Gazete Vatan Logo

İstanbul’da hava nasıl olacak? AKOM uyardı! İşte İstanbul için yağmur uyarısı!

İstanbul hava durumu pek çok kişi tarafından merak ediliyor. AKOM’dan İstanbullulara uyarı geldi. AKOM uyarısında İstanbul’un, yeni haftaya kuvvetli sağanak yağışın etkisi altında başlayacağını duyurdu. Aralıklı sağanak ve gök gürültülü sağanak yağmur geçişlerinin sabah saatlerinde etkili olması bekleniyor. Peki, İstanbul’da hava nasıl olacak? Pazartesi günü yağmur yağacak mı? İşte İstanbul hava durumu tahmini ve son uyarılar!

İstanbul’da hava nasıl olacak? AKOM uyardı! İşte İstanbul için yağmur uyarısı!

AKOM uyardı! İstanbul’da aralıklı sağanak ve gök gürültülü sağanak yağmur geçişleri yaşanacak. AKOM’dan yapılan uyarıya göre, Gün boyu aralıklarla devam edecek yağmurlu havanın akşam saatlerine kadar etkili olacak. Peki, İstanbul’da hava nasıl olacak? Pazartesi günü yağmur yağacak mı? İşte İstanbul hava durumu tahmini ve son uyarılar!

İSTANBUL’DA HAVA NASIL OLACAK?

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) AKOM’un mevcut meteorolojik uydu ve radar verileri doğrultusunda yaptığı değerlendirmelere göre Pazartesi’nin ilk saatlerinde kuvvetli yağışların İstanbul’a ulaşması bekleniyor. İl genelinde bu gece saatlerinden itibaren (03.00) aralıklı sağanak ve gök gürültülü sağanak yağmur geçişlerinin yaşanması tahmin ediliyor. 

Yağışların yarın sabah saatlerinden itibaren (06.00) etkisini arttırması, akşam saatlerine kadar (18.00) yerel olmak üzere kuvvetli sağanak ve gök gürültülü sağanak yağmur şeklinde etkili olması bekleniyor.