İşler Güçler

İşler Güçler

Son dakika İşler Güçler haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan İşler Güçler ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını İşler Güçler haber sayfamızda bulabilirsiniz.

İşler Güçler

haberleri sayfasında son dakika yaşanan işler güçler gelişmeleri de dahil olmak üzere 286 işler güçler haberi bulunmuştur. Tüm işler güçler haberleri aşağıda listelenmiştir.
Murat Cemcir ve Ahmet Kural neden küs? LCV nedir?
Murat Cemcir ve Ahmet Kural neden küs? LCV nedir? Ahmet Kural ile Murat Cemcir’in neden küstüğü merak ediliyor. Murat Cemcir ile Ahmet Kural, 'Çalgı Çengi’,'İşler Güçler', 'Kardeş Payı', 'Düğün Dernek' serisi, 'Çalgı Çengi İkimiz', 'Ailecek Şaşkınız' ve 'Baba Parası' gibi yapımlarda başrolü paylaşmıştı. Peki, Murat Cemcir ve Ahmet Kural neden küs? LCV nedir?
13.03.2024 Magazin
Ahmet Kural baba oluyor!
Ahmet Kural baba oluyor! Ünlü oyuncu Ahmet Kural ile avukat eşi Çağla Gizem Şahin'den hayranlarını sevindiren haber geldi.
17.11.2023 Magazin
Oyuncu Tuğçe Özbudak kısmi felç geçirdi! Ameliyat öncesi dua istedi
Oyuncu Tuğçe Özbudak kısmi felç geçirdi! Ameliyat öncesi dua istedi Oyuncu Tuğçe Özbudak, bacağındaki bir problem yüzünden acil ameliyata alınacağını duyurdu. Özbudak, "Acil ameliyata alacaklar beni, dualarınızı esirgemeyin" dedi. 2008-2010 yılları arasında yayınlanan Adanalı dizisiyle şöhreti yakalayan Tuğçe Özbudak ardından 'İşler Güçler' dizisiyle ekranlarda boy göstermişti.
24.08.2023 Magazin
Ahmet Kural ve Çağla Gizem Çelik çiftinden güzel haber geldi!
Ahmet Kural ve Çağla Gizem Çelik çiftinden güzel haber geldi! Çağla Gizem Çelik ile aşk yaşayan Ahmet Kural, geçtiğimiz mart ayında sevgilisiyle ayrılığını sosyal medya hesabından duyurarak şaşkınlık yaratmıştı. Dört yıllık ilişkisini aniden bitiren Ahmet Kural ve Çağla Gizem Çelik arasında yeni bir gelişme yaşandı.
22.05.2023 Magazin
Yeliz Şar'dan duygusal paylaşım: Şimdi her şeyimi kaybettim
Yeliz Şar'dan duygusal paylaşım: Şimdi her şeyimi kaybettim Yeliz Şar(44), annesi Şehriban Şule Şar'ın acısıyla sarsılmasının ardından duygusal bir mesaj kaleme aldı. Oyuncu, sosyal medya hesabından içini dökerek "Babamla buluştun, nurlar içinde uyuyun ama ben 5 yıl önce yarım kalmışken şimdi her şeyimi kaybettim" dedi.
23.04.2023 Magazin
Berat Efe Parlar kimdir, kaç yaşında? Annesi Dilek Parlar'ın hastalığı ne? Dilek Parlar neden öldü?
Berat Efe Parlar kimdir, kaç yaşında? Annesi Dilek Parlar'ın hastalığı ne? Dilek Parlar neden öldü? Genç oyuncu Berat Efe Parlar'ın annesi Dilek Parlar hayatını kaybetti. Acı haber sonrası oyuncunun da hayatı araştırılmaya başlandı. Peki Berat Efe Parlar kimdir, kaç yaşında? Berat Efe Parlar nereli?
24.01.2023 Televizyon
Murat Cemcir: Sokakta röportaj vermiyorum
Murat Cemcir: Sokakta röportaj vermiyorum 2020 yılında vizyona giren 'Baba Parası' filminden sonra ekranlardan uzak kalan oyuncu Murat Cemcir, önceki akşam Nişantaşı'nda bir kafeden çıkarken objektiflere yansıdı.
