Cumhurbaşkanı Erdoğan: Kirada fahiş artışları çözeceğiz
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Kirada fahiş artışları çözeceğiz Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Antalya Kepez Turgut Özal Spor Salonu'nun önünde düzenlenen mitingde önemli açıklamalarda bulundu. Erdoğan, "Yeni konut projeleriyle, hukuki yaptırımlarla kiralarda yaşanan fahiş artışların yol açtığı sıkıntıyı yine biz çözeceğiz." dedi.
2.05.2023 Gündem
TOKİ Tuzla Aydınlı kura sonuçları ve canlı yayın ekranı | İstanbul Tuzla Aydınlı TOKİ kura çekilişi ne zaman, saat kaçta? Tuzla Aydınlı Mahallesi Konaşlı Mevkii kura sonuçları sorgulama ekranı…
TOKİ Tuzla Aydınlı kura sonuçları ve canlı yayın ekranı | İstanbul Tuzla Aydınlı TOKİ kura çekilişi ne zaman, saat kaçta? Tuzla Aydınlı Mahallesi Konaşlı Mevkii kura sonuçları sorgulama ekranı… Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı(TOKİ) tarafından İstanbul Tuzla Aydınlı Mah. Konaşlı Mevki 508 Adet Konut Projesi'nde inşa ettirilen; 2+1 nitelikli 218 adet ve 3+1 nitelikli 290 adet olmak üzere toplamda 508 adet konutun hak sahipleri arasından Konut Belirleme Kurası bugün çekilecek. Peki, İstanbul Tuzla Aydınlı TOKİ kura çekilişi ne zaman, saat kaçta? Tuzla Aydınlı Mahallesi Konaşlı Mevkii kura sonuçları sorgulama ekranı ve TOKİ Tuzla Aydınlı canlı yayın ekranı...
30.11.2022 Ekonomi
Sosyal konut projesinde kura tarihi belli oldu! İşte o iller ve ilçeler
Sosyal konut projesinde kura tarihi belli oldu! İşte o iller ve ilçeler Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanımız Murat Kurum, Cumhuriyet tarihinin en büyük sosyal konut hamlesi kapsamında “İlk Evim, İlk İş Yerim” projesinde konutların ilk kuralarının çekileceği illeri ve tarihleri açıkladı.
6.11.2022 Ekonomi
TOKİ İstanbul Merkez arsa neresi, İstanbul Merkez nerede? TOKİ arsa İstanbul’un hangi ilçesinde?
TOKİ İstanbul Merkez arsa neresi, İstanbul Merkez nerede? TOKİ arsa İstanbul’un hangi ilçesinde? İstanbul Merkez neresi, TOKİ arsa İstanbul’un hangi ilçesinde? TOKİ Sosyal Konut projesi kapsamında 10 Ekim itibarıyla arsa satışları başladı, 7 Kasım’a kadar devam edecek. TOKİ arsalarının yapılacağı şehirler ve ilçeler belli olunca vatandaşlar arsa satışlarının İstanbul’da hangi semtlerde olduğunu sorgulamaya başladı.
11.10.2022 Ekonomi
TOKİ İstanbul arsaları nerede, hangi ilçelerde? TOKİ İstanbul arsa başvurusu nasıl yapılır, şartları nelerdir, fiyatları ne kadar? İstanbul arsa listesi ve fiyatları
TOKİ İstanbul arsaları nerede, hangi ilçelerde? TOKİ İstanbul arsa başvurusu nasıl yapılır, şartları nelerdir, fiyatları ne kadar? İstanbul arsa listesi ve fiyatları TOKİ kapsamında başlatılan “İlk Evim Arsa” kampanyaları da başladı. Elektrik, su, doğal gaz alt yapıları ve planları tamamlanmış, inşaata hazır 29 ilde 1 milyon konut arsası sunulacak. Peki, TOKİ İstanbul arsaları nerede, hangi ilçelerde? TOKİ İstanbul arsa başvurusu nasıl yapılır, şartları nelerdir, fiyatları ne kadar? İşte İstanbul arsa listesi ve fiyatları…
11.10.2022 Ekonomi
TOKİ 2022 başvuru ücreti yatırma nasıl yatırılır, nereye 2022? Halk Bankası, Ziraat internetten TOKİ para yatırma ve ödeme!
