Muhafazakar Parti

Muhafazakar Parti

Son dakika muhafazakar parti haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan muhafazakar parti ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını muhafazakar parti haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Muhafazakar Parti

haberleri sayfasında son dakika yaşanan muhafazakar parti gelişmeleri de dahil olmak üzere 1.786 muhafazakar parti haberi bulunmuştur. Tüm muhafazakar parti haberleri aşağıda listelenmiştir.
İngiltere’de yeni kabine belli oldu
İngiltere’de yeni kabine belli oldu İngiltere'nin yeni Başbakanı Rishi Sunak, hükümetin yeni kabinesini belirledi.
25.10.2022 Dünya
Biden’dan yeni gaf: İngiltere başbakanının adını yanlış söyledi
Biden’dan yeni gaf: İngiltere başbakanının adını yanlış söyledi ABD Başbakanı Joe Biden, İngiltere’nin yeni başbakanı Rishi Sunak’ın ismini "Rashee Sanook" şeklinde telaffuz ederek yeni bir gafa imza attı.
25.10.2022 Dünya
İngiltere Başbakanı Sunak’tan ilk açıklama: Derin bir ekonomik zorlukla karşı karşıya olduğumuza şüphe yok
İngiltere Başbakanı Sunak’tan ilk açıklama: Derin bir ekonomik zorlukla karşı karşıya olduğumuza şüphe yok İngiltere'nin yeni Başbakanı Rishi Sunak yaptığı ilk açıklamada, "Derin bir ekonomik zorlukla karşı karşıya olduğumuza şüphe yok” ifadelerini kullanarak, “Partimizi ve ülkemizi bir araya getirmeyi en büyük önceliğim yapacağım” dedi.
24.10.2022 Dünya
İngiltere’nin yeni başbakanı Rishi Sunak kimdir? Rishi Sunak nereli, kaç yaşında? İşte Rishi Sunak’ın biyografisi!
İngiltere’nin yeni başbakanı Rishi Sunak kimdir? Rishi Sunak nereli, kaç yaşında? İşte Rishi Sunak’ın biyografisi! İngiltere'de yeni Başbakan Rishi Sunak oldu. İngiltere'de Muhafazakar Parti liderlik yarışı sona erdi. Eski Başbakan Boris Johnson ve Penny Mordaunt'un başbakanlık yarışından çekilmesiyle Rishi Sunak’ın önü açıldı. Tek aday olan Hint kökenli Rishi Sunak, İngiltere'nin yeni başbakanı oldu. Peki, İngiltere’nin yeni başbakanı Rishi Sunak kimdir? Rishi Sunak nereli, kaç yaşında? İşte Rishi Sunak’ın biyografisi!
24.10.2022 Dünya
İngiltere'nin yeni Başbakanı Rishi Sunak oldu! Tarihe geçti, işte hayatı ve detaylar
İngiltere'nin yeni Başbakanı Rishi Sunak oldu! Tarihe geçti, işte hayatı ve detaylar İngiltere'de Liz Truss'ın istifasının ardından tüm dünyanın merakla beklediği yeni başbakan belli oldu. Böylece ülkede Muhafazakar Parti liderlik yarışının düğümü de çözüldü. Buna göre İngiltere'nin yeni Başbakanı Rishi Sunak oldu. Hint asıllı olmasıyla ülke tarihine geçen Sunak'ın serveti de dudak uçuklattı. Peki, İngiltere'de başbakanlık koltuğuna oturan Rishi Sunak kimdir? İşte eski Başbakan Boris Johnson'ın da adının geçtiği liderlik yarışına ilişkin tüm detaylar...
24.10.2022 Dünya
İngiltere’nin eski Başbakanı Johnson başbakanlık yarışından çekildi
İngiltere’nin eski Başbakanı Johnson başbakanlık yarışından çekildi İngiltere Başbakanı Liz Truss'ın istifasının ardından başlayan yeni Başbakan ve Muhafazakar Parti Lideri seçimi sürecinde eski Başbakan Boris Johnson başbakanlık ve parti liderliği yarışından çekildiğini açıkladı.
23.10.2022 Dünya
İngiltere Başbakanı nasıl seçilecek? 10 Numara'da kim oturacak? İngiltere Başbakanlık oylaması ne zaman, saat kaçta?
İngiltere Başbakanı nasıl seçilecek? 10 Numara'da kim oturacak? İngiltere Başbakanlık oylaması ne zaman, saat kaçta? İngiltere'de 20 Ekim'de istifa eden Başbakan Liz Truss'ın yerini alacak başbakan için liderlik yarışı başlıyor. İngiltere’de Muhafazakar Parti içerisinde yapılacak oylama ile Başbakanlık Ofisi 10 Numara'da kimin oturacağı merak konusu oldu. Adaylar milletvekillerinin desteğini almak için çalışmalara başlarken sürecin nasıl işleyeceği de merak konusu oldu. Peki, İngiltere Başbakanı nasıl seçilecek? İngiltere’nin yeni başbakanı ne zaman belli olacak? İngiltere Başbakanlık oylaması ne zaman, saat kaçta? İşte detaylar…
23.10.2022 Dünya
İngiltere’de yeni Başbakan adayları belli oluyor
İngiltere’de yeni Başbakan adayları belli oluyor İngiltere’de Başbakan Liz Truss’ın 44 günlük görev süresi sonrası istifa etmesinin ardından tekrar seçim yapılacak. Eski Başbakan Boris Johnson’ın tekrar aday olması beklenirken; Rishi Sunak ve Penny Mordaunt da seçimde yer alacak.