23.07.2022 Magazin
Ahmet Kural’dan sevenlerine üzücü haber! Bu sözlerle duyurdu
Ahmet Kural’dan sevenlerine üzücü haber! Bu sözlerle duyurdu Son olarak TRT1'de yayınlanan 'Kıbrıs Zafere Doğru' adlı dizide rol alan Ahmet Kural, koronavirüse yakalandı. Haberi sosyal medya hesabından duyuran ünlü oyuncu, sağlık durumu hakkında bilgi verdi.
7.03.2022 Magazin
Murat Cemcir dizi çekecek
Murat Cemcir dizi çekecek 'Çalgı Çengi', 'İşler Güçler', 'Düğün Dernek', 'Kardeş Payı', 'Ailecek Şaşkınız', 'Baba Parası' adlı dizi ve filmlerde Ahmet Kural’la birlikte başrolü paylaşan Murat Cemcir, sevenlerine müjdeyi verdi.
22.07.2021 Televizyon
Gaye Gürsel kimdir? Arka Sokaklar dizisine Esra karakteriyle katılan Gaye Gürsel’in biyografisi…
Gaye Gürsel kimdir? Arka Sokaklar dizisine Esra karakteriyle katılan Gaye Gürsel’in biyografisi… Kanal D'de ekranlarında yayınlanan Arka Sokaklar dizisine 2 yeni oyuncu katıldı. Türk televizyon tarihinin en uzun soluklu dizileri arasında yer alan Arka Sokaklar'ın 13 Kasım Cuma akşamı ekrana gelecek yeni bölümünde iki yeni oyuncu kadroya dahil oldu. Arka Sokaklar dizisine Esra karakteriyle katılan Gaye Gürsel kimdir?
12.11.2020 Gündem
Oyuncu Gaye Gürsel, Jeff Treves ile dünyaevine girdi!
Oyuncu Gaye Gürsel, Jeff Treves ile dünyaevine girdi! Gaye Gürsel, animasyon sanatçısı Jeff Treves’le geçtiğimiz cumartesi günü sade bir nikâhla evlendi.
27.08.2020 Magazin
Şükrü Yıldız'ın otomobilini parça parça çaldılar
Şükrü Yıldız'ın otomobilini parça parça çaldılar Oyuncu Şükrü Yıldız’ın 14 yıl boyunca kullandığı 1987 model Chevrolet Chevette otomobili, 2018 yılında arızalandı. Yıldız, bozulan parçanın yurt dışından gelmesini beklerken arabasını Karaköy’de bir sokağa park etti. Ardından otomobilin her gün farklı bir parçası çalındı, geriye sadece arabanın iskeleti kaldı.
23.06.2020 Magazin
Hande-Murat çiftinden evlilik sinyali!
Hande-Murat çiftinden evlilik sinyali! Hande Erçel ile Murat Dalkılıç çifti objektiflerden uzak durmayı tercih ediyordu ancak çift, bu kuralı önceki akşam bozdu.
14.07.2019 Magazin
Ajda Pekkan: Tatil nerede, ben nerede
Ajda Pekkan: Tatil nerede, ben nerede Antalya'nın Alanya ilçesinde bu yıl 19'uncusu düzenlenen Uluslararası Turizm ve Sanat Festivali, Türk popunun süper starı Ajda Pekkan konseriyle sona erdi. Alanya'yı çok beğendiğini ve birkaç gün kalmak istediğini belirten Pekkan, ancak "Tatil nerede, ben nerede" diyerek İstanbul'a dönmek zorunda olduğunu söyledi.
18.06.2019 Magazin
'Ömürsün Doktor’ izleyiciyle buluşmaya hazırlanıyor
'Ömürsün Doktor’ izleyiciyle buluşmaya hazırlanıyor Büyülü Sahne‘nin oyunu ‘Ömürsün Doktor’ yeni sezonda yenilenen kadrosuyla perdelerini açmaya hazırlanıyor.
14.01.2019 Kültür Sanat
Ahmet Kural'dan ‘Her şey yolunda' pozu
