İtalya Milli Takımı

İtalya Milli Takımı

Son dakika italya milli takımı haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan italya milli takımı ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını italya milli takımı haber sayfamızda bulabilirsiniz.

İtalya Milli Takımı

haberleri sayfasında son dakika yaşanan italya milli takımı gelişmeleri de dahil olmak üzere 1.796 italya milli takımı haberi bulunmuştur. Tüm italya milli takımı haberleri aşağıda listelenmiştir.
İtalya efsanesi Del Piero: 10 numarayı Kenan Yıldız'a verirdim
İtalya efsanesi Del Piero: 10 numarayı Kenan Yıldız'a verirdim İtalya Milli Takımı'nın ve Juventus'un unutulmaz ismi Del Piero, Kenan Yıldız için siyah-beyazlı kulübe öneride bulundu.
13.04.2024 Süper Lig
Galatasaray'ın İtalyan yıldızı Nicolo Zaniolo'ya bir talip daha! Roma ve Lazio'ya kapıları kapattı...
Galatasaray'ın İtalyan yıldızı Nicolo Zaniolo'ya bir talip daha! Roma ve Lazio'ya kapıları kapattı... Galatasaray'ın sezon başında İngiliz ekibi Aston Villa'ya kiraladığı İtalyan yıldız verdiği röportajda ülkesini özlediğini dile getirmişti. Çizme ekibi de 'fırsat transferi' olarak gördüğü Nicolo Zaniolo için devreye girdi.
28.03.2024 Galatasaray
Nicolo Zaniolo'nun gelecek planı belli oldu
Nicolo Zaniolo'nun gelecek planı belli oldu Sandro Tonali ve Nicolo Fagioli ile birlikte adı bahis skandalına karışan Nicolo Zaniolo'nun yaşadığı süreçle ilgili planı belli oldu. İşte detaylar...
1.11.2023 Galatasaray
Davide Biraschi yeniden Fatih Karagümrük'te
Davide Biraschi yeniden Fatih Karagümrük'te Fatih Karagümrük, daha önce takımda forma giyen İtalyan futbolcu Davide Biraschi’yi 1 yıllığına kadrosuna kattı.
9.09.2023 Süper Lig
İtalya Milli Takımı'nda Roberto Mancini depremi!
İtalya Milli Takımı'nda Roberto Mancini depremi! İtalyan çalıştırıcı Roberto Mancini, İtalya Milli Futbol Takımı teknik direktörlüğünden istifa etti.
13.08.2023 Futbol
Ali Koç Roberto Mancini'nin 'kalbini' istedi! İngiltere'ye çıkarma
Ali Koç Roberto Mancini'nin 'kalbini' istedi! İngiltere'ye çıkarma Altay Bayındır'la yola devam edilmesi halinde orta sahaya iki tane '6-8' takviyesi yapmayı planlayan Fenerbahçe aradığı ismi İngiltere'de buldu. Roberto Mancini tarafından İtalya Milli Takımı'na dahil edilen oyuncunun Süper Lig'de oynamaya sıcak baktığı belirtilirken, iki kulüp arasındaki görüşmelerin devam ettiği kaydedildi.
26.07.2023 Fenerbahçe
İngiltere ve İtalya'da yeni moda Nicolo Zaniolo!
İngiltere ve İtalya'da yeni moda Nicolo Zaniolo! Galatasaray devre arasında 15 milyon euro'ya transfer edip İtalya Milli Takımı'na gönderdiği yıldız futbolcu Nicolo Zaniolo için İngiliz kulüplerden Bournemouth, Tottenham ve İtalyan devi Juventus amansız bir transfer yarışına girdi.
18.06.2023 Galatasaray
Mancini'nin Zaniolo yorumu Okan Buruk'u mutlu etti
Mancini'nin Zaniolo yorumu Okan Buruk'u mutlu etti Zaniolo'yu İtalya Milli Takım kadrosuna dahil eden Mancini öğrencisi için Galatasaray'da "yeniden doğmuş" ifadelerini kullandı.
