İstanbul merkezli 4 ilde Kafes-33 operasyonu: 9 gözaltı
İstanbul merkezli 4 ilde Kafes-33 operasyonu: 9 gözaltı İstanbul merkezli 4 ilde yapılan 'Kafes-33' operasyonuyla Ahmet Söylemez'in liderliğini yaptığı suç örgütü çökertildi. Operasyonda elebaşıyla beraber 9 kişi yakalanarak gözaltına alındı.
31.01.2024 Gündem
Büyükçekmece'de zincirleme kaza! Yaralılar var
Büyükçekmece'de zincirleme kaza! Yaralılar var Büyükçekmece'de sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybettiği otomobil, aynı yönde ilerleyen 2 otomobile çarptı. Kazada 10 kişi yaralandı.
14.01.2024 Gündem
Kuzey Marmara Otoyolu'nda otomobil TIR'a çarptı: 6 yaralı
Kuzey Marmara Otoyolu'nda otomobil TIR'a çarptı: 6 yaralı Eyüpsultan Kuzey Marmara Otoyolu’nda iki otomobil çarpıştıktan sonra arkadan gelen TIR, kazaya karışan bir otomobile çarptı. Ortalığın savaş alanına döndüğü kazada 2’si ağır 6 kişi yaralandı. 
19.12.2023 Gündem
İstanbul merkezli 6 ilde hayali ihracat operasyonu! Çok sayıda gözaltı var
İstanbul merkezli 6 ilde hayali ihracat operasyonu! Çok sayıda gözaltı var İstanbul merkezli 6 ilde hayali ihracat yaparak devleti 7 milyon dolar zarara uğrattık tespit edilen şüphelilere yönelik operasyon düzenlendi. Operasyonda aralarında firma sahipleri ve gümrük memurlarının da bulunduğu 16 kişi yakalanarak gözaltına alındı.
7.12.2023 Gündem
İstanbul merkezli 4 ilde FETÖ Operasyonu! Çok sayıda gözaltı var
İstanbul merkezli 4 ilde FETÖ Operasyonu! Çok sayıda gözaltı var İstanbul'da hakkında FETÖ/PDY silahlı terör örgütüne üye olmak suçundan kesinleşmiş hapis cezası bulunan bir kişi polis ekiplerince yakalandı. Şüphelinin evinden çıkan telefondaki incelemelerde örgüt mensuplarınca kullanılan 'Signal' isimli şifreli mesajlaşma ağı tespit edildi. Bu ağ üzerinden örgütün güncel yapılanması adına faaliyette bulundukları saptanan 8 kişi ile haklarında örgüt adına çalıştıkları yönünde ifade olan 2 kişiye operasyon düzenlendi. 4 ilde 14 farklı adrese eş zamanlı yapılan operasyonda 10 şüpheliden 6'sı yakalandı.
28.11.2023 Gündem
Rezervasyon" şebekesine operasyon! Çok sayıda gözaltı var
Rezervasyon" şebekesine operasyon! Çok sayıda gözaltı var İstanbul merkezli 9 ilde, restoran ve eğlence mekanlarının sitelerini kopyalayarak rezervasyon yaptırmak isteyenleri dolandırdığı belirlenen şebekeye düzenlenen operasyonda 11 kişi gözaltına alındı.
10.10.2023 Gündem
Şarkıcı Göksel'in konserine gitti hayatı karardı! Duyma yetisini yüzde 65 kaybetti: 'Göksel Hanım'ın menajeri tarafından tehdit edildim'
Şarkıcı Göksel'in konserine gitti hayatı karardı! Duyma yetisini yüzde 65 kaybetti: 'Göksel Hanım'ın menajeri tarafından tehdit edildim' 7 Temmuz 2023 tarihinde Şarkıcı Göksel'in konserine giden 33 yaşındaki spor eğitmeni Selin Gül'ün kafasına, konser sırasında ateşlenen havai fişekler sebebiyle demir parçası düştü. Kaza sonrası sol kulağında yüzde 65 engel oluştuğunu ifade eden Selin Gül, 400 bin liralık manevi tazminat davası açtı. Gül, "Bu süreçte hiçbir şekilde, İBB Kültür A.Ş.'den, organizasyonu yapan şirketin sahibinden, Göksel Hanım'ın ekibinden hiç kimseden hiçbir şekilde yardım görmedim. Üstüne ilk olarak götürüldüğümüz hastanede yapılan işlemlerden dolayı evime icra kağıdı geldi" diye konuştu. Organizasyon şirketi iddialarla ilgili açıklama yapmazken, İBB Kültüe A.Ş. konser alanındaki sorumluluğun, alanın kiralandığı organizasyon şirketlerinde bulunduğunu belirtti.
