İzmir Kaza

İzmir Kaza

Son dakika İzmir kaza haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan İzmir kaza ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını İzmir kaza haber sayfamızda bulabilirsiniz.

İzmir Kaza

haberleri sayfasında son dakika yaşanan izmir kaza gelişmeleri de dahil olmak üzere 1.663 izmir kaza haberi bulunmuştur. Tüm izmir kaza haberleri aşağıda listelenmiştir.
Makas atarak 5 kişinin öldüğü kazaya neden olmuştu ifadesi ortaya çıktı: Kazanın büyük olmadığını düşünüp, yola devam ettim
Makas atarak 5 kişinin öldüğü kazaya neden olmuştu ifadesi ortaya çıktı: Kazanın büyük olmadığını düşünüp, yola devam ettim İzmir'in Menderes ilçesinde 5 ölümlü kazaya yol açan sürücü Yusuf İslam Koçak'ın (19) savcılık ifadesi ortaya çıktı. Koçak'ın ifadesinde, normal bir hızla giderken önünde aniden duran aracı sollamak istediğini ve bu sırada arkadan gelen bir başka aracın kendisini sıkıştırdığını ve bu sırada Özer'in kullandığı otomobile yandan çarptığını söyledi. Koçak, ayrıca kazanın büyük olduğunu düşünmeyip, yoluna devam ettiğini öne sürdü.
19.07.2023 Gündem
Son dakika... İzmir'de 23 kişinin öldüğü kaza ile ilgili flaş gelişme
Son dakika... İzmir'de 23 kişinin öldüğü kaza ile ilgili flaş gelişme İzmir'in Menderes ilçesinde 23 düzensiz göçmenin hayatını kaybettiği kaza sonrası başlatılan soruşturma kapsamında yasa dışı geçişi organize ettikleri iddiasıyla gözaltına alınan 12 şüpheliden 11'i tutuklandı.
18.10.2018 Gündem
Bakmak bile zor! Aynı yerde peş peşe...
Bakmak bile zor! Aynı yerde peş peşe... İzmir'de aynı yerde art arda korkunç 2 kaza yaşandı. Bayraklı ilçesinde, bir otomobil, yol ayrımındaki demir bariyerlere çarptı. Kazanın hemen ardından aynı yerden geçen bir cip önce aynı yöne seyreden kamyona ardından bir otomobile çarptı. İki kazada toplam 1 kişi hayatını kaybetti, 2'si ağır 4 kişi de yaralandı. Yaralılardan birinin hayati tehlikesi bulunuyor.
16.09.2018 Yaşam
İzmir'den kahreden haber: 2 şehit, 3 yaralı
İzmir'den kahreden haber: 2 şehit, 3 yaralı İzmir'in Bornova ilçesinde, 5 polis memurunun bulunduğu otomobil kontrolden çıkınca beton direğe çarptı. Kazada 2 polis memuru olay yerinde şehit oldu, 3 polis memuru da ağır yaralandı.
29.09.2021 Gündem
Emrah Serbes'ten son dakika itirafı: Teslim oluyorum!
Emrah Serbes'ten son dakika itirafı: Teslim oluyorum! Behzat Ç.'nin senaristi yazar Emrah Serbes, 22 Eylül tarihinde Aydın-İzmir otoyolunda meydana gelen ve bir baba-kızın yaşamını yitirdiği trafik kazasını kendisinin yaptığını belirterek son dakika itirafında bulundu. Torbalı Adliyesi'ne gelerek teslim olan Serbes, ifadesinin ardından Sulh Ceza Hakimliğine sevk edildi. Hakim karşısına çıkan Serbes, tutuklandı.
29.09.2021 Gündem
Bergama'da kaza; 1 ölü, 2 yaralı
Bergama'da kaza; 1 ölü, 2 yaralı İzmir'in Bergama İlçesi'nde motosiklet gürültüsünden paniğe kapılan sürücünün direksiyon kontrolünü yitirdiği hafif ticari araç şarampole devrildi, 1 kişi öldü, 2 kişi yaralandı.
4.08.2017 Yaşam
Torbalı'da trafik kazası: 1 ölü
Torbalı'da trafik kazası: 1 ölü İzmir'in Torbalı ilçesinde meydana gelen trafik kazasında otomobil ile çarpışan motosiklet sürücüsü hayatını kaybetti.
22.02.2017 Yaşam
İzmir'de buzlanma kazası: 1 ölü 7 yaralı
İzmir'de buzlanma kazası: 1 ölü 7 yaralı İzmir'in Bornova ilçesinde, yolda buzlanma nedeni ile 20 aracın karıştığı zincirleme trafik kazası meydana gelirken bir kişi hayatını kaybetti, 7 kişi yaralandı.
