İsyancı

İsyancı

Son dakika isyancı haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan isyancı ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını isyancı haber sayfamızda bulabilirsiniz.

İsyancı

haberleri sayfasında son dakika yaşanan isyancı gelişmeleri de dahil olmak üzere 434 isyancı haberi bulunmuştur. Tüm isyancı haberleri aşağıda listelenmiştir.
Petrolde 3 ay sonra yeni zirve! Gözler kritik toplantıya çevrildi
Petrolde 3 ay sonra yeni zirve! Gözler kritik toplantıya çevrildi Kızıldeniz'deki gerilim Husilerin yeni bir saldırısıyla tırmanırken petrol fiyatları son üç ayın en yüksek seviyesi yakınında sabit kaldı. Ham petrol, zayıf talep ve jeopolitik gerilimler gibi çelişkili faktörler nedeniyle dar bir aralıkta işlem görüyor. Yatırımcılar için bir sonraki odak noktası, üretim kesintilerini görüşmek üzere Mart ayında yapılacak OPEC+ toplantısı.
20.02.2024 Ekonomi
Liverpoollu futbolcu Luis Diaz'ın babası kaçırıldı
Liverpoollu futbolcu Luis Diaz'ın babası kaçırıldı Kolombiya hükümeti, İngiltere Premier Lig ekiplerinden Liverpool'da forma giyen Luis Diaz'ın babası Luis Manuel Diaz'ın 28 Ekim'de silahlı isyancı örgüt Kolombiya Ulusal Kurtuluş Ordusu (ELN) tarafından kaçırıldığını duyurdu.
2.11.2023 Futbol
Wagner’in lideri Prigojin neden geri çekildi? Gerçek ortaya çıktı: Putin yine aynısını yaptı
Wagner’in lideri Prigojin neden geri çekildi? Gerçek ortaya çıktı: Putin yine aynısını yaptı Moskova’ya karşı bayrak açan Wagner lideri Prigojin, Belarus’a sürgüne gitmeyi kabul ederken isyancı askerler üslerine döndü. Wagner’in Moskova’ya yürüyüşü durdurulmuş olsa da yaşananlar, 16 aydır süren Ukrayna savaşının Putin yönetimiyle ilgili gerçeği ortaya çıkardı. Öte yandan Rusya Dışişleri Bakanı Sergei Lavrov, paralı asker grubunun akıbetine ilişkin flaş bir açıklamaya imza atarken Prigojin'den kritik açıklama geldi. İşte detaylar...
26.06.2023 Dünya
Rusya-Wagner krizinde son durum! Washington Post dünyaya duyurdu: ABD her şeyi biliyordu
Rusya-Wagner krizinde son durum! Washington Post dünyaya duyurdu: ABD her şeyi biliyordu Rusya ve Wagner arasındaki kriz henüz 24 saati doldurmamışken çözüldü. Moskova'ya doğru yürüyüşe geçen Wagner birlikleri başkente 200 kilometre kala durdu. Wagner lideri Yevgeni Prigojin, Rusya'nın başkenti Moskova'ya ilerleyen savaşçılarının Belarus'un girişimiyle varılan anlaşma sonrası 'kan dökülmemesi için' üslerine döndüğünü söyledi. Prigojin'in Belarus'a gideceği ve hakkındaki suçlamaların düşürüleceği açıklandı. Washinton Post'un haberi ise dünya gündeminde bomba etkisi yarattı.
25.06.2023 Dünya
Meryem Suresi Türkçe Arapça okunuşu, meali ve tefsiri!
Meryem Suresi Türkçe Arapça okunuşu, meali ve tefsiri! Meryem Suresi, konusunu Hz. Meryem’den alması sebebi ile surenin ismi bu olmuştur. Müslümanların Mekke’den, Habeşistan’a hicret etmeden öncesinde ve Fatır Suresinden de sonra inen suredir. Sure doksan sekiz ayetten oluşuyor ve Kuran-ı Kerim’de 19. Sırada yer alırken, 44. Sırada indirilmiştir. İçerisinde tilavet secdesi bulundurur. Peki, Ramazan ayında Meryem Suresi okumanın yararları ve faziletleri nelerdir? İşte Meryem Suresi Türkçe Arapça okunuşu ve tefsiri
4.05.2023 Sureler
Kanlı Elmas filmi konusu ne? Kanlı Elmas filmi ne anlatıyor? İşte Kanlı Elmas İMDB puanı!