5.10.2023 Gündem
Tuzla’da geminin atık deposunda patlama: 1 işçi hayatını kaybetti
Tuzla’da geminin atık deposunda patlama: 1 işçi hayatını kaybetti  Tuzla’da geminin atık deposunda meydana gelen patlamada 1 işçi hayatını kaybetti; 1 işçi yaralandı. 
14.08.2023 Gündem
Europol’ün en çok aranan suçlular listesinde Hollandalı baronunun Türkiye koluna neşter
Europol’ün en çok aranan suçlular listesinde Hollandalı baronunun Türkiye koluna neşter Hollandalı uyuşturucu baronunun Türkiye koluna operasyon yapıldı. Uluslararası kokain ticaretinin başını çeken Hollanda asıllı Joseph Johannes Leidekkers’in Türkiye yapılanmasına 5 ilde operasyon düzenlendi. 23 kişi gözaltına alınırken, 1 milyar liralık mülk ve gayrimenkule el koyuldu.
14.06.2023 Gündem
İstanbul’da FETÖ operasyonu: 15 gözaltı
İstanbul’da FETÖ operasyonu: 15 gözaltı İstanbul’da FETÖ/PYD terör örgütün gizli haberleşme ağlarını kullanan ve mülakatlarda kodlama yöntemiyle örgüt mensuplarını kamu kurumlarına yerleştirdikleri tespit edilen şüphelilere yönelik operasyon düzenlendi. Operasyonda aralarında aktif görevlerde bulunanların da olduğu 19 şüpheli gözaltına alındı.
17.05.2023 Gündem
Bakan Soylu: Ayakta duran bir Türkiye istemiyorlar, Avrupa da, Amerika da avucunu yalasın
Bakan Soylu: Ayakta duran bir Türkiye istemiyorlar, Avrupa da, Amerika da avucunu yalasın Derya EVREN KORKMAZ-Özgür KUMANOVALI/İSTANBUL, (DHA)- İÇİŞLERİ Bakanı Süleyman Soylu, Rize Dernekler Federasyonu'nun Beyoğlu Hasköy Kültür Sanat ve Gösteri Merkezi'nde düzenlenen programına katıldı. Soylu, "Tayyip Erdoğan'a Der Spiegel'in yazı yazmasının, The Economist'in, Time'ın yazı yazmasının temel sebebi budur; ayakta duran bir Türkiye istemiyor ama bunu burada söyleyeyim. Türkiye'de öyle bir noktaya geldik ki Avrupa da, Amerika da avucunu yalasın. Atı alan Üsküdar'ı geçmiştir" dedi.
6.05.2023 Gündem
Bakan Nebati'den İFM açıklaması: Bölgesel bir güç olacak şekilde hazırlandı
Bakan Nebati'den İFM açıklaması: Bölgesel bir güç olacak şekilde hazırlandı Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati, TRT Haber'de gündeme ilişkin soruları yanıtladı. İstanbul Finans Merkezi ile ilgili açıklama yapan Bakan Nebati, "Bölgesel bir güç olmaya aday olarak burası hazırlandı." dedi.
17.04.2023 Ekonomi
TOKİ arsa sonuçları ne zaman açıklanacak 2023, TOKİ İstanbul kura sonuçları 2023 isim listesi açıklandı mı? Arsa sonuçları sorgulama ekranı!
TOKİ arsa sonuçları ne zaman açıklanacak 2023, TOKİ İstanbul kura sonuçları 2023 isim listesi açıklandı mı? Arsa sonuçları sorgulama ekranı! İstanbul Merkez müstakil arsa kura çekilişi tamamlandı, kura sonuçları e-devlet sistemi üzerinden öğrenilebilecek. Cumhuriyet tarihinin en büyük sosyal konut projesinde kura çekilişi sonrası isim listesini sorgulaması başladı. 10 bin müstakil listesi için TOKİ İstanbul arsa kura sonuçları sorgulama ekranı sık sık ziyaret ediliyor. TOKİ İstanbul müstakil isim listesi e-Devlet kura sonucu sorgulama ekranı üzerinden öğrenebilecek. Peki, TOKİ İstanbul arsa kura çekilişi sonuçları nasıl ve nereden öğrenilir? TOKİ İstanbul arsa kura sonuçları neden açıklanmıyor?