TOKİ 2022 başvuru ücreti yatırma nasıl yatırılır, nereye 2022? Halk Bankası, Ziraat internetten TOKİ para yatırma ve ödeme! TOKİ Sosyal Konut başvuruları 14 Eylül’de başladı, 28 Ekim’e kadar devam edecek. Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından yapılan açıklama sonrası başvuru şartları, tarihleri gibi detaylar sorgulanırken ödeme planı ve başvuru ücreti yatırmaya yönelik ayrıntılar da araştırılıyor. TOKİ Sosyal Konut başvuruları e-Devlet üzerinde yapılıyor. TC kimlik numaralarının son rakamına göre alınacak olan başvurular için tarihler belli olurken, TOKİ ödeme planı detayları da netleşti. Peki, Halk Bankası, Ziraat TOKİ ödemesi nasıl yapılır, TOKİ 500 TL nereye yatacak? İşte TOKİ başvuru ücreti yatırma ve TOKİ 500 TL ödeme detayları…
21.09.2022 Ekonomi
TOKİ ödemeleri sabit mi? TOKİ ödemeleri yılda iki kez artacak mı? TOKİ ödeme miktarı nasıl belirlenecek? İşte TOKİ ödeme planı!
TOKİ ödemeleri sabit mi? TOKİ ödemeleri yılda iki kez artacak mı? TOKİ ödeme miktarı nasıl belirlenecek? İşte TOKİ ödeme planı! TOKİ Sosyal Konut başvuruları devam ederken başvuru yapacak çoğu kişinin aklında TOKİ ödemeleri ile ilgili pek çok soru bulunuyor. Başvuru şartları ve ödeme planı geçen hafta Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından açıklanmıştı. Başvurularını yapmak isteyenler TOKİ sosyal konut ödemelerinin sabit mi olacağını, artış oranının nasıl ve hangi oranın baz alınarak yapılacağını araştırıyor. Peki, TOKİ ödemeleri sabit mi? TOKİ ödemeleri yılda iki kez artacak mı? TOKİ ödeme miktarı nasıl belirlenecek? TOKİ ödeme planı nasıl olacak? TOKİ ödemeleri memur maaşı artış oranında artacak mı? İşte TOKİ ödeme planı ve vatandaşın merak ettiği soruların yanıtları…
19.09.2022 Ekonomi
En ince ayrıntısına kadar TOKİ Sosyal Konut Projesi! Bakanlık tek tek cevapladı! TOKİ başvuru süreci, peşinat, ödemeler, gelir durumu ile ilgili sık sorulan sorular!
En ince ayrıntısına kadar TOKİ Sosyal Konut Projesi! Bakanlık tek tek cevapladı! TOKİ başvuru süreci, peşinat, ödemeler, gelir durumu ile ilgili sık sorulan sorular! Milyonlarca kişinin beklediği TOKİ Sosyal Konut Projesi başvuru süreci başladı! Başvuru sürecinin baladığı günden bu yanan rekor başvuru yapılan TOKİ’nin ucuz konut kampanyasına başvurular artarak devam ediyor. Proje kapsamında toplamda 500 bin sosyal konut, 250 bin konut arsası ve 50 bin iş yeri yapılacak. Projeye başvuru yapmak isteyip, özel durumu ile ilgili aklında pek çok soru işareti olan vatandaşlar için Çevre ve Şehircilik Bakanlığı merak edilen 25 soruya yanıt verdi. İşte TOKİ başvuru süreci, peşinat, ödemeler, gelir durumu ile ilgili sık sorulan sorular!
18.09.2022 Ekonomi
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Avrupa ve ABD'ye gereken cevabı verdik
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Avrupa ve ABD'ye gereken cevabı verdik Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Özbekistan Cumhurbaşkanı Şevket Mirziyoyev’in özel davetiyle Şanhay İşbirliği Teşkilatı 22. Devlet Başkanları Zirvesi'ne katıldı. Erdoğan zirvede Rusya, Çin, Hindistan, Azerbaycan, Hindistan, Özbekistan devlet başkanlarıyla görüştü. Cumhurbaşkanı Erdoğan, Şanhay İşbirliği Teşkilatı Zirvesi'nin ardından ABD'ye gitti. Erdoğan, Özbekistan ziyareti sonunda gazetecilerin sorularını yanıtladı. Türkiye’nin Şanhay İşbirliği Örgütü’ne üyeliği hakkındaki soruya Erdoğan 'Tabii, hedef o' cevabını verdi. Sosyal Konut Projesi'yle ilgili de seçim sonrasını işaret eden Erdoğan; 'Allah nasip ederse seçimden sonra yeni bir etabı inşallah başlatacağız' dedi. İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer’in, 9 Eylül’de İzmir’in kurtuluş yıl dönümünde söylediği sözler hakkında Erdoğan, 'Bu adamın istikameti filan yok. Bu, pusulayı şaşırmış ve terbiyeden uzak. Tarihini hakaretle ifade etmeye çalışan bir insan, bir defa bu milletin bir evladı olamaz' ifadelerini kullandı.
