Isınma Sorunu

Isınma Sorunu

Son dakika ısınma sorunu haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan ısınma sorunu ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını ısınma sorunu haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Isınma Sorunu

haberleri sayfasında son dakika yaşanan ısınma sorunu gelişmeleri de dahil olmak üzere 226 ısınma sorunu haberi bulunmuştur. Tüm ısınma sorunu haberleri aşağıda listelenmiştir.
Tüm Türkiye'den yardım yağıyor! En temel ihtiyaçlar açıklandı
Tüm Türkiye'den yardım yağıyor! En temel ihtiyaçlar açıklandı Türkiye’nin her yerinden deprem bölgesine yardım malzemeleri gönderiliyor. Yardımların depremzedelere vaktinde ulaşması için de iyi koordinasyon gerekiyor.
10.02.2023 Gündem
Meslek lisesinde yapılan varil sobalar deprem bölgesine gönderiliyor
Meslek lisesinde yapılan varil sobalar deprem bölgesine gönderiliyor Bartın'da Lütfullah Kocabaşoğlu Mesleki Eğitim Merkezi ve Mesleki Teknik Anadolu Lisesi’nde öğretmen ve öğrenciler deprem bölgesinde kullanılması için varillerden 130 soba yaptı.
9.02.2023 Gündem
Yaz sıcaklarında nasıl daha iyi uyuyabiliriz? Uzmanlar tek tek açıkladı
Yaz sıcaklarında nasıl daha iyi uyuyabiliriz? Uzmanlar tek tek açıkladı Yaz aylarında uykuya dalmakta ya da kesintisiz uyumakta zorlananlar çareyi çeşitli yöntemlerle arıyorlar. Yastığını, çorabını yatmadan önce buzluğa koyan da var partneri ile yatakları ayıran da... İşte bunaltıcı sıcaklarda uyuyabilmek için uzman tavsiyeleri...
5.06.2022 Gündem
Ortalama hanehalkı büyüklüğü 3,23 oldu
Ortalama hanehalkı büyüklüğü 3,23 oldu Türkiye'de 2008 yılında 4 kişi olan ortalama hanehalkı büyüklüğünün, azalma eğilimi göstererek 2021 yılında 3,23 kişiye düştüğü görüldü.
12.05.2022 Ekonomi
Isparta ile ilgili son dakika açıklaması! Belediye başkanı duyurdu: Her yere elektrik vereceğiz
Isparta ile ilgili son dakika açıklaması! Belediye başkanı duyurdu: Her yere elektrik vereceğiz Isparta'da etkili olan kar yağışıyla birlikte metrekareye 83,9 kilogram yağış düştü. Isparta'da ilk ve orta dereceli okullar, önümüzdeki hafta tatil edildi. Donarak ölme iddiaları ile ilgili konuşan Belediye Başkanı Başdeğirmen, “Kesinlikle öyle bir şey yok. Biz evinde doğal gazını yakamayan vatandaşlarımızı KYK yurtlarına taşıdık” dedi.
6.02.2022 Gündem
Isparta’da 16 bin abone 2 gündür elektriksiz
Isparta’da 16 bin abone 2 gündür elektriksiz Isparta'da 3 Şubat'ta başlayan 2 gün etkili olan yoğun kar yağışı, birçok mahallede elektrik kesintilerine neden oldu. Elektrik dağıtım şirketinden yapılan açıklamada, "Kesintilerin başladığı ilk anda Isparta ili, ilçe ve köylerinde 113 bin abonemize enerji verilemezken bu sayı 16 bin aboneye kadar indirilmiştir" denildi. Isparta Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen ise "Elektrik kesintisi nedeniyle ısınma sıkıntısı yaşayan bazı yerlerimiz var" ifadelerini kullandı.
5.02.2022 Gündem
Enerji tasarrufu sağlıyor, fiyatı 100 lira, yüzde 80...