23.10.2022 Dünya
İngiltere'nin yeni başbakanı kim olacak? Muhafazakar Parti yeni liderini ne zaman seçecek?
İngiltere'nin yeni başbakanı kim olacak? Muhafazakar Parti yeni liderini ne zaman seçecek? İngiltere Başbakanı Liz Truss istifa ettiğini açıkladı. İngiltere başbakanı Truss’un istifa etmesinin ardından “İngiltere'nin yeni başbakanı kim olacak?” sorularına yanıt aranmaya başlandı.
22.10.2022 Dünya
Boris Johnson tekrar başkan mı olacak, Boris Johnson geri mi dönüyor?
Boris Johnson tekrar başkan mı olacak, Boris Johnson geri mi dönüyor? İngiltere Başbakanı Liz Truss istifa edince eski Başbakan Boris Johnson, cumartesi sabahı, seyahatini yarıda keserek İngiltere'ye geri döndü. Peki, Boris Johnson tekrar başkan mı olacak, Boris Johnson geri mi dönüyor?
22.10.2022 Dünya
İngiltere’de başbakanın 28 Ekim’e kadar seçilmesi planlanıyor
İngiltere’de başbakanın 28 Ekim’e kadar seçilmesi planlanıyor Muhafazakar Parti'nin 1922 Komitesi Başkanı Graham Brady yaptığı açıklamada, Muhafazakar Parti’nin yeni lideri ve ülkenin yeni başbakanın 28 Ekim’e kadar seçilmesi gerektiğini ifade etti.
20.10.2022 Dünya
Liz Truss kimdir, istifa mı etti? Liz Truss neden istifa etti?
Liz Truss kimdir, istifa mı etti? Liz Truss neden istifa etti? İngiltere Başbakan Liz Truss, Downing Street’teki Başbakanlık Konutu yaptığı açıklamasında görevinden istifa ettiğini duyurdu. Peki, Liz Truss ne yaptı, neden istifa etti? Liz Truss kimdir?
20.10.2022 Dünya
İran’dan İngiltere’ye yaptırım kararı
İran’dan İngiltere’ye yaptırım kararı İran Dışişleri Bakanlığı, terör örgütlerine destek vermek, insan hakları ihlalinde bulunmak ve İran’da kaos çıkartma suçlamasıyla aralarında İranlı komutan Kasım Süleymani suikastı sırasında İngiltere Genelkurmay Başkanı olan General Mark Carleton-Smith gibi isimlerin yer aldığı İngiliz 4 kurum ve 9 yetkili ismi yaptırım listesine aldı.
19.10.2022 Dünya
İngiltere Kraliçesi 2. Elizabeth, 96 yaşında hayatını kaybetti
İngiltere Kraliçesi 2. Elizabeth, 96 yaşında hayatını kaybetti Buckingham Sarayı'ndan yapılan açıklamada, doktorların Kraliçe'nin sağlığından endişe duyduğu belirtilmişti. Kraliyet ailesi üyeleri ise, İskoçya'daki Balmoral Kalesi'ne gitmişti. Gelen son dakika haberine göre; İngiltere Kraliçesi 2. Elizabeth, 96 yaşında hayatını kaybetti. Kraliçenin ölümünün ardından tahta oğlu Charles geçti.
8.09.2022 Dünya
İngiltere Kraliçesi Elizabeth, tıbbi gözetim altına alındı
İngiltere Kraliçesi Elizabeth, tıbbi gözetim altına alındı İngiltere Kraliçesi 2. Elizabeth'in sağlık sorunları yaşadığı ve doktorları tarafından acil olarak gözetim altına alındığı bildirildi. Haber ajansları tarafından son dakika olarak duyurulan habere göre Elizabeth'in oğlu ve tahtın varisi olan Prens Charles ve eşi de acil olarak Balmoral'a giderken kraliçenin torunları Prens William ve Sussex Dükü Harry'nin de şatoya doğru hareket ettiği açıklandı.
8.09.2022 Dünya
İngiltere hükümetinin yeni kabinesi belli oldu
İngiltere hükümetinin yeni kabinesi belli oldu İngiltere'nin yeni Başbakanı Liz Truss, hükümetteki yeni kabine atamalarını yaptı. Devlet bakanlarının yeni görevleri belirlendi.
7.09.2022 Dünya
İsveç Başbakanı Andersson  Liz Truss yerine yanlış kişiyi kutladı sosyal medyada alay konusu oldu!
