İstanbul’a yağmur yağacak mı? İstanbul’a kar ne zaman yağacak?  İstanbul’da hava nasıl olacak? İstanbul hava durumu!
İstanbul’a yağmur yağacak mı? İstanbul’a kar ne zaman yağacak? İstanbul’da hava nasıl olacak? İstanbul hava durumu! Yeni haftaya başlarken Türkiye’de etkili olan yağışlı hava nedeniyle Meteoroloji’den yapılan son tahminler merak ediliyor. Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün hava durumu tahminlerine göre pek çok ilde sağanak yağışlar görülecek. Yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı geçecek hava durumunun ardından İstanbul için de uyarı geldi. Peki, İstanbul’a yağmur yağacak mı? İstanbul’a kar ne zaman yağacak? İstanbul’da hava nasıl olacak? İstanbul hava durumu!
12.12.2022 Gündem
AFAD, Valilik, Meterololoji ve AKOM'dan art arda açıklama geldi! İstanbul için hava durumu uyarısı!
AFAD, Valilik, Meterololoji ve AKOM'dan art arda açıklama geldi! İstanbul için hava durumu uyarısı! AFAD'dan SMS'li uyarı! İstanbul için kuvvetli yağış uyarısı geldi! AFAD, İstanbul'da çok kuvvetli yağış beklendiğini belirterek sel, yıldırım, dolu ve hortum gibi olumsuzluklara karşı dikkatli olunmasını istedi. Peki, İstanbul'da hava nasıl olacak? Yağmur ne zaman yağacak? Yağmur ne zaman bitecek? İşte AFAD’ın İstanbul için yaptığı uyarı!
31.08.2022 Gündem
İstanbul’da hava nasıl olacak? AKOM uyardı! İşte İstanbul için yağmur uyarısı!
İstanbul’da hava nasıl olacak? AKOM uyardı! İşte İstanbul için yağmur uyarısı! İstanbul hava durumu pek çok kişi tarafından merak ediliyor. AKOM’dan İstanbullulara uyarı geldi. AKOM uyarısında İstanbul’un, yeni haftaya kuvvetli sağanak yağışın etkisi altında başlayacağını duyurdu. Aralıklı sağanak ve gök gürültülü sağanak yağmur geçişlerinin sabah saatlerinde etkili olması bekleniyor. Peki, İstanbul’da hava nasıl olacak? Pazartesi günü yağmur yağacak mı? İşte İstanbul hava durumu tahmini ve son uyarılar!
14.08.2022 Gündem
Meteoroloji üstüne basa basa uyardı! 45 il sağanak yağmura teslim olacak, günlerce sürecek
Meteoroloji üstüne basa basa uyardı! 45 il sağanak yağmura teslim olacak, günlerce sürecek Meteoroloji, yeni haftanın hava durumu tahmin raporunu yayınladı. Buna göre, pazartesi gününden cumartesi gününe kadar birçok il sağanak yağmura teslim olacak. Pazatesi günü İstanbul ve Ankara dahil olmak üzere 45 ilde yağmur etkili olacak. Yağışların cumartesi gününe kadar aralıksız sürmesi tahmin ediliyor. İstanbul'da hava nasıl olacak? Yağmur yağacak mı? 5 günlük hava durumu nasıl olacak? İşte bu haftanın hava durumu...
5.06.2022 Gündem
Bugün PTT açık mı? Kargolar çalışıyor mu? PTT çalışma saatleri kaç?
Bugün PTT açık mı? Kargolar çalışıyor mu? PTT çalışma saatleri kaç? İstanbul’da karlı hava hayatı olumsuz etkiliyor. Ulaşım ve trafikte aksamalar yaşanırken, kamu kurumları da bugün tatil edildi. Uçuşlar ertelendi, otobüslerin çıkısına izin verilmedi. Özel araçlara da bugün saat 13.00’e kadar trafiğe çıkma yasağı getirildi. Kamu kurum ve kuruluşlarında işlemleri olan binlerce kişi, hangi kurumların hizmet vereceğini araştırıyor. Bunların başında da PTT ve kargo şirketleri geliyor. Peki, Bugün PTT açık mı? Kargolar çalışıyor mu? PTT çalışma saatleri kaç? İşte PTT ve kargo şirketleri ile ilgili detaylar…
25.01.2022 Gündem
Özel araç yasağı var mı? Özel araçların trafiğe çıkması yasak mı?
