Depreme dayanıksız olduğu belirlenen İTÜ kız yurdu boşaltıldı
Depreme dayanıksız olduğu belirlenen İTÜ kız yurdu boşaltıldı Kahramanmaraş merkezli depremlerin ardından İstanbul Teknik Üniversitesi (İTÜ) geçici kız öğrenci yurdunun yapılan kontrollerden sonra depreme dayanıksız olduğu belirlenince boşaltıldığını açıkladı.
9.03.2023 Gündem
İstanbul Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü’ne TYP kapsamında 400 personel alınacak! Başvurular başladı! İşte İŞKUR TYP başvuru ekranı!
İstanbul Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü’ne TYP kapsamında 400 personel alınacak! Başvurular başladı! İşte İŞKUR TYP başvuru ekranı! İstanbul Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü duyurdu! İŞKUR üzerinden TYP kapsamında 400 temizlik görevlisi alınacak. İstanbul Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü sosyal medya hesabından yaptığı duyuruya göre, Toplum Yararına Programı ile İşkur üzerinden 5+5 ay süreyle çalıştırmak üzere 400 personel istihdam edilecek. Peki, TYP başvuru ne zaman 2022? TYP başvuru şartları ne? GSB TYP başvurusu başladı mı? İşte detaylar…
21.09.2022 Personel Alımı
Fatih Terim dediğini yaptı! Savcılık tüm görüntülere el koydu
Fatih Terim dediğini yaptı! Savcılık tüm görüntülere el koydu Fenerbahçe maçı öncesi tribünlerden ağır hakarete uğrayan Fatih Terim savcılığa suç duyurusunda bulundu.
10.02.2021 Galatasaray
Türkiye'nin en hızlıları belli oldu
Türkiye'nin en hızlıları belli oldu Türkiye'de atletizm alanında çocuklara yönelik olarak düzenlenen en geniş kapsamlı spor etkinliği “Cheetos Türkiye’nin En Hızlısı”nda Büyük Türkiye Finali ile sona erdi.
10.11.2021 Diğer Sporlar
Arena yönetimi 'çatı'rdatıyor
Arena yönetimi 'çatı'rdatıyor G.Saray, Gençlik ve Spor Bakanlığı ile mahkemelik olduğu Arena’nın çatısını kapatmamak için kimsenin aklına gelmeyecek bir yöntem buldu
22.04.2014 Futbol
GS'lilerin çoğu Fenerli
GS'lilerin çoğu Fenerli "Fener bu branşta ilk senesinde şampiyon olur. Çünkü GS'deki sporcuların çoğu Fenerli..."
17.03.2011 Futbol
Kısa... Kısa...
Kısa... Kısa... Samsunspor Teknik Direktörü Sakıp Özberk'ten özeleştiri. "Kendimizden daha iyi bir takım karşısında etkili olamıyoruz. Ezik futbol oynuyoruz ve şaşırıyoruz" diyen Özberk, bundan biran evvel kurtularak G.Antep maçına sorunsuz çıkmaları gerektiğini söyledi
28.03.2003 Futbol
Cumhurbaşkanı Erdoğan açıkladı: 350 bin konutu dönüştüreceğiz, vatandaşa 1.5 milyon TL destek
Cumhurbaşkanı Erdoğan açıkladı: 350 bin konutu dönüştüreceğiz, vatandaşa 1.5 milyon TL destek Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Yüzyılın Dönüşümü İstanbul programında yaptığı konuşmada, “İstanbul genelinde, yürütülen kentsel dönüşüm çalışmaları için toplamda 128 milyar lira tutarında kaynak kullandık. Hedefimiz 5 yıl içerisinde İstanbul'da 600 yüz bini acilen olmak üzere toplam 1 buçuk milyon riskli bağımsız bölümü dönüştürmektir" dedi. Dün şehit olan askerler için de Erdoğan, “Mehmetçiklerimizin kanı yerde kalmamış, bölücü alçaklardan döktükleri kanın hesabı misliyle sorulmuştur ve sorulmaktadır" ifadelerine yer verdi. 
23.12.2023 Gündem
Kahramanmaraş merkezli 7.7 büyüklüğünde deprem; 5 bölge sallandı, çok sayıda il etkilendi
Kahramanmaraş merkezli 7.7 büyüklüğünde deprem; 5 bölge sallandı, çok sayıda il etkilendi Kahramanmaraş'ta sabah saat 04.17'de 7,7; saat 13.24'te 7,6 büyüklüğünde iki deprem meydana geldi. AFAD'dan yapılan son açıklamaya göre depremler; Kahramanmaraş, Kilis, Diyarbakır, Adana, Osmaniye, Gaziantep, Şanlırurfa, Adıyaman, Malatya ve Hatay'da büyük yıkıma yol açtı. 10 ilde toplam can kaybı 2 bin 921'e yükseldi.