Enerji tasarrufu sağlıyor, fiyatı 100 lira, yüzde 80... Elektrik fiyatlarına gelen kademeli zam sonra dikkat çeken bir detay ortaya çıktı. Faturaların düşmesini sağlıyor. Ancak Türkiye'deki binaların yüzde 80'inde bulunmuyor. Metrekare fiyatı 150 lira 2 ile 5 yıl içerisinde kendini amorti ediyor. Dünya genelinde binalarda büyük enerji tasarrufu sağlanıyor. Türkiye’de binaların yüzde 80’inde ısı yalıtımı olmadığını açıklayan İZODER, enerji verimliliği ve iklim değişikliği ile mücadele için yeni mevzuat çalışmasına ihtiyaç olduğunu duyurdu. Yalıtım kalınlıkları açısından Avrupa’nın çok gerisinde olduğumuzu belirten İZODER Başkanı Emrullah Eruslu, “Madrid’de 12 cm kalınlığında yalıtım levhası kullanılıyor. Ama aynı iklim kuşağındaki İstanbul’da 4 cm... Gelişmiş ülkelerle aramızdaki yalıtım uygulamaları farkını kapatmalıyız” dedi.
6.01.2022 Ekonomi
Doğal gaz faturasıyla ilgili flaş gelişme! Doğal gaz kesilebilir
Doğal gaz faturasıyla ilgili flaş gelişme! Doğal gaz kesilebilir Doğal gaz faturalarıyla ilgili son dakika açıklaması! Merkezi sistemle ısınan bir sitede, “Ben kışın bu evde oturmuyorum, kızımın yanında kalıyorum” ya da “Petekleri kapattım” demek sizi ısınma faturanızı ödemekten kurtarmaz. Yönetim planınızda (YP) var ve Genel Kurul’da (GK) karar alınmışsa ısınma faturasını ödemediğiniz için yönetici doğalgazınızı kesebilir.
22.11.2021 Ekonomi
13 dakikada şarj olabilen telefon ürettiler!
13 dakikada şarj olabilen telefon ürettiler! Vivo, Super FlashCharge teknolojisiyle yeni telefonlarının bataryasını yüzde sıfırdan yüzde 100'e 13 dakikada doldurabiliyor.
24.06.2019 Bilim ve Teknoloji
Eviniz ısınmıyorsa pencerinize bunu yapın!
Eviniz ısınmıyorsa pencerinize bunu yapın! Kış aylarının gelmesiyle birlikte evlerde ısınma sorunu yaşanmaya başladı. Bunun önüne geçmek için pencerenize küçük ayar yapmanız lazım.
31.01.2019 Yaşam
Cep telefonu bomba gibi patladı
Cep telefonu bomba gibi patladı Eskişehir’de bir vatandaşın onarım sonrası kendisine teslim edilen cep telefonunu şarja takıldıktan bir süre sonra adeta bomba gibi patlarken bataryası ise yaklaşık 1 saat kor halinde yandı, çevredeki yanıcı maddeler tutuştu.
20.11.2018 Yaşam
Yurt seçerken nelere dikkat etmeli?
Yurt seçerken nelere dikkat etmeli? Üniversite hayatına yeni başlayacakları bekleyen en önemli konulardan biri yurt problemi. Yurt seçerken dikkat etmeniz gerekenler nelerdir? Birkaç ipucu hazırladık...
21.08.2017 Eğitim
Türkiye'yi de vuracak! Dünyaya çok kötü haber!
Türkiye'yi de vuracak! Dünyaya çok kötü haber! Antarktika'da önceki gün kopan devasa buzdağının etkisini Alman basını yazdı. Almanya'nın önde gelen gazetelerinden Bild, uzmanlarla konuştu bir harita hazırladı. Risk haritasında Türkiye'nin sahil kasabaları da var.
14.07.2017 Dünya
Tutukluların koğuşta ısınma sorununa ilişkin haber yalanlandı
Tutukluların koğuşta ısınma sorununa ilişkin haber yalanlandı Adalet Bakanlığı Ceza ve Tevkifevleri Genel Müdürlüğü, Silivri Kapalı Ceza ve İnfaz Kurumundaki tutukluların koğuşta ısınma sorunu yaşadıklarına ilişkin haberi yalanladı
29.09.2021 Gündem
‘Nükleer güç akciğer olur’