Özel araç yasağı var mı? Özel araçların trafiğe çıkması yasak mı? İstanbul’da yoğun kar yağışı devam ediyor! Önlemler artırıldı! Ulaşım tamamen durdu! Başta, uçuşlar ve otobüs yolculukları iptal edildi. Mahsur kalan araçlara yardımlar sevkedildi. İstanbul Valisi Ali Yerlikaya, vatandaşları özel araçları ile trafiğe çıkmaması için uyardı. Ve özel araçlarla ilgili alınan kararı duyurdu. Peki, Özel araç yasağı var mı? Özel araçların trafiğe çıkması yasak mı? Özel araçlara saat kaça kadar yasak var? Özel araçlar ne zaman trafiğe çıkabilecek? İşte özel araçlarla ilgili alınan karar!
25.01.2022 Gündem
Kar yağışı devam edecek mi? İstanbul’da kar yağışı kaç gün sürecek? İşte 24 Mart il il hava durumu...
Kar yağışı devam edecek mi? İstanbul’da kar yağışı kaç gün sürecek? İşte 24 Mart il il hava durumu... İstanbul'da Anadolu Yakası'nın bazı bölgelerinde kısa süreli kar yağışı ve dolu görüldü. Yağış nedeniyle bazı yerlerde yol kenarlarında beyaz örtü oluşurken, karla birlikte trafik yoğunluğu yüzde 63'e ulaştı. Meteoroloji Genel Müdürlüğünden yapılan son değerlendirmelere göre ise Türkiye genelinin çok bulutlu ve aralıklı yağışlı geçecek. Kıyı Ege, Akdeniz kıyı kesimi, Orta ve Doğu Karadeniz kıyıları ile Güneydoğu Anadolu’da yağmur ve sağanak, yağış alan diğer yerlerde karla karışık yağmur ve kar şeklinde olması beklenen yağışların Doğu Akdeniz'in iç kesimleri, Doğu Anadolu'nun batısı ve güneydoğusunda yerel olarak kuvvetli olması bekleniyor.
24.03.2021 Gündem
Bugün hava nasıl olacak! Sağanak uyarısı
Bugün hava nasıl olacak! Sağanak uyarısı Yapılan son değerlendirmeye göre, Marmara'nın kuzey, Karadeniz'in kıyı kesimleri ile Mardin, Şırnak ve Hakkari çevrelerinin parçalı çok bulutlu, sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı; diğer yerlerin parçalı az bulutlu geçeceği bekleniyor. Sabah ve gece saatlerinde Marmara Bölgesi'nin güneybatı, İç Ege'nin kuzey ve İç Anadolu'nun kuzeydoğu kesimleri ile Batı ve Orta Karadeniz Bölümü'nün iç kesimlerinde pus, yer yer sis görülmesi bekleniyor.
10.11.2020 Yaşam
Bugün hava nasıl olacak? Sağanak yağmur geliyor
Bugün hava nasıl olacak? Sağanak yağmur geliyor Meteoroloji Genel Müdürlüğünden son dakika hava durumu uyarıları gelmeye devam ediyor. Yapılan son değerlendirmelere göre, yurdun kuzey ve doğu kesimlerinin parçalı ve çok bulutlu, Marmara'nın Doğusu, Karadeniz, İç Anadolu'nun doğusu, Doğu ve Güneydoğu Anadolu ile Hatay, Osmaniye ve Kahramanmaraş çevrelerinin yağışlı, diğer yerlerin az bulutlu geçeceği tahmin ediliyor.
5.11.2020 Gündem
İstanbul’a yılın ilk karı düştü! İşte son İstanbul hava durumu
İstanbul’a yılın ilk karı düştü! İşte son İstanbul hava durumu İstanbul'da Anadolu Yakası'nın yüksek kesimlerinde kısa süreli karla karışık yağmur etkili oldu. Peki bugün (28 Aralık Cumartesi) İstanbul'da hava nasıl olacak? İşte İstanbul hava durumuna ilişkin güncel Meteoroloji verileri...
28.12.2019 Gündem
Son dakika: Meteoroloji uyardı! Kar geliyor...
Son dakika: Meteoroloji uyardı! Kar geliyor... Hava sıcaklıkları düşüyor. Meteoroloji'den gelen son dakika haberine göre yarından itibaren yurt genelinde sıcaklıklar 2 ile 4 derece düşecek. Ankara'da kar bekleniyor. Meteoroloji'nin sitesindeki bilgilere göre İstanbul'a pazar günü karla karışık yağmur yağacak.Yurt genelinde hava durunu nasıl olacak? İstanbul'da hava nasıl olacak?
24.12.2019 Yaşam
Meteoroloji | Haftasonu İstanbul'da hava nasıl olacak?