17.09.2022 Siyaset
TOKİ 2022 başvuru ücreti ne kadar, geri alınıyor mu? TOKİ başvuru ücreti nasıl yatırılır, peşinat ne kadar, kaç vade yapılıyor? Sosyal konut başvuru ücreti iadesi ve yatırma!
TOKİ 2022 başvuru ücreti ne kadar, geri alınıyor mu? TOKİ başvuru ücreti nasıl yatırılır, peşinat ne kadar, kaç vade yapılıyor? Sosyal konut başvuru ücreti iadesi ve yatırma! Cumhuriyet tarihinin en büyük sosyal konut projesi kapsamında vatandaşlar, konut, iş yeri ve arsa sahibi olabilecek. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başvuruların 14 Eylül’de başlayacağını ve ekim ayı sona kadar sürecini aktardı. 81 ilde 608 bin TL'ye sahip 2+1 fiyatlı konutlara aylık 2 bin 280 TL taksitle 240 ay vadeyle sahip olunabilecekken, 3+1 konut fiyatı 850 bin lirada 3 bin 187 TL taksitle 240 ay vadeyle sahip olunabilecek. Peki, TOKİ başvuru ücreti ne kadar, geri alınıyor mu? TOKİ başvuru ücreti nasıl yatırılır?
16.09.2022 Ekonomi
Halkbank TOKİ ödemesi nasıl yapılır? TOKİ Halkbank başvuru ücreti ne kadar, şartları nelerdir? Para yatırma ve başvuru ödemesi!
Halkbank TOKİ ödemesi nasıl yapılır? TOKİ Halkbank başvuru ücreti ne kadar, şartları nelerdir? Para yatırma ve başvuru ödemesi! Cumhuriyet tarihinin en büyük projesi olan TOKİ sosyal konut projesinin detayları netleşti. Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından yapılan açıklamaya göre konut, arsa ve işyeri kampanyasında başvurular e-Devlet veya Ziraat Bankası, Halkbank şubelerinden başvuru yapabilecek. Peki, Halkbank TOKİ ödemesi nasıl yapılır? TOKİ Halkbank başvuru ücreti ne kadar, şartları nelerdir? Halkbank TOKİ ödemesi nasıl yapılır? İşte Halkbank TOKİ para yatırma ve başvuru ücreti…
15.09.2022 Ekonomi
Sosyal Konut Projesi'ne rekor başvuru! Sosyal konutta satma ya da kiralama olacak mı? Bakan Kurum, CNN Türk'te açıkladı
Sosyal Konut Projesi'ne rekor başvuru! Sosyal konutta satma ya da kiralama olacak mı? Bakan Kurum, CNN Türk'te açıkladı Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, CNN TÜRK'te TOKİ'nin sosyal konut projesiyle ilgili soruları yanıtladı. Bakan Kurum, "İstanbul, Bursa, Antalya ve İzmir'de 3+1'ler en düşük 950 bin lira olacak aylık taksiti 3 bin 562 lira olacak. İstanbul, Bursa, İzmir ve Antalya'da 2+1'ler en düşük 679 bin lira olacak. Bu iller dışında diğer yerlerde fiyatlar açıklandığı gibi olacak" dedi. Kurum, borç bitmeden evlerin satılamayacağını belirterek, "Gelir kapısı olarak burayı kimseye sunamayız. Hiçbir şekilde satamazlar, devredemezler. Kirada bir sorun yok ama satamazlar" ifadelerini kullandı.
14.09.2022 Ekonomi
TOKİ İstanbul nerede yapılacak 2022, hangi ilçelerde, kaç konut yapacak? TOKİ İstanbul başvuru şartları!
TOKİ İstanbul nerede yapılacak 2022, hangi ilçelerde, kaç konut yapacak? TOKİ İstanbul başvuru şartları! TOKİ İstanbul’da nerede ev yapacak, hangi ilçelerde? TOKİ sosyal konut projesinin detayları Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından açıklandı. 81 ilde yapılacak olan TOKİ başvuruları 14 Eylül itibarıyla başlıyor. TOKİ, resmi internet sitesi üzerinden ucuz konutların yapılacağı şehir ve ilçeleri paylaştı. İstanbul'un hangi ilçelerinde ucuz konut yapılacağı ise merak konusu oldu. Peki, TOKİ İstanbul'da nerede ev yapacak 2022? TOKİ İstanbul'da hangi ilçelerde konut yapacak, kaç konut yapacak?
