İsrail Parlamentosu

İsrail Parlamentosu

Son dakika İsrail parlamentosu haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan İsrail parlamentosu ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını İsrail parlamentosu haber sayfamızda bulabilirsiniz.

İsrail Parlamentosu

haberleri sayfasında son dakika yaşanan israil parlamentosu gelişmeleri de dahil olmak üzere 321 israil parlamentosu haberi bulunmuştur. Tüm israil parlamentosu haberleri aşağıda listelenmiştir.
Türkiye-İsrail ilişkilerinde yeni dönem: Büyükelçiler yeniden atanabilir
Türkiye-İsrail ilişkilerinde yeni dönem: Büyükelçiler yeniden atanabilir Türkiye-İsrail ilişkilerinde yeni bir dönem başladı. İki ülke arasında görüşme trafiği hızlandı. Şimdi gözler yeniden büyükelçilerin atanmasında. İsrail Parlamentosu Knesset Üyesi ve Meclis Başkan Yardımcısı Zoabi Türkiye'de sinyallerini verdi.
13.03.2022 Gündem
Mescidi Aksa saldırısı nedeni ve son durum! Mescid-i Aksa neden önemli, İsrail Mescidi Aksa’ya neden saldırıyor? İşte İsrail Kudüs saldırısı…
Mescidi Aksa saldırısı nedeni ve son durum! Mescid-i Aksa neden önemli, İsrail Mescidi Aksa’ya neden saldırıyor? İşte İsrail Kudüs saldırısı… Mescidi Aksa saldırısı ile ilgili gelişmeler ve saldırının neden olduğu yoğun bir şekilde araştırıyor. İsrail polisinin işgal altındaki Doğu Kudüs'ün Eski Şehir bölgesinde bulunan Mescid-i Aksa'daki cemaate 3 gün önce yaptığı saldırı devam ediyor. İsrail polisinin Mescid-i Aksa’da namaz kılan cemaate saldırısında 205 Filistinli yaralanmıştı. Dün de İsrail polisi, işgal altındaki Doğu Kudüs’te bulunan Mescid-i Aksa’da fanatik Yahudilerin baskınını önlemek için nöbet tutan Filisitinlilere saldırdı. İsrail polisi ile Filistinliler arasında Mescid-i Aksa'da yaşanan olayların üçüncü gününde, gerilim Gazze Şeridi'ne sıçradı. Hamas, İsrail topraklarına 300 roket atarken, İsrail füze ve uçaklarla karşılık verdi. İsrail'in hava saldırılarında 9’u çocuk, en az 22 kişi yaşamını yitirdi. Mescid-i Aksa neden önemli, İsrail Mescidi Aksa’ya neden saldırıyor? İşte İsrail Kudüs saldırısı…
11.05.2021 Gündem
İsrail'den skandal itiraf!  ‘YPG’ye yardım ediyoruz’
İsrail'den skandal itiraf! ‘YPG’ye yardım ediyoruz’ Türkiye’nin sınır güvenliğini korumak için 9 Ekim’de başlattığı Barış Pınarı harekâtının başlamasından hemen sonra terör örgütü YPG’ye yardım teklif eden İsrail, örgüte o tarihten itibaren yardım sağladığını itiraf etti.
8.11.2019 Dünya
İsrail seçimleri: Netanyahu hükümet kurmaya daha yakın
İsrail seçimleri: Netanyahu hükümet kurmaya daha yakın İsrail basını, dün yapılan genel seçimlerde sandık çıkış anketlerine göre başa baş geçen yarışı Başbakan Binyamin Netanyahu'nun ittifak kurduğu sağ blokun kazandığını duyurdu.
10.04.2019 Dünya
Netanyahu'nun siyasi kariyeri bitebilir!
Netanyahu'nun siyasi kariyeri bitebilir! İsrail'de bugün genel seçim yapılıyor. İsrailliler bir anlamda Başbakan Binyamin Netanyahu'nun siyasi kariyerinin devam edip etmeyeceğini oylayacak.
9.04.2019 Dünya
Cumhurbaşkanı Erdoğan, o vekilleri kabul etti!