Kanlı Elmas filmi konusu ne? Kanlı Elmas filmi ne anlatıyor? İşte Kanlı Elmas İMDB puanı! Elmas savaşlarını keskin yorumu ve konusuyla sömürüyü kamuoyunun gözüne sokan drama türündeki Kanlı Elmas (Blood Diamond) Hollywood yapımı politik filmler arasında yerini alıyor. 2006 yapımı filmde, Leonardo DiCaprio’nun oyunculuğu ile göz doldururken, hikayesi ile çocuk askerlerin nasıl kullanıldığı ile ilgili politik bir yüzleşme örneği olarak karşımıza çıkıyor. Peki, Kanlı Elmas filmi konusu ne? Kanlı Elmas filmi ne anlatıyor? Kanlı Elmas filmi ne zaman, nerede çekildi? Kanlı Elmas filmi oyuncuları kim? İşte Kanlı Elmas İMDB puanı!
6.12.2022 Kültür Sanat
Kongo Demokratik Cumhuriyeti katliam: 50 ölü
Kongo Demokratik Cumhuriyeti katliam: 50 ölü Kongo Demokratik Cumhuriyeti'nin doğusundaki Kishishe kasabasına M23 adlı isyancı grup tarafından düzenlenen baskında 50 sivilin öldürüldüğü bildirildi.
1.12.2022 Dünya
Azov taburu nedir, Azov taburu komutanı kimdir? Azov taburu kaç kişi?
Azov taburu nedir, Azov taburu komutanı kimdir? Azov taburu kaç kişi? Ukrayna Devlet Başkanı Volodimir Zelenski, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’la yaptıkları anlaşmaya göre, Rusya’nın serbest bıraktığı Ukraynalı askerlerin arasında bulunan 5 Azov komutanının Türkiye’de kalacağını açıkladı. Söz konusu açıklamanın ardından Azov taburu nedir, kaç kişi?
22.09.2022 Gündem
Maymun çiçeği virüsü 92 ülkede görüldü: Dünya genelindeki vaka sayısı 35 bini aştı
Maymun çiçeği virüsü 92 ülkede görüldü: Dünya genelindeki vaka sayısı 35 bini aştı Dünya Sağlık Örgütü (DSÖ) Genel Direktörü Tedros Adhanom Ghebreyesus yaptığı açıklamada, maymun çiçeği virüsünün 92 ülkede görüldüğü ve dünya genelindeki vaka sayısının 35 bini aştığını belirterek, 12 kişinin virüs nedeniyle hayatını kaybettiğini aktardı.
17.08.2022 Gündem
Rusya'dan idamı bekleyen İngiliz esir askerler için şok sözler: İnfaza Ukraynalılar karar verecek!
Rusya'dan idamı bekleyen İngiliz esir askerler için şok sözler: İnfaza Ukraynalılar karar verecek! Rus ordusunun Ukrayna topraklarına saldırmasıyla başlayan savaş sonrası birçok yabancı asker Rusya’ya karşı savaşmaya karar vermiş, hatta bu askerlerden lejyonlar oluşturulmuştu. Rus güçleri tarafından yakalanan 2 İngiliz vatandaşı da bu kişilerin arasında ve idam edilmeyi bekliyor. Kremlin’den konuyla ilgili olarak yapılan son açıklama ise adeta kan dondurdu.
2.07.2022 Dünya
Görüntüler dünyayı ayağa kaldırmıştı! İsrail polislerine soruşturma
Görüntüler dünyayı ayağa kaldırmıştı! İsrail polislerine soruşturma İsrail, dün Filistinli gazeteci Shireen Abu Akleh'in cenaze konvoyuna saldıran İsrail polislerine soruşturma açılacağını duyurdu.