Meteoroloji | Haftasonu İstanbul'da hava nasıl olacak? İstanbul’da haftasonu planı yapacak vatandaşlar, ‘’Haftasonu havalar nasıl olacak?" sorusuna yanıt arıyor. Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre;
29.11.2019 Gündem
Meteoroloji'den sağanak yağmur yağışı uyarısı! İstanbul'da hava nasıl olacak?
Meteoroloji'den sağanak yağmur yağışı uyarısı! İstanbul'da hava nasıl olacak? Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün ilk defa yaptığı renk kodlu uyarısı sonrası vatandaşların son dakika hava durumu haberlerine ilgisi yoğunlaştı. Başta İstanbul, İzmir, Ankara olmak üzere vatandaşlar, "Bugün hava nasıl olacak?" sorusunun yanıtını arıyor. Sabah saatleri itibariyle İstanbul'da yağmur etkili olurken, Meteoroloji'den de yağış uyarıları gelmeye devam ediyor. İşte MGM'den yapılan tüm uyarılar ve 13 Şubat çarşamba hava durumu ile ilgili detaylar...
13.02.2019 Gündem
Son dakika: İstanbulluların beklediği haber geldi
Son dakika: İstanbulluların beklediği haber geldi İstanbul'da geçen gün yağan kar sonrası vatandaşlar heyecanlanmıştı. Bugün ve yarın plan yapanların merakla beklediği haber Meteoroloji'den geldi. Peki İstanbul'da hava nasıl olacak? İşte detaylar...
15.12.2018 Gündem
Son dakika: Meteoroloji böyle uyardı, o saate dikkat
Son dakika: Meteoroloji böyle uyardı, o saate dikkat Meteoroloji'den son dakika haberi geldi. Havalar soğudu. Peş peşe uyarılar geliyor. Son uyarı İstanbul için geldi. Meteoroloji saat verdi. Peki bugün İstanbul'da hava nasıl olacak. İşte İstanbul ve diğer şehirlerde hava durumu....
7.09.2018 Gündem
Meteoroloji'den bu 3 il için uyarı yapıldı
Meteoroloji'den bu 3 il için uyarı yapıldı Meteoroloji tarafından yapılan son değerlendirmeye göre Erzurum, Kars ve Ardahan'da bugün kuvvetli sağanak yağış bekleniyor. Meteoroloji tarafından yapılan son uyarıya göre bu iller taşkın riskine karşı önlem almalı.
4.08.2018 Gündem
Marmara için meteorolojik uyarı
Marmara için meteorolojik uyarı Marmara Bölgesi'nin yarın Orta Akdeniz ve Balkanlar üzerinden gelecek yeni bir yağışlı sistemin etkisine girmesinin beklendiği bildirildi.
25.06.2018 Gündem
Meteoroloji'den İstanbul'a kritik uyarı!
Meteoroloji'den İstanbul'a kritik uyarı! Meteoroloji Genel Müdürlüğü İstanbul için kritik uyarıda bulundu. Peki önümüzdeki günlerde İstanbul'da hava nasıl olacak? Meteoroloji Genel Müdürlüğü hava durumu için hangi tahminlerde bulundu? İşte merak edilen soruların yanıtları ve Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün açıklamaları haberimizde yer alıyor...
27.06.2016 Yaşam
Bayramda İstanbul'da hava nasıl olacak?-Son dakika hava durumu
Bayramda İstanbul'da hava nasıl olacak?-Son dakika hava durumu Bayramda İstanbul'da hava nasıl olacak? İstanbul hava durumu tahminleri belli oldu. Meteoroloji'nin İstanbul hava durumu tahminlerine göre bugün havanın çok bulutlu olması bekleniyor.
29.09.2021 Gündem
İstanbul'da hava nasıl olacak?-Son dakika hava durumu
İstanbul'da hava nasıl olacak?-Son dakika hava durumu Meteoroloji Genel Müdürlüğünden alınan son tahminlere İstanbul'da hava nasıl olacak? Yapılan son değerlendirmelere göre İstanbul'da hava durumunun parçalı bulutlu geçmesi bekleniyor. İstanbul başta olmak üzere diğer illerimizdeki sıcaklık değerleri ve son dakika meteoroloji uyarıları haberimizde.
29.09.2021 Gündem
ABD, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın ziyareti için ne diyor? ABD Başkonsolosu CNN TÜRK'te yanıtladı
ABD, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın ziyareti için ne diyor? ABD Başkonsolosu CNN TÜRK'te yanıtladı Türkiye-ABD ilişkilerindeki pozitif hava, ikili ticareti nasıl etkileyecek? 2019 yılında açıklanan 100 milyar dolarlık ticaret hacmi hedefine ne zaman ulaşılacak? Gözler Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Washington'a yapması beklenen ziyaretteyken, Amerika Birleşik Devletleri'nin İstanbul Başkonsolosu Julie Eadeh, ekibimizden Büşra Arslantaş'ın sorularını yanıtladı. "İki ülke arasındaki diyaloğun en üst düzeyde devam etmesi konusunda umutluyuz" dedi. İşte o özel röportaj...
