Muhammed Emin Demirkol kimdir? AK Parti Bolu Belediye başkan adayı kim oldu, Muhammed Emin Demirkol nereli, kaç yaşında, hangi görevlerde yer aldı?
Muhammed Emin Demirkol kimdir? AK Parti Bolu Belediye başkan adayı kim oldu, Muhammed Emin Demirkol nereli, kaç yaşında, hangi görevlerde yer aldı? AK Parti’nin Bolu Belediye Başkan adayı Muhammed Emin Demirkol oldu. Peki Muhammed Emin Demirkol kimdir, nereli, kaç yaşında? İşte merak edilenler…
18.01.2024 Gündem
Doğuma geldikleri hastanede bebeklerini kaybeden çiftten 'sıra beklettiler' iddiası
Doğuma geldikleri hastanede bebeklerini kaybeden çiftten 'sıra beklettiler' iddiası Bolu'da, İzzet Baysal Devlet Hastanesi Kadın Doğum ve Çocuk Ünitesi'nde doğum için sıra beklerken, 'Elisa' ismini vermeyi planladıkları kız bebeklerinin öldüğünü öğrenen Gamze Çağlar (23) ile eşi Ali Çağlar (24) gözyaşlarına boğuldu. Ali Çağlar, 2 saat sıra beklediklerini iddia ederek, “Bunlar öldürdü benim çocuğumu. Şikayetçi olacağım” diyerek hastane yönetimine tepki gösterdi.
26.12.2023 Gündem
Günlük kazancı 3500 lira ama hayatı bir ipin ucunda!
Günlük kazancı 3500 lira ama hayatı bir ipin ucunda! Batman'da dağcılık eğitimi alan Enes Taniş (26), 3 yıldır plaza, otel, hastane, iş merkezi gibi yüksek katlı binaların camlarını siliyor, dış cephe onarımlarını gerçekleştiriyor. Metrelerce yükseklikten düşme riskine rağmen işini severek yaptığını belirten Taniş, Batman’ın yanı sıra ihtiyaç duyulması halinde başka şehirlere de gittiğini ifade ederek, “Şu ana kadar çalıştığım en yüksek yapı 318 metre yükseklikteki Çanakkale Köprüsü. Hem dağcılık eğitimini aldık hem de yapılardaki onarım işlerini de yapabiliyoruz. Batı bölgesinde günlük yevmiyemiz 2 bin 500- 3 bin 500 TL civarında. Fakat Batman’da yevmiyelerimiz biraz daha uygun, 2 bin TL” dedi.
16.08.2023 Yaşam
Film gibi hikaye! Yıllarca şoförlük yaptı şimdi akademisyen oldu
Film gibi hikaye! Yıllarca şoförlük yaptı şimdi akademisyen oldu Kütahya Dumlupınar Üniversitesi Otobüs Kaptanlığı Bölümü'nden mezun olduktan sonra Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi'nde 12 yıl şoför olarak çalışan Mustafa Soner Tok (39), bu sırada hepsi de ön lisans olan 5 farklı bölüm daha okuyup bitirdi. Son olarak yüksek lisans da yapan Tok, yeni mesleğine başladı. İşte haberin detayları...
14.03.2023 Yaşam
Hasta oğlu için 145 gün otomobilde yattı
Hasta oğlu için 145 gün otomobilde yattı Bolu'da, nörolojik bir hastalık olan Guillain-Barre Sendromu (GBS) nedeniyle hastanede tedavi gören oğlu için Bartın'dan gelen Ahmet Yorgun (47), 145 gündür hastanenin otoparkına park ettiği aracında yatıyor. Çevredekilerin fark etmesiyle Ahmet Yorgun, 3 gündür geçici olarak bir hayırseverin kullanmadığı köy evinde kalmaya başladı. Oğlunun tedavi süreci nedeniyle işsiz kaldığını belirten Yorgun, "Yetkililerden oğlumun tedavi sürecince bana kalıcı bir çözüm bulmasını istiyorum" dedi.
10.11.2022 Yaşam
Jet yakıtı üretilecek! Ar-Ge’si tamamlandı, 400 yıllık...
Jet yakıtı üretilecek! Ar-Ge’si tamamlandı, 400 yıllık... Anadolu'da 400 yıllık bir geçmişe sahip olan pelemir bitkisinden yağ ve küspenin yanı sıra jet yakıtı üretilmesi için başlatılan projede Ankara ve Eskişehir’in de aralarında bulunduğu 5 şehirde binlerce dönümlük alana ekim yapıldı. Eskişehir’de pelemirin hasadına katılan proje uygulayıcısı özel şirketin tarımsal projeler yöneticisi Nezih Suyaran, ekmeğin raf ömrünü uzatan, yağından ve küspesinden faydalanılan pelemir bitkisinin aynı zamanda biyoyakıt ham maddesi olduğunu ifade ederek, “Pelemir bitkisinden jet yakıtı üretilebilecek. Türkiye'de bunun çalışmaları ve bütün Ar-Ge’si tamamlandı” dedi.
