Maraton

Maraton

Son dakika maraton haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan maraton ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını maraton haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Maraton

haberleri sayfasında son dakika yaşanan maraton gelişmeleri de dahil olmak üzere 2.075 maraton haberi bulunmuştur. Tüm maraton haberleri aşağıda listelenmiştir.
28 Nisan İstanbul maratonu! İstanbul yarı maratonu güzergahı nasıl? İstanbul yarı maratonu 2024 ne zaman, saat kaçta?
28 Nisan İstanbul maratonu! İstanbul yarı maratonu güzergahı nasıl? İstanbul yarı maratonu 2024 ne zaman, saat kaçta? İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) iştiraki Spor İstanbul tarafından düzenlenen Türkiye İş Bankası 19. İstanbul Yarı Maratonu, 28 Nisan Pazar günü Tarihi Yarımada parkurunda koşulacak. Peki, İstanbul yarı maratonu güzergahı nasıl? İstanbul yarı maratonu 2024 ne zaman, saat kaçta?
20.04.2024 Gündem
İzmir maratonu 2024 güzergahı! 21 Nisan İzmir maratonu nedeniyle kapalı yollar hangileri, saat kaçta? Maraton İzmir 2024 parkur
İzmir maratonu 2024 güzergahı! 21 Nisan İzmir maratonu nedeniyle kapalı yollar hangileri, saat kaçta? Maraton İzmir 2024 parkur İzmir Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen Maraton İzmir nedeniyle kapalı yollar merak edildiğinden İzmir Maratonu 2024 güzergahı sorgulanıyor. Peki, 21 Nisan İzmir maratonu nedeniyle kapalı yollar hangileri, saat kaçta? İşte Maraton İzmir 2024 parkuru
20.04.2024 Yaşam
PFDK kararları açıklandı! Fenerbahçe ve Galatasaray'a ceza
PFDK kararları açıklandı! Fenerbahçe ve Galatasaray'a ceza Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu (PFDK), kararları açıklandı. Kurul, Fenerbahçe ve Galatasaray'a para cezası verdi.
19.04.2024 Fenerbahçe
Türkiye'de 1,5 Milyon hastası var! Maraton koşacak seviyeye geldi
Türkiye'de 1,5 Milyon hastası var! Maraton koşacak seviyeye geldi Ankara'da nefes darlığı ve göğüs ağrısı şikayetiyle hastaneye başvuran emekli Osman Çetin Düzgün, kalp pili takılarak sağlığına kavuştu. Kardiyoloji Uzmanı Dr. Çağatay Tunca, Türkiye'de 1,5 Milyon kalp yetmezliği hastası olduğunu söyledi.
9.04.2024 Gündem
Üsküdar sahilde Bitcoin ödüllü koşu
Üsküdar sahilde Bitcoin ödüllü koşu 21 Nisan’da İstanbul Üsküdar sahilinde Bitcoin ödüllü koşu düzenleneceği duyuruldu.
2.04.2024 Diğer Sporlar
AK Parti'li Şahin CNN TÜRK'te açıkladı! İstanbul ve Ankara'da kim önde?
AK Parti'li Şahin CNN TÜRK'te açıkladı! İstanbul ve Ankara'da kim önde? Yerel seçime 15 gün kala AK Parti Genel Sekreteri Fatih Şahin, CNN TÜRK canlı yayınında İstanbul ve Ankara'daki son duruma ilişkin dikkat çeken açıklamalarda bulundu.
15.03.2024 Gündem
Adana Demirspor - Sivasspor maçının biletleri satışa çıktı
Adana Demirspor - Sivasspor maçının biletleri satışa çıktı Adana Demirspor’un Sivasspor ile karşılaşacağı maçın biletleri satışa çıktı
14.03.2024 Adana
Adana Demirspor - Fatih Karagümrük maçının biletleri satışa çıkıyor
Adana Demirspor - Fatih Karagümrük maçının biletleri satışa çıkıyor Adana Demirspor’un, Trendyol Süper Lig'in 28. haftasında evinde Fatih Karagümrük ile oynayacağı maçın biletleri bugün saat 19.40'ta satışa çıkacak.
