İstifa Depremi

İstifa Depremi

Son dakika istifa depremi haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan istifa depremi ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını istifa depremi haber sayfamızda bulabilirsiniz.

İstifa Depremi

haberleri sayfasında son dakika yaşanan istifa depremi gelişmeleri de dahil olmak üzere 178 istifa depremi haberi bulunmuştur. Tüm istifa depremi haberleri aşağıda listelenmiştir.
İtalya'da hükûmet krizi! Cumhurbaşkanı Mattarella, Başbakan Draghi'nin istifasını reddetti
İtalya'da hükûmet krizi! Cumhurbaşkanı Mattarella, Başbakan Draghi'nin istifasını reddetti Son dakika gelişmesi. İngiltere'nin ardından İtalya'da da istifa depremi. İtalya Başbakanı Mario Draghi, koalisyondaki partinin güven oylamasına katılmaması gerekçesiyle bu akşam saatlerinde istifasını Cumhurbaşkanı Sergio Mattarella'ya sunacağını açıkladı. Ancak Cumhurbaşkanı Mattarella, Draghi'nin istifasını reddetti.
14.07.2022 Dünya
İngiltere’de istifa depremi: Sağlık Bakanı ve Maliye Bakanı istifa etti
İngiltere’de istifa depremi: Sağlık Bakanı ve Maliye Bakanı istifa etti İngiltere Sağlık Bakanı Sajid Javid ve Maliye Bakanı Rishi Sunak görevlerinden istifa etti.
5.07.2022 Dünya
İngiltere'de beklenen haber geldi! Boris Johnson kararı...
İngiltere'de beklenen haber geldi! Boris Johnson kararı... İngiltere Başbakan Boris Johnson, Covid-19 kısıtlamaları döneminde kuralları ihlal etmesi nedeniyle Muhafazakar Parti meclis grubunda yapılan oylamada güvenoyu aldı.
6.06.2022 Dünya
Kerem şampiyon teknik adama '4 yılımı çaldı' dedi G.Saray'da istifa depremi şok etti
Kerem şampiyon teknik adama '4 yılımı çaldı' dedi G.Saray'da istifa depremi şok etti Galatasaray'ın yıldız futbolcusu Kerem Aktürkoğlu 'Vole'ye' çok özel açıklamalarda bulundu. Yıldız futbolcunun Başakşehir döneminde yaşadıkları futbolseverleri adeta şok etti. İşte 23 yaşındaki milli forvetin o ifadeleri ve ardından gelen istifa söylentileri...
29.04.2022 Galatasaray
Rusya, ABD’ye, “İstenmeyen kişi” listesini sundu
Rusya, ABD’ye, “İstenmeyen kişi” listesini sundu Rusya, BM’deki Rus diplomatların sınır dışı edilmesine karşılık olarak ABD’ye nota vererek “İstenmeyen kişi” listesini sundu.
24.03.2022 Dünya
Rusya'da istifa depremi! Putin'in Özel Temsilcisi Anatoly Chubais istifa etti
Rusya'da istifa depremi! Putin'in Özel Temsilcisi Anatoly Chubais istifa etti Kremlin Sözcüsü Dmitriy Peskov, Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin'in Sürdürülebilir Kalkınma Özel Temsilcisi Anatoly Chubais’ın istifa ettiği yönündeki haberleri doğrulayarak, “Evet. Chubais kendi özgür iradesiyle istifa etti” dedi.
23.03.2022 Dünya
Sergen Yalçın isitifasını verdi!
Sergen Yalçın isitifasını verdi! Süper Lig'in son şampiyonu Beşiktaş'ta teknik direktör Sergen Yalçın istifa etti. Son kararı başkan Ahmet Nur Çebi verecek.
9.12.2021 Beşiktaş
Ali Babacan'a şok! Yerden yere vurup istifa ettiler...
Ali Babacan'a şok! Yerden yere vurup istifa ettiler... Demokrasi ve Atılım Partisi'nde istifa depremi yaşanıyor. Partinin Muş İl Başkanı avukat Elif Çelik Yolcu ile il ve ilçe yönetiminde yer alan 45 kişi partideki görevinden ayrıldı. Basın toplantısında Ali Babacan'a yüklenen Yolcu, "Daha ilk günden siyasetin ağababaları yereldeki temsilcileriyle birlikte partinin umut vadeden söylemlerine aykırı hareket etmişlerdir" dedi.
18.11.2021 Siyaset
Kripto para borsası Binance'te istifa depremi
Kripto para borsası Binance'te istifa depremi Küresel kripto para borsası Binance'te flaş gelişmeler bitmiyor. Birçok ülkede aldığı kısıtlama kararı ve kara para iddialarıyla gündemden düşmeyen kripto para platformu, bu kez istifa ile sarsıldı. Üst düzey isim görevi bıraktığını duyurdu.
8.08.2021 Ekonomi
ABD'de istifa depremi! Resmen duyurdu
ABD'de istifa depremi! Resmen duyurdu ABD Ulaştırma Bakanı Elaine Chao, dün Kongreye yapılan baskının ardından istifa ettiğini duyurdu.
7.01.2021 Dünya
DEVA Partisinde istifa depremi!
DEVA Partisinde istifa depremi! DEVA Partisi Kurucular Kurulu Üyesi Doç. Dr. Hasan Canpolat istifa etti.