14.09.2022 Ekonomi
TOKİ e-devlet başvuru ekranı! TOKİ başvuru ücreti ne kadar, nasıl ve nereye yatırılır? Sosyal konut başvuru şartları ve adım adım nasıl başvurulur aşamaları!
TOKİ e-devlet başvuru ekranı! TOKİ başvuru ücreti ne kadar, nasıl ve nereye yatırılır? Sosyal konut başvuru şartları ve adım adım nasıl başvurulur aşamaları! TOKİ Sosyal Konut Projesi'nin detaylar Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın yaptığı açıklamalar sonrası netleşti. Sosyal konut projesi kapsamındaki konutlardan 50 bininin İstanbul'da, 18 bininin Ankara'da, 12 bin 500'ünün İzmir'de inşa edilecek. "Vatandaşlarımız toplamda 608 bin lira fiyata sahip 2+1 konutlarımıza aylık 2 bin 280 liradan başlayan taksitlerle ve 240 ay vadeyle sahip olabilecekler. 850 bin lira fiyata sahip 3+1 konutların ödemesi 3 bin 187 liradan başlayan taksitlerle 240 ay vadeyle yapılabilecektir. Bu kampanyamıza İstanbul'da hane geliri 18 bin liranın, diğer illerde 16 bin liranın altında olan her vatandaşımız başvurabilecek. Taksit ödemeleri sözleşmenin imzalanmasıyla başlayacak. Peki, TOKİ başvuru ücreti ne kadar, nasıl ve nereye yatırılır? TOKİ sosyal konut başvuru şartları nelerdir, nasıl başvurulur?
14.09.2022 Ekonomi
Sosyal konut projesi başvuru bedeli  belli oldu
Sosyal konut projesi başvuru bedeli belli oldu Milyonların merakla beklediği sosyal konut projesinde tüm detaylar belli oldu. En çok merak edilenlerden biri proje başvuru bedelinin kaç lira olacağıydı. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın proje detaylarını açıklamasının ardından TOKİ tarafından başvuru bedeli de açıklandı
13.09.2022 Ekonomi
TOKİ 150 bin konut başvurusu ne zaman, konutlar hangi illere yapılacak? TOKİ sosyal konut başvuru şartları neler, il il konut sayısı ne?
TOKİ 150 bin konut başvurusu ne zaman, konutlar hangi illere yapılacak? TOKİ sosyal konut başvuru şartları neler, il il konut sayısı ne? 81 ilde 150 bin sosyal konut yapılacak. Dar gelirlilere 15 yıla varan vade ile satılacak 81 ilde ucuz konut ve arsa projesi detayları merak ediliyor. Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, Cumhuriyet tarihinin en büyük sosyal konut projesini 81 ilde başlatacaklarını belirtti. Bakan Kurum, yaptığı açıklamada, "İnşallah yeni sosyal konut projelerimizi de önümüzdeki ay itibarıyla, Cumhurbaşkanımızın milletine vereceği büyük bir müjdeyle duyuracağız.'' ifadelerini kullandı.
1.08.2022 Ekonomi
Konut kredisiyle ilgili son dakika kararı! Fiyatlara yansıyor, resmen değişti! İşte yeni oranlar...
Konut kredisiyle ilgili son dakika kararı! Fiyatlara yansıyor, resmen değişti! İşte yeni oranlar... Ev sahibi olmak isteyenleri yakından ilgilendiriyor. Konut kredileriyle ilgili yeni kararlar alındı. Kredilerde flaş değişiklik. Konut Kredisi çekecek olanlara yönelik yenilikler ortaya çıktı. Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu, konut kredilerinde enerji verimliliğini ön plana çıkardı. Buna göre sıfır konutlarda (1. El olarak da geçiyor) enerji sınıfı A olan bir evin değeri 2 milyon ve altındaysa yüzde 90’ına kadar Kredi çıkıyor. Başka bir deyişle evin fiyatı 2 milyon liraysa 1.8 milyon liraya kadar kredi çıkıyor. Öte yandan Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu (BDDK), finansal istikrarın güçlendirilmesine ve kaynakların daha verimli kullanılarak kredi sisteminin etkin bir şekilde çalışmasına yönelik olarak koordineli makro ihtiyati adımlar atılmasına karar verdi. Bu adımlar kapsamında TL cinsinden ticari kredi kullanımı ile ilgili yeni koşullar belirlendi. İşte kredilerle ilgili son dakika tüm detaylar...
