İstanbulkart’a zam geldi mi, İstanbulkart’a ne kadar zam yapıldı? İstanbulkart ücretleri 2022
İstanbulkart’a zam geldi mi, İstanbulkart’a ne kadar zam yapıldı? İstanbulkart ücretleri 2022 İstanbulkart'a yüzde 71, anonim karta ise yüzde 100 zam yapıldı. Peki, İstanbulkart ücretleri ne kadar oldu 2022?
18.07.2022 Yaşam
İstanbul’da toplu ulaşıma zam! İstanbulkart ücretleri ne kadar? İndirimli İstanbulkart ücreti kaç lira oldu?
İstanbul’da toplu ulaşıma zam! İstanbulkart ücretleri ne kadar? İndirimli İstanbulkart ücreti kaç lira oldu? İstanbul'da toplu ulaşıma yüzde 40 zam geldi. İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Ulaşım Koordinasyon Merkezi (UKOME) olağanüstü toplantısında, elektronik bilet, taksi, taksi dolmuş, minibüs ve servis ücretlerine yüzde 40 zam teklifi kabul edildi. Yeni zamla birlikte tek geçişlik İstanbulkart ücreti 7,67 TL oldu. Peki, İstanbulkart ücretleri ne kadar? İndirimli İstanbulkart ücreti kaç lira oldu? İstanbul ulaşım zammı ne zaman uygulanacak? Öğrenci, tam, aylık akbil ne kadar oldu? İşte İstanbulkart zammı ve İstanbulkart fiyat listesi!
7.04.2022 Ekonomi
İBB öğrenci kartına yaş sınırı mı geliyor? 25 yaş üstü ulaşımda öğrenci kartı kullanamayacak mı? İETT’ye zam mı geldi?
İBB öğrenci kartına yaş sınırı mı geliyor? 25 yaş üstü ulaşımda öğrenci kartı kullanamayacak mı? İETT’ye zam mı geldi? 25 yaş ve üzeri öğrencilere kötü haber! İBB öğrenci kartına yaş sınırı geliyor. İstanbul’da toplu ulaşıma zam gündemde! İstanbul Büyükşehir Belediyesi, otobüs, metrobüs, metro, tramvay, vapur gibi toplu taşıma araçlarını kullanan öğrencilere yaş sınırı ile ilgili yeni düzenleme yapılıyor. İstanbul Elektrik Tramvay ve Tünel İşletmeleri (İETT) Genel Müdürü Alper Bilgili yaş düzenlemesi gelebileceğini söyledi. Peki, İBB öğrenci kartına yaş sınırı mı geliyor? 25 yaş üstü ulaşımda öğrenci kartı kullanamayacak mı? İETT’ye zam mı geldi? İşte tüm detaylar…
21.03.2022 Gündem
İstanbulkartlılar dikkat! İBB açıkladı, ücretler güncellendi
İstanbulkartlılar dikkat! İBB açıkladı, ücretler güncellendi İstanbulkart yüklemelerinde, bankalar tarafından alınan komisyon ücretlerinde değişikliğe gidiliyor. 15 Mart 2024 tarihinden itibaren geçerli olacak yeni ücretler İBB tarafından açıklandı.
15.02.2024 Ekonomi
İstanbulkart tam, öğrenci bilet ne kadar? Aylık mavi kart kaç TL oldu? 8 Ocak 2024 Ulaşım zammı...
İstanbulkart tam, öğrenci bilet ne kadar? Aylık mavi kart kaç TL oldu? 8 Ocak 2024 Ulaşım zammı... İstanbul'da toplu ulaşıma zam geldi. 8 Ocak 2024 İBB ve UKOME toplantısından çıkan zam kararıyla birlikte İstanbulkart tam, İstanbulkart öğrenci fiyatı değişti. Taksi ve servis ücretleri de yüzde 28 zamlandı. Taksilerde indi bindi ne kadar oldu? Son dakika gelen habere göre İstanbul'da toplu ulaşıma zam geldi. Okul servis ücretleri de en kısa mesafe 1665 lira oldu. Peki İstanbulkart tam, öğrenci fiyatı ne kadar oldu?
9.01.2024 Ekonomi
Minibüslere istanbulkart mı geldi, minibüslerde istanbulkart geçerli mi olacak?
