İş Görüşmesi

İş Görüşmesi

Son dakika iş görüşmesi haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan iş görüşmesi ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını iş görüşmesi haber sayfamızda bulabilirsiniz.

İş Görüşmesi

haberleri sayfasında son dakika yaşanan iş görüşmesi gelişmeleri de dahil olmak üzere 412 iş görüşmesi haberi bulunmuştur. Tüm iş görüşmesi haberleri aşağıda listelenmiştir.
19 yaşındaki Aslıhan Sinem Çiçek'e ne oldu? Bir şüpheli benzin bidonuyla yakalandı..
19 yaşındaki Aslıhan Sinem Çiçek'e ne oldu? Bir şüpheli benzin bidonuyla yakalandı.. İzmir’de yaşayan 19 yaşındaki Aslıhan Sinem Çiçek, 26 Temmuz’da İzmir’de ormanlık alanda yarı baygın şekilde bulundu. Genç kız hastaneye kaldırıldıktan 1 gün sonra da yaşamını yitirdi. Kanında yüksek dozda uyuşturucu çıkan Çiçek’in bulunduğu yerin 10 metre ilerisinde Burak Kaya adlı bir şahıs yakalandı. Kıyafetlerinde kan lekeleri bulunan Kaya’nın cebinde de Çiçek’in cep telefonu çıktı. Genç kızı tanımadığını, yardım etmeye çalışırken yaşanan arbede de Sinem’in üzerindeki kanların üstüne bulaştığını iddia eden Kaya, gasptan tutuklandı.
16.08.2022 Gündem
İş arayan herkesi doğrudan ilgilendiriyor! Formül basit, uygulayan olumlu sonuç alıyor, mülakat, maaş ve...
İş arayan herkesi doğrudan ilgilendiriyor! Formül basit, uygulayan olumlu sonuç alıyor, mülakat, maaş ve... İş arayanlar dikkat! Tek tek açıklandı. İş görüşmelerinden olumlu sonuç almanın yollu belli oldu. Günümüz şartlarında iş arayan çok sayıda kişi bulunuyor. TÜİK verilerine göre, Türkiye'de işsizlik oranı, nisanda bir önceki aya göre 0,1 puanlık artışla yüzde 11,3 seviyesinde gerçekleşti.15 yaş ve üstü kişilerde işsiz sayısı 2022 yılı nisan ayında bir önceki aya göre 65 bin kişi artarak 3 milyon 853 bin kişi oldu. İşsizlik oranı ise 0,1 puanlık artış ile yüzde 11,3 seviyesinde gerçekleşti. İşsizlik oranı erkeklerde yüzde 9,7 iken kadınlarda yüzde 14,5 olarak tahmin edildi. Her geçen gün artan iş arayan kişilere, iş değiştirmek isteyenler ve yeni mezun kişiler de eklenince, kişinin istediği işi bulma şansı azalıyor. Peki nasıl bir yol izlenerek iş arayan diğer kişilerden ayrılmak mümkün olur? Formül basit ve adım adım uygulandığında iş görüşmelerinde olumlu sonuç almak mümkün oluyor.
21.07.2022 Çalışma Hayatı
İş görüşmesinde taciz iddiası! Sokakta kovaladı
İş görüşmesinde taciz iddiası! Sokakta kovaladı Üsküdar'da bir danışmanlık merkezinde iş görüşmesine gelen kadının taciz edildiği iddia edildi. Kadının taciz ettiği iddia edilen Hasan Y.'nin peşinden koştuğu anlar güvenlik kamerasına yansıdı. Polis ifadelerinde Ü.O., iş görüşmesine gittiği merkezde Hasan Y.'nin tacizine uğradığını ileri sürerken, Hasan Y. ise ağabeyinden alacaklı olduğu Ü.O.'nun kendisine saldırdığını iddia etti. Hasan Y., ifadesinin ardından serbest bırakıldı.