11.01.2017 Yaşam
Feci kaza! Hafif ticari araç, TIR'ın altına girdi: 3 ölü, 1 ağır yaralı
Feci kaza! Hafif ticari araç, TIR'ın altına girdi: 3 ölü, 1 ağır yaralı Manisa’nın Salihli ilçesinde, hafif ticari aracın, sabun yüklü TIR'a arkadan çarpması sonucu meydana gelen kazada; aynı aileden Nadi Çekin (68), Alime Çekin (65) ve Halime Yıldız Çekin'in (30) hayatını kaybetti, A.A.Ç. (3) ağır yaralandı.
1.04.2024 Gündem
Bakan Bayraktar: Maden şirketlerine denetimlerimizi sıklaştıracağız
Bakan Bayraktar: Maden şirketlerine denetimlerimizi sıklaştıracağız Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar, maden işletmecilerine uyarıda bulunarak, "İş sağlığı ve güvenliğinden asla taviz vermeden asla riske etmeden işletmelerimizi işleteceğiz. Çünkü çok yakın bir zamanda bir kaza yaşadık biliyorsunuz, Erzincan İliç'te. Dolayısıyla asla bunları istemiyoruz. Bu anlamda denetimlerimizi daha da sıklaştıracağız" dedi.
16.03.2024 Ekonomi
Tek tekerle gidiyordu, motosiklet devrildi! Hastanelik oldu
Tek tekerle gidiyordu, motosiklet devrildi! Hastanelik oldu İzmir'in Konak ilçesi'nde motosiklet sürücüsünün tek teker üzerinde ilerlediği ve kaza yaptığı anlar aynı istikamete gitmekte olan takside bulunan yolcu tarafından cep telefonuyla kayda alındı.
12.03.2024 Gündem
Ayvalık'ta fabrika işçilerinin taşındığı servis ile TIR çarpıştı! Çok sayıda yaralı var
Ayvalık'ta fabrika işçilerinin taşındığı servis ile TIR çarpıştı! Çok sayıda yaralı var Balıkesir'in Ayvalık ilçesinde, TIR ile fabrika işçilerinin taşındığı servis minibüsünün çarpıştığı kazada 3'ü ağır 9 kişi yaralandı.
15.02.2024 Gündem
9 ilde “Sibergöz-18” operasyonu: 28 gözaltı
9 ilde “Sibergöz-18” operasyonu: 28 gözaltı 9 ilde internet üzerinden sanal ortamda “Nitelikli Dolandırıcılık” suçuna yönelik eşzamanlı olarak gerçekleştirilen “Sibergöz-18” operasyonunda 28 şüpheli yakalandı.
26.01.2024 Gündem
Bakan Uraloğlu açıkladı! "Doğu Akdeniz'de etkinliğimiz artacak"
Bakan Uraloğlu açıkladı! "Doğu Akdeniz'de etkinliğimiz artacak" Türkiye ile Kuzey Kıbrıs Türkiye Cumhuriyeti (KKTC) arasında 3 trafik gözetleme istasyonu ve 1 gemi trafik hizmetleri merkezinden oluşan 'Doğu Akdeniz Gemi Trafik Hizmetleri Sistemi Kurulumu Projesi İmza Töreni' gerçekleşti. Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, "Proje ile Doğu Akdeniz'de etkinliğimizi arttıracak, Mavi Vatan'ımızda çıkarlarımızı koruyacak, KKTC çevre denizleri ve ülkemiz arasındaki deniz alanında tüm deniz trafiğini izleyebileceğiz" dedi.
23.01.2024 Gündem
Otomobil, köprü korkuluklarına çarptı; 2 ölü, 3 yaralı
Otomobil, köprü korkuluklarına çarptı; 2 ölü, 3 yaralı İzmir'in Tire ilçesinde Küçük Menderes Nehri üzerindeki köprünün korkuluklarına çarpan otomobildeki 2 kişi hayatını kaybetti, 3 kişi ağır yaralandı.
18.01.2024 Gündem
Arabası olanlar dikkat! Hesap değişti, artık en ucuzu 3 bin 706 TL
Arabası olanlar dikkat! Hesap değişti, artık en ucuzu 3 bin 706 TL Zorunlu trafik sigortasında son yapılan değişiklikten sonra 1 Ocak’tan itibaren geçerli tavan tarifeler merak ediliyordu. Zorunlu trafik sigortasında 2024 yılı ücretleri güncellendi. Peki İstanbul ve Ankara'da en düşük ve en yüksek trafik sigortası ücreti ne kadar oldu? İşte detaylar...
7.01.2024 Ekonomi
İzmir'de metroda yürüyen merdiven kazası: 5 yaralı
İzmir'de metroda yürüyen merdiven kazası: 5 yaralı İzmir'in Konak ilçesinde, Üçyol Metro İstasyonu içerisinde bulunan yürüyen merdivende meydana gelen arıza nedeniyle merdivende oluşan kayma sonucu ilk belirlemelere göre 5 kişi yaralandı.
