Gazete Vatan Logo
Galatasaray N'Golo Kante'yi Galatasaray'a yar etmeyecekler! Öyle kulüpler var ki...

N'Golo Kante'yi Galatasaray'a yar etmeyecekler! Öyle kulüpler var ki...

Galatasaray'ın transfer listesinde bulunan Fransız orta saha N'Golo Kante için PSG ve Suudi Arabistan takımları sıraya girmiş durumda.

N'Golo Kante'yi Galatasaray'a yar etmeyecekler! Öyle kulüpler var ki...

İlk sezonunda rekorlar kırıp takımı şampiyonluğa ulaştıran Buruk, maddi talepte bulunmamış, ücretinin bir bölümünü altyapıya bağışlamıştı.

Önce Başakşehir, son olarak da Galatasaray’da teknik direktör olarak şampiyonluk yaşayan Okan Buruk, kutlama gecesine eşi Nihan Buruk ve oğlu Ali Yiğit ile birlikte katıldı.

KANTE'DEN RAPOR İSTENDİ

Galatasaray, Teknik Direktör Okan Buruk'un bir yıllık opsiyonunu kullandı. Ankaragücü maçı öncesinde, şampiyon olunmadan alınan bu karar sonrasında, 20 milyon liralık yıllık ücretinin de 30 milyon lira olarak güncellendiği öğrenildi.

32 yaşındaki futbolcunun, Chelsea'den ayrılmasına kesin gözüyle bakılırken, Galatasaray'ın transferde ciddi rakipleri bulunuyor. Paris Saint Germain ile birlikte birkaç İtalyan takımının, Fransız oyuncuyla ilgilendiği dile getirilirken, Suudi ekiplerinden Al Ittihad ve Al Nassr'ın 100 milyon euroluk bir paket sunmaya hazır olduğu vurgulandı.

SPONSORLAR SIRAYA GİRDİ

Galatasaray’ın 23. şampiyonluğu ile beraber sponsorlar da sıraya girdi. Sarı-kırmızılılarda önümüzdeki günlerden itibaren yeni sponsorluklar konunda önemli gelişmeler olduğu öğrenildi.

Haberin Devamı

Başkan Yardımcısı Niyazi Yelkencioğlu, hummalı bir çalışma içinde olduklarını söyleyerek, "İyi gelişmeler oluyor. Geçmiş senelere göre daha iyi anlaşmalar yapacağız” dedi. Sarı-kırmızılıların özellikle stat sponsorluğu için maddi yönden kulübe çok büyük getirisi olan bir anlaşmanın arefesinde olduğu bildirildi.

ZANIOLO FORMAYI KAPTI

Fenerbahçe derbisinde attığı iki golle Galatasaray'ın yıldızı olan Nicolo Zaniolo, aday kadronun ardından dün de İtalya Milli Takımı'nın 23 kişilik resmi kadrosunda yer aldı. Gök Mavililer, 15 Haziran'da Uluslar Ligi yarı finalinde İspanya ile karşı karşıya gelecek. (Skorer)

NGolo Kanteyi Galatasaraya yar etmeyecekler Öyle kulüpler var ki...