7.02.2023 Gündem
İBB’den LGS ve YKS’ye hazırlanacak öğrencilere ders atölyeleri! İBB ders atölyesi başvurusu nasıl yapılır? İBB ders atölyelerine kimler başvurabilir?
İBB’den LGS ve YKS’ye hazırlanacak öğrencilere ders atölyeleri! İBB ders atölyesi başvurusu nasıl yapılır? İBB ders atölyelerine kimler başvurabilir? LGS ve YKS’ye hazırlanan öğrenciler için İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) ders atölyeleri kapsamında sınava hazırlıyor. 2022-2023 Eğitim Yılı’nın başlamasına kısa bir süre kala, önümüzdeki yıl sınava hazırlanacak öğrenciler de sene başından itibaren sınav hazırlıklarına başlamak için İBB’nin ders atölyelerini sıklıkla araştırıyor. Peki, İBB ders atölyesi başvurusu nasıl yapılır? İBB ders atölyelerine kimler başvurabilir? İBB ders atölyeleri başvurusu ne zaman başlıyor? İBB ders atölyeleri başvuru şartları nelerdir? İBB ders atölyelerinde kayıtta istenen belgeler ne? İBB ders atölyelerinin süresi ne? İBB ders atölyeleri online mı, yüz yüze mi? İşte İBB Ders Atölyeleri ile ilgili bilmeniz gerekenler…
2.09.2022 Eğitim
KYK borçları ile ilgili flaş açıklama! Bakan Kasapoğlu duyurdu: Çalışmalarımız hazır!
KYK borçları ile ilgili flaş açıklama! Bakan Kasapoğlu duyurdu: Çalışmalarımız hazır! Milyonlarca öğrenciyi ilgilendiren gelişme! KYK borçları ile ilgili son dakika açıklaması geldi. Gençleri mağdur etmeyeceklerini belirten Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, KYK borçları ile ilgili “Çalışmalarımız hazır. Kabine toplantısında konuyu ele alacağız” dedi. Gençlere yurt müjdesi de veren Bakan Kasapoğlu, “15 Temmuz- 1 Eylül tarihleri itibarıyla gençlerimiz nereyi gezmek istiyorlarsa ücretsiz konaklamayı onlara sağlayacağız” ifadelerini kullandı.
13.07.2022 Ekonomi
Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığından eski Abdi İpekçi Spor Salonu'yla ilgili açıklama
Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığından eski Abdi İpekçi Spor Salonu'yla ilgili açıklama Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı, eski Abdi İpekçi Spor Salonu projesiyle ilgili, “İstanbul Büyükşehir Belediyesinin kanuna ve hukuka uygun olmadığı iddiası kesinlikle doğru değildir” açıklamasını yaptı.
4.07.2022 Siyaset
19 Mayıs tüm yurtta coşku ile kutlanıyor! Binlerce kişi Anıtkabir'e akın etti
19 Mayıs tüm yurtta coşku ile kutlanıyor! Binlerce kişi Anıtkabir'e akın etti 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı kutlamaları Anıtkabir'de başladı. Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu ve beraberindeki heyet Ata'nın huzuruna çıkıyor. Ayrıca Anıtkabir'i 81 il ve KKTC'den gelen gençler ziyaret etti.
19.05.2022 Siyaset
Atama kararları Resmi Gazete'de yayımlandı
Atama kararları Resmi Gazete'de yayımlandı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın imzasıyla bazı Bakanlıklar ile kamu kurum ve kuruluşlarında yapılan atamalar ve görevden almalar Resmi Gazete'de yayımlandı. 
27.04.2022 Gündem
Memur ve emekli maaşlarına zam geliyor! Kritik tarih belli oldu, 1000 TL fark ve...