5.08.2022 Ekonomi
Kapatılan fakülteler 2022! Kapatılan Fen Edebiyat fakülteleri hangileri, 16 fakülte kapatıldı mı?
Kapatılan fakülteler 2022! Kapatılan Fen Edebiyat fakülteleri hangileri, 16 fakülte kapatıldı mı? Kapatılan fen edebiyat fakülteleri hangileri, 16 fakülte kapatıldı mı? Resmi Gazete'nin bugünkü sayısında yayımlanan Cumhurbaşkanı Kararı'na göre 36 yeni fakülte kurulurken 16 fakülte kapandı. İşte kapatılan fakülteler 2022…
26.07.2022 Eğitim
Duyuru yapıldı! 10 öğretim üyesi alınacak
Duyuru yapıldı! 10 öğretim üyesi alınacak Basın İlan Kurumu'nun ilan portalı ilan. gov. tr'de yer alan duyuruya göre 10 öğretim üyesi alınacak.
9.05.2022 Ekonomi
Oğlunu boynunu keserek öldürmeye çalışan baba cezaevinde intihar etti
Oğlunu boynunu keserek öldürmeye çalışan baba cezaevinde intihar etti Zonguldak’ta 16 yaşındaki oğlunu boynunu keserek öldürmeye çalışan şahıs, tutuklu bulunduğu Bolu F Tipi Ceza İnfaz Kurumu'nda intihar etti.
8.05.2022 Yaşam
Oğlunun boğazını 'Rabbime kurban ettim' diyerek kesmeye çalışmıştı! İntihar etti
Oğlunun boğazını 'Rabbime kurban ettim' diyerek kesmeye çalışmıştı! İntihar etti Zonguldak'ta 'Kendi adıma rabbime kurban ettim' diyerek oğlu A.O.A.nın (16) boynunu keserek öldürmeye çalışan Yusuf Akmısır (42), tutuklu bulunduğu Bolu F Tipi Ceza İnfaz Kurumunda kendisini asarak intihar etti.
7.05.2022 Yaşam
Sevgilisini sırtından bıçakladı! Şiddet uyguladığı için yapmış
Sevgilisini sırtından bıçakladı! Şiddet uyguladığı için yapmış Bolu'da, kendisine şiddet uyguladığı iddiasıyla sevgilisi C.A.'yı sırtından bıçaklayıp, ağır yaralayan Nurhayat A. (31), adliyeye sevk edildi. Nurhayat A., ilk ifadesinde, "Alkollü geldi. Tartıştık, şiddet uygulamaya başladı. Kendimi korumak için bıçağı salladım" dedi.
28.02.2022 Yaşam
Tartıştığı sevgilisini sırtından bıçakladı
Tartıştığı sevgilisini sırtından bıçakladı Bolu'da N.G. isimli kadın tartıştığı sevgilisi C.A.'yı sırtından bıçakladı. Yaralanan C.A. yoğun bakım ünitesinde tedaviye alındı.
28.02.2022 Yaşam
Doktorun burnunu kıran hasta yakını hakkında flaş karar!
Doktorun burnunu kıran hasta yakını hakkında flaş karar! Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde görevli Dr. Emre Bilgin'e görevi başında saldırıp, burnunu kırması nedeniyle gözaltına alınan Yunus Emre Demir (24), çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.
23.12.2021 Gündem
Hasta yakınının saldırısına uğrayan doktorun burnu kırıldı!
Hasta yakınının saldırısına uğrayan doktorun burnu kırıldı! Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde görevli doktor Emre Bilgin görevi başında saldırıya uğradı. Doktorun burnunu kıran Y.E.D. (24) gözaltına alındı.
23.12.2021 Gündem
Bolu'da korkunç kaza! Ambulansla otomobil çarpıştı: 5 yaralı
Bolu'da korkunç kaza! Ambulansla otomobil çarpıştı: 5 yaralı Bolu'da, trafik kazasında yaralanan kişiyi hastaneye götüren ambulans ile otomobilin çarpışması sonucu 5 kişi yaralandı.
6.11.2021 Yaşam
Türkiye'nin Ay görevinde kullanılacak!
Türkiye'nin Ay görevinde kullanılacak! Bolu'da üretilecek fotodedektörler Türkiye'nin Milli Uzay Programı kapsamında yapılması hedeflenen Ay görevinde kullanılacak. Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi Nükleer Radyasyon Dedektörleri Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürü Prof. Dr. Ercan Yılmaz, "Ay görevindeki roket sisteminin ateşleyici kısmının veriminin izlenmesinde, yangın söndürmede ve infilak bastırmada kullanılacak sensörlerin üretimini burada gerçekleştireceğiz. Proje onaylandı, şu anda bütçesini beklemekteyiz. Bütçesinin gönderilmesinden sonra çalışmalara hızlı şekilde başlayacağız" dedi.
31.10.2021 Bilim ve Teknoloji
Yurt bulamayan üniversite öğrencileri ile ilgili flaş açıklama
Yurt bulamayan üniversite öğrencileri ile ilgili flaş açıklama Öğrenci yurtlarıyla ilgili son dakika açıklaması! Boş kontenjan müjdesi geldi. Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mustafa Alişarlı, yüksek kira nedeniyle ev bulmakta zorlanan öğrencilere Kredi ve Yurtlar Kurumuna (KYK) bağlı yurtlardaki boş kontenjanları değerlendirmeleri çağrısında bulundu.
31.10.2021 Eğitim
Genç doktor kazada hayatını kaybetti: '36 saat nöbet' iddiası ile ilgili açıklama
Genç doktor kazada hayatını kaybetti: '36 saat nöbet' iddiası ile ilgili açıklama Hastanedeki nöbetinin ardından evine gitmek için yola çıkan Rümeysa Berin Şen yönetimindeki otomobil, yol kenarında duran kamyona çarptı. Hurdaya dönen otomobilde sıkışan Şen, hayatını kaybetti. Ankara Şehir Hastanesi, trafik kazasında hayatını kaybeden Rümeysa Berin Şen'in ölümüyle ilgili, "Çalışma arkadaşımızın vefatı sonrası, sosyal medyada 36 saat nöbetten dolayı olayın meydana geldiğine ilişkin iddialar üzüntümüzü daha da artırmaktadır. Dr. Rümeysa Berin Şen, cuma gecesi normal nöbetini tutmuş ve cumartesi sabah nöbet bitiminde hastaneden ayrılıp evine giderken bu acı olay meydana gelmiştir" açıklamasını yaptı.
25.10.2021 Gündem
YÖK Başkanı Özvar: Bilimsel üretkenlik büyük önem taşıyor
YÖK Başkanı Özvar: Bilimsel üretkenlik büyük önem taşıyor Yükseköğretim Kurulu (YÖK) Başkanı Prof. Dr. Erol Özvar, "2023 hedeflerimiz çerçevesinde bilimsel üretkenlik önem taşıyor. Bilimsel araştırmaların ve teknolojinin yarışa döndüğü günümüz dünyasında ayakta kalmanın yegane yolu, daha çok çalışmak ve üretmektir" dedi.
18.10.2021 Eğitim
Cumhurbaşkanı Erdoğan imzaladı! 3 üniversiteye yeni rektör
Cumhurbaşkanı Erdoğan imzaladı! 3 üniversiteye yeni rektör Resmi Gazete'de yayımlanan Cumhurbaşkanlığı Kararı ile Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi, İzmir Bakırçay Üniversitesi ve Niğde Ömer Halis Demir Üniversitesi rektörlüklerine rektör ataması yapıldı.
5.10.2021 Gündem
Lastik değiştirirken kamyonet çarptı: 1 ölü, 2 yaralı
Lastik değiştirirken kamyonet çarptı: 1 ölü, 2 yaralı Bolu'da TEM Otoyolu'nda hafif ticari aracın patlayan lastiğini değiştiren 2 kişiye arkadan gelen kamyonet çarptı. Kazada 1 kişi hayatını kaybetti, 2 kişi yaralandı.
26.09.2021 Gündem
Patlayan lastiği değiştirmek isterken feci şekilde can verdi!
Patlayan lastiği değiştirmek isterken feci şekilde can verdi! Anadolu Otoyolu'nun Yeniçağa kesiminde aracının patlayan lastiğini değiştirmek isteyen sürücü kamyonetin çarpması sonucu öldü, 2 kişi yaralandı.
25.09.2021 Yaşam
Antarktika'da omurgasız hayvanlar üzerine çalışma yapacaklar
Antarktika'da omurgasız hayvanlar üzerine çalışma yapacaklar Türkiye'deki çeşitli üniversitelerden akademisyenler, hazırladıkları proje kapsamında Antarktika'da yaşayan omurgasız hayvanlarla ilgili araştırma yürütecek.
10.09.2021 Bilim ve Teknoloji
Yerde çıplak ve hareketsiz bulundu! Plastik şişeler içinde...
Yerde çıplak ve hareketsiz bulundu! Plastik şişeler içinde... Bolu'da, arkadaşlarının haber alamadığı emekli aşçı Mehmet Koday (63), evinde ölü bulundu. Evde, sahte alkol şişelerinin bulunması üzerine Koday'ın ölümüyle ilgili soruşturma başlatıldı.
30.07.2021 Gündem
Hemşirelik başarı sıralaması kaç? İşte 2021 Hemşirelik taban puanları!
Hemşirelik başarı sıralaması kaç? İşte 2021 Hemşirelik taban puanları! Yükseköğretim Kurumları Sınavı'nın (YKS) açıklanmasıyla birlikte milyonlarca öğrenci tercihler ile ilgili detayları ve bölümlerin taban puanlarını araştırmaya başladı. Özellikle de hemşirelik bölümü tercih edecekler hemşirelik taban puanlarını merak ediyor. Peki, Hemşirelik başarı sıralaması kaç? Hemşirelik bölümleri hangi üniversitelerde var? Hemşirelik taban puanları...
29.07.2021 Eğitim

Benzer Haber Etiketleri