Masaj salonunda kadın çalışanın yüzüne kezzap atan şüpheli yakalandı
Masaj salonunda kadın çalışanın yüzüne kezzap atan şüpheli yakalandı Çanakkale'de masaj salonunda çalışan Buket Arıyel'in (24) yüzüne kezzap atıp kaçan Ramazan A. (41), Ezine ilçesinde yakalandı. Arıyel ile aralarında husumet bulunduğu öne sürülen şüpheli emniyetteki işlemleri sonrası adliyeye sevk edildi.
27.12.2023 Gündem
Bakan Özhaseki: Yeni yapılar 4 katı geçmeyecek
Bakan Özhaseki: Yeni yapılar 4 katı geçmeyecek Kahramanmaraş’ta kentsel dönüşüm toplu temel atma töreninde konuşan Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, yeni yapılacak inşaatların fay hattına en az 60 metre uzaklıkta olacağını belirterek, “Sert zeminlere inşa edilecek binalar 4 katı geçmeyecek” dedi.
10.08.2023 Ekonomi
Aylık 833 lira olan kirayı 5 bin liraya çıkardığı öne sürülen ev sahibi konuştu
Aylık 833 lira olan kirayı 5 bin liraya çıkardığı öne sürülen ev sahibi konuştu Adana’da aylık 833 lira olan kirayı 5 bin liraya çıkardığı öne sürülen ev sahibi kirayı 2 bin 500 lira yaptığını, 15 Mart günü evden çıkma sözü verdiği için elektrik ve su aboneliğini üzerine aldığını söyleyerek, “Ben fahiş fiyatından değil sayaç hırsızlığından gözaltına alındım. Kendi sayacımı çalmakla suçlandım. Böyle bir şey olmadı” dedi.
20.03.2023 Gündem
Sultangazi'de park kavgası kanlı bitti! Kurşun yağdırdı
Sultangazi'de park kavgası kanlı bitti! Kurşun yağdırdı Sultangazi'de park meselesi yüzünden başlayan tartışmada kan aktı. Taraflardan biri silahla kovaladığı müteahhitti kolundan vurdu. Kovalamaca güvenlik kameralarına yansırken kaçan saldırgan kısa süre sonra yakalandı. Adliyeye sevk edilen saldırgan tutuklanarak cezaevine gönderildi.
27.02.2023 Gündem
14 yaşındaki Can kurtarıldı! CNN TÜRK saniye saniye görüntüledi
14 yaşındaki Can kurtarıldı! CNN TÜRK saniye saniye görüntüledi Depremin merkez üssü Kahramanmaraş'ın merkezinde İsmetpaşa Mahallesi’nden canlı yayın yapan CNN Türk muhabiri Fulya Öztürk, enkaz altında kalan ve perdenin arkasından el sallayan 14 yaşında bir çocuğa ulaştı ve yetkililere yardım çağrısında bulundu.
7.02.2023 Gündem
Cep telefonu bomba gibi patladı
Cep telefonu bomba gibi patladı Kahramanmaraş'ta bir telefon tamircisine, bataryası şişmiş halde getirilen cep telefonu, arka paneli çıkartılması için bırakılan ısı makinasında bomba gibi patladı. O anlar cep telefonu kamerasına saniye saniye kaydedildi.
24.11.2022 Gündem
Eşi bacağından bıçakladı! Sağlık merkezine giderek yardım istedi
Eşi bacağından bıçakladı! Sağlık merkezine giderek yardım istedi İstanbul Sultangazi'de bir kişi, evde tartıştığı eşini bacağından bıçakladı. Yaralı kadın ambulansla hastaneye kaldırılırken, adam ise olayın ardından kaçarak uzaklaştı.
10.11.2022 Yaşam
Annesine şiddet uygulayan babasını öldürdü, ceza almadı! 'Karar vicdanen ve hukuken yerinde'
Annesine şiddet uygulayan babasını öldürdü, ceza almadı! 'Karar vicdanen ve hukuken yerinde' İstanbul Sultangazi'de kendisi 16 yaşındayken annesine şiddet uygulayan babasını bıçaklayarak öldürmekten yargılandığı davada, çocuk hakkında ceza verilmemesi istinaf mahkemesince de hukuka uygun bulundu.  İstanbul Bölge Adliye Mahkemesi 1. Ceza Dairesince yapılan incelemede, yerel mahkemenin kararında hukuka aykırılığın bulunmadığı, delil ve işlemlerde herhangi bir eksiklik olmadığı, ispat bakımından değerlendirmenin yerinde olduğu bu nedenle istinaf başvuruları reddedildi. 
