İstanbul Maratonu

İstanbul Maratonu

Son dakika İstanbul Maratonu haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan İstanbul Maratonu ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını İstanbul Maratonu haber sayfamızda bulabilirsiniz.

İstanbul Maratonu

haberleri sayfasında son dakika yaşanan istanbul maratonu gelişmeleri de dahil olmak üzere 324 istanbul maratonu haberi bulunmuştur. Tüm istanbul maratonu haberleri aşağıda listelenmiştir.
İş Bankası’nın mevduatı 1,5 trilyon TL’ye, aktif büyüklüğü 2,1 trilyon TL’ye yükseldi
İş Bankası’nın mevduatı 1,5 trilyon TL’ye, aktif büyüklüğü 2,1 trilyon TL’ye yükseldi Türkiye İş Bankası, Eylül 2023 itibarıyla aktif büyüklüğünü yılsonuna göre yüzde 47,6 artırarak 2,1 trilyon TL’ye yükseltti.
8.11.2023 Finans
Otizmli çocukların eğitimi için destek çağrısı
Otizmli çocukların eğitimi için destek çağrısı Tohum Otizm Vakfı, otizmli çocukların eğitimine destek olmak için Türkiye İş Bankası 45. İstanbul Maratonu'nda yerini aldı.
7.11.2023 Vitrin
Kılıçdaroğlu değişime de yenildi! Selvi Hanım'dan Özgür Özel'e tepki
Kılıçdaroğlu değişime de yenildi! Selvi Hanım'dan Özgür Özel'e tepki CHP’nin 8. Genel Başkanı, Özgür Özel oldu. İsmet İnönü tarafından siyasete sokulan Bülent Ecevit gibi, ekibinde önemli görevler üstlendiği Kılıçdaroğlu’na bayrak açan Özel, Ecevit’in ölüm yıl dönümünde koltuğa oturmayı başardı. Kurultayın ilk gününde Özgür Özel'in konuşmasına Selvi Kılıçdaroğlu'nun tepki gösterdiği anların görüntüsü ortaya çıktı.
6.11.2023 Gündem
5 Kasım maraton nedeniyle kapalı yollar! Maraton saat kaçta, nerede? Maraton koşusunda hangi yollar yollar?
5 Kasım maraton nedeniyle kapalı yollar! Maraton saat kaçta, nerede? Maraton koşusunda hangi yollar yollar? İstanbul'da pazar günü düzenlenecek 45. İstanbul Maratonu dolayısıyla bazı yollar araç trafiğine kapatılacak. Peki, Maraton saat kaçta, nerede? Maraton koşusunda hangi yollar yollar? 5 Kasım maraton nedeniyle kapalı yollar…
4.11.2023 Gündem
İstanbul Maratonu'nda toplu taşıma ücretsiz mi? 5 Kasım otobüs, metro, marmaray bedava mı?
İstanbul Maratonu'nda toplu taşıma ücretsiz mi? 5 Kasım otobüs, metro, marmaray bedava mı? İstanbul Maratonu 5 Kasım 2023 Pazar günü koşuluyor. Dünyadaki iki kıta arasında koşulan tek maraton olan 45. İstanbul Maratonu'na katılacak binlerce vatandaş, "5 Kasım toplu taşıma ücretsiz mi?" sorusuna yanıt aramaya başladı. Kasım ayının ilk Pazar günü yapılan İstanbul Maratonu günüğ otobüs, metro, marmaray bedava mı olacak? Detaylar haberimizde.
3.11.2023 Gündem
44. İstanbul Maratonu renkli anlara sahne oldu!
44. İstanbul Maratonu renkli anlara sahne oldu! Dünyada 2 kıtada koşulan tek koşu olan 44. N Kolay İstanbul Maratonu 60 bin kişinin katılımıyla gerçekleşti. Koşuyu kazanan Kenyalı atlet Robert Kimkemboi rekor kırdı. Kadınlarda ise Sechale Dalasa kariyer rekoru kırdı.
6.11.2022 Magazin
İstanbul Maratonu'nda parkur rekoru kırıldı
İstanbul Maratonu'nda parkur rekoru kırıldı Dünyada 2 kıtada koşulan tek koşu olan 44. N Kolay İstanbul Maratonu 60 bin kişinin katılımıyla gerçekleşti. Koşuyu kazanan Kenyalı atlet Robert Kimkemboi rekor kırdı. Kadınlarda ise Sechale Dalasa kariyer rekoru kırdı.
6.11.2022 Şampiy10
İstanbul Maratonu için 15 Temmuz Şehitler Köprüsü ve bazı yollar trafiğe kapatıldı
İstanbul Maratonu için 15 Temmuz Şehitler Köprüsü ve bazı yollar trafiğe kapatıldı İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından geleneksel olarak yapılan ve bu yıl 44.’sü düzenlenen İstanbul Maratonu nedeniyle 15 Temmuz Şehitler Köprüsü araç trafiğine kapatıldı.
6.11.2022 Gündem
İstanbul maratonu saat kaçta başlıyor ve bitiyor? 6 Kasım maraton kaç saat sürüyor, nereden başlıyor?
İstanbul maratonu saat kaçta başlıyor ve bitiyor? 6 Kasım maraton kaç saat sürüyor, nereden başlıyor? Maraton koşusu saat kaçta başlıyor, İstanbul maratonu saat kaçta bitiyor? İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) iştiraki Spor İstanbul tarafından düzenlenen N Kolay İstanbul Maratonu bu yıl 44. kez koşulacak. 
5.11.2022 Gündem
6 Kasım maraton kapalı yollar! Pazar günü hangi yollar kapalı, kapalı yollar ne zaman açılacak? İstanbul maratonu saat kaçta başlıyor ve bitiyor?
6 Kasım maraton kapalı yollar! Pazar günü hangi yollar kapalı, kapalı yollar ne zaman açılacak? İstanbul maratonu saat kaçta başlıyor ve bitiyor? 6 Kasım hangi yollar kapalı, kapalı yollar ne zaman açılacak? İstanbul’da 6 Kasım’da düzenlenecek N Kolay 44. İstanbul Maratonu dolayısıyla bazı yollar araç trafiğine kapatılacak. İstanbul'da trafiğe kapalı yollar ve alternatif güzergahlar ise merak konusu oldu. Peki, 6 Kasım Pazar günü hangi yollar kapalı? Kapalı yollar ne zaman açılacak? İstanbul maratonu saat kaçta başlıyor ve bitiyor? İşte 6 Kasım kapalı yollar…
5.11.2022 Gündem
İstanbullular dikkat! Yarın birçok yol trafiğe kapatılacak
İstanbullular dikkat! Yarın birçok yol trafiğe kapatılacak İstanbul Valiliği, Pazar günü yapılacak 44üncü 'N Kolay İstanbul Maratonu' nedeniyle trafiğe kapatılacak yollarla ilgili yazılı basın açıklaması yaptı. 
5.11.2022 Yaşam
Kılıçdaroğlu ve Akşener İstanbul Maratonu'na katıldı
Kılıçdaroğlu ve Akşener İstanbul Maratonu'na katıldı İstanbul Büyükşehir Belediyesi iştiraki Spor İstanbul tarafından düzenlenen 43'üncü İstanbul Maratonu gerçekleştirildi. CHP ve İYİ Parti'nin Genel Başkanları Kemal Kılıçdaroğlu ile Meral Akşener de katıldı.
7.11.2021 Siyaset
Erkeklerde Kiplangat kadınlarda Jerotich!
Erkeklerde Kiplangat kadınlarda Jerotich! N Kolay 43. İstanbul Maratonu'nu erkeklerde Ugandalı atlet Victor Kiplangat ve kadınlarda Kenyalı atlet Sheila Jerotich kazandı.
10.11.2021 Diğer Sporlar
Yollar ne zaman açılacak?  15 Temmuz Şehitler Köprüsü ne zaman açılacak?
Yollar ne zaman açılacak? 15 Temmuz Şehitler Köprüsü ne zaman açılacak? Dünyada iki kıta arasında koşulan tek maraton olan İstanbul Maratonu bugün koşuluyor. Anadolu yakasından başlayıp Avrupa yakasında son bulacak maratonda 15 Temmuz Şehirler Köprüsü başta olmak üzere İstanbul'da bazı yollar trafiğe kapatıldı. Pek çok kişi de 'Yollar ne zaman açılacak? Bugün hangi yollar kapalı?' sorularını araştırıyor. Peki, 15 Temmuz Şehitler Köprüsü ne zaman açılacak? İşte İstanbul'da kapatılan yollar ve trafiğin açılacağı saatler...
7.11.2021 Gündem
43. İstanbul Maratonu için bazı yollar ulaşıma kapatıldı
43. İstanbul Maratonu için bazı yollar ulaşıma kapatıldı İstanbul maratonu nedeniyle bazı yollar saat 03.00'te ulaşıma kapatıldı.
7.11.2021 Gündem
İstanbul Maratonu 2021 kapalı yollar! İstanbul Maratonu ne zaman 2021? 43. İstanbul Maratonu halk koşusu
İstanbul Maratonu 2021 kapalı yollar! İstanbul Maratonu ne zaman 2021? 43. İstanbul Maratonu halk koşusu İstanbul Maratonu ne zaman? İstanbul Valiliği, 7 Kasım Pazar günü düzenlenecek 43. İstanbul Maratonu nedeniyle trafiğe kapatılacak yolları ve alternatif güzergahları duyurdu. İşte İstanbul Maratonu 2021 kapalı yollar…