30.12.2023 Gündem
İzmir polisinden 29 adrese operasyon: 21 gözaltı
İzmir polisinden 29 adrese operasyon: 21 gözaltı İzmir'de "Nitelikli Dolandırıclık" ve "Vergi Usul Kanununa Muhalef" suçlarından yürütülmekte olan iki ayrı soruşturma kapsamında 19 ikamet adresi ve 10 işyerine yapılan eş zamanlı operasyonda 21 şüpheli yakalandı.
22.12.2023 Gündem
Yeğenin ölümüne neden olmuştu, aldığı cezanın gerkçesi açıklandı
Yeğenin ölümüne neden olmuştu, aldığı cezanın gerkçesi açıklandı Kullandığı cipin altında kalan yeğeni Kutsal Hazar Eymen Kara'nın (8) ölümüne neden olduğu iddiasıyla yargılanıp, 1 yıl 8 ay hapis cezası alan Zerrin Akça (42) hakkında gerekçeli karar açıklandı. Kararda Akça'nın, Eymen'in kapıyı açtığını görmesine rağmen kapıyı kapatarak yola devam ettiği ve sağ dikiz aynasından kapı koluna tutunarak bir müddet koşan çocuğu görmesine rağmen ciple ilerlediği yer aldı. Kararda ayrıca Akça'nın her ne kadar çocuğun ölümünü istemese de gerekli dikkat ve özeni göstermeyerek 'bilinçli taksirle ölüme neden olma' suçunu işlediğine kanaat getirildi.
21.12.2023 Gündem
Tartışan çifte araç çarptı, geriye kalan fotoğraflar yürekleri dağladı!
Tartışan çifte araç çarptı, geriye kalan fotoğraflar yürekleri dağladı! Tartışan çift yol ortasında araçtan indikten sora başka bir aracın çarpması sonucu hayatlarını kaybetti. Çiftin 5 yaşındaki kızları ile çektirdikleri fotoğrafları görenlerin yüreklerini dağladı. Gülnar Hüseyinova'nın sosyal medya hesabından yaptığı, "Beddua etmem. Sadece dilerim. Kim kime ne yaşatırsa aynısını yaşasın" ile "Bir ölen geri gelmez bir de kaybolan güven" paylaşımları dikkat çekti.
27.11.2023 Gündem
İzmir'de metro raydan çıktı! İlk açıklama geldi
İzmir'de metro raydan çıktı! İlk açıklama geldi  İzmir Metro A.Ş., Bornova'da meydana gelen metro kazasında yaralanan olmadığını ve kazaya ilişkin teknik inceleme başlatıldığını açıkladı.
16.11.2023 Gündem
Hafif ticari araç Gediz Nehri'ne uçtu! Feci kaza
Hafif ticari araç Gediz Nehri'ne uçtu! Feci kaza Manisa'nın Kula ilçesinde yağış nedeniyle kayganlaşan yolda kontrolden çıkan hafif ticari araç Gediz Nehri'ne uçtu. Kazada sürücü Çağlar Uzun (28) ile yanındaki annesi Gülşen Uzun (60) ve arkadaşı Naci Şen (32) yaşamını yitirdi.
12.11.2023 Yaşam
Susurluk'ta zincirleme kaza: 1 ölü, 5 yaralı
Susurluk'ta zincirleme kaza: 1 ölü, 5 yaralı Balıkesir’in Susurluk ilçesinde İstanbul-İzmir otoyolunda meydana gelen trafik kazasında 1 kişi hayatını kaybetti, 5 kişi yaralandı.
7.11.2023 Yaşam
Kontrolden çıkan otomobil kanala düştü, 4 kişilik aile yaralandı
Kontrolden çıkan otomobil kanala düştü, 4 kişilik aile yaralandı Manisa’nın Kula ilçesinde sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybettiği otomobilin sulama kanalına düşmesi sonucu meydana gelen trafik kazasında, 4 kişilik aile yaralandı. Yaralı ailenin sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenildi.
21.10.2023 Yaşam
Kazada ölen polis memuru ile eşi son yolculuklarına uğurlandı
Kazada ölen polis memuru ile eşi son yolculuklarına uğurlandı Nevşehir'de otomobilin TIR'a çarptığı kazada hayatını kaybeden polis memuru Ertuğrul Dede (52) ile eşi Misket Dede (55), toprağa verildi.
1.10.2023 Yaşam

Benzer Haber Etiketleri

İzmir Kaza ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki izmir kaza haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.