İstanbul Teknik Üniversitesi (İTÜ) 85 personel alacak! İşte başvuru şartları!
İstanbul Teknik Üniversitesi (İTÜ) 85 personel alacak! İşte başvuru şartları! İstanbul Teknik Üniversitesi (İTÜ) duyurdu! 85 personel alınacak. İlan Resmi Gazete’de yayımlandı. İlana göre, İTÜ’ye büro personeli, koruma ve güvenlik görevlisi, antrenör, cankurtaran, sağlık teknikeri, tekniker, teknisyen, temizlik destek personeli, bahçıvan, şoför alınacak. Peki, İstanbul Teknik Üniversitesi (İTÜ) personel alımı başvurusu nasıl yapılır? İTÜ personel alımı başvuru şartları!
8.06.2022 Personel Alımı
İstanbul Teknik Üniversitesi 36 sözleşmeli personel alıyor!
İstanbul Teknik Üniversitesi 36 sözleşmeli personel alıyor! İstanbul Teknik Üniversitesi sözleşmeli personel alıyor. Yayınlanan ilana göre, İstanbul Teknik Üniversitesi’ne, lisans, ön lisans ve lise mezunu olmak üzere büro personeli, teknisyen, koruma ve güvenlik görevlisi ile destek personeli alınacak. Peki, İstanbul Teknik Üniversitesi personel alımı başvurusu nasıl yapılır? İşte personel alımı başvuru şartları…
23.11.2021 Personel Alımı
Bakan Güler: ABD'den F-16 tedarikinde somut gelişmeler olacaktır
Bakan Güler: ABD'den F-16 tedarikinde somut gelişmeler olacaktır Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler, ABD'den 40 adet F-16 Blok 70 Viper alımı ile 79 adet modernizasyon kiti talebine ilişkin, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın ABD Başkanı Joe Biden ile yaptığı telefon görüşmesini hatırlatarak, "Başkan Biden, 'Bunu en kısa sürede kongreye iletme hazırlıklarını yaptım' diyerek ifade etmiş. Tedarik sürecinde en önemli husus müttefiklerin birbirine yaptırım uygulamamasıdır. Temenni ediyorum ki önümüzdeki süreçte somut gelişmeler olacaktır" dedi.
16.12.2023 Gündem
Cevdet Yılmaz’dan memur, emekli ve çalışanlara ilişkin açıklama
Cevdet Yılmaz’dan memur, emekli ve çalışanlara ilişkin açıklama Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz, TBMM Genel Kurulu’nda 12. Kalkınma Planı sunumunu yaptı. Cevdet Yılmaz, "12’inci Kalkınma Planı 5 eksen üzerinde kurgulanmıştır" ifadelerini kullanırken, emekli, memur ve çalışanlara ilişkin de önemli bir açıklama yaptı.
30.10.2023 Gündem
Bakan Koca'dan atama müjdesi!
Bakan Koca'dan atama müjdesi! Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, atamalara ilişkin yeni düzenlemeyi duyurarak, "İlan ettiğimiz 85 bin personelin 42 bin 500'ünün atamasını şimdi yapıyoruz. Diğer yarısını peşinden hemen alacağız" dedi.
10.12.2022 Çalışma Hayatı
Ziraat Bankası 78 ilde 1650 personel alacak! İl il kontenjan listesi yayınlandı! İşte başvuru şartları!
Ziraat Bankası 78 ilde 1650 personel alacak! İl il kontenjan listesi yayınlandı! İşte başvuru şartları! Ziraat Bankası personel alımı duyurusu yayımlandı. 1500 servis görevlisi, 30 müfettiş ve 120 uzman yardımcısı alınacak. Başvurular 16 Ekim’de sona eriyor. İşe alım sınavı başvuruları online olarak alınacak. Sınava başvuru ücreti ise 330 TL olarak belirlendi. Peki, Ziraat Bankası personel alımı başvurusu nasıl yapılır? Ziraat Bankası personel alımı şartları ne? İşte işe alım sınavı başvurusu ve adaylarda aranan şartlar!
5.10.2022 Personel Alımı
Kültür ve Turizm Bakanlığı KPSS’den en az 70 puanla sözleşmeli personel alacak! İşte başvuru şartları!