29.02.2024 Adana
Başkan Sancak’tan tribünde değişiklik
Başkan Sancak’tan tribünde değişiklik Yukatel Adana Demirspor yarın önemli maçta Hatayspor ile karşı karşıya gelecek. Yeni statta oynanacak olan zorlu karşılaşma 19.00’da başlayacak.
26.01.2024 Adana
AK Parti İstanbul adayı kim oldu? 31 Mart 2024 İstanbul AK Parti belediye başkan adayı belli oldu mu?
AK Parti İstanbul adayı kim oldu? 31 Mart 2024 İstanbul AK Parti belediye başkan adayı belli oldu mu? Türkiye'de her 5 yılda bir düzenlenen yerel seçimlere az kaldı. 2024 yılında gerçekleşecek olan il, ilçe, köy ve mahalle seçimleri için maraton başladı. Peki, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı kim oldu?
6.01.2024 Gündem
PFDK'dan Süper Lig'de 6 kulübe ceza
PFDK'dan Süper Lig'de 6 kulübe ceza Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu (PFDK), Süper Lig'deki 6 kulübe çeşitli cezalar verdi.
28.12.2023 Futbol
Kadıköy'de Trabzonspor'dan tarihi galibiyet! Fırtına Fenerbahçe'nin galibiyet serisine son verdi
Kadıköy'de Trabzonspor'dan tarihi galibiyet! Fırtına Fenerbahçe'nin galibiyet serisine son verdi Trendyol Süper Lig'in 11. haftasında Fenerbahçe sahasında Trabzonspor'u konuk etti. 5 gollü mücadelede iki penaltı ve bir kırmızı kart vardı. Mücadele sonunda Fenerbahçe'nin galibiyet serisi sona ererken, Karadeniz ekibi 1997-1998 sezonu sonrası ilk kez galibiyet sevinci yaşadı. Fenerbahçe, Trabzonspor’a 3-2 mağlup olarak, rakibine karşı Süper Lig'de sahasındaki 26 yıllık yenilmezlik serisi sona erdi.
4.11.2023 Fenerbahçe
5 Kasım maraton nedeniyle kapalı yollar! Maraton saat kaçta, nerede? Maraton koşusunda hangi yollar yollar?
5 Kasım maraton nedeniyle kapalı yollar! Maraton saat kaçta, nerede? Maraton koşusunda hangi yollar yollar? İstanbul'da pazar günü düzenlenecek 45. İstanbul Maratonu dolayısıyla bazı yollar araç trafiğine kapatılacak. Peki, Maraton saat kaçta, nerede? Maraton koşusunda hangi yollar yollar? 5 Kasım maraton nedeniyle kapalı yollar…
4.11.2023 Gündem
İstanbul Maratonu'nda toplu taşıma ücretsiz mi? 5 Kasım otobüs, metro, marmaray bedava mı?
İstanbul Maratonu'nda toplu taşıma ücretsiz mi? 5 Kasım otobüs, metro, marmaray bedava mı? İstanbul Maratonu 5 Kasım 2023 Pazar günü koşuluyor. Dünyadaki iki kıta arasında koşulan tek maraton olan 45. İstanbul Maratonu'na katılacak binlerce vatandaş, "5 Kasım toplu taşıma ücretsiz mi?" sorusuna yanıt aramaya başladı. Kasım ayının ilk Pazar günü yapılan İstanbul Maratonu günüğ otobüs, metro, marmaray bedava mı olacak? Detaylar haberimizde.
3.11.2023 Gündem
Tüm gözler Cumhurbaşkanı Erdoğan'a çevrildi! 6 Temmuz'da kritik toplantı
Tüm gözler Cumhurbaşkanı Erdoğan'a çevrildi! 6 Temmuz'da kritik toplantı Yunan medyası Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın bu yaz yoğun bir diplomatik maratona hazırlandığını belirtti ve 11-12 Temmuz'da Litvanya'nın başkenti Vilnius'ta gerçekleşecek NATO zirvesinin AB ve Yunan ilişkileri için kritik öneme sahip olduğunu yazdı.
2.07.2023 Dünya
YKS'de ikinci oturum maraton koşusunu aratmadı
YKS'de ikinci oturum maraton koşusunu aratmadı Yükseköğretim Kurumları Sınavı'nın (YKS) ikinci oturumu ülke genelinde olduğu gibi Elazığ'da da başladı. Geç kalan ve koşarak gelen öğrencilerin çabası maraton yarışlarını aratmadı. Bazı öğrenciler kapıların kapanmasına saniyeler kala yetişti.
