İş Arama

İş Arama

Son dakika iş arama haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan iş arama ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını iş arama haber sayfamızda bulabilirsiniz.

İş Arama

haberleri sayfasında son dakika yaşanan iş arama gelişmeleri de dahil olmak üzere 699 iş arama haberi bulunmuştur. Tüm iş arama haberleri aşağıda listelenmiştir.
İş arayanlara kolaylık sağlıyor! Sizin yerinize CV yazıp iş buluyor
İş arayanlara kolaylık sağlıyor! Sizin yerinize CV yazıp iş buluyor İşiniz olsun olmasın, yeni bir iş arama süreci oldukça yorucu. Ancak artık çağ yapay zeka (YZ) çağı. YZ araçlarının yardımıyla iş arama konusunda aynı işlemleri defalarca tekrarlamanıza ve belirsizliğe bir son verebilirsiniz.
9.12.2023 Bilim ve Teknoloji
Türk firması yurt dışında çalışacak 3 bin 500 personel arıyor
Türk firması yurt dışında çalışacak 3 bin 500 personel arıyor Yurt dışında İsrail başta olmak üzere Romanya ve Kuzey Afrika’da faaliyet gösteren Türk firması, 2023 yılı için 3 bin 500 yeni personel alacağını duyurdu. Şirket, yurt dışı projeleri için Türkiye’den mühendis, forman ve kalifiye işçi alımı yapacak.
4.01.2023 Çalışma Hayatı
İş arama izni ile ilgili Yargıtay'dan flaş karar
İş arama izni ile ilgili Yargıtay'dan flaş karar Milyonlarca özel sektör çalışanını yakından ilgilendiren bir karara imza atan Yargıtay, İş Kanunu'ndaki amir hükme göre iş arama izninden yararlanma işçinin isteği şartına bağlı tutulmadığına hükmetti.
12.09.2022 Çalışma Hayatı
Zamlı olarak ödeniyor! Tüm çalışanlar için geçerli, iş arama izni ile ilgili flaş detay
Zamlı olarak ödeniyor! Tüm çalışanlar için geçerli, iş arama izni ile ilgili flaş detay Tüm çalışanları yakından ilgilendiriyor. Birçok kişi tam olarak bilmiyor. Çalışanın iş akdinin sonlandırılması sürecinde, çalışan kişinin yeni bir iş bulabilmesi için işveren tarafından belirli bir süre tanınması gerekiyor. Yeni iş arama izni vermeyen veya eksik kullandıran işveren, o süreye ait ücreti işçiye ödemek zorunda. Bu ücret yüzde 100 zamlı olarak ödeniyor. Saat ücreti 20 TL olan işçiye iş arama izni kullandırılmaması halinde iş arama izni için ödenecek zamlı ücret 40 TL, söz konusu süre için ödenecek toplam ücret ise 60 TL oluyor.
10.11.2021 Çalışma Hayatı
İşçi işveren milyonları ilgilendiriyor, ücretsiz! Para alan yanar, hemen iptal ediliyor...
İşçi işveren milyonları ilgilendiriyor, ücretsiz! Para alan yanar, hemen iptal ediliyor... Milyonlarca kişiyi çok yakından ilgilendiriyor. Tamamen ücretsiz. Yapan yanar hemen iptal ediliyor. İŞKUR’a kayıtlı özel istihdam büroları, hükümetin üç yıllık ekonomik programı kapsamında milyonlarca istihdam yaratmada da etkin rol üstlenecek. Özel bürolar, hemen hemen tüm sektöre hizmet veriyor. Başvuru yapan adaylardan hiçbir şekilde ücret talep edilmiyor. Para alanın izni hemen iptal ediliyor...
4.10.2021 Personel Alımı
e-Devlet Çalışma Hayatım hizmeti nedir? Çalışma Hayatım hizmeti ne işe yarar?
e-Devlet Çalışma Hayatım hizmeti nedir? Çalışma Hayatım hizmeti ne işe yarar? e-Devlet'te "Çalışma Hayatım" hizmeti devreye alındı. e-Devlet Kapısı'nda hizmete alınan 'Çalışma Hayatım' hizmetiyle vatandaşlar iş arama, çalışmaya başlama, sigorta, emeklilik, mesleki yeterlilik gibi çalışma hayatını oluşturan tüm iş ve işlemlere tek bir adreste ulaşabilecek. Çalışma Hayatım hizmetinde ayrıca vatandaşlarsağlık modülünden, sağlık güvencesi hak sahipliğini sorgulanabilecek, tedavi bilgileri, reçete bilgileri, ilaç kullanım süreleri de görülebilecek. Aynı zamanda, optik cam/çerçeve, diş protez hakkı ve medikal malzeme bilgilerine erişip istirahat raporları da görülebilecek. İşte e-Devlet Çalışma Hayatım hizmeti hakkında merak edilenler...