Minibüslere istanbulkart mı geldi, minibüslerde istanbulkart geçerli mi olacak? Minibüslere istanbulkart mı geldi, minibüslerde istanbulkart mı kullanılacak? UKOME Toplantısı, İBB Genel Sekreter Yardımcısı Buğra Gökce başkanlığında toplu ulaşım ücretlerine zam gündemiyle Çırpıcı Sosyal Tesisleri'nde toplandı. Toplantıda, Türk Polis Teşkilatını Güçlendirme Vakfı Genel Müdürlüğünün yediemin otoparklarına çekilerek muhafaza altına alınan araçların günlük otopark ve çekici ücretlerinin yeniden düzenlenmesi teklifi değerlendirildi. Yediemin otopark ve araç çekme ücretlerine yüzde 50 ila 67 zam yapılmasına karar verildi. İşte minibüslerde istanbulkart ile ilgili detaylar…
27.07.2023 Gündem
İstanbul'daki taşımalarda yeni dönem: Minibüslerde geçerli olacak
İstanbul'daki taşımalarda yeni dönem: Minibüslerde geçerli olacak İstanbul Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Koordinasyon Merkezi toplantısında İstanbul'da hizmet veren minibüslerin elektronik bilet entegrasyonuna dahil edilmesi teklifi görüşüldü. Teklif oy birliğiyle kabul edildi. Bundan sonra minibüslerde İstanbulkart'ta geçerli olacak.
27.07.2023 Ekonomi
Akbil fiyatları 9 Nisan 2022! İETT zammı başladı mı, ne zaman geçerli olacak? Ulaşım zammı ile otobüs, metro, metrobüs aktarma ve aylık akbil fiyatları!
Akbil fiyatları 9 Nisan 2022! İETT zammı başladı mı, ne zaman geçerli olacak? Ulaşım zammı ile otobüs, metro, metrobüs aktarma ve aylık akbil fiyatları! İETT zamları bugün itibariyle başladı. İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Ulaşım Koordinasyon Merkezi, akaryakıt giderlerindeki tarihi artış nedeniyle mart ayından beri üçüncü kez zam gündemiyle toplandı. Toplu taşıma esnafının  fahiş şekilde artan akaryakıt fiyatları nedeniyle talep ettiği zam; 23 Mart, 4 Nisan tarihli oturumlarda çoğunluktaki hükümet temsilcilerinin oyları ile reddedilmiş ancak, Toplu Ulaşım Hizmetleri Müdürlüğü'nce (TUHİM), UKOME toplantısında akaryakıta gelen zamlar ile ÖTV muafiyeti gibi nedenlerle elektronik bilet, taksi, taksi dolmuş, minibüs ve servis ücretlerine yeniden değerleme oranında yüzde 40 zam önerisi geçtiğimiz hafta kabul edilmişti. Peki, Ulaşım zammı ile otobüs, metro, metrobüs aktarma ve aylık akbil fiyatları 2022…
9.04.2022 Ekonomi
Son dakika zam kararı! Zam teklifi reddedildi, yüzde 50...
Son dakika zam kararı! Zam teklifi reddedildi, yüzde 50... Son dakika zam kararı! Milyonları ilgilendiriyor. Yüzde 50 zam yapılması gündemdeydi. Ancak zam teklifi reddedildi. İBB Ulaşım Koordinasyon Merkezi'nde (UKOME) bugün görüşülen toplu ulaşıma yüzde 50’lik zam teklifi ve servis taşımacılığı ücretlerine 40’lık zam teklifi oy çokluğu ile reddedildi.
23.03.2022 Ekonomi
İETT’ye zam geldi mi, İETT zammı 2022 ne zaman uygulanacak? Toplu taşıma ücretleri ne kadar oldu, otobüs, metrobüs, marmaray, metro ve vapura zam mı geldi?