Kültür ve Turizm Bakanlığı KPSS’den en az 70 puanla sözleşmeli personel alacak! İşte başvuru şartları! Kültür ve Turizm Bakanlığı duyurdu! Sözleşmeli personel alınacak! İlan Resmi Gazete’de yayınlandı. Yayımlanan ilana göre, Bakanlığın taşra teşkilatında istihdam edilmek üzere tekniker ve teknisyen pozisyonlarında 14 sözleşmeli personel alımı yapılacak. Başvurular 22-28 Ağustos tarihleri arasında alınacak. Peki, Kültür ve Turizm Bakanlığı personel alımı başvurusu nasıl yapılır? Kültür ve Turizm Bakanlığı personel alımı başvuru şartları!
9.08.2022 Personel Alımı
Sağlık Bilimleri Üniversitesi en az ortaöğretim mezunu personel alacak! İşte 4/B sözleşmeli personel alımı şartları!
Sağlık Bilimleri Üniversitesi en az ortaöğretim mezunu personel alacak! İşte 4/B sözleşmeli personel alımı şartları! Sağlık Bilimleri Üniversitesi duyurdu! En az ortaöğretim mezunu 4/B sözleşmeli personel alımı yapılacak. İlan Resmi Gazete’de yayımlandı. İlana göre, Üniversiteye, temizlik personeli, koruma ve güvenlik görevlisi, büro personeli ve mühendis alınacak. Peki, Sağlık Bilimleri Üniversitesi personel alımı başvurusu nasıl yapılır? İşte sözleşmeli personel alımı şartları!
2.08.2022 Personel Alımı
İçişleri Bakanlığı 5 bin 546 personel alacak! İşte personel alımı başvuru şartları!
İçişleri Bakanlığı 5 bin 546 personel alacak! İşte personel alımı başvuru şartları! İçişleri Bakanlığı personel alımı başvuruları başlıyor! 5 bin 546 personel alınacak. İlana başvurular 21 Haziran’da sona erecek. Peki, İçişleri Bakanlığı personel alımı başvurusu nasıl yapılır? İçişleri Bakanlığı personel alımı şartları ne? İşte İçişleri Bakanlığı personel alımı ilanı!
15.06.2022 Personel Alımı
Ondokuz Mayıs Üniversitesi 4/B sözleşmeli personel alacak!
Ondokuz Mayıs Üniversitesi 4/B sözleşmeli personel alacak! Ondokuz Mayıs Üniversitesi personel alacak. İlan Resmi Gazete’de yayımlandı. İlana göre, sağlık personeli, laborant, koruma ve güvenlik görevlisi, temizlik görevlisi ve şoför alınacak. Peki, Ondokuz Mayıs Üniversitesi personel alımı başvurusu nasıl yapılır? İşte başvuru şartları!
8.06.2022 Personel Alımı
Afyon Kocatepe Üniversitesi en az ortaöğretim mezunu 47 sözleşmeli personel alacak!
Afyon Kocatepe Üniversitesi en az ortaöğretim mezunu 47 sözleşmeli personel alacak! Afyon Kocatepe Üniversitesi sözleşmeli personel alacak! Yayımlanan ilana göre, üniversiteye, büro personeli, diyetisyen, eczacı, veteriner hekim, tekniker, teknisyen, şoför, kaloriferci, temizlik personeli, bahçe bakımı, onarım ve insaat işçisi ile koruma ve güvenlik görevlisi alnacak. Peki, Afyon Kocatepe Üniversitesi personel alımı başvurusu nasıl yapılır? Afyon Kocatepe Üniversitesi personel alımı şartları!
3.06.2022 Personel Alımı
İstanbul Medeniyet Üniversitesi sözleşmeli personel alacak!
İstanbul Medeniyet Üniversitesi sözleşmeli personel alacak! İstanbul Medeniyet Üniversitesi büro personeli, kütüphaneci, mühendis, hemşire, sağlık teknikeri ve tekniker kadrolarına sözleşmeli personel alacak. İlan Resmi Gazete’de yayımlandı. Adayların 2020 KPSS’den geçerli puanı almış olmaları gerekiyor. Başvurular 14 Mayıs’ta sona erecek. Peki, İstanbul Medeniyet Üniversitesi personel alımı başvurusu nasıl yapılır? İstanbul Medeniyet Üniversitesi personel alımı başvuru şartları!