14.05.2022 Dünya
Çeçen sürgünü nasıl oldu? 23 Şubat 1944 Çeçen İnguş sürgünü ile ilgili detaylar…
Çeçen sürgünü nasıl oldu? 23 Şubat 1944 Çeçen İnguş sürgünü ile ilgili detaylar… 23 Şubat Çeçen sürgünü 78. yılında. 23 Şubat 1944’te Sovyetler Birliği rejimi tüm Çeçen ve İnguş halkının Orta Asya’nın bozkırlarına sürgününü başlattı. İşte 23 Şubat Çeçen İnguş sürgünü ile ilgili tüm detaylar.
23.02.2022 Gündem
Putin'den savaşı körükleyecek hamle! Destek verdi
Putin'den savaşı körükleyecek hamle! Destek verdi Ukrayna'nın doğusundaki Donetsk ve Lugansk cumhuriyetlerinin bağımsızlığını tanıyan Rus lidere, ABD'den Güney Kore'ye, Türkiye'den Avustralya'ya, İngiltere'den Japonya'ya tüm dünyadan tepki yağdı. Vladimir Putin'e destek açıklayanlar ise sürpriz olmadı.
22.02.2022 Dünya
Putin'in sözcüsünden şoke eden açıklamalar! 'Çocuklarınızı tellere asacağız'
Putin'in sözcüsünden şoke eden açıklamalar! 'Çocuklarınızı tellere asacağız' Ukrayna parlamentosundaki milletvekillerine ülkeden çıkış yasağı getirildiğini ileri süren Rus medyasında dikkat çeken bir cephe hattı haberi yer aldı. Putin'in medyadaki sözcüsü olarak bilinen Kiselyov'un Ukrayna ordusunun Donbas'ta binlerce sivili işkence edip vahşice öldürdüğünü söyleyip çok konuşulacak bir röportaja imza attı. Moskova ayrıca, kara sularına izinsiz girecek tüm yabancı gemi ve denizaltılara ateş açmaya hazır olduğunu açıkladı.
14.02.2022 Dünya
Menemen olayı nedir, Kubilay olayı nasıl ve ne zaman gerçekleşti? Menemen olayında Kubilay nasıl öldü, neden?
Menemen olayı nedir, Kubilay olayı nasıl ve ne zaman gerçekleşti? Menemen olayında Kubilay nasıl öldü, neden? Menemen Kubilay olayı nedir, Menemen olayların Kubilay nasıl ve neden öldü? 22 Aralık bugün Menemen Olayı’nın yıldönümü. Türkiye Cumhuriyeti'nin kuruluş sürecinin önemli olaylarından biri olan Menemen olayı ve detayları vatandaşlar tarafından sorgulanıyor. Yedek Subay Mustafa Fehmi Kubilay’ın ölümüyle sonuçlanan Menemen olayı nedir, nasıl ve ne zaman gerçekleşti? İşte Menemen Olayı gerçeği…
23.12.2021 Gündem
Bayraktar TB2 Etiyopya'daki savaşı bitirdi! Tigray isyancılar geri çekildi...
Bayraktar TB2 Etiyopya'daki savaşı bitirdi! Tigray isyancılar geri çekildi... Afrika ülkesi Etiyopya'da başkentin 130 kilometre yakınına kadar gelen isyancı güçler birkaç hafta içerisinde darmadağın oldu, New York Times silahlı insansız hava araçlarının sonucu belirlediğini dünyaya duyurdu.
21.12.2021 Dünya
Türkiye'den Etiyopya'daki Türk vatandaşlarına çağrı: Ayrılmaları tavsiye edilir!
Türkiye'den Etiyopya'daki Türk vatandaşlarına çağrı: Ayrılmaları tavsiye edilir! Türkiye'nin Addis Ababa Büyükelçiliği, ordu birlikleri ile isyancı Tigray Halk Kurtuluş Cephesi (TPLF) üyeleri arasındaki çatışmaların artması nedeniyle Türk vatandaşlarına ülkeden ayrılmaları çağrısı yaptı.
