İzmarit

İzmarit

Son dakika izmarit haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan izmarit ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını izmarit haber sayfamızda bulabilirsiniz.

İzmarit

haberleri sayfasında son dakika yaşanan izmarit gelişmeleri de dahil olmak üzere 99 izmarit haberi bulunmuştur. Tüm izmarit haberleri aşağıda listelenmiştir.
Fiyatı uygun ama vatandaştan ilgi görmüyor
Fiyatı uygun ama vatandaştan ilgi görmüyor Samsun'da geçtiğimiz günlerde istavrit ve mezgit balığı 100 TL’den satılıyordu, güneyden gelen sıcak havayla beraber kilosu 30 TL’den satılmaya başladı. Vatandaştan ilgi yok denecek kadar az olduğu belirtildi.
13.02.2024 Ekonomi
Hamsinin fiyatı yeni yılda geriledi
Hamsinin fiyatı yeni yılda geriledi Sezon başından beri bol miktarda avlanan hamsi, yeni yılda da tezgâhları süslemeye devam ediyor. Trabzon Balık Hali’nde 2023 yılının son gününde kilosu 60 TL’ye satılan hamsi, yeni yılın ilk gününde 10 TL, gerileyerek 50 TL’ye inerken en çok tercih edilenler arasında yerini almayı sürdürdü.
1.01.2024 Ekonomi
Hamsinin fiyatı yeni yılda geriledi!
Hamsinin fiyatı yeni yılda geriledi! Sezon başından beri bol miktarda avlanan hamsi, yeni yılda da tezgâhları süslemeye devam ediyor. Trabzon Balık Hali’nde 2023 yılının son gününde kilosu 60 TL’ye satılan hamsi, yeni yılın ilk gününde 10 TL, gerileyerek 50 TL’ye inerken en çok tercih edilenler arasında yerini almayı sürdürdü.
1.01.2024 Ekonomi
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan ABD'ye savaş gemisi tepkisi: Senin İsrail'de ne işin var?
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan ABD'ye savaş gemisi tepkisi: Senin İsrail'de ne işin var? Cumhurbaşkanı Erdoğan, Türkiye Gençlik Vakfı 2023 Teşkilat Buluşması'nda açıklamalarda bulundu. Erdoğan, ABD'nin İsrail'e destek amacıyla Akdeniz'e uçak gemisi göndermesine tepki göstererek, "ABD uçak gemisi gönderiyor. Bay Amerika, Amerika nere, İsrail-Filistin nere? Ne işin var senin orada. Amerika gibi ülkeye barışı tesis mi yakışır, yoksa oraya benzinle körükle gitmek mi yakışır?" ifadelerini kullandı.
12.10.2023 Gündem
Yasak bitti, fiyatlar düşmedi! İstavrit ve hamsinin kilosu tezgahta 100 lira
Yasak bitti, fiyatlar düşmedi! İstavrit ve hamsinin kilosu tezgahta 100 lira Rize'de av yasağı sonrası balıkçı tezgahlarında en çok hamsi, mezgit ve istavrit yer aldı. İstavrit ve hamsi kilosu 100 liradan, barbun ile zargana ise 200 liradan satılıyor.
3.09.2023 Ekonomi
Murat bebeğe korkunç işkence! Detaylar tüyler ürpertti
Murat bebeğe korkunç işkence! Detaylar tüyler ürpertti Denizli’nin Pamukkale ilçesinde vücudunda izmarit izleri tespit edilen ve işkence sonucu hayatını kaybettiği iddia edilen 2 yaşındaki bebek, son yolcuğuna uğurlandı. Babası Murat bebeğe, cezaevinden görüntülü arama ile veda ederken, otopside ortaya çıkan detaylar tüyler ürpertti.
28.01.2023 Yaşam
Son yılların en organize dolandırıcılığı! Oyuncu olmak isteyenlerin hayatları böyle kararıyor
Son yılların en organize dolandırıcılığı! Oyuncu olmak isteyenlerin hayatları böyle kararıyor ‘Cast’ ajansı gibi organize oluyorlar, seçmeler düzenleyip onlarca insana ünlü olmak ümidi veriyorlar. Görüşmeleri otel, restoran gibi halka açık alanlarda yapıp güven oluşturuyorlar, insanlardan da üst seviyeye yükselmeleri için ücret talep ediyorlar. Dolandırıcılık vakalarına her geçen gün bir yenisi eklenirken, tarihin en organize dolandırıcılığı ortaya çıktı.