18.06.2023 Eğitim
Gençlik ve Spor Bakanlığı'nda yeni dönem! Kasapoğlu görevi Osman Aşkın Bak'a devretti
Gençlik ve Spor Bakanlığı'nda yeni dönem! Kasapoğlu görevi Osman Aşkın Bak'a devretti Yeni kabinede görev yapacak bakanların Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından açıklanmasının ardından devir teslim törenleri devam ediyor. Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, Bakanlık'ta düzenlenen törenle görevi yeni Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak'a teslim etti.
5.06.2023 Şampiy10
Emekli aylığına ve memur maaşına büyük zam! Tarih ve oran verildi, işte zamlı yeni maaşlar...
Emekli aylığına ve memur maaşına büyük zam! Tarih ve oran verildi, işte zamlı yeni maaşlar... Emekli aylığı ve memur zammı ile ilgili son dakika açıklamaları peş peşe geliyor. Emekli ve memur maaşlarına zam üstüne zam geliyor. Memur ve emekli maaşlarıyla ilgili oranlar ortaya çıkmaya başladı. Zamlı maaşlar için tarih de verildi. 4 aylık enflasyon rakamlarına göre, memur ve emeklilere yeni zam oranı belli oldu. Emekliler ve asgari ücretliler için maraton yeni Kabinenin belli olması sonrası haziran ayında başlayacak. Ağustosta ise toplu sözleşme görüşmeleri yapılacak. Yeni dönemde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın müjdesini verdiği gibi enflasyon farkları, refah payı ve seyyanen artışlarla maaş zamları belirlenecek. İşte emekli ve memur maaşları ve merak edilen tüm detaylar...
3.06.2023 Emekli
Emekli aylıklarına ve memur maaşlarına dev zam! Tablo değişti, yeni oran verildi, refah payı ve seyyanen zam da ekleniyor
Emekli aylıklarına ve memur maaşlarına dev zam! Tablo değişti, yeni oran verildi, refah payı ve seyyanen zam da ekleniyor Emekli ve memur zammı ile ilgili son dakika açıklaması geldi. Emekli ve memur maaşlarına zam üstüne zam geliyor. Memur ve emekli maaşlarıyla ilgili oranlar ortaya çıkmaya başladı. Zamlı maaşlar için tarih de verildi. Öte yandan önümüzde 3 ay boyunca alım gücünü artıracak çok önemli düzenlemeler yapılacak. Emekliler ve asgari ücretliler için maraton yeni Kabinenin belli olması sonrası haziran ayında başlayacak. Ağustosta ise toplu sözleşme görüşmeleri yapılacak. Yeni dönemde Başkan Recep Tayyip Erdoğan'ın müjdesini verdiği gibi enflasyon farkları, refah payı ve seyyanen artışlarla maaş zamları belirlenecek. İşte emekli ve memur maaşı ile ilgili merak edilen tüm detaylar...
28.05.2023 Emekli
Emekli ve memura büyük zam geliyor! Tarih ve oran verildi, işte zamlı yeni maaşlar...
Emekli ve memura büyük zam geliyor! Tarih ve oran verildi, işte zamlı yeni maaşlar... Emekli ve memur zammı ile ilgili son dakika açıklaması geldi. Emekli ve memur maaşlarına zam üstüne zam geliyor. Memur ve emekli maaşlarıyla ilgili oranlar ortaya çıkmaya başladı. Zamlı maaşlar için tarih de verildi. Öte yandan önümüzde 3 ay boyunca alım gücünü artıracak çok önemli düzenlemeler yapılacak. Emekliler ve asgari ücretliler için maraton yeni Kabinenin belli olması sonrası haziran ayında başlayacak. Ağustosta ise toplu sözleşme görüşmeleri yapılacak. Yeni dönemde Başkan Recep Tayyip Erdoğan'ın müjdesini verdiği gibi enflasyon farkları, refah payı ve seyyanen artışlarla maaş zamları belirlenecek. İşte emekli ve memur maaşı ile ilgili merak edilen tüm detaylar...
