İş Arayanlar

İş Arayanlar

Son dakika iş arayanlar haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan iş arayanlar ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını iş arayanlar haber sayfamızda bulabilirsiniz.

İş Arayanlar

haberleri sayfasında son dakika yaşanan iş arayanlar gelişmeleri de dahil olmak üzere 72 iş arayanlar haberi bulunmuştur. Tüm iş arayanlar haberleri aşağıda listelenmiştir.
Türkiye genelinde 45 bin personel alımı! Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı’nın teşvikleri belli oldu! İşte il il personel alımı yapacak teşvikler!
Türkiye genelinde 45 bin personel alımı! Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı’nın teşvikleri belli oldu! İşte il il personel alımı yapacak teşvikler! Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı'ndan yatırım ve teşvik belgesi alan pek çok şirket aynı zamanda bulundukları bölge ve illerde istihdama da kapı aralıyor. 9 Ekim 2022 tarihli Resmi Gazete’de yayımlanan teşvik listelerinde istihdam edilecek personel listeleri de yer alıyor. Teşvik verilen şirketler bulundukları illerde personel alımları yapacak. İşte il il teşvik alan şirketler ve istihdam edecekleri personel sayıları!
9.10.2022 Personel Alımı
İş ve çalışan arayanlara yönelik yeni uygulama Getirİş hizmete girdi
İş ve çalışan arayanlara yönelik yeni uygulama Getirİş hizmete girdi Getir, iş ve çalışan arayanlara yönelik yeni hizmeti Getirİş’i kullanıcılarıyla buluşturdu. Getirİş, konum bazlı servisi sayesinde iş ve çalışan arayanların birbirini daha kolay bulmasına imkân tanıyacak, yakınlarında iş bulmayı sağlayarak yolda geçirilen zamanı kısaltacak.
19.04.2022 Ekonomi
İş arayanlar ve işverenler Sanal İstihdam Fuarı'nda buluşacak
İş arayanlar ve işverenler Sanal İstihdam Fuarı'nda buluşacak Türkiye İş Kurumu (İŞKUR) 5. Sanal İstihdam Fuarı'nın 8-9 Temmuz 2021 tarihlerinde gerçekleştirileceğini duyurdu. İş arayanlar ve işverenlerin çevrim içi olarak buluştuğu fuar iki gün sürecek.
7.07.2021 Çalışma Hayatı
25-27 Nisan tarihlerinde düzenlenecek! Hedef 5 bin kişilik istihdam...
25-27 Nisan tarihlerinde düzenlenecek! Hedef 5 bin kişilik istihdam... "Sakarya Ar-Ge, Girişimcilik ve İnsan Kaynakları Fuarı (SAGİF)", 25-27 Nisan tarihlerinde düzenlenecek. Her yıl "İş-Sizi Arıyor" ana temasıyla gerçekleştirilen fuar, bu yıl İstihdam seferberliği kapsamında "Burası Sakarya Burada İş Var" sloganıyla Demokrasi Meydanı'nda yapılacak.
19.03.2019 Ekonomi
Ve detaylar belli oldu! On binlerce işçi aranıyor
Ve detaylar belli oldu! On binlerce işçi aranıyor Bu yıl şimdiden 205 bin 430 kişiyi kişiyi işe yerleştiren İŞKUR’da, 46 bini aşkın açık iş bulunuyor. En çok beden işçisi, dikişçi ve turizm personeli aranıyor.
11.03.2019 Çalışma Hayatı
Muğla’ya 190 bekçi daha alınacak
Muğla’ya 190 bekçi daha alınacak Muğla İl Emniyet Müdürlüğü tarafından, İçişleri Bakanlığı oluru ile Muğla’ya 190 çarşı ve mahalle bekçisinin istihdam edileceği basın açıklaması ile bildirildi.
6.03.2019 Çalışma Hayatı
Hükumetten iş arayanlara 650 TL!
