Gazete Vatan Logo

Survivor bu akşam var mı? 3 Şubat Survivor yeni bölüm yok mu?

Survivor bu akşam var mı merak ediliyor. Yeni sezonuyla da heyecan yaratan yarışma programı haftanın birçok günü izleyicinin karşısına çıkıyor. 3 Şubat tv8 yayın akışında yer almayan Survivor bu akşam var mı, Survivor yeni bölüm ne zaman" sorularının yanıtı aranmaya başlandı. Ünlüler, Gönüllüler ve Fenomenlerin yarıştığı programda son elenen isim Gizem Avcı olmuştu. Peki 3 Şubat Survivor yok mu?

Survivor bu akşam var mı? 3 Şubat Survivor yeni bölüm yok mu?

Yeni sezonu da takip edilen Survivor 2023'te eleme konseyleri, parkur mücadeleleri devam ediyor. Ünlüler, Gönüllüler ve Fenomenlerin yarıştığı yarışmada son elenen isim Survivor Gizem olmuştu. Programın takipçileri, Survivor bu akşam var mı sorusuna yanıt aramya başladı. Peki 3 Şubat Survivor yeni bölüm ne zaman?

SURVİVOR BU AKŞAM VAR MI?

3 Şubat Survivor var mı sorusuna yanıt arayanlar kanalın yayın akışında yarışmanın yeni bölümünü göremedi. Bunun üzerine Survivor yeni bölümün bu akşam yayınlanıp yayınlanmayacağı sorgulanmaya başlandı.

3 ŞUBAT SURVİVOR NEDEN YOK?

Survivor 2023 bu akşam ekrana gelmeyecek. Yarışmanın yeni bölümünün yerine saat 20:00'da Sıfırıncı Gün dizisi ekrana gelecek. Survivor yeni bölümü 4 Şubat Cumartesi ekrana gelecek.