İş Bırakma

İş Bırakma

Son dakika iş bırakma haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan iş bırakma ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını iş bırakma haber sayfamızda bulabilirsiniz.

İş Bırakma

haberleri sayfasında son dakika yaşanan iş bırakma gelişmeleri de dahil olmak üzere 232 iş bırakma haberi bulunmuştur. Tüm iş bırakma haberleri aşağıda listelenmiştir.
Türkiye genelinde 21 STK ile birlikte iş bırakma eylemi yaptı
Türkiye genelinde 21 STK ile birlikte iş bırakma eylemi yaptı HEKİMSEN, Türkiye genelinde 21 STK ile birlikte 2 günlük iş bırakma eylemi yaptı.
2.08.2023 Gündem
Dikkat! Bugün başlıyor
Dikkat! Bugün başlıyor Aile hekimleri hafta sonu işe gitmediklerinde aldıkları ceza puanının yükseltilmesini protesto için bugünden itibaren 3 gün iş bırakıyor.
20.05.2015 Yaşam
Yurt genelinde 1 günlük iş bırakma!
Yurt genelinde 1 günlük iş bırakma! SURİYE’nin Kobani kentinde IŞİD ile YPG arasındaki çatışmalar nedeniyle Eğitim Sen 2 gün, KESK, TMMOB, DİSK ise yurt genelinde 1 günlük iş bırakma kararı aldı...
29.09.2021 Gündem
Sebze - meyve fiyatları artabilir
Sebze - meyve fiyatları artabilir Kamyoncular kontakt kapattı, sebze meyve girişi durdu
27.01.2014 Ekonomi
Yeni ehliyetler böyle olacak!
29.09.2021 Gündem
Geziye müdahale olursa...
Geziye müdahale olursa... KESK, Gezi Parkı'na olası bir polis müdahalesinde 240 bin üyesiyle...
29.09.2021 Gündem
Yarın burada işleri olanlar dikkat!
Yarın burada işleri olanlar dikkat! Kamu çalışanları yarın iş bırakıyor!
26.02.2013 Yaşam
Yarın doktorlar çalışmıyor
Yarın doktorlar çalışmıyor Gaziantep’te hasta yakını 17 yaşındaki M...
29.09.2021 Gündem
İzmit Körfezi’nin iki yakası bir araya geldi: 2 bin 650 metre kulaç attılar
İzmit Körfezi’nin iki yakası bir araya geldi: 2 bin 650 metre kulaç attılar İzmit Körfezi’nin iki yakasını bir araya getiren açık yüzme yarışında heyecan dolu anlar yaşandı. 600 sporcunun 2 bin 650 metre yüzdüğü yarışta, 16 yaşındaki Muhammet Yavuz Selim Oğuz birincilik madalyasını göğüsledi.
30.07.2023 Gündem
Rusya’daki Wagner krizi ile ilgili yeni detaylar ortaya çıktı! Aylar önce 'devletin başına gelebilir' uyarısı yapılmış
Rusya’daki Wagner krizi ile ilgili yeni detaylar ortaya çıktı! Aylar önce 'devletin başına gelebilir' uyarısı yapılmış Bir zamanlar Rus lider Vladimir Putin'in en yakın müttefiki olan Wagner lideri Yevgeny Prigozhin'in silahlı isyan başlatıp darbe girişiminde bulunması tüm dünyada yankı uyandırdı. Bir zamanlar sokakta sosis satan ve ardından Kremlin'de Putin'in özel aşçılığını yapan Prigozhin'in nasıl güçlenip bir savaş lorduna dönüştüğü merak konusu oldu. Prigozhin'in hayatı hakkındaki detaylar ilgi çekici.
25.06.2023 Dünya
İtalyanlardan bir garip iddia! Grosso Beşiktaş'a gidiyor
İtalyanlardan bir garip iddia! Grosso Beşiktaş'a gidiyor İtalya basınında yer alan haberlere göre; Beşiktaş Frosinone ile bir hayli başarılı sezon geçiren Fabio Grosso'yu takımın başına getirebilir.
6.04.2023 Beşiktaş
Kardeşlerim dizisinde Berk'in ablasını oynamaya geliyor! Ünlü oyuncu kadroya dahil oldu
Kardeşlerim dizisinde Berk'in ablasını oynamaya geliyor! Ünlü oyuncu kadroya dahil oldu Cumartesi akşamları yayınlanan Kardeşlerim dizisine yeni bir oyuncu daha katıldı. Dizinin son bölümünde Berk'in Resul ve Ayla'nın öz çocuğunun olmadığı anlaşılmıştı. Gelecek haftadan itibaren Kardeşlerim Berk'in ablasını oynayacak isim de belli oldu.