Memur ve emekli maaşlarına zam geliyor! Kritik tarih belli oldu, 1000 TL fark ve... Memur ve emekli milyonlarca kişiyi kapsıyor. Memurların maaşlarında artış olacak. Emekli olanların da emekli maaşları artacak. Emekli maaşında 1000 TL civarında fark olacak. 3600 ek gösterge ile ilgili Memur-Sen Genel Başkanı Ali Yalçın'dan son dakika açıklaması geldi. Yalçın, 3'üncü toplantının tarihini açıkladı ve emekli ikramiyelerinde 30 bin TL artış olacağını söyledi. Yalçın, "Ek göstergelerin hayata geçmesi durumunda memurların maaşları artacak, emekli olanların da emekli maaşları artacak. Emekli ikramiyelerinde 30 bin lira bir fark olacak. Emekli maaşında da bin liraya varan farklar meydana gelecek. Bu da bir emekli zammı anlamına geliyor. Ek gösterge ile ilgili samimiyetle ter akıtmaya, konuya ilişkin katkı sunmaya devam edeceğiz." ifadelerini kullandı.
23.03.2022 Çalışma Hayatı
18 Mart Çanakkale Zaferi resmî tatil mi, bayram mı? 18 Mart 2022 okullar neden tatil, 18 Mart kar tatili mi?
18 Mart Çanakkale Zaferi resmî tatil mi, bayram mı? 18 Mart 2022 okullar neden tatil, 18 Mart kar tatili mi? 18 Mart okullar kar nedeniyle tatil mi, 18 Mart Çanakkale Zaferi resmi tatil mi? 18 Mart Çanakkale Zaferi kutlanırken okulların kar nedeniyle tatil ilan edilmesi, vatandaşların 18 Mart Çanakkale Zaferi resmi tatil mi, sorusunu sorgulamasına neden oldu. İşte detaylar…
18.03.2022 Eğitim
Cengiz Mete kimdir? MEB’te görevden alınan Cengiz Mete nereye atandı, yeni görevi ne?
Cengiz Mete kimdir? MEB’te görevden alınan Cengiz Mete nereye atandı, yeni görevi ne? Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın imzasıyla Resmi Gazete'de yayımlanan kararlara göre, Milli Eğitim Bakanlığı ve Sağlık Bakanlığı'nda yeni atama gerçekleşti. Milli Eğitim Bakanlığı Ortaöğretim Genel Müdürü Cengiz Mete görevden alınırken yerine Halil İbrahim Topçu atandı. Söz konusu gelişmenin ardından Cengiz Mete kimdir, neden görevden alındı? Cengiz Mete nereye atandı, yeni görevi ne? gibi sorulara yanıt aranmaya başlandı.
9.10.2021 Gündem
Kanal İstanbul için tarihi gün! Cumhurbaşkanı Erdoğan: Yeni bir dönem başlatıyoruz
Kanal İstanbul için tarihi gün! Cumhurbaşkanı Erdoğan: Yeni bir dönem başlatıyoruz Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Kanal İstanbul'da Sazlıdere Köprüsü Temel Atma Töreni'nde konuştu. Erdoğan, "Ülkemizin gelişmesi yolunda atılan adımlara bir yenisini ekliyoruz. Bugün Türkiye'nin kalkınmasında yeni bir dönem başlatıyoruz." dedi.
26.06.2021 Siyaset
Cumhurbaşkanı Erdoğan canlı yayında Kanal İstanbul müjdesini duyurdu!
Cumhurbaşkanı Erdoğan canlı yayında Kanal İstanbul müjdesini duyurdu! Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan AK Parti grup toplantısında konuştu. Erdoğan, "CHP bir grup emekli amiralin buram buram darbe kokan bildirisini aklamaya çalışıyor. Çok açık, net söylüyorum. Şu anda emekli amirallerin merkezinde CHP'nin kendisi vardır. Bu 104'ün içerisinde şu anda CHP'li olanlar vardır. Bundan sonra hesabını çok ağır vereceksiniz." dedi. Erdoğan Kanal İstanbul projesi ile ilgili olarak, "Buradan bir müjdeyi paylaşmak istiyorum. Kanal İstanbul ile ilgili hazırlıklarımızı büyük ölçüde tamamladık. Yaz aylarında inşallah temelini atacağız. Projenin şimdiden hayırlı olmasını diliyorum." dedi.
7.04.2021 Siyaset
Cumhurbaşkanı Erdoğan 2023 manifestosunu açıkladı! Vatandaşlara flaş döviz ve altın çağrısı...
Cumhurbaşkanı Erdoğan 2023 manifestosunu açıkladı! Vatandaşlara flaş döviz ve altın çağrısı... AK Parti 7. Olağan Büyük Kongresi, Ankara Spor Salonu'nda yapıldı. Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin 7. Olağan Büyük Kongresi'nde 2023 manifestosunu açıkladı. Erdoğan," Evlerinde döviz ve altın tutan vatandaşlarıma buradan bir çağrıda bulunuyorum. Bu vatandaşlarımdan, milli servetimiz olan evlerindeki döviz ve altını, çeşitli finans araçlarına yatırarak, ekonomiye ve üretime kazandırmalarını istiyorum. Son birkaç gündür piyasalarda yaşanan dalgalanmalar, Türkiye ekonomisinin temellerini gerçek dinamiklerini, taşıdığı potansiyeli ve yarınını yansıtmıyor." dedi. Erdoğan yeni anayasa vurgusu da yaparak, "Türkiye’nin yeni ve sivil bir Anayasa’yı tartışması, gelişen ve değişen dünya şartlarının kaçınılmaz bir gereğidir." dedi. Erdoğan, 7. Olağan Büyük Kongre'de 1428 geçerli oyun tamamını alarak AK Parti Genel Başkanlığına yeniden seçildi.
24.03.2021 Siyaset
Metin Sipahioğlu'ndan Galatasaray'a zehir zemberek sözler
Metin Sipahioğlu'ndan Galatasaray'a zehir zemberek sözler Fenerbahçe Yönetim Kurulu Üyesi Metin Sipahioğlu, 11 gün önce oynanan derbi maçından sonra Galatasaray hakkında çarpıcı açıklamalarda bulundu.
17.02.2021 Galatasaray
TEKNOFEST 2020 muhteşem finali ile Gaziantep’te sona erdi
TEKNOFEST 2020 muhteşem finali ile Gaziantep’te sona erdi İlk yılında 550 bin, ikinci yılında ise 1 milyon 720 bin kişinin ziyaret ettiği dünyanın en büyük Havacılık, Uzay ve Teknoloji festivali TEKNOFEST’te milyonlarca insan, coşku ve heyecanla bir araya gelerek “Milli Teknoloji Hamlesi”ne tanıklık etmişti. Ülkemizin önde gelen kuruluşlarının desteği ve özverili çalışmaları ile düzenlenen TEKNOFEST bu yıl ise 63 paydaşı ile İstanbul’da yanan “Milli Teknoloji Hamlesi” meşalesini Gaziantep’e taşıdı.
30.09.2020 Bilim ve Teknoloji
Memurların zam ve tazminat kararnamesi yayımlandı!İki değişiklik var...
Memurların zam ve tazminat kararnamesi yayımlandı!İki değişiklik var... Milyonlarca memur bekliyordu. Memurların zam ve tazminat kararnamesi yayımlandı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan imzalı kararda 2006 yılında Bakanlar Kurulu kararı ile yürürlüğe konulan Devlet Memurlarına Ödenecek Zam ve Tazminatlara İlişkin Karar ve eki cetvellerin uygulanacağı belirtildi. Kararda zam ve tazminatların ödenmesine esas olmak üzere;karar ve eki cetvellerin uygulanmasından doğacak her türlü sorunu çözüme bağlamaya, uygulamayı yönlendirmeye ve uygulama birliğini sağlamaya; Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı ile Strateji ve Bütçe Başkanlığının görüşü üzerine, Hazine ve Maliye Bakanlığı yetkilidir. Karar 1 Ocak 2020'den itibaren geçerli.
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Libya mesajı: Kimse heveslenmesin izin vermeyeceğiz!
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Libya mesajı: Kimse heveslenmesin izin vermeyeceğiz! Cumhurbaşkanlığı Hükümet Kabinesi iki yıllık değerlendirme toplantısını gerçekleştirdi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Beştepe Millet Kongre ve Kültür Merkezi'nde konuşma yaptı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Libya'da Trablus'u tehdit eden darbecileri gerilettik. Libya halkının yanında olmayı sürdüreceğiz. Son günlerdeki gelişmeleri yakından takip ediyoruz, kimse heveslenmesin ona da prim vermeyeceğiz." dedi.
21.07.2020 Siyaset
İstanbul Valiliği'nden yüzme alanları ve plajlarla ilgili açıklama
İstanbul Valiliği'nden yüzme alanları ve plajlarla ilgili açıklama İstanbul Valiliği'nden, yüzme alanları ve plajlarda yaz döneminde alınması gereken önlemlere ilişkin olarak, ilgili birimlere genelge gönderildiği açıklaması yapıldı.
12.06.2020 Gündem