İsveç Başbakanı Andersson Liz Truss yerine yanlış kişiyi kutladı sosyal medyada alay konusu oldu! İngiltere'nin yeni başbakanı ve Muhafazakar Parti'nin yeni lideri Liz Truss oldu. Yeni başbakana dünya liderlerinden tebrik mesajları gelirken İsveç'in yayınladığı mesaj sosyal medyanın gündemine oturdu.
6.09.2022 Dünya
İngilterenin yeni Başbakanı Liz Truss oldu
İngilterenin yeni Başbakanı Liz Truss oldu İngilterede Boris Johnsonın istifasının ardından yapılan seçimlerde, Johnson yönetiminde Dışişleri Bakanı olarak görev yapan Elizabeth Mary Truss, İngiltere Başbakanı olarak seçildi.
5.09.2022 Dünya
Canlı yayında şoke eden anlar! Sunucu bir anda yere yığıldı
Canlı yayında şoke eden anlar! Sunucu bir anda yere yığıldı İngiltere’nin yeni başbakan adayları eski Maliye Bakanı Rishi Sunak ve Dışişleri Bakanı Liz Truss, canlı yayında yaptıkları tartışma sırasında moderatör Kate McCann bayıldı.
26.07.2022 Dünya
İngiltere'de başbakanın kim olacağı belli oluyor! Aday sayısı 2'ye düştü, işte önde olan isim
İngiltere'de başbakanın kim olacağı belli oluyor! Aday sayısı 2'ye düştü, işte önde olan isim İngiltere'de Muhafazakar Parti'nin yeni liderini ve ülkenin yeni başbakanı belirlemek üzere yapılan son oylamada aday sayısı 2'ye düştü. Eski Maliye Bakanı Rishi Sunak 137 oy, Dışişleri Bakanı Liz Truss’ın ise 113 oy alarak seçim yarışına devam ederken, 105 oy alan Ticaret Bakanı Penny Mordaunt seçim yarışından elendi.
20.07.2022 Dünya
İngiltere hükümeti güvenoyunu kazandı
İngiltere hükümeti güvenoyunu kazandı İngiltere hükümetinin kendi içinde yaptığı güven oylamasında oy çoğunluğu hükümete güvendikleri yönünde oy kullandı. Hükümetin güvenoyunu kazanmasıyla genel seçim ihtimali ortadan kalktı.
18.07.2022 Dünya
İngiltere'de başbakanlık için geri sayım! Bir isim daha elendi, işte oylamada galip gelen aday
İngiltere'de başbakanlık için geri sayım! Bir isim daha elendi, işte oylamada galip gelen aday İngiltere’de Muhafazakar Parti’nin yeni lideri ve başbakan seçimi için yapılan oylamada, eski Maliye Bakanı Rishi Sunak 115 oyla ilk sıradaki yerini sürdürürken, milletvekili Tom Tugenhadt'in 31 oy alarak seçim yarışından elendiği açıklandı.
18.07.2022 Dünya
İtalya'da hükûmet krizi! Cumhurbaşkanı Mattarella, Başbakan Draghi'nin istifasını reddetti
İtalya'da hükûmet krizi! Cumhurbaşkanı Mattarella, Başbakan Draghi'nin istifasını reddetti Son dakika gelişmesi. İngiltere'nin ardından İtalya'da da istifa depremi. İtalya Başbakanı Mario Draghi, koalisyondaki partinin güven oylamasına katılmaması gerekçesiyle bu akşam saatlerinde istifasını Cumhurbaşkanı Sergio Mattarella'ya sunacağını açıkladı. Ancak Cumhurbaşkanı Mattarella, Draghi'nin istifasını reddetti.
14.07.2022 Dünya
İngiltere’de Hint kökenli eski bakan, başbakan olma yolunda ilerliyor
İngiltere’de Hint kökenli eski bakan, başbakan olma yolunda ilerliyor İngiltere Başkanı Boris Johnson'ın istifasının ardından Muhafazakar Parti’nin yeni liderini ve ülkenin yeni başbakanını belirlemek üzere yapılan oylamada aday sayısı 5’e düşerken, eski Maliye Bakanı Rishi Sunak 101 oy olarak yine birinci oldu.
14.07.2022 Dünya
Rishi Sunak kimdir? Nereli, kökeni ve dini ne? İngiliz Muhafazakar Parti liderliğine aday Rishi Sunak Müslüman mı?
Rishi Sunak kimdir? Nereli, kökeni ve dini ne? İngiliz Muhafazakar Parti liderliğine aday Rishi Sunak Müslüman mı? Başbakan Johnson'dan boşalan koltuğa geçmesi muhtemel isimler arasında bulunan Rishi Sunak, seçmen desteğini beklerken, parti liderliği ve başbakanlık koltuğu için yapılan oylamadan Rishi Sunak birinci çıktı. Peki, Rishi Sunak kimdir, nereli, kökeni ve dini ne? İngiliz Muhafazakar Parti liderliğine aday Rishi Sunak Müslüman mı?
14.07.2022 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

Muhafazakar Parti ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki muhafazakar parti haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.