8 gündür kayıp 21 yaşındaki öğrencinin cesedi ırmakta bulundu!
8 gündür kayıp 21 yaşındaki öğrencinin cesedi ırmakta bulundu! Antalya'nın Manavgat ilçesinde 8 gün önce evinden çıkan ve bir daha kendisinden haber alınamayan öğrenci Fırat Çiftsüren'in (21) cansız bedeni ırmakta bulundu. Fırat'ın ailesinin onu aramak için Ankara'dan geldiği öğrenildi.
19.04.2022 Yaşam
Çocuklara para karşılığı ilişki teklif eden sanığa 44 yıl hapis istemi
Çocuklara para karşılığı ilişki teklif eden sanığa 44 yıl hapis istemi Antalya'nın Manavgat ilçesinde çocuklara sosyal medya üzerinden para karşılığı cinsel ilişki teklifinde bulunan H.Z.'nin 44 yıla kadar hapsi istendi. Savcı esas hakkındaki görüşünde, sanığın burunlara cinsel eğilimi bulunduğuna kanaat getirildiğini belirtti.
26.11.2018 Yaşam
Manavgat'ta akraba cinayeti: 2 ölü
Manavgat'ta akraba cinayeti: 2 ölü Antalya'nın Manavgat İlçesi'nde oturan Süleyman Deler, akrabası 67 yaşındaki Dursun Ayaz ile eşi 55 yaşındaki Emine Ayaz'ı tüfekle öldürdü.
21.08.2017 Yaşam
Susuzluğun konuşulduğu toplantıyı su bastı
Susuzluğun konuşulduğu toplantıyı su bastı Antalya'nın Manavgat İlçesi'nde kuraklık ve susuzluğun konuşulduğu toplantıyı su bastı. Manavgat Irmağı'ndaki su seviyesinin yükselmesinin ardından yemek için ayrılan masalar su altında kalırken, su toplantı yapılan alana kadar geldi.
11.07.2017 Yaşam