1.01.2021 Siyaset
İYİ Parti’de istifa depremi!
İYİ Parti’de istifa depremi! İYİ Parti'de İstanbul İl Başkanı Buğra Kavuncu'nun FETÖ'cü olduğunu iddia eden Ümit Özdağ’ın partiden ihraç edilmesinin ardından yeni istifalar yaşandı. Kayseri’de partinin kuruluşunda yer alan 5 isim daha istifa etti.
23.11.2020 Siyaset
Fransa'da toplu istifa depremi! Elysee Sarayı karıştı
Fransa'da toplu istifa depremi! Elysee Sarayı karıştı Fransa’da Cumhurbaşkanlığı Dış Politika Dairesi'nde, birçok yetkin kişinin art arda gelen istifaları üzerine Elysee Sarayı, denetime gitmek zorunda kaldı.
9.10.2020 Dünya
Gelecek Partisi'nde istifa depremi!
Gelecek Partisi'nde istifa depremi! Gelecek Partisi Ankara İl Başkanı Osman Hakan Kılıç, 7 ilçe başkanı ile birlikte parti üyeliğinden istifa ettiğini açıkladı.
20.08.2020 Siyaset
Google'da istifa depremi! Kurucuları görevi bırakıyor
Google'da istifa depremi! Kurucuları görevi bırakıyor Google kurucuları Larry Page ve Sergey Brin, Google'ın sahibi olan Alphabet şirketinin icra kurulu başkanlığı (CEO) ve başkanlığı görevlerinden ayrılacaklarını açıkladı.
4.12.2019 Bilim ve Teknoloji
İngiltere'de peş peşe istifa depremi
İngiltere'de peş peşe istifa depremi Ana muhalefetteki İşçi Partisi'nden sonra istifalar iktidardaki Muhafazakar Parti'ye sıçradı, partiden ayrılan üç milletvekili eski İşçi Partililerin yer aldığı Bağımsız Grup'a katılacak.
20.02.2019 Dünya
Taraftar isyan bayrağını çekti! İstifa depremi...
Taraftar isyan bayrağını çekti! İstifa depremi... Beşiktaş, Spor Toto Süper Lig'in 17. haftasında Kasımpaşa'ya 4-1 yenildi. Siyah-beyazlı taraftarlar, skorun 3-1'e gelmesinin ardından yönetimi istifaya davet etti.
22.12.2018 Beşiktaş
İYİ Parti'de istifa depremi
İYİ Parti'de istifa depremi İYİ Parti Şırnak merkez ve 5 ilçe başkanı ile 860 üye, genel merkezin il başkanlığı tayinini gerekçe göstererek Şırnak il teşkilatından istifa etti.
14.10.2018 Siyaset
Son dakika: İYİ Parti'de istifa depremi! Tam 100 kişi...
Son dakika: İYİ Parti'de istifa depremi! Tam 100 kişi... İYİ Parti Kırıkkale teşkilatında, parti üyesi, delege ve yöneticilerden oluşan yaklaşık 100 kişinin partilerinden istifa ettiği bildirildi
15.08.2018 Siyaset
CHP'de istifa depremi
CHP'de istifa depremi Şırnak CHP İl Başkanı Mehmet Sadık Çelik, genel merkezin aday belirlemedeki yanlış tutumunu gerekçe göstererek, il teşkilatı olarak partiden istifa ettiklerini açıkladı.
26.06.2018 Siyaset
Google'da toplu istifa depremi
Google'da toplu istifa depremi Şirketin ABD Ordusu’yla birlikte geliştirdiği Maven Projesi’ni protesto eden 10 kadar Google çalışanının istifa ettiği iddia edildi. Geçtiğimiz ay 3 binden fazla Google çalışanı tarafından imzalanan açık mektup, şirket yönetimine orduyla çalışmayı bırakın çağrısı yapmıştı
15.05.2018 Bilim ve Teknoloji
Trabzonspor'da istifa depremi!
Trabzonspor'da istifa depremi! Trabzonspor'un Beşiktaş'ı ağırladığı karşılaşmada bordo-mavili taraftarlar yönetimi istifaya davet etti.
5.03.2018 Trabzonspor
Fenerbahçe'de istifa depremi!
Fenerbahçe'de istifa depremi! Sarı-lacivertlilerde istifalar devam ediyor. Fenerbahçe’nin Zeytinburnu bölge sorumlusu Fatih Yerşen, Ali Koç’u desteklediğini belirterek görevinden istifa etti.
26.02.2018 Fenerbahçe
Kadıköy'de istifa depremi! Büyük isyan...
Kadıköy'de istifa depremi! Büyük isyan... Ülker Şükrü Saraçoğlu Stadı'nda Fenerbahçe'nin Gençlerbirliği ile berabere kaldığı maçta, sarı-lacivertli taraftarlar yönetimi istifaya davet etti. Taraftarlar hep bir ağızdan 'Yönetim İstifa' ve 'Ali Koç başkan Fenerbahçe Şampiyon' tezahüratlarında bulundu.
3.02.2018 Fenerbahçe
Kuzey Irak’ta istifa depremi!
Kuzey Irak’ta istifa depremi! IKBY’de 5 kişinin hayatını kaybettiği, onlarca kişinin yaralandığı 3 gündür süren eylemlerin ardından, hükümetteki iki muhalif parti Goran ve Kobel kabineden çekildi
20.12.2017 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

İstifa Depremi ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki istifa depremi haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.