‘Nükleer güç akciğer olur’ Marakeş’teki 22’nci İklim Değişikliği Zirvesi, nükleer Enerjiyle ilgili ilginç tartışmalara yol açtı. Türkiye’de de Akkuyu Nükleer Santrali’ni yapacak olan Rus devlet şirketi Rosatom yetkilileri ve uzmanları, “Emisyon salımının önüne geçecek olan nükleer güçtür. Nükleer santraller, dünyanın akciğeri olabilir” görüşünü dile getirdiler. Arap Atom Enerjisi Kurumu’nun Başkanı Tunuslu Abdulmajid Mahjoub, “Nükleer enerji Ve teknolojilerin ulusal kalkınma üzerinde büyük etkisi vardır ve Sera gazlarının emisyon azaltımına önemli katkıda bulunmuştur” dedi.
17.06.2021 Dünya
Samsung'a bir darbe daha! O ülkede yasak
Samsung'a bir darbe daha! O ülkede yasak Birçok ülkenin ardından Japonya da Samsung Galaxy Note 7 model telefonun uçaklara alınmasını yasakladığını açıkladı.
27.07.2021 Bilim ve Teknoloji
Samsung üretimi durdurdu!
Samsung üretimi durdurdu! Teknoloji devi Samsung, pil ısınmasından dolayı patlayan Galaxy Note 7'lerin üretimini durdurdu.
27.07.2021 Bilim ve Teknoloji
Türkiye'de gelir dağılımı oranları açıklandı
Türkiye'de gelir dağılımı oranları açıklandı Toplumun en zengin yüzde 20'sinin gelirinin, en yoksul yüzde 20’sinin gelirine oranı 7,4'ten 7,6'ya yükseldi.
21.09.2016 Ekonomi
Şimşek: Türkiye bu tuzağa düşmemeli
Şimşek: Türkiye bu tuzağa düşmemeli Başbakan Yardımcısı Şimşek, "Türkiye orta gelir tuzağına düşmemeli. Türkiye, ancak yeni bir reform hamlesiyle yüksek gelir grubu ülkeler arasına girecektir" dedi.
15.07.2016 Ekonomi
Oppo'dan süper şarj teknolojisi akıllı telefonları 15 dakikada şarj ediyor
Oppo'dan süper şarj teknolojisi akıllı telefonları 15 dakikada şarj ediyor Oppo'nun yeni şarj teknolojisi akıllı telefonları çok kısa sürelerde şarj ediyor.
23.02.2016 Bilim ve Teknoloji
Helio X20 işlemcili ilk telefon Zopo Speed 8 olacak
Helio X20 işlemcili ilk telefon Zopo Speed 8 olacak MediaTek'in geçtiğimiz yıl duyurduğu üst seviye işlemci Helio X20 nihayet mobil dünyasında sahne oluyor. İşlemci ilk olarak Zopo'nun Speed 8 isimli modelinde kullanılacak.
14.02.2016 Bilim ve Teknoloji
MediaTek açıkladı: Helio X20'de ısınma sorunu yok!
MediaTek açıkladı: Helio X20'de ısınma sorunu yok! MediaTek'e göre 10 çekirdekli işlemci Helio X20'de ısınma problemi yaşanmıyor.
3.02.2016 Bilim ve Teknoloji
Meizu Pro 6'da Snapdragon 820 yer alacak
Meizu Pro 6'da Snapdragon 820 yer alacak Qualcomm'un yeni nesil işlemcisi Snapdragon 820 gelecek yıl birçok üreticinin gündeminde olacak.
12.12.2015 Bilim ve Teknoloji
Oppo yeni tepe modeli Find 9'da Snapdragon 820 işlemcisini kullanacak
Oppo yeni tepe modeli Find 9'da Snapdragon 820 işlemcisini kullanacak Oppo bir sonraki tepe modeli Find 9'da Snapdragon 820'ye yer verecek.
1.11.2015 Bilim ve Teknoloji
Her 1000 vatandaşın 151’i ‘sürekli yoksul’
Her 1000 vatandaşın 151’i ‘sürekli yoksul’ Son 4 yılın en az 3’ünde ‘sürekli yoksul’ olan vatandaşların oranı % 15.1 (11.7 milyon kişi) olarak hesaplandı. 2 günde bir et, tavuk, balık yemeyenlerin oranı % 29.4 oldu
18.09.2015 Yaşam

Benzer Haber Etiketleri

Isınma Sorunu ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki ısınma sorunu haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.