4.04.2023 Televizyon
Dünyaca ünlü orta saha Mesut Özil futbolu bıraktı
Dünyaca ünlü orta saha Mesut Özil futbolu bıraktı Kariyerinde daha önce Schalke, Werder Bremen, Real Madrid, Arsenal, Fenerbahçe ve Başakşehir formaları giyen dünyaca ünlü orta saha Mesut Özil futbolu bıraktığını açıkladı.
22.03.2023 Başakşehir
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Biz gençlerimizle Türkiye Yüzyılı'na yürüyoruz
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Biz gençlerimizle Türkiye Yüzyılı'na yürüyoruz Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, ÜNİAK FEST Programında 81 ilden gelen üniversiteli gençlerle buluştu. Erdoğan burada yaptığı konuşmada, "Birileri sosyal mecralarda kendilerini gaza getirirken, biz gençlerimizle yüz yüze, göz göze, diz dize, el ele, gönül gönüle Türkiye Yüzyılı'na yürüyoruz" ifadelerini kullandı.
8.01.2023 Gündem
Kredi kartı ile ilgili son dakika kararı! Paralar faiziyle iade ediliyor! Hizmet bedeli, kesinti...
Kredi kartı ile ilgili son dakika kararı! Paralar faiziyle iade ediliyor! Hizmet bedeli, kesinti... Kredi ve banka kartı olan milyonları ilgilendiriyor. Kredi ve banka kartı ile ilgili yapılan ödemelerde alınan hizmet bedeli faiziyle geri ödenmek zorunda. Mahkemeden kredi ve banka kartı harcamalarıyla ilgili flaş karar geldi. Bir tüketicinin araç muayene istasyonuna karşı açtığı davada, kredi kartında komisyon alınması ile ilgili önemli bir karar verildi. Mahkeme, tek çekimde ödeme yapan tüketiciden ‘hizmet bedeli’ adı altında 11 lira daha alan şirketi haksız buldu. “Yapılan kesinti hakkaniyete aykırı” diyen mahkeme alınan paranın iadesi yönünde karar verdi.
21.02.2022 Ekonomi
Elfida şarkısının hikayesi ne? Elfida Beyzanur kimdir? Haluk Levent'ten Elfida paylaşımı!
Elfida şarkısının hikayesi ne? Elfida Beyzanur kimdir? Haluk Levent'ten Elfida paylaşımı! Ünlü şarkıcı Haluk Levent sosyal medya hesabından Elfida paylaşımı yaptı. Levent'in paylaşımının ardından pek çok kişi Elfida'nın hikayesini ve Elfida Beyzanur'un kim olduğunu merak ediyor. Peki, Elfida şarkısının hikayesi ne? Elfida Beyzanur kimdir? Haluk Levent'ten Elfida paylaşımı!
26.07.2021 Gündem
Xiaomi akıllı telefonda bir numara oldu
Xiaomi akıllı telefonda bir numara oldu Çin merkezli teknoloji şirketi Xiaomi, küresel Akıllı telefon satışlarında ABD merkezli Apple'ı geride bıraktı. Listenin zirvesindeki isim ise değişmedi.
16.07.2021 Bilim ve Teknoloji
Fenerbahçe'de Aram Marakaroğlu'nun istifası ses getirdi
Fenerbahçe'de Aram Marakaroğlu'nun istifası ses getirdi Fenerbahçe’de Futbol A.Ş yönetiminden ve altyapı görevinden istifa eden Aram Markaroğlu "Sayın başkanımızın şahsıyla ilgili hiçbir sıkıntım yok ancak yönetim biçimiyle sıkıntım var" ifadelerini kullandı.
14.06.2021 Fenerbahçe
Psikolojik şiddet nasıl fark edilir?
Psikolojik şiddet nasıl fark edilir? Kadına yönelik şiddet ne yazık ki toplumumuzun büyük sorunları arasında yer alıyor. 2021 yılının yalnızca ilk iki ayında 48 kadın hayatını kaybetti. Geride bıraktığımız 2020 yılında ise 408 kadın şiddete kurban verildi. 8 Mart Kadınlar Günü nedeniyle Psikolog Tansu Ocak, kadına yönelik şiddetin boyutlarını anlattı. Psikolog Ocak, psikolojik şiddete dikkat çekerek “Şiddete maruz kalan kadınlar suçluluk, yalnızlık, çaresizlik gibi duyguları yoğun bir şekilde yaşamaktadırlar. Bu da depresyon, anksiyete bozuklukları, travma sonrası stres bozukluğu, alkol-madde bağımlılığı, bedensel kaynağı bulunamayan psikosomatik hastalıklar gibi psikolojik rahatsızlıklara neden olmaktadır” uyarısında bulundu.