2.10.2021 Çalışma Hayatı
E-devlet'te yeni hizmet! Emeklilik, sigorta, iş arama...
E-devlet'te yeni hizmet! Emeklilik, sigorta, iş arama... E-devlet ile ilgili son dakika açıklaması! Yeni hizmet kullanıma açıldı. Emeklilik, sigorta, iş arama gibi birçok hizmet aynı yerden yapılabilecek. Cumhurbaşkanlığı Dijital Dönüşüm Ofisi Başkanı Ali Taha Koç, e-Devlet'teki 'Çalışma Hayatım' hizmeti hakkında açıklamalarda bulundu.
2.10.2021 Ekonomi
ÖSYM, 12 uzman yardımcısı  alacak
ÖSYM, 12 uzman yardımcısı alacak Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi Başkanlığı (ÖSYM) yazılı ve sözlü sınav sonucuna göre 12 uzman yardımcısı alacak.
16.12.2019 Çalışma Hayatı
Lionel Messi'den "Sala" çağrısı
Lionel Messi'den "Sala" çağrısı İspanyol ekibi Barcelona'nın Arjantinli yıldızı Lionel Messi, vatandaşı Emiliano Sala'nın da içinde olduğu kayıp uçakla ilgili arama çalışmalarının durdurulmaması çağrısında bulundu.
25.01.2019 Futbol
Gündüz doktor gece müzisyenler
Gündüz doktor gece müzisyenler Asıl meslekleri doktorluk ama hepsinin ortak tutkusu müzik. Her biri en az bir enstrüman çalıyor. “Doktor olmasak müzisyen olurduk” diyorlar. Yaptıkları müzikle hastalarını tedavi ediyorlar, ünlü gece kulüplerinde sahne alıyorlar. Aralarında albüm yapanlar bile var. İşte Türkiye’nin müzisyen doktorları
24.04.2017 Arşiv
Korkutan iddia!  Everest'e tırmanırken...
Korkutan iddia! Everest'e tırmanırken... Twitter'ın bu defa öldürdüğü isim AKUT Başkanı Nasuh Mahruki oldu!Twitter'da hızla yayınlan 'Nasuh Mahruki Everest'e tırmanırken hayatını kaybetti' iddiaları kısa süreli paniğe yol açtı...
29.09.2021 Gündem
İş arayanlar dikkat!   Bu kritere uyanlar...
İş arayanlar dikkat! Bu kritere uyanlar... Türkiye Ekonomi Politikaları Araştırma Vakfı (TEPAV), Türkiye’de iş bulma süresi açından en şanslı grubun 6...
15.05.2013 Ekonomi
Kazanan Ralph Lauren
Kazanan Ralph Lauren Ralph Lauren ünlülerin alışveriş mağazasında tabelayı kaptı, ilk outlet’ini açıyor
8.08.2010 Ekonomi
Esra duymuş ama önemsememiş!
Esra duymuş ama önemsememiş! Esra Erol, İzdivaç programıyla ilgili yaşanan gelişmeleri anlattı
23.09.2009 Televizyon
Arefe gününden bir gün önceki güne ne denir? Terviye günü ne zaman 2024, arefe günü öncesine ne isim verilir?
Arefe gününden bir gün önceki güne ne denir? Terviye günü ne zaman 2024, arefe günü öncesine ne isim verilir? Ramazan Bayramı sabırsızlıkla beklenirken, arefe gününden bir önceki günün adı da sorgulanmaya başlandı. Sabah namazı kılındıktan sonra hacıların topluca Mekke’den Mina’ya doğru hareket ettikleri gün olarak da bilinen arefeden önceki güne ne denir, sorusunun yanıtı merak ediliyor.