25.06.2022 Ekonomi
Krediler ile ilgili son dakika kararları! Resmen değişti, artık...
Krediler ile ilgili son dakika kararları! Resmen değişti, artık... Kredilerle ilgili son dakika gelişmesi. Ev sahibi olmak isteyen milyonlarca vatandaşı ilgilendiriyor. Kredilerle ilgili flaş değişlik. Konut Kredisi çekecek olanlara yönelik yenilikler ortaya çıktı. Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu, konut kredilerinde enerji verimliliğini ön plana çıkardı. Buna göre sıfır konutlarda (1. El olarak da geçiyor) enerji sınıfı A olan bir evin değeri 2 milyon ve altındaysa yüzde 90’ına kadar Kredi çıkıyor. Başka bir deyişle evin fiyatı 2 milyon liraysa 1.8 milyon liraya kadar kredi çıkıyor. Öte yandan Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu (BDDK), finansal istikrarın güçlendirilmesine ve kaynakların daha verimli kullanılarak kredi sisteminin etkin bir şekilde çalışmasına yönelik olarak koordineli makro ihtiyati adımlar atılmasına karar verdi. Bu adımlar kapsamında TL cinsinden ticari kredi kullanımı ile ilgili yeni koşullar belirlendi. İşte kredilerle ilgili son dakika tüm detaylar...
25.06.2022 Ekonomi
Ev ve araba alacaklara güzel haber! Balon sönecek, fiyatlar düşecek, tarih verildi
Ev ve araba alacaklara güzel haber! Balon sönecek, fiyatlar düşecek, tarih verildi Ev ve araba fiyatları ile ilgili flaş açıklama! Fiyatlar düşecek. Tarih belli oldu.Uzun süredir hem satılık ev fiyatları hem de kiralık ev fiyatları yükseliş trendindeydi. Arzın talebi karşılamaması nedeniyle fiyatlar adeta katlandı. Aynı şekilde sıfır arabada da pandemi, çip krizi ve Rusya-Ukrayna savaşı nedeniyle yaşanan tedarik sorunu fiyatların yükselmesine yol açtı. İkinci el araç fiyatları da sıfır araba fiyatlarına paralel şekilde yükseldi. Ancak hem ev hem de araba fiyatları ile ilgili önemli bir açıklama yapıldı. Ev ve araba alamak isteyenlerin acele etmemesi bayram sonrasını beklemesi tavsiye edildi.
22.06.2022 Ekonomi
TOKİ Sancaktepe başvurusu nasıl yapılır? TOKİ Sancaktepe ev fiyatları belli oldu mu?
TOKİ Sancaktepe başvurusu nasıl yapılır? TOKİ Sancaktepe ev fiyatları belli oldu mu? TOKİ duyurdu! Başvurular 21 Mart’ta başlıyor! 420 konutluk proje için şartlar ve fiyatlar belli oldu. TOKİ’nin yurt dışında yaşayan vatandaşlara yönelik projesinde başvuru tarihi açıklandı. Peki, TOKİ Sancaktepe başvurusu nasıl yapılır? TOKİ Sancaktepe ev fiyatları belli oldu mu? TOKİ Sancaktepe projesi nerede? Sancaktepe TOKİ 2022 başvurusu nereden yapılır? İşte TOKi başvuruları için yapmanız gerekenler…
11.03.2022 Ekonomi
TOKİ resmen duyurdu! 21 Mart'ta başlıyor, başvurular e-Devlet üzerinden...
TOKİ resmen duyurdu! 21 Mart'ta başlıyor, başvurular e-Devlet üzerinden... TOKİ duyurdu, 21 Mart tarihinde başlıyor, başvurular e-Devlet üzerinden alınacak. Kura çekilişi ise 31 Mayıs'ta yapılacak. Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanı Ömer Bulut, yurt dışında yaşayan Türk vatandaşlara yönelik İstanbul Sancaktepe’de 2+1 ve 3+1 nitelikte yapılacak 420 konutluk proje için 21 Mart’ta başvuruların başlayacağını açıkladı. 2+1 konutlar konutlar ortalama 1 milyon 430 bin olacak, yüzde 30 peşinatla 8 bin 342 lira taksitle 120 aya varan vadelerden, 3+1 konutlar 1 milyon 680 bin, yüzde 30 peşinatla 9 bin 800 lirada taksitle 120 aya varan vade seçenekleriyle satılacak.