27.01.2023 Yaşam
Evde bebek cesedi bulundu! Anne ve sevgilisi aranıyor, darp ve izmarit izleri...
Evde bebek cesedi bulundu! Anne ve sevgilisi aranıyor, darp ve izmarit izleri... Denizli’nin Pamukkale ilçesinde bir evde, 21 aylık bebek cesedi bulundu. Bebeğin cesedinde darp ve izmarit izleri olduğu öğrenildi. 2 kardeş koruma altına alınırken, anneleri ve sevgilisi aranıyor.
27.01.2023 Yaşam
2 çocuğun sesi komşuları harekete geçirdi! Eve giden polis, işkence edilerek öldürülen bebekle karşılaştı
2 çocuğun sesi komşuları harekete geçirdi! Eve giden polis, işkence edilerek öldürülen bebekle karşılaştı Denizli’nin Pamukkale ilçesinde bir evde bebek cesedi bulundu. Vücudunda darp ve izmarit izleri olan bebeğin şüpheli ölümüyle ilgili evde saatlerce çalışma yapıldı. Olayın ardından 2 erkek arkadaşıyla evden kaçtığı belirlenen ve uyuşturucu bağımlısı olduğu ileri sürülen bebeğin annesi Güler Kılıç'ı, bugün sabaha karşı saklandığı evde yakalayıp gözaltına aldı.
27.01.2023 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 'dezenformasyon yasası' açıklaması: Yalan haberlerin önüne geçmeyi amaçlıyoruz
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 'dezenformasyon yasası' açıklaması: Yalan haberlerin önüne geçmeyi amaçlıyoruz Cumhurbaşkanı Erdoğan 7. Anadolu Medya Ödülleri'nde açıklamalarda bulundu. "Terörü övmediği, şiddete teşvik etmediği, dezenformasyon yapmadığı müddetçe herkes istediğini yazmakta, söylemekte, ifade edebilmektedir." diyen Erdoğan 'Dezenformasyon Yasası'na ilişkin "Yalan haberlerin önüne geçmeyi amaçlıyoruz." dedi.
4.01.2023 Gündem
İstilacı türler, yerli balıkların yerini alıyor
İstilacı türler, yerli balıkların yerini alıyor Akdeniz'e Kızıldeniz üzerinden gelen istilacı türler arasında yer alan, halk arasında 'gırt gırt' veya çizgili gargur balığı olarak bilinen 'Pomadasys Stridens', Antalya Körfezi'nde kilometrekarede 600 kilo ile 3 ton arasında bulunuyor. İstilacı türlerin, yerli türlerin yerini almaya başladığını söyleyen Akdeniz Üniversitesi'nden Prof. Dr. Mehmet Gökoğlu, “Eti lezzetli ve fiyatının düşük olması nedeniyle herkesin tüketebileceği bir balık. Tüketimi teşvik edilmeli" dedi.
23.10.2022 Yaşam
Balık fiyatları ne kadar? İstavrit, palamut, çipura ve barbun fiyatları ne kadar oldu? Eylül ayında hangi balık yenir?
Balık fiyatları ne kadar? İstavrit, palamut, çipura ve barbun fiyatları ne kadar oldu? Eylül ayında hangi balık yenir? Av yasağı Karadeniz’de 1 Eylül itibariyle sona erdi. Balıkçılar, ilk gün ağlarını denize saldı. Denize açılan balıkçılar, ağlarını istavritle doldurdu. Yeni balık sezonunda balık fiyatları pek çok kişi tarafından merak edilirken eylül ayında yenilecek balık çeşitleri de araştırılıyor. Peki, Balık fiyatları ne kadar? İstavrit, palamut, çipura ve barbun fiyatları ne kadar oldu? Eylül ayında hangi balık yenir? İşte 2022 eylül balık fiyatları!