26.04.2024 Gündem
Emeklilere zam yapılacak mı? Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz'dan açıklama
Emeklilere zam yapılacak mı? Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz'dan açıklama Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, 31 Mart yerel seçimiyle ilgili sandık güvenliği endişesinin olmadığını söyledi. İstanbul, Ankara ve İzmir'de güçlü adaylarının olduğunun altını çizen Yılmaz, aday seçiminde çok titiz hareket ettiklerini belirtti. Ekonomik şartların sandığı etkileyebileceğini söyleyen Yılmaz, vatandaşın yönetimden kaynaklanan ve kaynaklanmayan şartları ayırt ederek oy kullanacağına inandığını ifade etti. Emeklilerin zam taleplerine de değinen Cevdet Yılmaz, "Temmuzda yeni bir değerlendirme olacak." dedi.
29.03.2024 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan İmamoğlu'na tepki: Ya tatilde ya büyükelçilerle balıkta
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan İmamoğlu'na tepki: Ya tatilde ya büyükelçilerle balıkta Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin Sultanbeyli Kent Meydanı'nda düzenlenen mitingde halka hitap etti. Erdoğan, 'İstanbul'da yerel yönetim hamlesi son 5 yıldır durdu, ibre tersine döndü. Şu anda İstanbul'u yöneten belediye başkanının Sultanbeyli'ye en ufak yatırımı oldu mu? 'Tam ileri' diyor, sen tam gaz geri gidiyorsun. İstanbul içler acısı bir hale gelmiştir. Lazım olduğunda, hava bozuk olduğunda ya tatilde ya da cumhurbaşkanı yardımcılığı peşinde ya büyükelçilerle Sarıyer'de balıkta. Bu şehrin sorunlarını bunlar çözebilir mi? İstanbul yönetimi yarı zamanlı mesai ile olacak iş değildir. İstanbul kendine ortak kabul etmez." dedi. Erdoğan, Sultanbeyli'nin ardından Sancaktepe mitinginde önemli açıklamalarda bulundu. İBB Başkanı İmamoğlu'nu eleştiren Erdoğan, "Verdiği vaatleri unutan değil verdiği sözü tutacak başkanları seçeceğiz. İstanbul'un bir 5 yıl daha kaybetme lüksü yok." dedi. CHP'deki para sayma görüntülerini hatırlatan Erdoğan, "Bir tarafta temiz siyasetin temsilcileri diğer tarafta kaynağı karanlık, deste deste dolarlarla avrolarla para kulesi üretenler var. " ifadelerini kullandı.
29.03.2024 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan emekli maaşlarına düzenleme sinyali: Temmuz ayında masaya yatıracağız
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan emekli maaşlarına düzenleme sinyali: Temmuz ayında masaya yatıracağız Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kocaeli ve Bursa mitinglerinde konuşma yaptı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Biz ne yaptıysak CHP'nin sabotaj siyasetine rağmen yaptık. Ne yaptıysak bu zihniyete rağmen yaptık. Engelleri tek tek aşarak bugünlere kadar geldik" ifadelerini kullanırken, "Avrupa'sından, ABD'sine herkesin kontrol altına almaya çalıştığı enflasyonla biz de mücadele ediyoruz. Emeklilerimizin bayram ikramiyelerini artırdık. Ayrıca 5 bin lira ödemede bulunduk. Temmuzda yılın ilk 6 ayındaki enflasyona göre emekli maaşlarını masaya yatıracağız. Memurlara ek gösterge uygulamasını genişleterek düzenlemenin hazırlıkları tamamlandı. Küçük esnafların prim gün sayısı için de çalışıyoruz." dedi.
28.03.2024 Gündem
Murat Kurum'dan İmamoğlu'na mal varlığı tepkisi: Rakibimiz villa yapmakla meşgulmüş!
Murat Kurum'dan İmamoğlu'na mal varlığı tepkisi: Rakibimiz villa yapmakla meşgulmüş! Cumhur İttifakı İBB Başkan Adayı Murat Kurum CNN Türk'te Ahmet Hakan ile Tarafsız Bölge programında projelerini anlattı. Kurum mevcut belediye yönetimini eleştirerek 'Depreme harcanan paranın 2 katı reklama harcamışlar.' ifadelerini kullandı. Kurum, İmamoğlu'nun mal varlığıyla ilgili iddialara da değindi.
26.03.2024 Gündem