31.05.2022 Personel Alımı
Güncel kamu personel alımı ilanları! Kamuya memur, işçi ve sözleşmeli yüzlerce personel alınacak!
Güncel kamu personel alımı ilanları! Kamuya memur, işçi ve sözleşmeli yüzlerce personel alınacak! Kamu personel alımı ilanları Resmi Gazete’de yayınlandı. Kamu kurumlarından, üniversite, belediyelere kadar pek çok kurumda, büro personeli, şoför, operatör, hemşire, öğretim üyesi, sağlık tenikeri, teknisyen bilişim personeli, koruma ve güvenlik görevlisi gibi pek çok kadroda alım yapılacak. Güncel, personel alımı ilanlarını derledik. Peki, Kamu personel alımı başvuruları nasıl yapılır? İşte Kamuya memur, işçi ve sözleşmeli personel alımı başvuru şartları!
30.05.2022 Personel Alımı
Halkbank personel alımı ilanı yayınlandı! 150 uzman yardımcısı alınacak! İşte Halkbank personel alımı başvuru şartları!
Halkbank personel alımı ilanı yayınlandı! 150 uzman yardımcısı alınacak! İşte Halkbank personel alımı başvuru şartları! Halkbank duyurdu! 150 personel alınacak! Yayımlanan ilana göre, İstanbul’da istihdam edilmek üzere bilgi teknolojileri uzman yardımcısı kadrosunda 150 personel istihdam edilecek. Halkbank personel alımı başvuruları 6 - 27 Mayıs 2022 tarihleri arasında alınacak. Adaylara 25 Haziran’da sınav yapılacak. Peki, Halkbank personel alımı başvurusu nasıl yapılır? İşte Halkbank personel alımı başvuru şartları!
10.05.2022 Personel Alımı
Kültür ve Turizm Bakanlığı 154 sözleşmeli personel alacak! İşte başvuru şartları!
Kültür ve Turizm Bakanlığı 154 sözleşmeli personel alacak! İşte başvuru şartları! Kültür ve Turizm Bakanlığı duyurdu! Pek çok ilde sözleşmeli personel alınacak. İlan Kamu Personeli Alım İlanları sitesinde yayınlandı! Yayınlanan ilan göre, Kültür ve Turizm Bakanlığı taşra teşkilatlarında çalıştırılmak üzere münhal pozisyonlara, toplam 154 sözleşmeli personel alımı yapılacak. Peki, Kültür ve Turizm Bakanlığı personel alımı 2022 başvurusu nasıl yapılır? İşte Kültür ve Turizm Bakanlığı personel alımı başvuru şartları!
25.04.2022 Personel Alımı
Memur ve emekliye zam! Oran belli oldu! Yüzde 20! Hesaplara yatacak! Tarih verildi
Memur ve emekliye zam! Oran belli oldu! Yüzde 20! Hesaplara yatacak! Tarih verildi Memur ve emekli milyonlarca vatandaşı ilgilendiriyor. Memur maaşları ve emekli ikramiyeleriyle ilgili son dakika açıklaması geldi. Memur maaşlarına ve emekli ikramiyelerine gelecek olan zam oranı belli oldu. Emekli aylıkları ve memur maaşlarına gelecek zam ile ilgili tarih verildi. Yapılacak düzenlemeye bağlı olarak çalışma süresine göre değişmekle birlikte 3600 ek göstergenin ikramiye ve maaşlara yüzde 10 ile yüzde 20 oranında artış olarak yansıması bekleniyor. Örneğin, 6.854 lira alan ve ek göstergesi artırılan öğretmenin maaşı düzenleme sonrası 685 lira artacak. Aynı şekilde 9.710 lira maaş alan polis memurunun maaşı 971 lira yükselecek. Benzer durum ikramiyelerde de yaşanacak ve 17 bin ila 27 bin lira arasında artış getirecek. Çalışma yılına göre bu rakam 30 bin liraya kadar çıkabilecek. 25 yıllık bir hizmeti olan kamu görevlisinin ikramiyesinde 24-26 bin liraya yakın bir artış olacak. 25 yıl çalışıp 220 bin lira ikramiye alacak bir kamu görevlisinin, 3600 ek gösterge sonrası ikramiyesi 244 bin liraya çıkacak. 2008 öncesi memuriyete başlayanlarda 3600 ek göstergenin etkisi ise maaştan çok emekli ikramiyesi ve emekli maaşında görülecek, ikramiyeyi ve maaşı artıracak. 3600 ek gösterge emeklilerde ise aylık 700 lira ile 800 lira arasında bir artış yaratacak. 3000 ek gösterge üzerinden emekli olmuş bir öğretmenin ek göstergesi 3600’e çıktıktan sonra aylık 720 lira maaşından artış olacak. 3600 ek göstergenin bir avantajı daha var; o da istihdamı arttırmak. Birçok kamu çalışanı emeklilik için 3600 ek gösterge düzenlemesini bekliyor. Birçok kişi de kamuda istihdam için sırada bekliyor. Düzenleme yapıldıktan sonra emeklilik nedeniyle boşalan kadrolara yeni memur alımı yapılabilecek. İşte milyonlarca memur ve emekliyi ilgilendiren tüm detaylar...