Cumhurbaşkanı Erdoğan, o vekilleri kabul etti! Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İsrail Parlamentosu'ndaki Arap milletvekillerini kabul etti. Erdoğan, "Türkiye, Filistin'e sırtını dönmeyecek, elimizdeki tüm imkanları paylaşmayı sürdüreceğiz" dedi.
2.02.2019 Siyaset
İsrail'den skandal karar! El koydular
İsrail'den skandal karar! El koydular İsrail Maliye Bakanı Moşe Kahlon'un, ülkesinin Filistin yönetimi adına topladığı verginin bir kısmına el koyma kararı aldığı bildirildi.
21.09.2018 Dünya
Ünlü müzisyenlerden İsrail'in müzik festivaline boykot
Ünlü müzisyenlerden İsrail'in müzik festivaline boykot Aralarında İsveç ve Güney Afrikalı sanatçıların da bulunduğu 7 yabancı sanatçının, İsrail'deki Meteor Müzik Festivali'ni boykot etmeye karar verdiği bildirildi.
2.09.2018 Dünya
El Pais: "İsrail, Arap azınlığa karşı Yahudi ulus devletini kuruyor"
El Pais: "İsrail, Arap azınlığa karşı Yahudi ulus devletini kuruyor" Yasanın içeriğine yer verilen haberde, sadece İbranice'nin resmi dil olarak kabul ediliği, bu kapsamda Arapça'nın statüsünün bozulduğu kaydedildi.
20.07.2018 Dünya
Cumhurbaşkanı Yardımcısı Oktay: Böyle bir yasa kabul edilemez
Cumhurbaşkanı Yardımcısı Oktay: Böyle bir yasa kabul edilemez Türkiye, İsrail’de Yahudi Ulus Devleti yasasının İsrail parlamentosunda kabul edilmesine sert tepki gösterdi. İsrail Meclisinde bugün onaylanan "Yahudi Ulus Devleti" yasasına tepki gösteren Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay açıklamasında, "İsrail parlamentosu hukuk ilkelerini zedelemiştir. Böyle bir yasa Türkiye Cumhuriyeti tarafından kabul edilemez" dedi.
19.07.2018 Gündem
Türkiye'den İsrail'e sert tepki
Türkiye'den İsrail'e sert tepki Dışişleri Bakanlığı: "Yahudi Ulus Devleti yasası evrensel hukuk ilkelerini ayaklar altına almakta, Filistinlilerin haklarını hiçe saymaktadır."
19.07.2018 Dünya
Filistinliler İsrail'in 'vergi' yasasını protesto etti
Filistinliler İsrail'in 'vergi' yasasını protesto etti İsrail parlamentosunun, Filistinliler adına toplanan vergilerden Filistinli tutuklu ve şehit ailelerine ayrılan ödeneğin kesilmesini öngören yasa tasarısını onaylaması Ramallah'ta protesto edildi.
17.07.2018 Dünya
Orta Doğu'yu sarsacak hamle!
Orta Doğu'yu sarsacak hamle! İsrail parlamentosu bugün 7 yıldır hazırlık aşamasında olan tartışmalı 'ulus devleti' yasa tasarısını oyluyor.
16.07.2018 Dünya
"İsrail'in 'vergi' yasası savaş ilanıdır"
"İsrail'in 'vergi' yasası savaş ilanıdır" Filistin hükümeti, İsrail parlamentosunun, Filistinliler adına toplanan vergilerden Filistinli tutuklu ve şehit ailelerine ayrılan ödeneğin kesilmesini öngören yasa tasarısını onaylanmasını "savaş ilanı" olarak gördüklerini açıkladı.
3.07.2018 Dünya
ABD'li heyet Türkiye'ye geldi
ABD'li heyet Türkiye'ye geldi Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Aksoy'un duyurduğu, Türkiye ile ABD arasında gerçekleşen Suriye konulu toplantı sona erdi. Görüşme yaklaşık 4,5 saat sürdü. Öte yandan Aksoy, ABD'de Türkiye aleyhine alınan F-35 savaş uçağı kararıyla ilgili, "Böyle adımlar atılırsa biz de karşılık vermeye mecbur kalırız" dedi.