5.04.2023 Ekonomi
'İlk İş Yerim' ve 'İlk Evim Arsa' için kuralar devam ediyor
'İlk İş Yerim' ve 'İlk Evim Arsa' için kuralar devam ediyor Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı’nın TOKİ eliyle hayata geçirdiği ve 6 Şubat Kahramanmaraş merkezli depremler nedeniyle ara verilen Cumhuriyet tarihinin en büyük sosyal konut hamlesi projelerinde kura çekimlerine 6 Mart itibariyle yeniden başlandı. Bir taraftan afet bölgelerindeki geçici ve kalıcı deprem konutları inşa edilirken bir yandan da Sosyal Konut Hamlesi “İlk Evim, İlk İş Yerim” ve “İlk Evim Arsa” için kuralar eş zamanlı olarak devam ediyor. “İlk İş Yerim” projesi ikinci etap kura çekimleri 23 Mart’ta 5 il ve ilçede 417 iş yeri, altyapısı tamamlanmış, imar planı hazırlanmış 1 milyon “İlk Evim Arsa” kuraları ise 20-27 Mart tarihleri arasında, 22 ilde 32 bin 113 hak sahibi için çekilerek devam edecek.
20.03.2023 Ekonomi
3 ilde MLKP operasyonu: 11 gözaltı
3 ilde MLKP operasyonu: 11 gözaltı İstanbul merkezli 3 ilde MLKP silahlı terör örgütünün gençlik yapılanmasına operasyon düzenlendi. Operasyonda 14 şüpheliden 11'i yakalanarak gözaltına alındı. 
13.03.2023 Gündem
İstanbul merkezli 4 ilde sosyal medya dolandırıcılarına operasyon: 13 gözaltı
İstanbul merkezli 4 ilde sosyal medya dolandırıcılarına operasyon: 13 gözaltı Sosyal medyada ele geçirdikleri hesaplar üzerinden yüksek kazanç vaadiyle dolandırıcılık yaptıkları tespit edilen şüphelilere yönelik İstanbul merkezli Diyarbakır, Mersin ve Antalya'da eş zamanlı operasyon düzenlendi. Operasyonda gözaltına alınan 13 şüpheliden 4’ü tutuklandı.
4.02.2023 Gündem
Beşiktaş belediye başkanı kim, Beşiktaş Belediyesi hangi partide? Murat Hazinedar hangi partiden, kimdir?
Beşiktaş belediye başkanı kim, Beşiktaş Belediyesi hangi partide? Murat Hazinedar hangi partiden, kimdir? Beşiktaş Belediyesi'ne 'çıkar amaçlı örgüt kurma', 'rüşvet alma', 'irtikap' gibi suçlardan operasyon düzenlendi. Operasyonda eski belediye başkan yardımcıları Rıfat Örnek ile Hüseyin Avni Sipahi, mevcut zabıta müdürü Selçuk Bartınlı’nın da bulunduğu 16 şüpheli gözaltına alındı. Eski belediye başkanı Murat Hazinedar hakkında ise gözaltı kararı olduğu ve arandığı öğrenildi. Peki, Beşiktaş belediye başkanı kim, Beşiktaş Belediyesi hangi partide? Murat Hazinedar hangi partiden?
16.12.2022 Gündem
Beşiktaş eski Belediye Başkanı Hazinedar adliyeye sevk edildi
Beşiktaş eski Belediye Başkanı Hazinedar adliyeye sevk edildi Beşiktaş Belediyesi'ndeki rüşvet operasyonu kapsamında gözaltına alınan eski belediye başkanı Murat Hazinedar ve diğer şüpheliler Bayrampaşa Devlet Hastanesi'nde sağlık kontrolünün ardından adliyeye sevk edildi.
15.12.2022 Gündem
Hüseyin Avni Sipahi kimdir? Beşiktaş eski belediye başkan yardımcısı Hüseyin Avni Sipahi gözaltına mı alındı?
Hüseyin Avni Sipahi kimdir? Beşiktaş eski belediye başkan yardımcısı Hüseyin Avni Sipahi gözaltına mı alındı? Beşiktaş Belediyesi'ne 'çıkar amaçlı örgüt kurma', 'rüşvet alma', 'irtikap' gibi suçlardan operasyon düzenlendi. Operasyonda eski belediye başkan yardımcıları Rıfat Örnek ile Hüseyin Avni Sipahi, mevcut zabıta müdürü Selçuk Bartınlı’nın da bulunduğu 16 şüpheli gözaltına alındı. Peki, Hüseyin Avni Sipahi kimdir?