9.06.2022 Yaşam
İş arayan herkesi yakından ilgilendiriyor! Görüşmeye giderken sakın bu renk kıyafet giymeyin...
İş arayan herkesi yakından ilgilendiriyor! Görüşmeye giderken sakın bu renk kıyafet giymeyin... İş arayan, iş görüşmelerine giden herkesi yakından ilgilendiriyor. Telefonunuz çaldı ve iş görüşmesi için davet edildiniz. İyi bir izlenim vermek ve sorulara verdiğiniz yanıtlar önemli evet... Ancak dikkat etmeniz gereken bir nokta daha var; o da kıyafet tercihiniz. İlk izlenim için tercih etmeniz ve etmemeniz gereken renkler bulunuyor. İş görüşmelerinde hangi renk en çok tercih ediliyor? Hangi renk görüşmeye uygun bir renk değil? İşte seçtiğiniz renklerin iş görüşmelerine etkisi...
25.03.2022 Ekonomi
İş arayanlar dikkat! İşte işe alım süreci ile ilgili 5 altın kural, hedefi 12'den vurun...
İş arayanlar dikkat! İşte işe alım süreci ile ilgili 5 altın kural, hedefi 12'den vurun... Yeni yılın gelmesi ile birlikte özel sektörde ve kamu kurumlarında iş imkanları ortaya çıktı. İş arayanlar için önemli bir fırsat oluşturan yeni kadrolara başvuru yaparken bazı detaylara dikkat edenler bir adım öne çıkıyor. İşte iş arayanlar için 5 altın kural...
10.01.2022 Çalışma Hayatı
İş arayan herkes için geçerli! Maaşın yüzde 30 fazlası...
İş arayan herkes için geçerli! Maaşın yüzde 30 fazlası... İş arayan veya iş değiştirmek isteyen herkesi çok yakından ilgilendiriyor. İş aramak herkes için sorun yaratan durumlardan biri olabiliyor. Bunun için öncelikle plan yapılması büyük önem taşıyor. Özgeçmiş, çalışma şekli, tecrübe, maaş konusu... Şansınızı artırmak için birçok yere başvurmanız gerekiyor ancak bunun öncesinde bir kriter daha var. Özgeçmişinizin ne kadar çarpıcı ve net olduğu. Görüşmeye kabul edildiğinizde ise öncesinde düşünmeniz gerekenler de var. Peki mülakat öncesi, sırası ve sonrasında neler yapılmalı? Maaş nasıl konuşulur? İşte detaylar...
14.10.2021 Ekonomi
Gamze'yi balkondan attıktan sonra 'kendini attı deriz' demişler
Gamze'yi balkondan attıktan sonra 'kendini attı deriz' demişler Ankara'nın Kızılcahamam ilçesinde lise öğrencisi Gamze Açar'ın (17) iş görüşmesi için gittiği termal otelin 5'inci katından düşerek hayatını kaybetmesiyle ilgili 4'ü tutuklu 5 sanık hakkında hazırlanan iddianamede tanık ifadesine yer verildi. Tanık Ö.E. ifadesinde, 4 çığlık sesinin ardından 'Oğlum ne yapacağız, başımıza kalmasın, nasıl kurtulacağız bu işten?' ve 'Saçmalama oğlum, kendini attı deriz, yırtarız, bizim başımızı yakmazlar' şeklinde konuşmalar duyduğunu anlattı.
29.07.2021 Gündem
Lise öğrencisi Gamze'nin ölümünde dehşet ifade: Defalarca çığlık atmış
Lise öğrencisi Gamze'nin ölümünde dehşet ifade: Defalarca çığlık atmış Ankara'nın Kızılcahamam ilçesinde lise öğrencisi Gamze Açar'ın (17) iş görüşmesi için buluştuğu kişilerle gittiği termal otelin 5'inci katından düşerek ölmesiyle ilgili soruşturmada, genç kız ile odada ilişkiye girdiğini itiraf eden R.D.'nin de aralarında bulunduğu 3 kişi, 'cinsel saldırı' ve 'kasten öldürme' suçundun tutuklandı. R.D. ifadesinde, Gamze Açar'ın intihar ettiğini ileri sürerken, ifade veren bir tanık, olaydan kısa süre önce 4 kez çağlık sesi duyduğunu söyledi.
4.11.2020 Gündem
Böyle tuzağa düşürmüş! İş görüşmesine çağırdığı kişilerin...
Böyle tuzağa düşürmüş! İş görüşmesine çağırdığı kişilerin... Bursa'da iş görüşmesine çağırdığı 5 kişinin para ve telefonlarını çalan Z.K., polis ekiplerince yakalanarak gözaltına alındı.
5.08.2020 Gündem
Yanlış CV işten attırabiliyor!
Yanlış CV işten attırabiliyor! Eğitiminlerini tamamlayan gençler, iş hayatına atılma heyecanı taşıyor. İş görüşmelerine gidiyor, CV'lerini veriyor. İşe alınsın diye bazen verdiği bilgiler abartılmış oluyor. İş görüşmesine gidenlerin bu noktada dikkatli olması gerekiyor. CV'deki bilgiler yanlış çıkarsa patron işten atar mı? Atılan kişi tazminat alabilir mi?
21.06.2019 Çalışma Hayatı
İş görüşmesinde yalan söyleyen çalışan tazminatsız işten kovulabilir mi?
İş görüşmesinde yalan söyleyen çalışan tazminatsız işten kovulabilir mi? Çalışanlar, iş görüşmesi sırasında kendilerinde olduğunu belirttikleri vasıflarla ilgili olarak doğruyu söylemedikleri takdirde, ne gibi yaptırımlara uğrayacaklarını merak ediyor. İş görüşmesi esnasında söylenenler ne kadar bağlayıcıdır, yapılacak işe uygun vasıflara sahip olmadığı halde kendini farklı tanıtan işçi, işverenin haklı nedenle derhal feshi hakkıyla tazminatsız olarak işten çıkarılabilir mi? İşte detaylar...
29.01.2019 Çalışan Hakları
İşe yönlendirme yardımı nedir, iş görüşmesine gitmek için nasıl para yardımı alınır?
İşe yönlendirme yardımı nedir, iş görüşmesine gitmek için nasıl para yardımı alınır? İş görüşmesine gitmek isteyen ancak maddi güçlük içinde bulunan kişiler, işe yönlendirme yardımından faydalanabiliyor. Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı tarafından verilen işe yönlendirme yardımı ile ilgili merak edilenler haberimizde!
16.01.2019 Uzmana Sor
Yeni mezunların en çok yaptığı hatalar
Yeni mezunların en çok yaptığı hatalar Üniversiteden yeni mezun olup iş aramaya başlayan adaylar için zorlu bir süreç başlıyor. İş arama süreci aday için bazen uzun süreli ve sıkıcı bir hale geliyor. İş görüşmesinde yapılan bazı hatalar, görüşmeden olumsuz sonuç alınmasına neden oluyor. Özellikle yeni mezunlar iş görüşmesinde bakın hangi hataları yapıyor?
17.10.2017 Eğitim
İstanbul kaçamağı
İstanbul kaçamağı Bu yılın başında Amerika’ya giden Yasemin Allen, iş görüşmesi için İstanbul’a geldi.
10.10.2017 Magazin
Esenyurt'ta iş görüşmesinde dehşet!
Esenyurt'ta iş görüşmesinde dehşet! Esenyurt'ta, Afganistan uyruklu Kemal Muradi(28) iş görüşmesi için gittiği evde tartıştığı kişiler tarafından boğazı kesilerek öldürüldü. Olayla ilgili 2 kişi gözaltına alındı.
14.03.2017 Haber
Esenyurt'ta iş görüşmesinde dehşet!