İETT’ye zam geldi mi, İETT zammı 2022 ne zaman uygulanacak? Toplu taşıma ücretleri ne kadar oldu, otobüs, metrobüs, marmaray, metro ve vapura zam mı geldi? Toplu taşıma ücretleri ne kadar oldu, İETT zam geldi mi? İBB Ulaşım Koordinasyon Merkezi (UKOME) bugün toplu ulaşıma ek zam gündemiyle toplandı. İstanbul'da toplu taşımaya en son üç ay önce yüzde 36 zam kararı alınmıştı. UKOME’nin zam gündemiyle toplanması nedeniyle vatandaşlar “İETT’ye zam geldi mi, İETT zammı 2022 ne zaman uygulanacak, İETT zam tarifeleri açıklandı mı? sorularına yanıt aramaya başladı.
23.03.2022 Ekonomi
Numan Kurtulmuş'tan üniversite öğrencilerine müjde
Numan Kurtulmuş'tan üniversite öğrencilerine müjde Sultanbeyliyi ziyaret eden AK Parti Genel Başkanvekili Numan Kurtulmuş, Gençlerle Buluşma programına katıldı. Programda Sultanbeylide ikamet eden ve İstanbuldaki üniversitelerde eğitim gören gençler için bir müjde de veren Kurtulmuş, Sultanbeyli Belediyemiz, her bir üniversite öğrencisinin aylık İstanbulkartlarını karşılayacak. Gençlerimize hayırlı uğurlu olsun, belediyemizi tebrik ediyorum dedi.
20.01.2022 Siyaset
İETT zammı ne kadar oldu? Otobüs, metro, metrobüs ücretleri ne kadar? Aylık ve öğrenci İstanbulkart ne kadar oldu! İETT yeni ücret tarifesi 2021!
İETT zammı ne kadar oldu? Otobüs, metro, metrobüs ücretleri ne kadar? Aylık ve öğrenci İstanbulkart ne kadar oldu! İETT yeni ücret tarifesi 2021! İstanbul'da toplu ulaşıma zam geldi. İstanbul’da toplu taşımaya yapılan zammın ardından İstanbulkart'ın kullanıldığı toplu ulaşım araçları otobüs, metro, metrobüs ve vapur ücretlerine de zam geldi. Pek çok kişi İETT'ye gelen zammı araştırıyor. Peki, İETT zammı ne kadar oldu? Otobüs, metro, metrobüs ücretleri ne kadar? İETT zam 2021 ne zaman uygulanacak? Albil zammı ne zaman geçerli olacak? İşte İETT yeni ücret tarifesi 2021!
1.08.2021 Gündem
Kredi kartı kullananlara güzel haber! İndirim fırsatı
Kredi kartı kullananlara güzel haber! İndirim fırsatı Kredi kartı olan milyonlarca kişiyi ilgilendiriyor. İndirim fırsatı sunuluyor. Kredi kartıyla yapılacak olan ödemelere ilişkin duyuru yapıldı. Mayıs sonuna kadar devam edecek, yüzde 5 düşüyor. İstanbul'da yaşayan vatandaşları kapsayan bu kampanya tüm İSPARK otoparklarında geçerli. Kredi kartı ve İstanbulkart ile ödeme yapıldığında indirim fırsatı sunulacak. Ayrıca isteyenler temassız olarak da ücretleri ödeyebilir. Yapılan açıklamada nakit temasını azaltmanın amaçlandığı bildirildi.
10.04.2021 Ekonomi
İstanbul'da yeni dönem başlıyor! Taksi ücretleri İstanbulkart ile ödenebilecek...
İstanbul'da yeni dönem başlıyor! Taksi ücretleri İstanbulkart ile ödenebilecek... İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin BiTaksi uygulamasıyla yaptığı anlaşmaya göre yolculuk ücretleri artık İstanbulkart ile ödenebilecek. Ayrıca İstanbulkartlı ödemelerde indirim fırsatı da yapılacak.
12.01.2021 Gündem
UKOME toplantısı ne zaman? Saat kaçta? 6 bin yeni taksi projesi 3. kez oylanacak!
UKOME toplantısı ne zaman? Saat kaçta? 6 bin yeni taksi projesi 3. kez oylanacak! UKOME toplantısı ne zaman? İstanbul trafiğine 6 bin yeni taksi çıkarma projesi yarın UKOME’de oylanacak. 2. kez reddedilen yeni taksi projesi 3. kez oylamaya sunulacak.
25.11.2020 Gündem
Marmaray aktarma ücretleri ile ilgili karar! Marmaray ücretleri değişti mi?