7.04.2022 Memur
Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı 422 sözleşmeli personel alacak!
Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı 422 sözleşmeli personel alacak! Çevre, Şehircilik Bakanlığı personel alacak. Yayımlanan ilana göre, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı merkez ve taşra birimlerinde istihdam edilmek üzere, 422 mühendis, mimar, şehir plancısı ve büro personeli alınacak. Peki, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı personel alımı başvurusu nasıl yapılır? İşte Çevre ve Şehircilik Bakanlığı memur alımı başvuru şartları!
9.02.2022 Personel Alımı
Kamuda istihdam fırsatı! Başvurular yarın başlıyor, e-Devlet'ten...
Kamuda istihdam fırsatı! Başvurular yarın başlıyor, e-Devlet'ten... Memur adaylarına güzel haber haber! Kamu kurum ve kuruluşlarına personel alımı yapılacak. Tek tek açıklandı. Başvurular yarın başlıyor. İsteyenler e-Devlet üzerinden müracaatta bulunabilecek. Kurumlar tek tek duyurdu. Resmi Gazete'nin bugünkü sayısında yayımlandı. İlanlarda çeşitli branşlarda 564 personel alınacağı duyuruldu.
30.12.2021 Personel Alımı
Kültür ve Turizm Bakanlığı personel alımı başvuru ekranı! 758 sözleşmeli personel alımı başvuruları başladı!
Kültür ve Turizm Bakanlığı personel alımı başvuru ekranı! 758 sözleşmeli personel alımı başvuruları başladı! Kültür Bakanlığı tarafından 758 sözleşmeli personel alımı alacak. Kültür Bakanlığı son başvuru tarihi 5 Kasım’da sona erecek. Bakanlığımız taşra teşkilatında, 657 sayılı Devlet Memurları Kanunu’nun 4 üncü maddesinin (B) fıkrası kapsamında istihdam edilmek ve 06/06/1978 tarihli ve 7/15754 sayılı Bakanlar Kurulu Kararı ile yürürlüğe konulan Sözleşmeli Personel Çalıştırılmasına İlişkin Esaslara göre çalıştırılmak üzere personel alımı olacak. İşte Kültür ve Turizm Bakanlığı personel alımı başvuru ekranı...
26.10.2021 Personel Alımı
Memur alımı yapılacak! Devlet Personel Başkanlığı kapsamında binlerce memur alınacak
Memur alımı yapılacak! Devlet Personel Başkanlığı kapsamında binlerce memur alınacak Binlerce memur alımı yapılacak. Devlet Personel Başkanlığı personel alım ilanları kapsamında her geçen gün yeni memur alımı ilanları açılıyor. İhtiyaca göre devlet kadrodaki şartlara uyan kişileri bünyesine katacak.
25.05.2021 Personel Alımı
Halkbank'tan flaş karar! 30 Nisan'a kadar geçerli
Halkbank'tan flaş karar! 30 Nisan'a kadar geçerli Halkbank harekete geçti. Dev banka alınan kararı internet sitesi üzerinden tüm vatandaşlara duyurdu. Süreç devam ediyor. Başvurular için son tarih 30 Nisan olarak belirlendi. Başvuru yapabilmek için belli kriterleri taşıyor olmak gerekiyor. Yaş şartı bulunuyor. 01.01.1992 ve sonrası, 01.01.2003 öncesi doğumlu olanların başvuruları değerlendiriliyor. Halkbank tarafından yapılan açıklamada Bilgi Teknolojileri Uzman Yardımcısı kadrosunda personel alımı yapılacağı duyuruldu. İşte personel alım şartlarının detayları...
