İş Bulma

İş Bulma

Son dakika iş bulma haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan iş bulma ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını iş bulma haber sayfamızda bulabilirsiniz.

İş Bulma

haberleri sayfasında son dakika yaşanan iş bulma gelişmeleri de dahil olmak üzere 166 iş bulma haberi bulunmuştur. Tüm iş bulma haberleri aşağıda listelenmiştir.
Türk firması yurt dışında çalışacak 3 bin 500 personel arıyor
Türk firması yurt dışında çalışacak 3 bin 500 personel arıyor Yurt dışında İsrail başta olmak üzere Romanya ve Kuzey Afrika’da faaliyet gösteren Türk firması, 2023 yılı için 3 bin 500 yeni personel alacağını duyurdu. Şirket, yurt dışı projeleri için Türkiye’den mühendis, forman ve kalifiye işçi alımı yapacak.
4.01.2023 Çalışma Hayatı
İş arayan ve iş değiştirmek isteyenler dikkat! Bu hatayı sakın yapmayın, imzalarsanız...
İş arayan ve iş değiştirmek isteyenler dikkat! Bu hatayı sakın yapmayın, imzalarsanız... Çalışan milyonları ve iş arama sürecinde olanları çok yakından ilgilendiriyor. Özellikle iş hayatına yeni adım atanların mutlaka dikkat etmesi gerekiyor. İş alım süreçlerinde birçok kişi sorunsuz bir şekilde işe kabul edilebilmek için önüne konulan sözleşmeyi okumadan imzalıyor. Öyle ki bazı işverenler çalışanın boş kağıt bile imzalamasını talep edebiliyor. Çalışmak zorunda olanlar sözleşmeyi ya da boş kağıdı düşünmeden imzalayabiliyor. Bazı sektörlerde işverenin uğrayacağı olası zararlara karşı işe girişte işçiden senet alınıyor, gayrimenkule ipotek konulabiliyor. Rutin bir işlem gibi gösterilen bu uygulama işçi açısından çok büyük mağduriyetlere yol açabiliyor. İpoteğin kaldırılması için yıllar süren davalar söz konusu olabiliyor. Bu gibi durumlarda sadece çalışan değil çalışanın yakınları da mağdur oluyor. Çalışanların sözleşme metnini dikkatle okuması ve boş kağıt imzalatılmasını ise reddetmesi önemli. Yargıtay karara bağladığı benzer bir davada işveren işe girerken işçiden imzalı boş senet aldı, işçi 5 ay çalışıp ayrıldıktan sonra işveren senedin boşluklarını doldurarak 50 bin lira borç çıkardı. İşveren mahkemede, işçinin işe girerken kendisinden borç aldığını, senedin bu borca karşılık düzenlendiğini iddia etti. İşçi, borcunun olmadığını kanıtlamak için on yıl mücadele etmek zorunda kaldı.
23.03.2022 Çalışan Hakları
Astronot yerine isim önerileri! Türkiye’de astronot kelimesi yerine hangi isimler önerildi? TDK Başkanı ''Türk astronot isim önerilerini'' açıkladı!
Astronot yerine isim önerileri! Türkiye’de astronot kelimesi yerine hangi isimler önerildi? TDK Başkanı ''Türk astronot isim önerilerini'' açıkladı! Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, uzaya gidecek olan Türk vatandaşlarına verilecek isim için vatandaşlar ve dilbilimcilerden öneri istemiş ve akabinde birçok isim astronot kelimesi yerine önerilmişti. TDK Başkanı Gürer Gülsevin TDK’ya gelen isim önerileni açıkladı. Astronot yerine isim önerileri…
11.02.2021 Gündem
Üniversite mezunu işsizlere iş imkanı!
Üniversite mezunu işsizlere iş imkanı! Bağcılar Belediyesi Kariyer Merkezi, düzenlediği son programda üniversite mezunlarının iş bulmasına aracılık etti. Yapılan görüşmeyle aranılan özelliklere uyan gençler, özel bir çağrı merkezinde operatör ve aktivasyon birimi personeli olarak çalışmaya başlayacak.
9.12.2020 Personel Alımı
İş bulmada en şanslı meslekler belli oldu
İş bulmada en şanslı meslekler belli oldu Türkiye'de üniversite okuyup mezun olanların arasında iş bulmada en şanslı meslek veterinerlik oldu.
27.03.2019 Ekonomi
Acil 48 bin işçi aranıyor
Acil 48 bin işçi aranıyor İş arayan binlerce kişiye güzel haber. İŞKUR, farklı pozisyonlarda 48 bin kişinin istihdam edileceğini duyurdu.
15.02.2019 Personel Alımı
Van'da 15 bin kişiye iş kapısı açılıyor
Van'da 15 bin kişiye iş kapısı açılıyor Cazibe Merkezlerini Destekleme Programı ile hayata geçirilen Van Tekstilkent'in tamamen dolması nedeniyle yatırım yapamayan firmalar için Organize Sanayi Bölgesi'ndeki 100 hektarlık alana yeni Tekstilkent kurulacak.
26.01.2019 Ekonomi
Yanal gitti kaos geldi!
Yanal gitti kaos geldi! Bordo-mavililerde Ersun Yanal sonrası kimin geleceği muamma!
16.10.2017 Trabzonspor
Avrasya Tüneli'nin ismi belli oldu
Avrasya Tüneli'nin ismi belli oldu Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı tarafından Avrasya projesine isim bulmak için online anket hazırlanmıştı. Bakan Arslan, o anketin iptal edildiğini söyledi.
12.12.2016 Ekonomi
En kolay iş bulan veterinerlik okuyan
En kolay iş bulan veterinerlik okuyan Türkiye’de üniversite mezunları arasında iş bulmada en şanslı meslek veterinerlik olarak belirlendi. Her 100 veterinerden 81’i işe girdi. Sosyal ve kişisel hizmetler, sanat ve gazetecilik, en düşük istihdam oranına sahip eğitim alanları oldu
24.03.2016 Ekonomi
CHP'nin adı Cemaate Hizmet Partisi olsun
CHP'nin adı Cemaate Hizmet Partisi olsun AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Öznur Çalık: “CHP’nin kendine yeni bir isim bulması gerekiyor” AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Öznur Çalık, CHP’yi ‘Paralel yapı’yla iş birliği yapmakla suçlarken, “CHP?ismini değiştirebilir” dedi...
29.09.2021 Gündem
Kılıçdaroğlu'ndan kurultay resti!
Kılıçdaroğlu'ndan kurultay resti! Seçim sonuçlarını eleştiren bir grup milletvekili “Küçük kurultay toplansın” talebinde bulundu. CHP Lideri Kılıçdaroğlu ise “Gerekirse küçük gerekirse büyük kurultay yapmaktan kaçınmayız. Biz hiçbir şeyi tartışmaktan kaçınmayız” yanıtını verdi.
29.09.2021 Gündem
İş arayanlar dikkat!   Bu kritere uyanlar...
İş arayanlar dikkat! Bu kritere uyanlar... Türkiye Ekonomi Politikaları Araştırma Vakfı (TEPAV), Türkiye’de iş bulma süresi açından en şanslı grubun 6...
15.05.2013 Ekonomi
Sorunsuz hamileliğin 50 ipucu
Sorunsuz hamileliğin 50 ipucu Hamileliğinizi nasıl geçireceğiniz hakkında kafanızda uçuşan soruları duyar gibiyiz. Ama rahat olun, aşağıdaki ipuçlarını takip ederek hamileliğinizi en güzel şekilde geçirebilirsiniz.
18.01.2013 Arşiv
Uluhan'ın Ödüllü Yarışması İçin 15 Nisan Son
Uluhan'ın Ödüllü Yarışması İçin 15 Nisan Son Uluhan Grup, Beylikdüzü'nde start vereceği 3'üncü büyük projesi için isim yarışması düzenliyor.
5.04.2012 Arşiv
Eurovision’dan sonra dünyaya açıldık
Eurovision’dan sonra dünyaya açıldık Bu albümle olgunluk değil doygunluk dönemimize girdik
5.06.2010 Arşiv
Bu da Çin işi ' Nokla '
Bu da Çin işi ' Nokla ' Teknolojik aletlerin bire bir kopyalarını üretip satma konusunda lider olan Çin, gözünü Nokia'ya dikti ve...
28.01.2008 Bilim ve Teknoloji
İsrail katliama isim arıyor
İsrail katliama isim arıyor Savaş 34 gün sürdü... 1200 sivil öldü... 630 kilometre karayolu, 145 köprü, 7000 ev yok oldu
13.03.2007 Dünya
Aynı marka saat takıyorlar
Aynı marka saat takıyorlar Doritos'un yeni ürününe isim bulma yarışması sonuçlandı
6.06.2004 Magazin
Fiillerde Çatı Nedir, Nasıl Yapılır? Fiilde Çatı Ekleri Nelerdir?
Fiillerde Çatı Nedir, Nasıl Yapılır? Fiilde Çatı Ekleri Nelerdir? Fiilde çatı, genelde öğrencilerin çok karışık bulduğu ve Türkçe dilbilgisi sorularında çok fazla yanlış yaptığı konuların en başında gelmektedir. Öğrenciler için çok karışık ya da zor gelse de fiil çatısı konusu, öğrenilmek için üzerine gidildiği zaman çok basit bir konu olduğu görülecektir. 
28.01.2024 Gündem
Futbol dünyasının ünlü isimlerini dolandırdığı öne sürülmüştü! Bankacı müdürü hakim karşısında: Kazandırırken Seçil'dim, kazandıramayınca dolandırıcı oldum
Futbol dünyasının ünlü isimlerini dolandırdığı öne sürülmüştü! Bankacı müdürü hakim karşısında: Kazandırırken Seçil'dim, kazandıramayınca dolandırıcı oldum Ünlü futbolcuları dolandırdığı iddia edilen banka müdürü Seçil Erzan ile birlikte 6 sanığın yargılanmalarına başlandı. Erzan savunmasında, "Ben batmak üzere olan bir geminin kaptanıydım. Dolandırıcı olsam gemi batar ben kurtulurdum. Suça konu olan bakiyenin bende olmadığı, bu bakiyeyi bir yerde saklamadığımı, bununla bir şeyler almadığımı salondakilerin bildiğini çok iyi biliyorum. Bakiyenin 45 milyon olmadığını bildiklerini de biliyorum. İddianamede adı geçenlerle paradan para kazanma konusunda ortak noktamız vardı" dedi. Seçil Erzan, "Faiz adı altında bu insanların aza tamah etmemeleri, çok kazanmak istemeleri beni bu hala soktu" ifadelerini kullandı. Savunmasında Erzan 2020 yılında Fatih Terim'den 300 bin dolar aldığını da ifade etti.
20.11.2023 Gündem
Bloomberg'den analiz: 'Erdoğan vazgeçilmez, ABD elini çabuk tutmalı!'
Bloomberg'den analiz: 'Erdoğan vazgeçilmez, ABD elini çabuk tutmalı!' 'Türkiye Gazze krizinin çözümünün anahtarıdır' başlıklı yazıda ABD Dışişleri Bakanı Blinken'ın Ankara seyahatinde azarlandığı ve küçümsendiği belirtildi, "Washington'ın Erdoğan'ı masaya getirmek için yoğun çaba harcayarak kaybedilen zamanı telafi etmesi gerekiyor" denildi.
9.11.2023 Gündem
Ünlü isimleri dolandırdığı iddia edilmişti! Bankacı Seçil Erzan için istenen ceza belli oldu
Ünlü isimleri dolandırdığı iddia edilmişti! Bankacı Seçil Erzan için istenen ceza belli oldu Futbolda dolandırıcılık soruşturmasında bankacı Seçil Erzan için istenen ceza belli oldu. Özel bir bankanın Levent Büyükdere Caddesi Şubesi'nde aralarında spor dünyasının ünlü isimleri Arda Turan, Emre Belözoğlu, Fernando Muslera ve Selçuk İnan’ın da bulunduğu 18 mağdurun dolandırıldığı iddiasıyla yürütülen soruşturma tamamlandı. Savcılık, bankacı Seçil Erzan ve 6 şüpheli hakkında "Özel belgede sahtecilik" ve "Nitelikli dolandırıcılık" suçlarından dava açtı. Bankacı Seçil Erzan'ın 66 yıldan 216 yıla kadar hapisle cezalandırılması istendi.
25.10.2023 Gündem
Evli çiftleri ilgilendiriyor! Birçok kişi bilmeden yapıyor, suç sayılıyor
Evli çiftleri ilgilendiriyor! Birçok kişi bilmeden yapıyor, suç sayılıyor Şiddetli geçimsizlik ve aldatma, boşanma davalarında tarafları akılalmaz bir hırsa sevk edebiliyor. Delil bulma amacıyla hareket eden eşler, birbirlerinin telefonunu karıştırıp ekran görüntüleri aldığı gibi, karşı tarafın cihazına casus yazılımlar da yüklüyor. Hatta dedektif tutup takip ettirenler bile var. Bu durumda özel hayatın gizliliğinin ihlali ve suç unsurları devreye giriyor. Uzman isim konu ile ilgili önemli detaylara dikkat çekti...
20.10.2023 Gündem
Club Brugge - Beşiktaş maçı Tek Maç ve Canlı Bahis seçenekleriyle Misli.com’da
Club Brugge - Beşiktaş maçı Tek Maç ve Canlı Bahis seçenekleriyle Misli.com’da Uzun bir yenilmezlik serisini Trabzonspor karşısında noktalayan Beşiktaş, Konferans Ligi D Grubu açılış maçında Club Brugge'a konuk olurken siz de bu mücadelenin heyecanını Tek Maç, Süper Oran ve Canlı Bahis seçenekleriyle Misli’de yaşayabileceksiniz. Bu arada; Misli'den herkese, tüm üyelere 20 TL hediye!
21.09.2023 İddaa

Benzer Haber Etiketleri

İş Bulma ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki iş bulma haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.