemeye sunulan bilirkişi raporunda 1 milyon 679 bin 866 lira 71 kuruşluk tutardan gönlü razı gelmediği gerekçesiyle feragat eden Jandarma Uzman Çavuş Cengiz Erduran'a (44) tebrik yağıyor. Gazi Erduran, "Çok güzel tepkiler aldık, bazı yorumlarda ağladım. Çok güzel bir milletiz. Allah devletimize ve milletimize zeval vermesin. Çok güzel bir ülkede yaşıyoruz, bunun kıymetini bilelim" dedi.
18.10.2020 Gündem
Gazinin gönlü razı gelmedi, milyonluk tazminattan feragat etti
Gazinin gönlü razı gelmedi, milyonluk tazminattan feragat etti Ağrı Doğubayazıt'ta, 5 yıl önce PKK'lı teröristlerin bombalı saldırısında yaralanıp, gazi olduktan sonra maddi ve manevi tazminat davası açan Uzman Jandarma Çavuş Cengiz Erduran (44), mahkemenin talep ettiği bilirkişi raporunda 1 milyon 679 bin 866 lira 71 kuruşluk tutarı çok bulup, gönlü razı gelmediği gerekçesiyle maddi tazminattan feragat etti. Mahkemeye, maddi tazminattan feragat ettiğini bildiren dilekçe veren Erduran, "Biz bugüne kadar devletimizin malına, parasına dokunulmayacağı bir görüşle eğitildik. Hiç pişman değilim" dedi.
15.10.2020 Yaşam
MSB'den kritik duyuru! 3 çocuğuyla birlikte yakalandı!
MSB'den kritik duyuru! 3 çocuğuyla birlikte yakalandı! MSB: Kırmızı bültenle aranan El Kaide bağlantılı İslom Saydalimov, Hudut birliklerimiz tarafından Hatay’ın Altınözü ilçesinde eşi ve 3 çocuğu ile birlikte yakalanarak Babatorun Jandarma Karakoluna teslim edildi.
28.09.2020 Gündem
Şırnak'ta kaçak kurbağa avına 737 bin lira ceza
Şırnak'ta kaçak kurbağa avına 737 bin lira ceza Şırnak'ın İdil ilçesinde, kaçak olarak kurbağa avladığı tespit edilen 10 kişiye, toplam 737 bin 470 lira idari para cezası kesildi.
6.08.2020 Yaşam
Darbe girişiminin bir numarası böyle ifşa oldu!
Darbe girişiminin bir numarası böyle ifşa oldu! 15 Temmuz hain darbe girişiminden bu yana, dört yıldır gizemini koruyan kalkışmanın bir numaralı imamı Adil Öksüz'ün serbest bırakılması skandalının perde arkasına ilişkin önemli detaylar ortaya çıktı.
30.05.2020 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Jandarma Karakolu ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki jandarma karakolu haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.