25.10.2022 Yaşam
Annesine şiddet uygulayan babasını öldürmüştü: Ceza verilmemesini istinaf mahkemesi de uygun buldu
Annesine şiddet uygulayan babasını öldürmüştü: Ceza verilmemesini istinaf mahkemesi de uygun buldu Sultangazi'de kendisi 16 yaşındayken annesine şiddet uygulayan babasını bıçaklayarak öldürmekten yargılandığı davada, çocuk hakkında ceza verilmemesi istinaf mahkemesince de hukuka uygun bulundu.  İstanbul Bölge Adliye Mahkemesi 1. Ceza Dairesince yapılan incelemede, yerel mahkemenin kararında hukuka aykırılığın bulunmadığı, delil ve işlemlerde herhangi bir eksiklik olmadığı, ispat bakımından değerlendirmenin yerinde olduğu bu nedenle istinaf başvuruları reddedildi. 
25.10.2022 Gündem
Bayrampaşa'da yangın paniği
Bayrampaşa'da yangın paniği Bayrampaşa Kiptaş konutlarında elektrik panosunda çıkan yangın sonrası üst katlarda mahsur kalan çok sayıda kişi itfaiye merdivenleriyle kurtarıldı.
9.09.2022 Gündem
Komşularının boğazını kesen saldırgan, saklandığı evde baltayla polise direndi
Komşularının boğazını kesen saldırgan, saklandığı evde baltayla polise direndi Zonguldak'ın Devrek ilçesinde tartıştığı komşu çiftin boğazını keserek Hacer Alkan'ı (55) öldüren, eşi Aydın Alkan'ı (58) ise ağır yaralayan Mert Serkan L.'nin saklandığı eve baskın yapıldı. Balta ile polise direnen saldırgan, biber gazı atılan evde etkisiz hale getirilip, gözaltına alındı.
7.08.2022 Yaşam
Vahşi cinayet! Tartıştığı karı- kocanın boğazını kesti
Vahşi cinayet! Tartıştığı karı- kocanın boğazını kesti Zonguldak'ta bir kişi aralarında husumet bulunan komşusunun eşinin boğazını keserek öldürdü, kocasını ise ağır yaraladı.
6.08.2022 Yaşam
Sultangazi'de esnaflar birbirine girdi sokak savaş alanına döndü!
Sultangazi'de esnaflar birbirine girdi sokak savaş alanına döndü! Sultangazi İsmetpaşa Mahallesi'nde komşu iki esnaf grubu, park yeri için kavga etti. Yaşanan arbedede sokak savaş alanına döndü. Yumruk ve tekmeler dışında, meyve-sebze kasalarıyla kavga eden iki grup, çevredekiler tarafından cep telefonu kamerasıyla kaydedildi.  
18.06.2022 Yaşam
Kurtulmuş’tan ABD parlamentosunda Miçotakis’in alkışlanmasına yönelik açıklama: Not ettik!
Kurtulmuş’tan ABD parlamentosunda Miçotakis’in alkışlanmasına yönelik açıklama: Not ettik! Sultangazi’deki Nene Hatun Kültür Merkezi açılış programında konuşan AK Parti Genel Başkanvekili Numan Kurtulmuş, gündeme ilişkin önemli açıklamalar yaptı. Kurtulmuş, “ABD’nin parlamentosunda Yunan başbakanının dakikalarca ayakta alkışlanması ve Joe Biden’ın ‘batının değerleri Yunan değerleriyle başlar’ sözlerine ilişkin Kurtulmuş, “Bu sözü not ettiğimizin bilinmesini isteriz. Oynanan oyunda Yunanistan’a birileri bazı yollar, yönler vermiş olabilir ama biz barıştan yana olan bir ülke olarak nasıl terör örgütlerine karşı bu ülkenin, milletin hakkını hukukunu savunacaksak Adalar Denizi’nde de Türkiye’nin hakkını hukukunu savunacağız” dedi.