Ahmet Kural'dan ‘Her şey yolunda' pozu Ahmet Kural, Sıla ile yaşadığı krizden bir ay sonra ilk kez Levent’te görüntülendi. Murat Cemcir ile buluşan ünlü oyuncu, ‘Çalışmaya devam, her şey yolunda’ demekle yetindi
7.12.2018 Magazin
Ahmet Kural kimdir? Ahmet Kural ve Sıla arasında neler yaşandı?
Ahmet Kural kimdir? Ahmet Kural ve Sıla arasında neler yaşandı? Ahmet Kural kimdir? Başarılı oyunculuğuyla ve beğenilen sinema filmleriyle tanınan Ahmet Kural gündemden düşmüyor. Sıla ile yaşadığı aşkla gündeme gelen Ahmet Kural, dün Sıla'nın darp sebebiyle şikayetçi olmasından dolayı dikkatleri üzerine topladı. Peki Ahmet Kural kimdir? Sıla ve Ahmet Kural arasında neler yaşandı?
2.11.2018 Gündem
İçişleri Bakanı Soylu'dan öğrencilere tavsiye
İçişleri Bakanı Soylu'dan öğrencilere tavsiye Yeni öğretim yılının ilk gününü Hakkari'de karşılayan İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, öğrencilere hitaben yaptığı konuşmada "Herhangi bir uyuşturucuyla yanınıza yanaşmaya çalışanlara 'Al bu hapı iç, rahatlarsın, zihnin açılır' diyenlerle sakın konuşmayın. Size verdikleri zehirler, zihninizi açmaz, bilakis hayatınızı karartır, sakın itibar etmeyin" dedi.
17.09.2018 Gündem
Yeliz Şar kimdir?
Yeliz Şar kimdir? Yeliz Şar kimdir? Sorusunun merak edilen yanıtını haberimizde bulabilirsiniz. Güzel ve başarılı oyuncu Yeliz Şar'ın yaşı, eğitimi, kariyeri vs. konular araştırılıyor. İşte Tolga Güleç'in eski eşi Yeliz Şar hakkındaki bilgiler...
27.08.2018 Gündem
40 kilo verdim
40 kilo verdim Birçok dizi ve filmde oynadığı karakterlerle herkesi güldüren oyuncu Burak Satıbol, mide ameliyatı ile 40 kilo verdi
30.06.2018 Magazin
İpek Yaylacıoğlu ikinci kez anne oldu
İpek Yaylacıoğlu ikinci kez anne oldu 2014 yılında iş adamı Hakan Usta ile evlenen İpek Yaylacıoğlu, ikinci kez annelik heyecanı yaşadı.
12.07.2017 Magazin
İşte yeni filmleri! Ahmet Kural paylaştı...
İşte yeni filmleri! Ahmet Kural paylaştı... Ahmet Kural, Murat Cemcir'le birlikte başrolde yer alacağı 'Ailecek Şaşkınız' filminin senaryo taslağını Instagram'da paylaştı.
29.06.2017 Kültür Sanat
Gişe rekortmeni yönetmen şimdi raflarda
Gişe rekortmeni yönetmen şimdi raflarda Ekranda İşler Güçler, Kardeş Payı, beyazperdede ise Düğün Dernek ve Çalgı Çengi'yle milyonları güldüren yönetmen - senarist Selçuk Aydemir'le, ikinci kitabı "Liseden Arkadaşlar” vesilesiyle buluştuk.
7.04.2017 Arşiv
Çavuşoğlu'ndan flaş "mülteci anlaşması" açıklaması!
Çavuşoğlu'ndan flaş "mülteci anlaşması" açıklaması! Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu: AB ile mülteci anlaşmasını iptal edebiliriz.
15.03.2017 Siyaset
İlk setimde ağladım ama yılmadım
İlk setimde ağladım ama yılmadım 31 Mart'ta vizyona girecek olan "Biz Size Döneriz"in başrol oyuncularından Tuğçe Kurşunoğlu, yaşadığı zorlukları anlatarak “İlk dizi setimde ağladım ama yılmadım" diyor
3.03.2017 Arşiv

Benzer Haber Etiketleri

İşler Güçler ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki işler güçler haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.