7.03.2021 Sağlık
Çukur'un kadrosuna yeni isim!
Çukur'un kadrosuna yeni isim! Show Tv'nin sevilen dizisi Çukur'un kadrosuna yeni bir isim dahil oldu. Çukur bu sezon hayranlarına veda edecek. Dizinin finali yaklaşırken sürpriz bir transfer gerçekleşti.
4.03.2021 Magazin
İntihar eden doktorun mektubu ortaya çıktı! İntihar eden doktor Murat Yalçın: Ben unutulmak isterim!
İntihar eden doktorun mektubu ortaya çıktı! İntihar eden doktor Murat Yalçın: Ben unutulmak isterim! Bursa'da Uludağ eteklerindeki ormanlık alanda cansız bedeni bulunan Uludağ Üniversitesi Tıp Fakültesi'nde görevli asistan doktor Mustafa Yalçın'ın (35) intihar etmeden önce yazdığı mektubun detayları ortaya çıktı. Yalçın'ın mektubunda meslektaşı kız arkadaşına, “Özge’m eşyalarımdan kurtul. Ben unutulmak isterim. Eve geldiğimde kedinin mamasını verdim. Fotoğraflarımıza baktım. Bağışla beni sevgilim” yazdığı görüldü. Uludağ Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ahmet Saim Kılavuz ise yaptığı açıklamada, "Süreci hassasiyetle takip ediyoruz” dedi. İntihar eden doktor Murat Yalçın'ın mektubu...
18.02.2021 Gündem
Yıldırım Şimşek kimdir? Çukur’a katılan Namık karakteri Yıldırım Şimşek nereli, kaç yaşında?
Yıldırım Şimşek kimdir? Çukur’a katılan Namık karakteri Yıldırım Şimşek nereli, kaç yaşında? Show TV'nin iddialı dizilerinden Çukur'a yeni bir isim transfer oluyor. Diziye 'Namık' karakteriyle katılacak olan Yıldırım Şimşek dengeleri değiştirecek. Çarpışma, Elimi Bırakma ve Umuda Kelepçe Vurulmaz gibi dizilerde rol alan Yıldırım Şimşek "Çukur"un ekibine dahil oldu. Gökhan Horzum'un yazdığı Ay Yapım imzalı dizide Namık rolüne hayat verecek. Yıldırım Şimşek kimdir? Yıldırım Şimşek hakkındaki bilgiler...
11.11.2020 Gündem
Emre Belözoğlu kimdir? Emre Belözoğlu futbolu bırakıyor mu? Emre Belözoğlu futbol kariyeri
Emre Belözoğlu kimdir? Emre Belözoğlu futbolu bırakıyor mu? Emre Belözoğlu futbol kariyeri Fenerbahçe'nin tecrübeli futbolcusu Emre Belözoğlu bugün Rizespor karşısında son kez forma giyecek. Peki, Emre Belözoğlu futbolu bırakıyor mu? Emre Belözoğlu kimdir, kaç yaşında ve nereli? Emre Belözoğlu futbol kariyeri hakkında merak edilenler...
25.07.2020 Gündem
Selçuk Şahin'den Galatasaray açıklaması: Ancak böyle 20 yılda bir olur!
Selçuk Şahin'den Galatasaray açıklaması: Ancak böyle 20 yılda bir olur! Bursaspor'da forma giyen tecrübeli futbolcu Selçuk Şahin, kariyeri boyunca karşılaştığı önemli anlardan bahsederken 2009-10 sezonunda Galatasaray'a 36 metreden attığı golün inanılmaz bir an olduğunu söyledi. Selçuk Şahin, Galatasaray'ın bu sezonki Fenerbahçe galibiyeti için ise "20 yılda bir olur ama Fenerbahçe, yine böyle seri yakalayacak bir takım" açıklaması da yaptı.
5.05.2020 Süper Lig
'3 adam' neden bitti?
'3 adam' neden bitti? Eserler Yenenler, Oğuzhan Koç ve İbrahim Büyükak birlikte yaptıkları ‘3 Adam’ adlı sohbet programını 2017’de bitirmişti.
15.04.2020 Televizyon

Benzer Haber Etiketleri

İş Bırakma ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki iş bırakma haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.