22.11.2021 Dünya
Suudi Arabistan'dan vatandaşlarına çağrı: Terk edin
Suudi Arabistan'dan vatandaşlarına çağrı: Terk edin Suudi Arabistan, Etiyopya'daki vatandaşlarına mümkün olan en kısa sürede ülkeyi terk etmeleri ve yaşanan olaylar nedeniyle tedbirli olmaları çağrısında bulundu.
5.11.2021 Dünya
Etiyopya'da saldırılar nedeniyle OHAL ilan edildi!
Etiyopya'da saldırılar nedeniyle OHAL ilan edildi! Etiyopya yönetimi, kuzeyde ilerleyişini sürdüren isyancı Tigray Halk Kurtuluş Cephesi'nin saldırıları nedeniyle ülkede olağanüstü hal ilan etti.
2.11.2021 Dünya
Kuvel Kalesi nerede, hangi ilde? Kuvel Kalesi Selçuklu fethi ve Kuvel Kalesi tarihi!
Kuvel Kalesi nerede, hangi ilde? Kuvel Kalesi Selçuklu fethi ve Kuvel Kalesi tarihi! TRT 1'in yurt içinde ve yurt dışında milyonlarca izleyiciyi ekran başında buluşturan "Uyanış: Büyük Selçuklu" dizisi sezon finali bölümüyle 31 Mayıs'ta ekranlara gelecek. Anadolu'nun kapılarını Türklere açan Selçuklu hükümdarı Sultan Alparslan'ın vefatının ardından tahta geçen Melikşah ve oğlu Sencer'in hikayesini anlatan dizi, sezon finalinde Kuvel Kalesi'ni fethedecek. Peki, Kuvel Kalesi nerede, hangi ilde?
31.05.2021 Gündem
Suudi Arabistan ve Avrupa Birliği anlaştı!
Suudi Arabistan ve Avrupa Birliği anlaştı! Suudi Arabistan ve Avrupa Birliği (AB), Etiyopya'nın Tigray eyaletinde hükümet güçleri ve isyancılar arasındaki çatışmaların sona ermesi için çaba sarf etme konusunda anlaştı.
4.04.2021 Dünya
İsrail'de 2000 yıllık maaş bordrosu bulundu!
İsrail'de 2000 yıllık maaş bordrosu bulundu! İsrail'de papirüsten yapılmış 1900 yıl öncesine ait ordunun belirli eşyaların parasını kestikten sonra askerin parasız kaldığını gösteren maaş bodrosu bulundu.
9.02.2021 Gündem
Etiyopya'da silahlı saldırı! Çok sayıda sivil hayatını kaybetti
Etiyopya'da silahlı saldırı! Çok sayıda sivil hayatını kaybetti Etiyopya'nın batısındaki Benishangul Gumuz eyaletinde, silahlı gruplar bir köye düzenledikleri saldırıda onlarca sivili katletti.
23.12.2020 Dünya
Libya'dan son dakika Türkiye açıklaması
Libya'dan son dakika Türkiye açıklaması Libya Savunma Bakanlığı ve Libya Devlet Yüksek Konseyi (DYK), ayrı ayrı yayımladıkları açıklamalarda, Cenevre'deki 5 5 Ortak Askeri görüşmelerinde varılan ateşkes anlaşmasının, Türkiye ve Libya arasındaki askeri anlaşmaları olumsuz etkilemeyeceğini ve Türkiye ile işbirliğinin devam edeceğini duyurdu.
25.10.2020 Dünya
Türkiye'den kritik Hafter planı!
Türkiye'den kritik Hafter planı! Libya’da Ulusal Mutabakat Hükümeti’nin ateşkes ilanı sonrası süreci izleyen Türkiye, isyancı Hafter’e verilen desteğin de azalmasını bekliyor.
26.08.2020 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

İsyancı ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki isyancı haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.