10.03.2022 Ekonomi
TOKİ Başakşehir Kayabaşı kura çekilişi ne zaman, saat kaçta? TOKİ kura çekilişi canlı yayın linki!
TOKİ Başakşehir Kayabaşı kura çekilişi ne zaman, saat kaçta? TOKİ kura çekilişi canlı yayın linki! İstanbul'un Başakşehir ilçesinde inşa edilen konutların kura çekilişi için gözler Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) çevrildi. Noter huzurunda gerçekleştirilecek çekiliş TOKİ tarafından canlı olarak yayınlanacak. Peki, TOKİ Başakşehir Kayabaşı kura çekilişi ne zaman, saat kaçta? İşte TOKİ kura çekilişi canlı yayın linki!
2.02.2022 Ekonomi
TOKİ duyurdu! Kura şartı yok! 129 konut ve 145 iş yeri açık artırma ile satılacak! TOKİ emlak müzayede başvuru ekranı!
TOKİ duyurdu! Kura şartı yok! 129 konut ve 145 iş yeri açık artırma ile satılacak! TOKİ emlak müzayede başvuru ekranı! Ev sahibi olmak isteyenlere müjde! TOKİ duyurdu! 40 ilde 129 konut ve 22 ilde 145 iş yerini satışa çıkarıldı! Konutta yüzde 25 peşinatla, iş yerinde yüzde 15 peşinatla 120 ay fırsatını duyurdu. Peki, Emlak müzayede başvuru şartları neler? TOKİ satılık ev başvurusu nasıl yapılır? İşte detaylar…
1.02.2022 Ekonomi
2.439 TL taksitle 3+1 satılık daire! Son gün 4 Şubat...
2.439 TL taksitle 3+1 satılık daire! Son gün 4 Şubat... Ev sahibi olmak isteyenlere güzel haber. Piyasanın altında fiyatlarla ev almak mümkün. 3+1 daire aylık 2 bin 439 lira taksitle satın alınabiliyor. Başvuru süreci devam ediyor. Son gün ise 4 Şubat olarak belirlendi. Gayrimenkul sektöründe fiyatlar yukarı yönlü hareketini sürdürüyor. Ev sahibi olmak ise giderek zorlaşıyor. Konut kredilerinde faiz oranlarının yüksek olması, döviz kurundaki yükseliş ileri sürülerek satılık daire fiyatlarına fahiş zam yapılması özellikle orta gelirli vatandaşlar için ev sahibi olmayı hayal haline getirdi. Bu noktada dar gelirli ve orta gelirli vatandaşlar için TOKİ devreye giriyor. Ucuz konut satışı TOKİ tarafından gerçekleştiriliyor. Pek çok ilde yeni projeler hayata geçiriliyor. TOKİ tarafından 15 projede başvuru dönemi başlıyor. Projelerde taksit ödemeleri 604 TL'den başlıyor. Ayrıca İstanbul Şerifali ve Güngören'de 3 proje için ihale çalışmalar yürütülürken, Başakşehir, Bahçelievler ve Arnavutköy ilçelerinde ise toplam 30 arsa satışa sunuluyor.
26.01.2022 Ekonomi
TOKİ İstanbul Başakşehir başvurusu nasıl yapılır? TOKİ İstanbul ev fiyatları ne kadar? TOKİ Kayabaşı Mahallesi kura başvurusu başladı mı?
TOKİ İstanbul Başakşehir başvurusu nasıl yapılır? TOKİ İstanbul ev fiyatları ne kadar? TOKİ Kayabaşı Mahallesi kura başvurusu başladı mı? Toplu Konut İdaresi’nden (TOKİ) ev hayali kuranlara müjde! TOKİ İstanbul başvuruları başlıyor. TOKİ’nin Başakşehir'de yapacağı evler için başvuru süreci başlıyor. Dar ve orta gelirli ailelerin kira öder gibi ev sahibi olması için yapımına başladığı projede ev satışları için başvurular alınacak. Peki, İstanbul TOKİ 2022 başvuru ne zaman? TOKİ İstanbul Başakşehir başvurusu nasıl yapılır? TOKİ İstanbul ev fiyatları ne kadar? TOKİ Kayabaşı Mahallesi ev satışları başladı mı? İşte TOKİ İstanbul Başakşehir başvurusu ile ilgili detaylar…
10.01.2022 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri