İstanbul Deniz Otobüsleri

İstanbul Deniz Otobüsleri

Son dakika İstanbul Deniz Otobüsleri haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan İstanbul Deniz Otobüsleri ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını İstanbul Deniz Otobüsleri haber sayfamızda bulabilirsiniz.

İstanbul Deniz Otobüsleri

haberleri sayfasında son dakika yaşanan istanbul deniz otobüsleri gelişmeleri de dahil olmak üzere 653 istanbul deniz otobüsleri haberi bulunmuştur. Tüm istanbul deniz otobüsleri haberleri aşağıda listelenmiştir.
Adalar'da çifte bayram! Binlerce Türk çıkartma yaptı
Adalar'da çifte bayram! Binlerce Türk çıkartma yaptı Yunan adalarına kapıda vize uygulaması sonucunda binlerce Türk, Adaya çıkartma yaptı. Turizmciler adalara giden Türk turistlerin memnun olduğunu ve yoğunluğun sezonda da devam etmesini beklediklerini ifade ettiler.
16.04.2024 Gündem
Yalova'da deniz ile kara birleşti; İDO seferleri iptal
Yalova'da deniz ile kara birleşti; İDO seferleri iptal  Yalova'nın Çınarcık ilçesinde etkili olan şiddetli yağış ve fırtına sonrası taşan deniz, kara ile birleşti. İstanbul Deniz Otobüsleri (İDO) seferleri,nden birçoğu da iptal edildi.
26.11.2023 Gündem
İDO ve BUDO seferlerine fırtına engeli
İDO ve BUDO seferlerine fırtına engeli Bursa Büyükşehir Belediyesince işletilen Bursa Deniz Otobüslerinin (BUDO) tüm seferleri, İstanbul Deniz Otobüslerinin (İDO) ise bazı seferleri fırtına nedeniyle yapılamayacak.
5.02.2023 Gündem
İstanbul'da deniz ulaşımına olumsuz hava engeli
İstanbul'da deniz ulaşımına olumsuz hava engeli İstanbul Deniz Otobüsleri (İDO) olumsuz hava koşulları nedeniyle bazı seferlerin iptal edildiğini duyurdu.
19.12.2022 Gündem
İDO seferleri iptal mi? 24-25 Eylül İDO iptal seferler!
İDO seferleri iptal mi? 24-25 Eylül İDO iptal seferler! İstanbul Deniz Otobüsleri A.Ş'nin (İDO) bazı seferleri iptal edildi. 24-25 Eylül İDO iptal seferler…
24.09.2022 Yaşam
Bursa ve Bandırma'dan İstanbul'a yolcu taşıyan İDO arabalı vapur seferlerini iptal etti
Bursa ve Bandırma'dan İstanbul'a yolcu taşıyan İDO arabalı vapur seferlerini iptal etti Bursa'nın Mudanya ve Balıkesir’in Bandırma ilçesinde arabalı vapur seferlerini yürüten İstanbul Deniz Otobüsü arabalı seferlerini iptal etti.
13.06.2022 Gündem
Deniz ulaşımına "fırtına" engeli: Bazı Deniz Otobüsü ve feribot seferleri iptal oldu
Deniz ulaşımına "fırtına" engeli: Bazı Deniz Otobüsü ve feribot seferleri iptal oldu Olumsuz hava şartları nedeniyle, İstanbul Deniz Otobüsleri ile Gökçeada ve Bozcaada'ya yapılacak bazı feribot seferleri iptal edildi.
23.02.2022 Yaşam
Olumsuz hava koşulları yüzünden İDO ve BUDO seferleri iptal edildi
Olumsuz hava koşulları yüzünden İDO ve BUDO seferleri iptal edildi Marmara Denizi'ndeki olumsuz hava koşulları nedeniyle İstanbul Deniz Otobüsleri (İDO) ve Bursa Deniz Otobüsleri'nin (BUDO) bazı seferleri iptal edildi.
21.01.2022 Gündem
İDO'nun bazı seferleri iptal edildi
İDO'nun bazı seferleri iptal edildi Olumsuz hava şartları nedeniyle, İstanbul Deniz Otobüsleri'nin (İDO) bugün yapılacak bazı seferleri iptal edildi.
17.01.2022 Gündem
İDO'nun bugün yapılacak bazı seferleri iptal!
İDO'nun bugün yapılacak bazı seferleri iptal! Olumsuz hava şartları nedeniyle, İstanbul Deniz Otobüsleri'nin (İDO) bugün yapılacak bazı feribot seferleri iptal oldu.
16.01.2022 Gündem
İDO ve BUDO'nun bazı seferleri iptal edildi
İDO ve BUDO'nun bazı seferleri iptal edildi Olumsuz hava şartları nedeniyle, İstanbul Deniz Otobüsleri, Bursa Deniz Otobüsleri ile Gökçeada ve Bozcaada'ya yapılacak bazı feribot seferleri iptal edildi.
6.01.2022 Gündem
İDO ve BUDO'nun bazı seferleri iptal edildi
İDO ve BUDO'nun bazı seferleri iptal edildi İstanbul Deniz Otobüsleri (İDO) ve Bursa Deniz Otobüslerinin (BUDO) bazı seferleri, elverişsiz hava şartları nedeniyle iptal edildi.
15.12.2021 Yaşam
İstanbul’da fırtına ne zaman bitecek? İstanbul Valiliğinden son dakika 30 Kasım İstanbul fırtına uyarısı!
İstanbul’da fırtına ne zaman bitecek? İstanbul Valiliğinden son dakika 30 Kasım İstanbul fırtına uyarısı! İstanbul’da fırtına ne zaman bitecek, fırtına ne kadar sürecek? İstanbul’da son dakika fırtına gelişmeleri takından takip ediliyor. İstanbul'da yaşanan fırtına bugün de etkisini devam ettirirken, İstanbul Valiliği fırtına uyarısı yeniledi. Şehir Hatları ve İstanbul Deniz Otobüsleri bazı seferlerini iptal etti. Fırtına nedeniyle oluşan dalgaların sahile sürüklediği kırmızı yosunlar, Caddebostan ve Suadiye sahillerini kapladı. Hava muhalefeti nedeniyle kuvvetli rüzgar ve fırtınanın İstanbul, Tekirdağ, Edirne, Kırklareli, Kocaeli, Sakarya ve Yalova'nın batı ve güneybatı yönlerden saatte 60-90 kilometre, yüksek kesimlerde yer yer saatte 100 kilometre hızda esmesi bekleniyor. Peki, İstanbul’da fırtına ne zaman bitecek? Fırtına ne kadar sürecek? İşte İstanbul için fırtına ve rüzgar uyarısı hakkında İstanbul Valiliği'nden yapılan açıklama…
30.11.2021 Yaşam
BUDO ve İDO seferleri iptal edildi
BUDO ve İDO seferleri iptal edildi Bursa Deniz Otobüsleri (BUDO) ve İstanbul Deniz Otobüsleri'nin (İDO) bazı seferleri, elverişsiz hava şartları sebebiyle iptal edildi.
30.11.2021 Gündem
Feribot seferlerine fırtına iptali
Feribot seferlerine fırtına iptali Çanakkale'de, Kuzey Ege Denizi'ndeki fırtına nedeniyle Gökçeada-Kabatepe ve Bozcaada-Geyikli için planlanan tüm feribot seferleri iptal edildi. Bursa Deniz Otobüsleri (BUDO) ve İstanbul Deniz Otobüsleri'nin (İDO) bazı seferleri, elverişsiz hava şartları nedeniyle iptal edildi.
29.11.2021 Yaşam
İDO'nun bazı seferleri iptal edildi
İDO'nun bazı seferleri iptal edildi İstanbul Deniz Otobüsleri (İDO), yarın gerçekleştirilecek bazı seferleri olumsuz hava koşulları nedeniyle iptal etti.
6.09.2021 Gündem
İDO, Tekirdağ'da adalara sefer başlattı
İDO, Tekirdağ'da adalara sefer başlattı İstanbul Deniz Otobüsleri (İDO), Tekirdağ, Marmara ve Avşa adalarına sefer başlattı. İDO, Cuma, Cumartesi ve Pazar günleri de adalara sefer yapacak.
2.07.2021 Ekonomi
İDO seferleri devam ediyor mu? Bakanlık açkıladı
İDO seferleri devam ediyor mu? Bakanlık açkıladı İDO seferleriyle ilgili merak edilen açıklama geldi. İstanbul Deniz Otobüsleri (İDO), İçişleri Bakanlığının "Kısmi Kapanma" konulu genelgesi doğrultusunda, hafta içi seferlerine 05.00 ile 19.00 saatleri arasında devam edeceğini duyurdu.
15.04.2021 Gündem
İDO ve Şehir Hatlarının bazı seferleri iptal edildi
İDO ve Şehir Hatlarının bazı seferleri iptal edildi İstanbul Deniz Otobüsleri (İDO) ve Şehir Hatları, olumsuz hava koşulları nedeniyle bazı seferlerini iptal etti.
15.02.2021 Gündem
İDO seferlerine fırtına engeli!
İDO seferlerine fırtına engeli! İstanbul Deniz Otobüsleri (İDO), olumsuz hava koşulları nedeniyle bazı seferlerini iptal etti.
12.02.2021 Gündem
İDO ve Şehir Hatları'nın bazı seferleri iptal edildi
İDO ve Şehir Hatları'nın bazı seferleri iptal edildi İstanbul Deniz Otobüsleri (İDO) ve Şehir Hatları, olumsuz hava koşulları nedeniyle bazı seferlerini iptal etti.
10.02.2021 Yaşam
Feribot seferleri iptal mi? İDO BUDO seferleri iptal mi?
Feribot seferleri iptal mi? İDO BUDO seferleri iptal mi? İDO BUDO seferleri iptal mi? İstanbul Deniz Otobüsleri (İDO) ve Şehir Hatları, hava muhalefeti nedeniyle bazı seferlerin iptal edildiğini duyurdu. Bursa Deniz Otobüslerinin de (BUDO) bazı seferleri, elverişsiz hava şartları nedeniyle iptal edildi.
9.02.2021 Gündem
İDO ve Şehir Hatları'nın bazı seferleri iptal edildi
İDO ve Şehir Hatları'nın bazı seferleri iptal edildi İstanbul Deniz Otobüsleri (İDO) ve Şehir Hatları, hava muhalefeti nedeniyle bazı seferlerin iptal edildiğini duyurdu.
9.02.2021 Yaşam
İDO ve Şehir Hatları'nda bazı seferler iptal edildi!
İDO ve Şehir Hatları'nda bazı seferler iptal edildi! İstanbul Deniz Otobüsleri (İDO) ve Şehir Hatları'nın bazı seferleri, olumsuz hava şartları nedeniyle iptal edildi.
29.01.2021 Gündem
İDO ve BUDO'dan sefer iptalleri!
İDO ve BUDO'dan sefer iptalleri! İstanbul Deniz Otobüsleri (İDO) ve Bursa Deniz Otobüsleri (BUDO) olumsuz hava şartları nedeniyle bazı seferlerini iptal etti.
27.01.2021 Yaşam

Benzer Haber Etiketleri

İstanbul Deniz Otobüsleri ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki istanbul deniz otobüsleri haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.