18.04.2021 Ekonomi
Ziraat Bankası personel alımı 2021 başvuru yap… Ziraat Bankası memur alımı şartları nelerdir? KPSS şartsız 230 memur alımı yapılacak!
Ziraat Bankası personel alımı 2021 başvuru yap… Ziraat Bankası memur alımı şartları nelerdir? KPSS şartsız 230 memur alımı yapılacak! Ziraat Bankası A.Ş, Ziraat Katılım Bankası A.Ş ve Ziraat Teknoloji A.Ş. bünyesinde çalışmak üzere 4 farklı pozisyon için memur alımı yapacağını duyurdu. KPSS şartsız 230 memur alımı yapacak olan Ziraat Bankası başvuruları hakkında yapılan araştırmalar arttı. Ziraat Bankası personel alımı ne zaman başlıyor? Ziraat Bankası memur alımı şartları nelerdir?
11.03.2021 Personel Alımı
Adalet Bakanlığı 5 bin uzlaştırmacı alımı yapacak! Uzlaştırmacı sınavı başvuru şartları, başvuru nasıl yapılır?
Adalet Bakanlığı 5 bin uzlaştırmacı alımı yapacak! Uzlaştırmacı sınavı başvuru şartları, başvuru nasıl yapılır? Adalet Bakanlığına 5 bin personel alımı yapılacak Adalet Bakanlığına 5 bin personel alınacak. Sınav başvuruları 8 Şubat 2021 Pazartesi günü başlayıp 18 Şubat 2021 Perşembe günü gece 23:59'da sona erecek.
9.02.2021 Personel Alımı
İçişleri bakanlığı personel alımı başvuru ekranı: Başvuru şartları nelerdir, nasıl yapılır? İçişleri bakanlığı 1772 personel alımı ilanı!
İçişleri bakanlığı personel alımı başvuru ekranı: Başvuru şartları nelerdir, nasıl yapılır? İçişleri bakanlığı 1772 personel alımı ilanı! İçişleri Bakanlığı personel alımı başvuru tarihleri geldi çattı, 1772 personel alımı başladı. İçişleri Bakanlığı personel alımı başvuru sürecinin başlamasıyla başvuruların nasıl yapıldığı, hangi mesleklerden personel alımı yapılacağı konusu da araştırılmaya başlandı. İçişleri Bakanlığı bu yıl 21'i merkez ve 1751'i taşra teşkilatında istihdam edilecek 1772 sözleşmeli personel alınacak. Bakanlık avukat, arşiv uzmanı, çözümleyici, programcı, büro personeli, şoför, bilgisayar mühendisi, harita mühendisi, makine mühendisi, elektrik-elektronik mühendisi, bilgisayar ve harita teknikeri, teknisyen, şehir plancısı ve çağrı karşılama personeli sözleşmeli olarak istihdam edilecek. Peki İçişleri Bakanlığı personel alımı 2021 başvurusu nasıl yapılır? İçişleri Bakanlığı personel alımı 2021 şartları ve e devlet başvuru ekranı..
25.01.2021 Personel Alımı
İŞKUR İşçi alımı 2020! İstanbul Medeniyet Üniversitesi işçi alacak!
İŞKUR İşçi alımı 2020! İstanbul Medeniyet Üniversitesi işçi alacak! İstanbul Medeniyet Üniversitesi temizlik işçisi ve güvenlik görevlisi alıyor. İstanbul Medeniyet Üniversitesi işçi alımı ilanı Resmi Gazete'de yayımlandı. İlana göre, Türkiye İş Kurumu (İŞKUR) aracılığı ile belirsiz süreli hizmet akdi ile “Sürekli İşçi” alımı yapılacak. İşçi alımı başvuruları 11 Aralık'ta sona erecek. Peki, İstanbul Medeniyet Üniversitesi işçi alımı başvurusu nasıl yapılır? İstanbul Medeniyet Üniversitesi sürekli işçi alımı başvuru şartları...
7.12.2020 Personel Alımı