Esenyurt'ta iş görüşmesinde dehşet! Esenyurt'ta, Afganistan uyruklu Kemal Muradi(28) iş görüşmesi için gittiği evde tartıştığı kişiler tarafından boğazı kesilerek öldürüldü. Olayla ilgili 2 kişi gözaltına alındı.
14.03.2017 Yaşam
İş görüşmesinde yapılan 10 hata
İş görüşmesinde yapılan 10 hata Poldy İnsan Kaynakları Yönetim Sistemleri Genel Müdürü Kadri Demir, iş görüşmesine davet edilmenin çok önemli bir aşama olduğunu hatırlatarak, bu aşamada kişinin kendisini ifade etme ve tanıtma fırsatını iyi kullanması için ipuçlarını verdi. T
19.01.2015 Yaşam
CV'lerin yerini Facebook aldı
CV'lerin yerini Facebook aldı Amerika’da olduğu gibi Türkiye’de de iş yerlerine personel alacak firmalar, istihdam edecekleri kişiler hakkında bilgi edinmek için CV’lerin yerine “Facebook” hesaplarını incelemeyi tercih ediyor...
25.10.2014 Bilim ve Teknoloji
İş teklifine şoke eden cevap!
İş teklifine şoke eden cevap! Sosyal medya bu e-mail'le çalkalanıyor...
15.04.2014 Arşiv
İş görüşmesinde gelen sır ölüm!
İş görüşmesinde gelen sır ölüm! İş görüşmesi için geldi...
18.10.2012 Yaşam
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan İstanbul adayı açıklaması! "Pazar günü öğreneceksiniz"
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan İstanbul adayı açıklaması! "Pazar günü öğreneceksiniz" Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti Genel Merkezi'nde açıklamalarda bulundu. Erdoğan, İstanbul adayının pazar günü açıklayacaklarını belirterek yerel seçim sürecine ilişkin önemli mesajlar da verdi.
4.01.2024 Gündem
Hamas-İsrail savaşında son dakika gelişmesi! İsrail kara harekatına hazırlanıyor: Gazze sınırında 300 bin asker...
Hamas-İsrail savaşında son dakika gelişmesi! İsrail kara harekatına hazırlanıyor: Gazze sınırında 300 bin asker... Hamas'ın İsrail'e karşı başlattığı 'Aksa Tufanı Operasyonu' Ortadoğu'yu kaosa sürüklerken tüm dünyanın gözü bölgedeki gelişmelerde. Hamas'a savaş ilan eden İsrail Gazze'ye bomba yağdırmaya devam ederken ölenlerin sayısı 950'ye yükseldi. İsrail basını jetlerin Aksa Tufanı'nın arkasındaki isim olan Deif'in babasının evini vurarak yakınlarını öldürdüğünü yazdı. Ordu sözcüsü ise Gazze sınırında 300 bin askerin hükümetten gelecek emri beklediğini duyurdu. İsrail Lübnan'daki Hizbullah militanlarıyla üçüncü gününe giren çatışmalarda bir yarbayın öldüğünü doğruladı. Doğu sınırındaki patlama sesleri ise, üçüncü bir ülkeyle ilk temas niteliği taşıyor.
11.10.2023 Dünya
Manchester United'dan Beşiktaş'a transfer! Anlaşma sağlandı
Manchester United'dan Beşiktaş'a transfer! Anlaşma sağlandı Gelecek sezon Süper Lig'de şampiyonluk hedefleyen Beşiktaş, iddialı bir kadro kurmak için çalışmalarını hızlandırdı. Siyah-beyazlı ekibin, İngiltere Premier Lig ekiplerinden Manchester United'ın yıldız futbolcusu ile anlaşma sağladığı öğrenildi. Öte yandan söz konusu oyuncunun sözleşme detayları ortaya çıktı.
10.08.2023 Beşiktaş

Benzer Haber Etiketleri

İş Görüşmesi ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki iş görüşmesi haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.