6.11.2021 Gündem
RTÜK 'Önemli Olaylar Listesi'ni güncelledi
RTÜK 'Önemli Olaylar Listesi'ni güncelledi Radyo ve Televizyon Üst Kurulu, şifresiz ve açık yayın yapılan 'Önemli Olaylar Listesi'ni yeniledi.
21.10.2021 Televizyon
Köprü ne zaman açılacak? Köprü açıldı mı? 15 Temmuz Şehitler Köprüsü açık mı? İşte detaylar
Köprü ne zaman açılacak? Köprü açıldı mı? 15 Temmuz Şehitler Köprüsü açık mı? İşte detaylar Maraton nedeniyle araç trafiğine kapatılan 15 Temmuz Şehitler Köprüsü'nün açılığ açılmadığı İstanbul'da Avrupa ve Anadolu yakaları arasında geçiş yapmak isteyen vatandaşlar tarafından merak ediliyor. Peki, Köprü ne zaman açılacak? Köprü açıldı mı? 15 Temmuz Köprüsü açık mı? İşte detaylar...
8.11.2020 Gündem
Sürpriz yok! Kenyalı atlet kazandı
Sürpriz yok! Kenyalı atlet kazandı N Kolay 42. İstanbul Maratonu'nu erkeklerde Kenyalı atlet Benard Cheruiyot Sang kazandı.
10.11.2021 Diğer Sporlar
15 Temmuz Şehitler Köprüsü trafiğe kapatıldı
15 Temmuz Şehitler Köprüsü trafiğe kapatıldı 42. N Kolay İstanbul Maratonu nedeniyle 15 Temmuz Şehitler Köprüsü çift yönlü trafiğe kapatıldı.
8.11.2020 Gündem
8 Kasım 2020 maraton heyecanı başlıyor! İstanbul maratonu güzergahı nasıl olacak? İşte 42. İstanbul Maratonu güzergahı...
8 Kasım 2020 maraton heyecanı başlıyor! İstanbul maratonu güzergahı nasıl olacak? İşte 42. İstanbul Maratonu güzergahı... 42. İstanbul Maratonu 8 Kasım Pazar günü gerçekleştirilecek. İstanbul Büyükşehir Belediyesi iştiraki Spor İstanbul tarafından organize edilen N Kolay'ın isim sponsorluğundaki 42. İstanbul Maratonu, yarın koşulacak. Salgın tedbirleri kapsamında yalnızca maraton kategorisinde ve kısıtlı kontenjanla gerçekleştirilecek olan organizasyonda yer alamayacak sporseverler için "Tek başına bizimle koş" sloganıyla sanal koşu düzenlenecek. Peki, İstanbul Maratonu güzergahı nasıl olacak? 8 Kasım 2020 maraton hakkında merak edilenler…
7.11.2020 Gündem
İstanbul'da Pazar günü bu yollar trafiğe kapalı! Pazar günü kapalı olacak yollar hangileri?
İstanbul'da Pazar günü bu yollar trafiğe kapalı! Pazar günü kapalı olacak yollar hangileri? 42. İstanbul Maratonu nedeniyle parkur güzergahı ve bağlantılı tüm yollar, 8 Kasım Pazar günü saat 15.00'e kadar kapalı olacak. Pazar günü kapalı olacak yollar…
6.11.2020 Gündem
İmamoğlu'ndan yeni taksi tepkilerine cevap
İmamoğlu'ndan yeni taksi tepkilerine cevap İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, "İstanbul’da hangi sivil toplumda, odada görev yapıyorsa, herkesin başımızın üstünde yeri var. Herkesle, her zaman görüşürüz. Ama herkes yetkisini bilecek" yanıtını verdi.
21.10.2020 Siyaset
15 Temmuz Şehitler Köprüsü ve Avrasya Tüneli yeniden trafiğe açıldı
15 Temmuz Şehitler Köprüsü ve Avrasya Tüneli yeniden trafiğe açıldı Vodafone 41. İstanbul Maratonu'nun tamamlanmasının ardından Avrasya Tüneli ve 15 Temmuz Şehitler Köprüsü trafiğe açıldı
3.11.2019 Gündem
Şahika Ercümen: Guinness Rekorlar Kitabı'na girdik
Şahika Ercümen: Guinness Rekorlar Kitabı'na girdik Vodafone İstanbul Maratonu'na katılan Şahika Ercümen, "Zorlu bir rekor denemesiydi. Guinness Rekorlar Kitabı'na adımızı yazdırdık. O yüzden çok mutluyuz, gururluyuz" dedi.
10.11.2021 Diğer Sporlar

Benzer Haber Etiketleri

İstanbul Maratonu ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki istanbul maratonu haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.