25.05.2018 Siyaset
Netanyahu'nun oğlu Türkiye'ye küfür etti!
Netanyahu'nun oğlu Türkiye'ye küfür etti! Türkiye ve dünya İsrail'in Filistinlilere yönelik katliamına tepki gösterirken İsrail Başbakanı Netanyahu'nun oğlu Yair Netanyahu Türkiye'ye karşı küfür içerikli skandal bir paylaşım yaptı.
17.05.2018 Dünya
İsrail parlamentosundan 'Savaş'a onay çıktı
İsrail parlamentosundan 'Savaş'a onay çıktı İsrail parlamentosu, Başbakan Netanyahu ve Savunma Bakanı Lieberman’ın savaş ilan etmesine izin veren bir yasayı onayladı.
30.04.2018 Dünya
İsrail 4 milletvekilinin kimliklerini iptal etti!
İsrail 4 milletvekilinin kimliklerini iptal etti! İsrail İçişleri Bakanlığı, Kudüs'te yaşayan 4 Filistinli milletvekillinin kimliklerini İsrail’e sadakatsiz oldukları gerekçesiyle iptal etti.
30.04.2018 Dünya
Dışişleri'nden İsrail'e kınama
Dışişleri'nden İsrail'e kınama Dışişleri Bakanlığı, İsrail Parlamentosu'nda kabul edilen kanun tasarısı için kınadı.
10.03.2018 Gündem
İsrail, Filistinlilerin naaşlarının alıkonulmasını yasalaştırdı
İsrail, Filistinlilerin naaşlarının alıkonulmasını yasalaştırdı Filistinlilerin naaşlarının teslimine ilişkin kısıtlamalar getiren tasarı, Knesset'te ikinci ve üçüncü oylamalardan da geçerek yasalaştı
8.03.2018 Dünya
İsrail skandal tasarıyı onayladı!
İsrail skandal tasarıyı onayladı! İsrail hükümeti yasama komitesinin, işgal altındaki Doğu Kudüs ve Golan Tepeleri bölgesinde oturum izni ile yaşayan Filistin ve Suriyelilerin, "İsrail aleyhinde faaliyet ve İsrail'e sadakatsizlik" gerekçesiyle oturum izinlerinin iptal edilmesi ve sınır dışı edilmesini öngören yasa tasarısını onayladığı bildirildi.
19.02.2018 Dünya
İsrail, 1915 olaylarını ‘soykırım’ olarak tanımayı reddetti
İsrail, 1915 olaylarını ‘soykırım’ olarak tanımayı reddetti İsrail parlamentosu, 1915 olaylarının ‘Ermeni soykırımı’ olarak tanınmasını öngören yasa tasarısını reddetti.
14.02.2018 Dünya
İsrail'den skandal yasa tasarısına ilk onay!
İsrail'den skandal yasa tasarısına ilk onay! Hamas, İsrail hedeflerine yönelik operasyon düzenledikleri iddiasıyla şehit edilen Filistinlilerin naaşlarının teslimine ilişkin kısıtlamalar getiren yasa tasarısıyla ilgili olarak "İsrail'in ırkçı tavrını yansıttığı" değerlendirmesinde bulundu.
25.01.2018 Dünya
'En güzel gün henüz gelmedi!'
'En güzel gün henüz gelmedi!' ABD Başkan Yardımcısı Pence, "Beyaz Saray'da Başkan Donald Trump ile İsrail'de sizin güçlü liderliğinizin, ABD ile ona en yakın müttefikinin en güzel günleri henüz gelmedi" dedi.
23.01.2018 Dünya
Netanyahu'nun oğlundan skandal! Striptiz kulübünde...
Netanyahu'nun oğlundan skandal! Striptiz kulübünde... İsrail Başbakanı Netanyahu'nun oğlunun gittiği bir striptiz kulübünde hesabı arkadaşına ödetmek için babasının İsrail gazı konusunda arkadaşının babasına "kıyak geçtiğini" söylediği bir ses kaydı yayınlandı.
9.01.2018 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

İsrail Parlamentosu ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki israil parlamentosu haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.