Hükumetten iş arayanlara 650 TL! Hükumet işsizlik sorununu bitirmek için yeni bir adım daha attı. İşsizler için 650 lira destek ücret verilecek
5.04.2017 Ekonomi
Dikkat burada iş var!
Dikkat burada iş var! Sağlık sektörü eleman sıkıntısı yaşıyor...
24.08.2012 Ekonomi
'Kargo ücretine icra takibi' yalanı ile tuzak! Bu mesaja sakın itibar etmeyin
'Kargo ücretine icra takibi' yalanı ile tuzak! Bu mesaja sakın itibar etmeyin Hukuk bürosunda çalıştığını iddia eden kişiler vatandaşlara, alınmamış kargo tuzağı kurmaya başladı. Sözde avukatlar, 'Hakkınızda icra işlemi başlatılmaması ücret ödemeniz gerekiyor’ şeklinde mesaj göndererek onlarca kişiyi dolandırdı. Fırsatçıların bu yöntemine ilişkin uyarıda bulunan Avukat Selen Karataş, bu mesajların ya da aramaların hiçbir hukuki dayanağının olmadığını söyledi.
26.04.2023 Gündem
İcra borcu olanlara iki önemli uyarı! Tuzağa düşmeyin, suç sayılıyor
İcra borcu olanlara iki önemli uyarı! Tuzağa düşmeyin, suç sayılıyor Hukuk bürolarının icralık vatandaşlara, borcu tahsil etmek amaçlı baskı kurması ile ilgili dikkat çeken bir uyarı geldi. Vatandaşlara bir de dolandırıcıların tuzak kurduğunu dile getiren Avukat Selen Karataş, borçluları iki önemli konuda uyardı.
15.04.2023 Gündem
Survivor bu akşam var mı? 3 Şubat Survivor yeni bölüm yok mu?
Survivor bu akşam var mı? 3 Şubat Survivor yeni bölüm yok mu? Survivor bu akşam var mı merak ediliyor. Yeni sezonuyla da heyecan yaratan yarışma programı haftanın birçok günü izleyicinin karşısına çıkıyor. 3 Şubat tv8 yayın akışında yer almayan Survivor bu akşam var mı, Survivor yeni bölüm ne zaman" sorularının yanıtı aranmaya başlandı. Ünlüler, Gönüllüler ve Fenomenlerin yarıştığı programda son elenen isim Gizem Avcı olmuştu. Peki 3 Şubat Survivor yok mu?
3.02.2023 Televizyon
Adalet Bakanı Bozdağ'dan 6'lı masa eleştirisi: Hepsi yüreksiz
Adalet Bakanı Bozdağ'dan 6'lı masa eleştirisi: Hepsi yüreksiz Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, "Bakın bu altılı masa hala cumhurbaşkanı adayını açıklayamadı. Bunların o kadar iradesiz insanlar ki 2018’den beri Cumhurbaşkanı adayını niteliklerini konuşuyorlar. Yapmaya cesaret edemiyorlar. Hepsi yüreksiz" dedi.
8.09.2022 Siyaset
İş arayan herkesi doğrudan ilgilendiriyor! Formül basit, uygulayan olumlu sonuç alıyor, mülakat, maaş ve...
İş arayan herkesi doğrudan ilgilendiriyor! Formül basit, uygulayan olumlu sonuç alıyor, mülakat, maaş ve... İş arayanlar dikkat! Tek tek açıklandı. İş görüşmelerinden olumlu sonuç almanın yollu belli oldu. Günümüz şartlarında iş arayan çok sayıda kişi bulunuyor. TÜİK verilerine göre, Türkiye'de işsizlik oranı, nisanda bir önceki aya göre 0,1 puanlık artışla yüzde 11,3 seviyesinde gerçekleşti.15 yaş ve üstü kişilerde işsiz sayısı 2022 yılı nisan ayında bir önceki aya göre 65 bin kişi artarak 3 milyon 853 bin kişi oldu. İşsizlik oranı ise 0,1 puanlık artış ile yüzde 11,3 seviyesinde gerçekleşti. İşsizlik oranı erkeklerde yüzde 9,7 iken kadınlarda yüzde 14,5 olarak tahmin edildi. Her geçen gün artan iş arayan kişilere, iş değiştirmek isteyenler ve yeni mezun kişiler de eklenince, kişinin istediği işi bulma şansı azalıyor. Peki nasıl bir yol izlenerek iş arayan diğer kişilerden ayrılmak mümkün olur? Formül basit ve adım adım uygulandığında iş görüşmelerinde olumlu sonuç almak mümkün oluyor.