13.12.2022 Gündem
TMSF KPSS’den en az 75 puanla 47 personel alacak! İşte başvuru şartları!
TMSF KPSS’den en az 75 puanla 47 personel alacak! İşte başvuru şartları! Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu (TMSF) personel alacak. Resmi Gazete’de yayımlanan ilana göre, İstanbul Merkez teşkilatında istihdam edilmek üzere, 7 fon denetçi yardımcısı, 20 fon uzman yardımcısı ve 20 fon avukatı kadrosuna atama yapılacak. Atama için yazılı ve sözlü giriş sınavı için başvuru alınacak. Peki, TMSF personel alımı başvurusu nasıl yapılır? TMSF personel alımı başvuru şartları ne? İşte detaylar…
14.11.2022 Personel Alımı
TOKİ İstanbul Merkez arsa neresi, İstanbul Merkez nerede? TOKİ arsa İstanbul’un hangi ilçesinde?
TOKİ İstanbul Merkez arsa neresi, İstanbul Merkez nerede? TOKİ arsa İstanbul’un hangi ilçesinde? İstanbul Merkez neresi, TOKİ arsa İstanbul’un hangi ilçesinde? TOKİ Sosyal Konut projesi kapsamında 10 Ekim itibarıyla arsa satışları başladı, 7 Kasım’a kadar devam edecek. TOKİ arsalarının yapılacağı şehirler ve ilçeler belli olunca vatandaşlar arsa satışlarının İstanbul’da hangi semtlerde olduğunu sorgulamaya başladı.
11.10.2022 Ekonomi
TOKİ İstanbul arsaları nerede, hangi ilçelerde? TOKİ İstanbul arsa başvurusu nasıl yapılır, şartları nelerdir, fiyatları ne kadar? İstanbul arsa listesi ve fiyatları
TOKİ İstanbul arsaları nerede, hangi ilçelerde? TOKİ İstanbul arsa başvurusu nasıl yapılır, şartları nelerdir, fiyatları ne kadar? İstanbul arsa listesi ve fiyatları TOKİ kapsamında başlatılan “İlk Evim Arsa” kampanyaları da başladı. Elektrik, su, doğal gaz alt yapıları ve planları tamamlanmış, inşaata hazır 29 ilde 1 milyon konut arsası sunulacak. Peki, TOKİ İstanbul arsaları nerede, hangi ilçelerde? TOKİ İstanbul arsa başvurusu nasıl yapılır, şartları nelerdir, fiyatları ne kadar? İşte İstanbul arsa listesi ve fiyatları…
11.10.2022 Ekonomi
TOKİ arsa listesi ve yerleri! TOKİ arsaları nerede olacak, arsalar hangi illerde ve ilçelerde yapılacak?
TOKİ arsa listesi ve yerleri! TOKİ arsaları nerede olacak, arsalar hangi illerde ve ilçelerde yapılacak? 'İlk Evim İlk İş Yerim' kampanyası kapsamında 1 milyon arsa ve 10 bin iş yeri için başvurular başladı. Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından yapılacak arsaların hangi illerde olacağı belli oldu. Peki, TOKİ arsaları nerede olacak, arsalar hangi illerde ve ilçelerde yapılacak? İşte TOKİ arsa listesi…
11.10.2022 Ekonomi
TOKİ'nin arsa ve iş yeri listesi belli oldu! İşte illere göre tahsis edilen yerler
TOKİ'nin arsa ve iş yeri listesi belli oldu! İşte illere göre tahsis edilen yerler Toplu Konut İdaresi Başkanlığı kapsamında duyurulan 'İlk Evim Arsa' ve 'İlk İş Yerim' projesindeki yerlerin hangi illerde yapılacağı belli oldu.
10.10.2022 Ekonomi
Bombalı eylem için keşif yapan PKK’lı terörist Mehdi Mıhçı tutuklandı
Bombalı eylem için keşif yapan PKK’lı terörist Mehdi Mıhçı tutuklandı İstanbul’da polis ve askeri hedef alan bombalı eylem planlaması yaparken yakalanarak gözaltına alınan PKK’lı terörist Mehdi Mıhçı tutuklandı.
15.08.2022 Gündem

Benzer Haber Etiketleri