Gazete Vatan Logo
Galatasaray Aslında giderse kimse itiraz etmez! Zaniolo için 2 flaş teklif

Aslında giderse kimse itiraz etmez! Zaniolo için 2 flaş teklif

Galatasaray'a büyük umutlarla transfer edilmesine karşın oynadığı futbol ve İstanbulspor maçında gördüğü kırmızı kartla hayal kırıklığı yaratan Zaniolo için iki Premier Lig kulübü devreye girdi.

Aslında giderse kimse itiraz etmez! Zaniolo için 2 flaş teklif

Galatasaray, Süper Lig'in 36'ncı haftasında MKE Ankaragücü ile deplasmanda oynayacağı maçın hazırlıklarını bugün yaptığı antrenmanla tamamladı. Öte yandan Aslan'da Zaniolo ile ilgili sıcak gelişmeler yaşanıyor.

KART SINIRINDAKİ OYUNCULARA İKAZ

Cim Bom, Ankaragücü karşılaşmasında kazandığı takdirde şampiyonluğunu ilan edecek fakat her şeye rağmen teknik heyetten kart uyarısı geldi. Sınırda yer alan Mauro Icardi, Kerem Aktürkoğlu, Sergio Oliviera, Sacha Boey, Milot Rashica ve Fredrik Midtsö'den bu konuda dikkatli olmaları istendi. Aslan, Başkent ekibi karşısında bir zafer yaşansa bile son haftadaki Fenerbahçe maçına tam kadro gidip, bir şölen havası eşliğinde kupasını kaldırmayı istiyor.

İŞTE KAMP KADROSU

Galatasaray'ın Ankaragücü maçı kamp kadrosu belli oldu. Sarı kırmızılı takım flaş bir karar alarak cezalı Nicolo Zaniolo da dahil tüm oyuncuları başkente götürme kararı aldı.

ZANIOLO'YA CAZİP TEKLİF

Erden Timur’un geçen hafta gerçekleştirdiği Londra seyahatinde sadece Boey ve Nelsson için teklif gelmediği aynı zamanda Zaniolo için de iki cazip teklifin geldiği ortaya çıktı. Tottenham ve Bournemouth’un Zaniolo için Timur’a teklifte bulunduğu belirtildi. Zaniolo için konuşulan rakamların 30 milyon euro civarı olduğu belirtildi. Bournemouth’un aylar önce 33 milyon euroyu gözden çıkararak Roma ile anlaşmasına rağmen genç oyuncu istemeyince transfer gerçekleşmemişti.

Haberin Devamı

MİLLİ TAKIMA ÇAĞRILDI

İtalya Milli Takımı, 15 Haziran'da Uluslar Ligi yarı finalinde İspanya ile karşı karşıya gelecek. Galatasaray'ın İtalyan yıldızı Nicolo Zaniolo, Milli Takım'a çağrıldı.

Teknik direktör Mancini, 23 yaşındaki yıldızı daha önce oynanan Malta ve İngiltere maçlarına da davet etmeyi düşünmüş, ancak deprem nedeniyle Türkiye'de liglere ara verildiği için çok fazla maç eksiği olması sebebiyle Zaniolo, İtalya Milli Takım kadrosuna alınmamıştı.

Yıldız oyuncu daha önce 11 kez İtalya A Milli Takımı'nın formasını giymiş ve iki kez de gol sevinci yaşamıştı. Zaniolo, sarı - kırmızılı formayla sahaya çıktığı 10 maçta üç kez gol sevinci yaşadı. (Skorer)

Aslında giderse kimse itiraz etmez Zaniolo için 2 flaş teklif

Haberin Devamı