21.07.2022 Çalışma Hayatı
Karadeniz'de yeni doğalgaz rezervi bulundu! Cumhurbaşkanı Erdoğan müjdeyi verdi...
Karadeniz'de yeni doğalgaz rezervi bulundu! Cumhurbaşkanı Erdoğan müjdeyi verdi... Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin TBMM Grup Toplantısı'na katıldı. Erdoğan, burada gündemi değerlendirdi, önemli açıklamalarda bulundu. Erdoğan, "Yeni müjdeler geliyor. İnşallah Fatih sondaj gemimize giderek hem çalışmaları bizzat yerinde görecek hem de yeni rezerv miktarını açıklayacağız. Cumartesi günü doğalgazda yeni rezervin miktarını açıklayacağız." dedi.
14.10.2020 Siyaset
Galatasaray'dan Götze bombası! İşte o tarih
Galatasaray'dan Götze bombası! İşte o tarih Arda Turan'ı kadrosuna katan Galatasaray, orta sahaya bir takviye daha yapmayı planlıyor. İdari menajer Şükrü Hanedar, Mario Götze'den pazartesi günü için randevu aldı. Bonservisi elinde olan Alman yıldız ve menajeriyle mali şartlar konuşulacak.
7.08.2020 Galatasaray
Bahçeli'den Ayasofya açıklaması! 'Güdük akıllarıyla...'
Bahçeli'den Ayasofya açıklaması! 'Güdük akıllarıyla...' MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli gündeme ilişkin açıklamalarda bulundu. Pençe-Kartal harekatıyle ilgili açıklama yapan Bahçeli, 'Pençe-Kartal isimli bu harekât sonucunda belirlenmiş 81 hedef imha edilmiştir. Bu vesileyle kahraman Türk Silahlı Kuvvetlerimizi tebrik ediyorum' ifadelerine yer verdi ve 'Ayasofya Camisi’nin ibadete açılmasıyla ilgili çağrımıza tepki gösterip küçük ve güdük akıllarıyla bizi uyarma densizliğine heves edenlerin, Cumhur İttifakı’nda gedik açmak maksadıyla fitne yayan gafillerin kimlerin değirmenine su taşıdıkları, hangi odakların hizmetkarı oldukları da artık gizlenemez boyutlardadır' dedi.
15.06.2020 Siyaset
İŞKUR İş İlanları | Sağlık Bakanlığı personel alımı yapacak! 81 şehirde alınacak personel alımı başvuru şartları nelerdir?
İŞKUR İş İlanları | Sağlık Bakanlığı personel alımı yapacak! 81 şehirde alınacak personel alımı başvuru şartları nelerdir? Sağlık Bakanlığı 81 şehre personel alımı yapacağını duyurdu. İŞKUR üzerinden yayılan ilanda 8 bin 844 kamu personeli alınacağı bildirdi. İlanda ayrıca her kadro için başvuru koşulları da belirtildi. Öte yandan, Sağlık Bakanlığı, Avrupa Birliği tarafından finanse edilen SIHHAT projesi kapsamında da 154 kişinin işe alınacağını bildirdi. İşe alınacak personel diş hekimi, psikolog, sosyal çalışmacı ve tercümanlardan oluşacak. İşte Sağlık Bakanlığı personel alımı hakkında derlediklerimiz…
11.03.2020 Personel Alımı
Cumhurbaşkanı Erdoğan 'an meselesi' dedi ve dünyaya ilan etti!
Cumhurbaşkanı Erdoğan 'an meselesi' dedi ve dünyaya ilan etti! Cumhurbaşkanı Erdoğan; "Bu ülkede FETÖ'yü terör örgütü olarak ilan edip, ona savaş açan; şahsım ve AK Parti'dir" açıklamasında bulundu. Erdoğan; "Liderler ile görüşmeyen tek isim Erbakan hocamdır" dedi. Erdoğan, İdlib harekatı konusunda da sert açıklamalarda bulunarak, "Türkiye kendi harekat planını hazırladı. İdlib harekatı bir an meselesidir, bir gece ansızın girebiliriz" ifadelerini kullandı.
19.02.2020 Siyaset
Cumhurbaşkanı Erdoğan ABD'ye resti çekti: Aldığınız kararı tanımıyoruz
Cumhurbaşkanı Erdoğan ABD'ye resti çekti: Aldığınız kararı tanımıyoruz Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan,"Türkiye'yi Suriye, Irak, Libya gibi yapabileceklerini sananlara cevabımızı inlerine girerek, güvendikleri dağları başlarına yıkarak verdik" dedi. Güvenli bölge ile ilgili de konuşan Erdoğan, "Güvenli Bölge dışından gelecek saldırılara en sert şekilde karşılık verecek ve gerekirse güvenli bölge sahamızı genişleteceğiz" ifadesini kullandı. Grup toplantısı sonrası gazetecilerin sorularını yanıtlayan Erdoğan, ABD ziyareti ile ilgili olarak "Henüz kararımı vermedim" şeklinde konuştu.
30.10.2019 Siyaset
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Bizim hakkımız olmayan yerde işimiz yok
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Bizim hakkımız olmayan yerde işimiz yok Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Bu topraklarda, denizlerde bizim haklarımız var. Bizim hakkımız olmayan yerde işimiz yok." dedi.
29.10.2019 Siyaset
Gecekonduda yaşasaydım da oğlum sağlıklı olsaydı
Gecekonduda yaşasaydım da oğlum sağlıklı olsaydı Şarkıcı Safiye Soyman, Kanal D'de yayınlanan '2. Sayfa' programına konuk oldu.
22.11.2018 Magazin
Borç kapatmak için 'böbrek satışı' her geçen gün artıyor!
Borç kapatmak için 'böbrek satışı' her geçen gün artıyor! Sosyal medyada ve birçok internet platformunda her geçen gün artan ‘satılık böbrek’ ilanı verenlere ulaşıldı. Böbrek alıcısı gibi konuşan muhabirin ‘Neden böbreğinizi satıyorsunuz?’ sorusuna verilen cevaplar ortaktı: “Borçları kapatmak için...”
5.11.2018 Gündem
Gökhan Akkan: "Hedefim A Milli Takım'da kalıcı olmak"
Gökhan Akkan: "Hedefim A Milli Takım'da kalıcı olmak" Süper Lig'de ilk maçına 17 yaşında çıkan, U15'ten bu yana ay-yıldızlı formayı sırtında taşıyan ve Milli Takımın son kadrosunda yer alan Gökhan Akkan, Türkiye Futbol Federasyonu'nun (TFF) Tam Saha Dergisi'ne röportaj verdi.
1.10.2018 Rizespor
Son dakika... Dünyanın gözü önünde katliam yapıyorlar! Ölü sayısı artıyor...
Son dakika... Dünyanın gözü önünde katliam yapıyorlar! Ölü sayısı artıyor... Dünyanın büyük bölümünün karşı çıkmasına rağmen ABD'nin Kudüs'e taşıdığı büyükelçiliğinin açılışı yapıldı. Filistinliler bu karara sert tepki gösterdi. Gazze sınırında gösteri yapan Filistinlilere İsrail askerleri ateş açtı. Çok sayıda ölü ve yaralı var. Çoğu Avrupa Birliği (AB) ülkesinin yer almayacağı törene 32 ülkenin temsilcisi katıldı. Arap Birliği Kudüs gündemi ile ilgili olağanüstü toplanma kararı aldı.
14.05.2018 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

İş Arayanlar ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki iş arayanlar haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.