5.04.2024 Yaşam
SAĞLIK BAKANLIĞI KURA ÇEKİMİ CANLI YAYIN İZLE  📹  Kura çekimi saat kaçta başlayacak? Sağlık Bakanlığı personel alımı 2024 nihai liste
SAĞLIK BAKANLIĞI KURA ÇEKİMİ CANLI YAYIN İZLE 📹 Kura çekimi saat kaçta başlayacak? Sağlık Bakanlığı personel alımı 2024 nihai liste Sağlık Bakanlığı işçi alımı kura sonuçları ve isim listesi ile ilgili aramalar devam ediyor. Sağlık Bakanlığı işçi alımı kura çekimi başladı. Sağlık Bakanlığı'na bağlı Yönetim Hizmetleri Genel Müdürlüğü resmi internet adresinden paylaşılan " Taşra Teşkilatı Hizmet Birimlerinde İstihdam Edilmek Üzere 8.000 Sürekli İşçi Alımı Kurası Hakkında Duyuru" ile kurayı canlı izlemek isteyenler arama motorlarına yöneldi. İşte Sağlık Bakanlığı personel alımı 2024 nihai liste ve Sağlık Bakanlığı kura çekimi canlı yayın İzle…
3.04.2024 Gündem
Banu Küçükköylü kimdir (son hali)? Eski model Refia Banu Küçükköylü nereli, şu an nerede, kaç yaşında ve ne iş yapıyor, 1991 Türkiye güzellik yarışması BK kim, yaşıyor mu?
Banu Küçükköylü kimdir (son hali)? Eski model Refia Banu Küçükköylü nereli, şu an nerede, kaç yaşında ve ne iş yapıyor, 1991 Türkiye güzellik yarışması BK kim, yaşıyor mu? Banu Küçükköylü kimdir? Banu Küçükköylü ile ilgili aramalar son günlerde arttı. Vatandaşlar eski model Banu Küçükköylü’nün kim olduğunu merak ediliyor. Peki, 1991 Türkiye güzellik yarışması BK kim?
12.01.2024 Gündem
FOX TV adı değişiyor mu? FOX satıldı mı, FOX TV'nin yeni adı ne olacak?
FOX TV adı değişiyor mu? FOX satıldı mı, FOX TV'nin yeni adı ne olacak? FOX TV'nin adının değişeceği iddiaları sosyal medyada hızla yayılmaya başladı. İzleyicileri  "FOX TV'nin adı değişiyor mu, FOX TV'nin yeni adı ne olacak, FOX TV satıldı mı? gibi sorulara yanıt arıyor.
6.01.2024 Televizyon
Süper Kupa finalinin ertelenmesi! Cumhurbaşkanı Erdoğan: Şov ve provokasyon malzemesi yapılmasına izin vermeyiz
Süper Kupa finalinin ertelenmesi! Cumhurbaşkanı Erdoğan: Şov ve provokasyon malzemesi yapılmasına izin vermeyiz Bu yıl 10’uncusu düzenlenen Necip Fazıl Ödülleri programında konuşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Galatasaray ve Fenerbahçe arasında Suudi Arabistan’da oynanması planlanan Süper Kupa maçının iptaline ilişkin, “Hangi sebeple olursa olsun, sporun günlük siyasi rekabetin mezesi haline getirilmesi yanlıştır, hatalıdır, sporumuza hiçbir faydası yoktur. Dün geceden itibaren muhalefet partilerinin yaptığı açıklamaları istismar siyasetinin yeni örnekleri olarak görüyoruz. Cumhuriyet 85 milyonun ortak değeridir. Gazi Mustafa Kemal bu ülkenin banisidir. Daha düne kadar, affınıza sığınarak söylüyorum siz Atatürk’ün askeri değil, itlerisiniz diyenlerle el ele kol kola yürüyenlerin bugün söylediklerinin bizim nazarımızda hiçbir kıymeti harbiyesi yoktur" dedi.
30.12.2023 Gündem
Bakan Tunç: Yeni yargı reformunu önümüzdeki aylarda açıklayacağız
Bakan Tunç: Yeni yargı reformunu önümüzdeki aylarda açıklayacağız Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, "Yeni Yargı Reformu Stratejisi Belgesini ve İnsan Hakları Eylem Planını önümüzdeki aylar içerisinde açıklayarak, oradaki hedefler doğrultusunda yine hızlı bir şekilde çalışmaya devam edeceğiz" dedi.
21.12.2023 Gündem
(TBMM kura sonuçları) TBMM kura sonuçları 2023 isim listesi nasıl sorgulanır, TBMM personel alımı sonuçları açıklandı mı?
(TBMM kura sonuçları) TBMM kura sonuçları 2023 isim listesi nasıl sorgulanır, TBMM personel alımı sonuçları açıklandı mı? TBMM personel alımı sonuçları için araştırmalar hızlandı. TBMM kura sonuçları açıklandı mı? Sorusunun yanıtı merak ediliyor. TBMM’nin resmi Youtube hesabından saat 10.00’da başlayan kura çekimi sona erdi. Kura çekiminin sona ermesiyle asil ve yedek kazananların isim listesini öğrenmek için adaylar arama motorlarına yöneldi. Noter huzurunda gerçekleştirilen kura çekiminde istihdam edilecek kadro ve unvan sayısı kadar asıl aday ve her kadro unvan sayısının 4 katı yedek aday belirlendi. TBMM 250 işçi alımına ilişkin liste tmbb.gov.tr veya Kariyer Kapısı Kamu İşe Alım Platformu üzerinden erişime açılacak. Peki, TBMM kura sonuçları 2023 isim listesi nasıl sorgulanır, TBMM personel alımı sonuçları açıklandı mı? İşte TBMM kura sonuçları ile ilgili merak edilenler…
12.12.2023 Çalışma Hayatı
Fon vurgununda yeni gelişme! Semih Kaya hakkında zorla getirilme kararı
Fon vurgununda yeni gelişme! Semih Kaya hakkında zorla getirilme kararı ‘Yüksek fon getirisi’ dolandırıcılığı davasında banka müdürü Seçil Erzan 20 Kasım’da hakim karşısına çıktı. Gece geç saatlere kadar süren duruşma sonrası mahkeme, Seçil Erzan’ın, “Parasını vermeme rağmen yakamı kurtaramadım. Beni sürekli tehdit etti” dediği eski futbolcu Semih Kaya ve menajeri Fırat Özdemir hakkında zorla getirilme kararı çıkarttı.
1.12.2023 Gündem
Bebeğini arsaya gömen anne tahliyesini talep etti mahkeme kararını verdi
Bebeğini arsaya gömen anne tahliyesini talep etti mahkeme kararını verdi Ölen bebeğini fındık bahçesine gömen anne 6. kez hakim karşısına çıktı. Ordu’da, dünyaya getirdiği bebeği evinin yakınındaki bir arsaya gömdüğü iddiasıyla yargılanan, ilk duruşmada adli kontrol şartıyla serbest bırakılan ve çıkarıldığı 4. duruşmada ise yeniden tutuklanan anne, 6’ncı kez hakim karşısına çıktı. Tutuklu yargılanan Bilge Ç.’nin, akıl sağlığının yerinde olup olmadığına dair rapor beklenecek.
23.11.2023 Gündem
Zonguldak'ta kuru yük gemisi battı!  Acı haber geldi: 1 kişinin cansız bedenine ulaşıldı, 11 Türk mürettebat ile irtibat kurulamadı
Zonguldak'ta kuru yük gemisi battı! Acı haber geldi: 1 kişinin cansız bedenine ulaşıldı, 11 Türk mürettebat ile irtibat kurulamadı İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, yurt genelindeki olumsuz hava koşulları nedeniyle Diyarbakır’ın Hani ilçesinde 1 kişi ile Batman’da 1 kişinin sel sularına kapılarak hayatını kaybettiğini, 50 kişinin de yaralandığı açıkladı. Yerlikaya, Zonguldak açıklarında gündüz saatlerinde irtibatın kesildiği Türk bayraklı ‘Kafkametler’ adlı kuru yük gemisinin ise mendireğe çarpması sonucu battığını belirterek, "Bu kadar olumsuz bir hava koşulu ortamında maalesef ‘Kafkametler’ adlı gemimizde bulunan 12 Türk mürettebatın da arama kurtarma faaliyetini yapamadık. Olumsuz hava koşullarının düzelmesiyle birlikte hemen arama kurtarma faaliyetlerine başlanılacaktır” dedi. Ekipler, kayıp 12 personelden’1’inin Ereğli sahilinde cansız bedenine ulaştı.
20.11.2023 Gündem
Evli çiftleri ilgilendiriyor! Birçok kişi bilmeden yapıyor, suç sayılıyor
Evli çiftleri ilgilendiriyor! Birçok kişi bilmeden yapıyor, suç sayılıyor Şiddetli geçimsizlik ve aldatma, boşanma davalarında tarafları akılalmaz bir hırsa sevk edebiliyor. Delil bulma amacıyla hareket eden eşler, birbirlerinin telefonunu karıştırıp ekran görüntüleri aldığı gibi, karşı tarafın cihazına casus yazılımlar da yüklüyor. Hatta dedektif tutup takip ettirenler bile var. Bu durumda özel hayatın gizliliğinin ihlali ve suç unsurları devreye giriyor. Uzman isim konu ile ilgili önemli detaylara dikkat çekti...
20.10.2023 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

İş Arama ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki iş arama haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.