15.06.2023 Galatasaray
Galatasaray'da 5 yıldıza teklif yağıyor yönetim oyuncuları bırakmıyor
Galatasaray'da 5 yıldıza teklif yağıyor yönetim oyuncuları bırakmıyor Şampiyonlar Ligi kadrosu yapmak için kolları sıvayan Galatasaray'da Torreira, Abdülkerim Bardakcı, Nelsson, Boey ve Kerem Aktürkoğlu gibi yıldızlara teklif yağıyor.
12.06.2023 Galatasaray
N'Golo Kante'yi Galatasaray'a yar etmeyecekler! Öyle kulüpler var ki...
N'Golo Kante'yi Galatasaray'a yar etmeyecekler! Öyle kulüpler var ki... Galatasaray'ın transfer listesinde bulunan Fransız orta saha N'Golo Kante için PSG ve Suudi Arabistan takımları sıraya girmiş durumda.
7.06.2023 Galatasaray
Aslında giderse kimse itiraz etmez! Zaniolo için 2 flaş teklif
Aslında giderse kimse itiraz etmez! Zaniolo için 2 flaş teklif Galatasaray'a büyük umutlarla transfer edilmesine karşın oynadığı futbol ve İstanbulspor maçında gördüğü kırmızı kartla hayal kırıklığı yaratan Zaniolo için iki Premier Lig kulübü devreye girdi.
30.05.2023 Galatasaray
İtalyanlardan bir garip iddia! Grosso Beşiktaş'a gidiyor
İtalyanlardan bir garip iddia! Grosso Beşiktaş'a gidiyor İtalya basınında yer alan haberlere göre; Beşiktaş Frosinone ile bir hayli başarılı sezon geçiren Fabio Grosso'yu takımın başına getirebilir.
6.04.2023 Beşiktaş
Konya deplasmanı öncesi Galatasaray'a Mertens şoku
Konya deplasmanı öncesi Galatasaray'a Mertens şoku Süper Lig'in 26.haftasında Konyaspor'la deplasmanda karşı karşıya gelecek olan Galatasaray'da Belçikalı yıldız Mertens sahada olmayacak.
13.03.2023 Fenerbahçe
İtalyan basını Zaniolo'nun yeni takımını duyurdu! Milan karşısında İngiliz devini görünce...
İtalyan basını Zaniolo'nun yeni takımını duyurdu! Milan karşısında İngiliz devini görünce... Galatasaray'ın Roma'dan transfer ettiği İtalyan yıldız Nicolo Zaniolo için Milan ve Tottenham devreye girdi.
9.03.2023 Galatasaray
İtalya Milli Takımı yeni bir golcü kazandı
İtalya Milli Takımı yeni bir golcü kazandı Galatasaray'da gösterdiği performansla parmak ısırtan Zaniolo İtalya basınında manşetleri süslemeye başladı.
5.03.2023 Galatasaray
Arsen Zakharyan Galatasaray'ı neden istemediğini açıkladı
Arsen Zakharyan Galatasaray'ı neden istemediğini açıkladı Galatasaray'ın Dinamo Moskova'ya 14 milyon euro teklif ettiği genç yıldız Arsen Zakharyan Sarı Kırmızılı kulüp hakkında açıklamalarda bulundu.
3.03.2023 Galatasaray
El Shaarawy'nin yıllık ücreti Beşiktaş'ı şok etti
El Shaarawy'nin yıllık ücreti Beşiktaş'ı şok etti Beşiktaş'ın talip olduğu tecrübeli kanat forvet El Shaarawy, Siyah Beyazlı yöneticilerden yıllık 3,5 milyon euro maaş isteyince transfer görüşmeleri askıya alındı.
22.02.2023 Beşiktaş
Gianluca Vialli kimdir, öldü mü? İtalya’nın efsane futbolcusu Gianluca Vialli neden öldü, hastalığı neydi?
Gianluca Vialli kimdir, öldü mü? İtalya’nın efsane futbolcusu Gianluca Vialli neden öldü, hastalığı neydi? İtalyan futbol efsanesi Gianluca Vialli, 58 yaşında hayata gözlerini yumdu. Peki, Gianluca Vialli neden öldü, hastalığı neydi? Gianluca Vialli kimdir, kaç yaşındaydı?