26.05.2023 Emekli
PFDK'dan Nicolo Zaniolo ve Samet Akaydin kararı!
PFDK'dan Nicolo Zaniolo ve Samet Akaydin kararı! PFDK, Nicolo Zaniolo'ya 2 maç ceza verdiğini açıkladı. İki maçlık cezasının ilkini Sivasspor maçında çeken Zaniolo, Fenerbahçe maçında oynayabilecek. Samet Akaydin'in ise isnat olunan disiplin ihlalinin unsurları oluşmadığından 'ceza tayinine yer olmadığına' karar verildiği açıklandı.
23.05.2023 Şampiy10
İstanbul ve İzmir’de gönüllüler koştu, depremzede Down sendromlu çocuklar burs kazandı
İstanbul ve İzmir’de gönüllüler koştu, depremzede Down sendromlu çocuklar burs kazandı N KOLAY 18. İstanbul Yarı Maratonu ve 4. Maraton İzmir bu yıl da anlamlı çalışmalara sahne oldu. Down sendromlu bireylerin bağımsız ve üretken yaşamlar kurması için 2011 yılından bu yana çalışmalar yürüten Türkiye Down Sendromu Derneği adına İstanbul ve İzmir’de maratona katılan sporcular koştukça deprem bölgesinde yaşayan 32 çocuk burs kazandı.
10.05.2023 Yaşam
Altın fiyatlarında maraton başladı! Tek tek patlayacak diyerek uyardı
Altın fiyatlarında maraton başladı! Tek tek patlayacak diyerek uyardı Altın fiyatlarıyla ilgili son dakika açıklaması geldi. Altın fiyatlarında yeni rekor geldi. Altın fiyatları 1300 liranını üzerine çıkarak tarihi zirvesini gördü. Hafta başından bu yana kararsız seyreden altın fiyatlarında yön geçtiğimiz gün belli oldu. ABD Merkez Bankası’nın (Fed) faiz kararı sonrası piyasalar hareketlendi. Altın fiyatları rekor seviyeleri test etti. Fed faiz kararı öncesinde 2023 dolar seviyesinde hareket eden ons altın gece 01.00 sıralarında 2078 dolar seviyesine kadar yükseldi. Böylelikle ons altın 3 Mart 2022 tarihinde gördüğü 2070 dolar seviyesinin üzerine çıkarak yeni bir rekora imza attı. Fed kararı öncesi 1266 lira seviyesinde hareket eden gram altın 1302 liraya kadar yükselerek rekor kırdı. Gram altın şu dakikalarda 1277 lira seviyesinde bulunuyor. Öte yandan uzman isim tek tek patlayacak diyerek yatırımcıya kritik uyarıda bulundu. İşte altın fiyatlarıyla ilgili son dakika tüm detaylar...
4.05.2023 Ekonomi
Instagram hesabını sattı, dolandırıcılar yüzünden tutuklandı! Linke tıklayan yandı
Instagram hesabını sattı, dolandırıcılar yüzünden tutuklandı! Linke tıklayan yandı Dolandırıcılar farklı farklı yöntemlerle vatandaşları tuzağa çekmeye devam ediyor. Bu kez sosyal medya kullanıcılarının hayatını kabusa çeviren olayın arkasında bir aile var. Bu kişiler önce bir Instagram hesabı açtılar, sonra da kredi verme vaadi ile farklı şehirlerdeki insanları ağlarına düşürdüler. DM üzerinden gönderilen linke tıklayan mağdurların kimlik ve iletişim bilgilerini alan fırsatçıların, kullandığı yöntemin detayları şoke etti.
4.05.2023 Yaşam
Beşiktaş ilk yarıda oynanan maçlar geçersiz sayılsın demişti! İşte olası puan hesabı
Beşiktaş ilk yarıda oynanan maçlar geçersiz sayılsın demişti! İşte olası puan hesabı Kahramanmaraş'ta yaşanan deprem faciası sebebiyle Süper Lig'den çekilen Hatayspor ve Gaziantep FK'nın haklarını donduran TFF'ye itiraz eden Beşiktaş güçlü argümanlarla geliyor...
31.03.2023 Süper Lig

Benzer Haber Etiketleri

Maraton ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki maraton haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.