2.09.2022 Ekonomi
Balık fiyatları ile ilgili son dakika açıklaması! Yarıdan fazla ucuzladı, işte ikinci günde güncel fiyatlar
Balık fiyatları ile ilgili son dakika açıklaması! Yarıdan fazla ucuzladı, işte ikinci günde güncel fiyatlar Denizlerde av yasağı 1 Eylül'de sona ermişti. Karadeniz'de 'vira bismillah' diyen ve denize açılan balıkçıların ağları, ilk günden istavritle doldu. 120 liraya satılan istavritin kilo fiyatı da 50 liraya geriledi. Diğer balıkların güncel fiyatları da ikinci günde belli oldu.
2.09.2022 Ekonomi
‘Eyyam-ı bahur’ kavuruyor! Uyarılar peş peşe geldi
‘Eyyam-ı bahur’ kavuruyor! Uyarılar peş peşe geldi Türkiye, yazın en sıcak günlerini yaşıyor. Güneyde sıcaklar 40 derecenin üzerine çıktı. Diğer bölgelerde de sıcaklıklar mevsim normallerinin üzerinde seyrediyor. Uzmanlar 10.00-16.00 saatleri arasında güneşe maruz kalmamaları konusunda vatandaşları uyarıyor.
31.07.2022 Yaşam
Bayram yoğunluğu yaşanan sahilde 'izmarit' kirliliği
Bayram yoğunluğu yaşanan sahilde 'izmarit' kirliliği Kurban Bayramı'nı Antalya'da geçirenlerin uğrak yeri Konyaaltı Sahili'nde tatilcilerin plajda söndürüp, çakıl taşları arasına gizlediği izmaritler, kirliliğe neden oldu.
15.07.2022 Yaşam
Marmaris'teki orman yangını 3'ncü gününde! Sabotajcı tutuklandı.. Bakan Kirişci: Büyük ölçüde sıkıntı giderildi!
Marmaris'teki orman yangını 3'ncü gününde! Sabotajcı tutuklandı.. Bakan Kirişci: Büyük ölçüde sıkıntı giderildi! Muğla'nın Marmaris ilçesinde çıkan orman yangınının 4'üncü gününde, 3 noktada devam eden alevlere günün ilk ışıklarıyla havadan müdahale başladı. Rüzgarın öğleden sonra etkisini artırması beklendiği için alevlerin o saatlere kadar kontrol alınmasına çalışılırken, kritik saatler başladı. Tarım ve Orman Bakanı Vahit Kirişci, "Büyük ölçüde sıkıntı giderildi, bugünü takip etmeliyiz" dedi. Gözaltına alınan zanlı S.A. jandarmadaki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. S.A, çıkarıldığı mahkemede tutuklandı.. Sağlık Bakanı Koca yangından etkilenenlerle ilgili son durumu açıkladı.
24.06.2022 Gündem
Tezgahlarda balık kalmadı! Fiyatlar uçtu
Tezgahlarda balık kalmadı! Fiyatlar uçtu Karadeniz’de avlanan balık çeşitlerinde son zamanlarda önemli ölçüde azalış yaşanırken. Trabzon'da tezgâhları, Marmara ve Ege Denizi'nde avlanan balıkların yanı sıra Van Gölü’nde gelen inci kefali süslüyor.
29.03.2022 Ekonomi
Kar ve soğuk hava balık avını olumsuz etkiledi tezgahlar boş kaldı!
Kar ve soğuk hava balık avını olumsuz etkiledi tezgahlar boş kaldı! Trabzon'da hava muhalefeti nedeniyle balık tezgâhları boş kaldı. Bazı balıkçılar da balık olmadığı için iş yerini açmadı.
14.03.2022 Ekonomi
Yargıtay'dan internetten alışveriş için kritik karar! Artık onlar sorumlu değil...
Yargıtay'dan internetten alışveriş için kritik karar! Artık onlar sorumlu değil... İnternet alışverişin artışıyla aynı oranda şikayetlerde de artış yaşanırken, bu alışverişlere yönelik şikayetlerde de dikkat çekici artışlar gerçekleşiyor. Bunların bir kısmı tüketici hakem heyetlerinde çözülürken, önemli bir kısmı da yargıya taşındı.
26.01.2022 Ekonomi
5 dönüm hayalet ağ topladılar
5 dönüm hayalet ağ topladılar Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi (ÇOMÜ) Deniz Bilimleri ve Teknolojisi Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Adnan Ayaz koordinesinde 13 kişilik ekip, 'Hayalet Ağ Avcılığı Marmara' projesi kapsamında, denizleri hayalet ağlardan temizliyor. Denizel ekosisteme ciddi zarar veren hayalet ağların temizlenmesi iskorpit, eşkina, sargos, karagöz, izmarit, mezgit, çırçır, ıstakoz, yengeç ve mercanların yok olmasını önleyecek. 40 metre derinliğe kadar inen ekip, şu ana kadar 5 dönüm alanı kaplayacak kadar gırgır ağı, 1 trol ağı ve 100 metre uzatma ağını sudan çıkardı.
8.01.2022 Gündem
Marmara'da büyük tehlike! Hepsi tehdit altıda; İskorpit, mezgit, ıstakoz ve mercan...
Marmara'da büyük tehlike! Hepsi tehdit altıda; İskorpit, mezgit, ıstakoz ve mercan... Marmara Denizi ekosistemiyle ilgili flaş gelişme! Hayalet ağların temizlenmesi için harekete geçildi. 40 metre derinliğe kadar inildi, şu ana kadar 5 dönüm alanı kaplayacak kadar gırgır ağı, 1 trol ağı ve 100 metre uzatma ağını sudan çıkarıldı. İskorpit, eşkina, sargos, karagöz, izmarit, mezgit, çırçır, ıstakoz, yengeç ve mercanların yok olma tehlikesi ile karşı karşıya. Prof. Dr. Adnan Ayaz koordinesinde 13 kişilik ekip, 'Hayalet Ağ Avcılığı Marmara' projesi kapsamında, denizleri hayalet ağlardan temizliyor.
8.01.2022 Gündem
Heybeliada'yı aseton ile yakan sanığa 12 yıl hapis!
Heybeliada'yı aseton ile yakan sanığa 12 yıl hapis! Heybeliada'daki orman yangınına ilişkin yargılanan tutuksuz sanık Sedat Demir "Kasten orman yakma" suçundan 12 yıl hapis ve 40 bin lira adli para cezasına çarptırıldı. Sanığın duruşmada olumlu bir tavrının olmadığına kanaat getiren mahkeme cezada takdiri indirim yapmadı.
18.11.2021 Yaşam
"Sigara hayvanlara, insanlara verdiği kadar zarar veriyor"
"Sigara hayvanlara, insanlara verdiği kadar zarar veriyor" 4 Nisan Dünya Sokak Hayvanları Günü nedeniyle bir açıklama yapan Türkiye Sigarayla Savaş Derneği Genel Başkanı Doç. Dr. Mustafa Aydın, sigaranın, hayvanlar başta olmak üzere bitkiler ve diğer canlılara, insana verdiği zarar kadar, hatta daha fazla zarar verdiğini söyledi.
2.04.2021 Sağlık
Şubat ayında hangi balık yenir?
Şubat ayında hangi balık yenir? İçeriğinde protein ve D vitamini önemli besin değerlerini barındıran balık kış mevsiminin vazgeçilmez sağlıklı besin kaynaklarından biri. Mevsiminde tüketilen balık aynı zamanda vücudunuz ve beyin için inanılmaz derecede önemli olan omega-3 yağ asitleri kaynağıdır. Uzmanlar genellikle haftada en az bir veya iki kez balık yemeyi öneriyor. Peki, Şubat ayında hangi balık yenir?
20.02.2021 Sağlık
Türkiye'nin ilk lityum üretim tesisi törenle açıldı! Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan çok önemli mesajlar
Türkiye'nin ilk lityum üretim tesisi törenle açıldı! Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan çok önemli mesajlar Türkiye'nin ilk lityum üretim tesisi Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın video konferansla katıldığı törenle açıldı.Erdoğan, "Maden Tetkik Kurumu bizim dönemimizde 70 yılda yapılan sondajın iki buçuk katı iş ortaya çıkarıldı. 2.5 yılda 4.4 milyon metre sondaj gerçekleştirilerek tarihi rekor kırıldı. Özellikle bilhassa ülkemizin en stratejik yer altı kaynaklarından bor madenine önem veriyoruz." dedi.
26.12.2020 Siyaset

Benzer Haber Etiketleri

İzmarit ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki izmarit haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.