10.06.2022 Siyaset
Korku dolu anlar... Döner bıçağıyla arkadaşını kovaladı
Korku dolu anlar... Döner bıçağıyla arkadaşını kovaladı Gaziosmanpaşa'da tartışmaya giren genç, elindeki döner bıçağı ile sokakta arkadaşını kovaladı. Otomobillerin arasında kovaladığı arkadaşına ve çevreden müdahale edenlere korku dolu dakikalar yaşattı. Gaziosmanpaşa'daki bu kavganın yanı sıra Sultangazi'de yaşanan 3 farklı kavga, cep telefonu kayıtlarına yansıdı.  
5.06.2022 Yaşam
Sultangazi'de kıyafet hırsızları ev sahibine yakalandı
Sultangazi'de kıyafet hırsızları ev sahibine yakalandı Sultangazi'de pencere demirlerine asılı çamaşırları çalmaya çalışan iki şüpheli ev sahibine yakalandı. Şüpheliler kaçarken, o anlar güvenlik kameralarına yansıdı.
22.02.2022 Yaşam
Adana'da platonik aşık dehşeti! Hançerle öldürdü...
Adana'da platonik aşık dehşeti! Hançerle öldürdü... Adana’da genç bir kıza platonik aşk besleyen şahıs, kızın sevgilisi olduğu ileri sürülen genci hançerle öldürdü yanındaki arkadaşını yaraladı.
18.02.2022 Yaşam
Kadın emlakçı aracına binerken silahlı saldırıya uğradı!
Kadın emlakçı aracına binerken silahlı saldırıya uğradı! İstanbul Sultangazi'de emlakçı Sema Kılıç, otomobiline binerken uğradığı silahlı saldırıda bacağından yaralandı. Hastanede tedavi altına alınan kadının hayati tehlikesinin olmadığı öğrenilirken, saldırı anı güvenlik kamerasına yansıdı.
20.01.2022 Yaşam
Asker eğlencesi meydan savaşına döndü
Asker eğlencesi meydan savaşına döndü  Sultangazi'de asker eğlencesinde 2 grup arasında kavga çıktı. Yaşanan tekmeli ve yumruklu kavga cep telefonu kameralarına yansıdı.
26.12.2021 Yaşam
Öğrenci kavgaları kamerada!
Öğrenci kavgaları kamerada! Sultangazi'de öğrenciler arasında yaşanan üç ayrı kavga çevredekilerin cep telefonu kamerasına yansıdı.
12.12.2021 Gündem
Sokak ortasında silahlı kavga: 2 yaralı
Sokak ortasında silahlı kavga: 2 yaralı Adana'da sokak ortasında çıkan silahlı kavgada bir kişi tabancayla vurularak, bir kişi de darbedilerek yaralandı.
7.12.2021 Yaşam
Tartıştığı babasını sokak ortasında bıçakladı!
Tartıştığı babasını sokak ortasında bıçakladı! İstanbul Sultangazi'de R.K. isimli kişi tartıştığı babasını engel olmaya çalışan bir kadına rağmen sokak ortasında bıçakladı. Yaşananlar cep telefonu kamerasına saniye saniye yansıdı.
26.11.2021 Yaşam
10 yaşındaki çocuğa taciz iddiası ortalığı karıştırdı! İş yerini kurşunladılar
10 yaşındaki çocuğa taciz iddiası ortalığı karıştırdı! İş yerini kurşunladılar İstanbul Sultangazi'de market sahibi Osman Ü.'nün, 10 yaşındaki kız çocuğuna tacizde bulunduğu iddiası ortalığı karıştırdı. Olay sonrası taciz şüphelisinin iş yeri, kimliği belirsiz kişi ya da kişilerce kurşunlandı. Gözaltına alınan taciz şüphelisinin emniyetteki işlemlerinin devam ettiği öğrenildi.
16.09.2021 Gündem
Düğünde maganda dehşeti! 8 yaşındaki çocuk öldü
Düğünde maganda dehşeti! 8 yaşındaki çocuk öldü Sultangazi'de bir düğünde havaya açılan ateş yakındaki binanın balkonundaki çocuğa isabet etti. Çenesinden giren kurşunla ağır yaralanan çocuk hayatını kaybetti.
1.08.2021 Yaşam
Şeker zannedip yediler! Hastanelik oldular
Şeker zannedip yediler! Hastanelik oldular Tokay'ın Niksar ilçesinde şeker zannettikleri lavabo açıcı yiyen 5 çocuk rahatsızlanarak hastaneye kaldırıldı.
29.06.2021 Yaşam