6.01.2023 Şampiy10
Giovanni Guidetti ile ilgili 'sözleşmesi feshedilecek' iddiası!
Giovanni Guidetti ile ilgili 'sözleşmesi feshedilecek' iddiası! A Milli Kadın Voleybol Takımı ve Vakıfbank başantrenörü Giovanni Guidetti ile ilgili İtalyanlar'dan sürpriz ayrılık iddiası geldi. Haberde ayrıca Guidetti'nin yeni adresine de yer verildi.
18.11.2022 Fenerbahçe
Hulk dediler Luis Suarez çıktı! Adana Demirspor bir bomba patlatacak
Hulk dediler Luis Suarez çıktı! Adana Demirspor bir bomba patlatacak Balotelli ile yollarını ayırdıktan sona Hulk'u gündemine alan Adana Demirspor'un Luiz Suarez'le görüştüğü ortaya çıktı.
12.11.2022 Adana DemirSpor
Francesco Totti eşi Ilary Blasi’den neden boşandı? Yasak aşk iddiası!
Francesco Totti eşi Ilary Blasi’den neden boşandı? Yasak aşk iddiası! İtalya futbolunun efsane isimlerinden eski futbolcu Francesco Totti ve eşi Ilary Blasi geçtiğimiz günlerde boşanma kararı almıştı. Resmen boşanan çift ile ilgili ilginç bir iddia ortaya atıldı. İtalyan basını Ilary Blasi’nin kişisel antrenörü ile yasak aşk yaşadığını yazdı. İhanet iddiası sosyal medyada gündem oldu. “Roma’yı aldatmayan adam aldatıldı” yorumları dikkat çekti. Peki, Francesco Totti kimdir? Francesco Totti eşi Ilary Blasi’den neden boşandı? İşte detaylar…
15.08.2022 Ünlüler Dünyası
Türkiye 0-3 İtalya! Filenin Sultanları final şansını kaybetti
Türkiye 0-3 İtalya! Filenin Sultanları final şansını kaybetti A Milli Kadın Voleybol Takımı, FIVB Milletler Ligi yarı finalinde karşılaştığı İtalya'ya 3-0 mağlup oldu ve finale çıkma şansını kaybetti.
16.07.2022 Voleybol
Ünlü gazeteci Di Marzio Joao Pedro'nun yeni takımını açıkladı! Cumartesi günü...
Ünlü gazeteci Di Marzio Joao Pedro'nun yeni takımını açıkladı! Cumartesi günü... İtalya'nın ünlü gazetecilerinden biri olan Gianluca Di Marzio, Cagliari'de forma giyen Joao Pedro'nun menajerinin Cumartesi günü Fenerbahçe yönetimiyle masaya oturmak için İstanbul'a geleceğini açıkladı.
15.07.2022 Fenerbahçe
Ünlü gazeteci açıkladı! Silvio Berlusconi Adana Demirspor'un yıldızını istedi
Ünlü gazeteci açıkladı! Silvio Berlusconi Adana Demirspor'un yıldızını istedi talya Serie A'ya yükselmeyi başaran Monza, Adana Demirspor'un yıldız golcüsü Balotelli'yi istiyor.
1.06.2022 Adana DemirSpor
Stefan Kuntz çıldırdı! 'Söylediğiniz oyuncuyu kimin yerine alacaktım?'
Stefan Kuntz çıldırdı! 'Söylediğiniz oyuncuyu kimin yerine alacaktım?' İtalya maçı öncesi basın mensuplarının karşısına geçen Stefan Kuntz, Soner Dikmen sorusuna sinirlenerek "Berkan Kutlu, Avrupa'da birçok maç oynadı ve tecrübe edindi." bunun için kendisini tercih ettim açıklamasında bulundu.
29.03.2022 Futbol

Benzer Haber Etiketleri

İtalya Milli Takımı ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki italya milli takımı haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.