Marmaray aktarma ücretleri ile ilgili karar! Marmaray ücretleri değişti mi? İstanbul Bölge İdare Mahkemesi, UKOME kararıyla aktarma alır hale gelerek fiyatı 3,5 TL'ye inen Marmaray’da, uygulamanın devam etmesi yönünde karar verdi. Mahkeme, bu konuda yerel mahkemenin aldığı yürütmeyi durdurma kararını bozdu. Peki, Marmaray ücretleri ne kadar? İşte Marmaray bilet fiyatları ile ilgili gelişmeler...
23.09.2020 Gündem
İstanbul’da plaj keyfi
İstanbul’da plaj keyfi ‘Taşı toprağı altın’ denilen İstanbul’un denizi de kıymete bindi! Deniz suyu temizlenip ulaşım imkanları da artırılınca İstanbul’da tatil de bir seçenek haline geldi.
25.06.2019 Yaşam
Bir dönem sona eriyor... Detaylar belli oldu
Bir dönem sona eriyor... Detaylar belli oldu İstanbul Büyükşehir Belediyesi, Adalar'da ulaşım niteliği taşıyan elektrikli araçların kullanılacağını bildirdi. İlk araç önümüzdeki günlerde Kınalıada'da hizmet vermeye başlayacak. Yolculuk ücretleri, istanbulkart ile entegre olacak, İstanbul Büyükşehir Belediye Meclisi kararı ile işletmesi İspark AŞ tarafından yapılacak.
18.06.2018 Yaşam
Enflasyon hedefi için sigarada zam ötelendi
Enflasyon hedefi için sigarada zam ötelendi Maliye Bakanlığı, enflasyon hedeflerinde sapma olmaması için Temmuz-Aralık döneminde tütün ve sigarada maktu-asgari maktu ÖTV tutarlarını artırmayacak. Maliye, 2017 enflasyon gelişmeleri ve yılsonu hedefleri göz önünde bulundurularak bu kararı uygun gördüğünü açıkladı
30.06.2017 Ekonomi
Toplu ulaşımda yeni tarifeye geçiliyor
Toplu ulaşımda yeni tarifeye geçiliyor İstanbul'da toplu ulaşım araçlarında geçerli olan ücret tarifesi yeniden düzenlendi. 1 Temmuz 2017 Cumartesi günü uygulamaya konacak yeni ücret tarifesiyle tam bilet 2,60 TL, öğrenci bileti 1,25 TL, indirimli bilet ise 1,85 TL oldu
30.06.2017 Ekonomi
Fatura %31 azaldı ama ulaşım zamlandı
Fatura %31 azaldı ama ulaşım zamlandı Türkiye’nin enerji ithalatı 2015 yılında bir önceki yıla göre yüzde 31.1 azalarak 37 milyar 842 milyon 886 bin dolar oldu.
29.01.2016 Ekonomi
İstanbul’da toplu taşımaya büyük zam!
İstanbul’da toplu taşımaya büyük zam! İETT'nin yeni duyurusuna göre toplu taşıma ücretlerine büyük zam geliyor.
29.01.2016 Ekonomi
Zam şampiyonu toplu taşıma
Zam şampiyonu toplu taşıma İstanbul Ticaret Odası (İTO), Haziran ayında kentte perakende fiyatı en fazla artan harcama kaleminin yüzde 10...
2.07.2014 Ekonomi
İstanbul'da ulaşım zammı mahkemeye taşınıyor
İstanbul'da ulaşım zammı mahkemeye taşınıyor İstanbul'da ulaşıma yapılan yüzde 10'luk zam, tüketici derneklerinin ve vatandaşların tepkisini çekerken, Halk Otobüsleri AŞ, zam oranını yeterli bulmadı. Her iki taraf da zam oranını yargıya taşımaya hazırlanıyor.
14.06.2014 Ekonomi
İstanbul'da toplu taşımaya zam!
İstanbul'da toplu taşımaya zam! UKOME kararına göre, İstanbulkart ilk biniş ücretleri tam 1,95 liradan 2,15 liraya, öğrenci 1 liradan 1,10 liraya, Sosyal Kart 1,35 liradan 1,50 liraya yükseldi...
29.09.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri