Irkçı Saldırı

Irkçı Saldırı

Son dakika ırkçı saldırı haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan ırkçı saldırı ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını ırkçı saldırı haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Irkçı Saldırı

haberleri sayfasında son dakika yaşanan ırkçı saldırı gelişmeleri de dahil olmak üzere 423 ırkçı saldırı haberi bulunmuştur. Tüm ırkçı saldırı haberleri aşağıda listelenmiştir.
Asya’ya Kıbrıs'ta yumruklu saldırı! Duvardan aşağı atıldı, görüntüler ortaya çıktı
Asya’ya Kıbrıs'ta yumruklu saldırı! Duvardan aşağı atıldı, görüntüler ortaya çıktı Kıbrıs’ta Aya Napa’da Türk ve Rum gençler arasında kavga çıktı. Çıkan kavgada Asya Karaali yaralandı. Rum polisi, iki ön dişi ve iki parmağı kırılan genç kadına saldıran 2 Rum’u tutuklarken, kavgaya karışan bir Kıbrıslı Türk hakkında da arama kararı çıkardı.
7.06.2023 Dünya
Beşiktaş yıldız oyuncu için harekete geçti! Teklifin detayları ortaya çıktı
Beşiktaş yıldız oyuncu için harekete geçti! Teklifin detayları ortaya çıktı Süper Lig'de aldığı sonuçlarla ikinci yarının en başarılı takımı olan Beşiktaş, transferde rotayı İngiltere'ye çevirdi. Şenol Güneş'in beğendiği yıldız için harekete geçen Kara Kartal'ın yaptığı teklif de ortaya çıktı.
23.05.2023 Beşiktaş
Irkçı saldırı sonrası Real Madrid'in yıldızından ayrılık kararı!
Irkçı saldırı sonrası Real Madrid'in yıldızından ayrılık kararı! İspanya La Liga'da oynanan Valencia-Real Madrid maçına Brezilyalı yıldıza yapılan ırkçı saldırı damgasını vurmuştu. Valencia yönetimi ırkçı söylemde bulunan taraftara ömür boyu stada giriş yasağı verirken Vinicius ise flaş bir karar aldı.
23.05.2023 İspanya
Çavuşoğlu'ndan, Stuttgart'taki kundaklama girişimine tepki
Çavuşoğlu'ndan, Stuttgart'taki kundaklama girişimine tepki Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Almanya'nın Stuttgart kentindeki Türk seyahat acentesine yönelik kundaklama girişimine tepki gösterdi.
19.05.2023 Gündem
Danimarka televizyonundan tam bir rezalet! 'Buna mizah diyorlar ama bildiğimiz ağır ırkçılık'
Danimarka televizyonundan tam bir rezalet! 'Buna mizah diyorlar ama bildiğimiz ağır ırkçılık' Katar'da düzenlenen 2022 Dünya Kupası'nda 4.olan ve taraflı tarafsız tüm futbolseverlerin alkışını toplayan Fas Milli Takımı ile ilgili Danimarka televizyonu ırkçı söylemlerde bulundu.
18.12.2022 Şampiy10
Solingen faciası neden oldu? Solingen saldırısının simge ismi Mevlüde Genç kimdir?
Solingen faciası neden oldu? Solingen saldırısının simge ismi Mevlüde Genç kimdir? Almanya'da Solingen faciasında Neonaziler tarafından ailesinden 5 ferdi yakılarak öldürülen Mevlüde Genç hayatını kaybetti. Solingen saldırısının simge ismi Mevlüde Genç’in ölümü sonrasında 29 yıl önce, yaşanan ırkçı saldırı ile ilgili detaylar araştırılıyor. Peki, Solingen faciası nedir? Solingen saldırısı neden oldu? Solingen’in simge ismi Mevlüde Genç kimdir? Solingen saldırısını düzenleyenler yakalandı mı? İşte İkinci Dünya Savaşı'ndan sonra görülen en korkunç ırkçı saldırı olma özelliği taşıyan Solingen saldırısı hakkında merak edilenler…
2.11.2022 Dünya
Ümraniyespor maçı sonrası Patrick van Aanholt'a ırkçı saldırı!
Ümraniyespor maçı sonrası Patrick van Aanholt'a ırkçı saldırı! Süper Lig'de Galatasaray Ümraniyespor'u yenerek puanını 6'ya çıkardı. Sarı kırmızılılar'ın Hollandalı futbolcusu Patrick van Aanholt, Ümraniyespor maçı sonrası sosyal medyadan kendisine yapılan ırkçı yorumu takipçileriyle paylaştı ve bu yoruma tepki gösterdi.
20.08.2022 Galatasaray
ABD polisi her yerde onu arıyor! 'Türklerden nefret ediyorum' dedi Türk vatandaşına saldırdı...
ABD polisi her yerde onu arıyor! 'Türklerden nefret ediyorum' dedi Türk vatandaşına saldırdı... ABD'nin New York kenti ırkçı bir saldırıya sahne oldu. Kentte bir Türk vatandaşı, kimliği belirsiz bir kişi tarafından ırkçı saldırıya uğradı.
18.04.2022 Dünya
Fatih Terim'in prensine Portekiz'de ırkçı saldırı! Genç futbolcu çıldırdı
Fatih Terim'in prensine Portekiz'de ırkçı saldırı! Genç futbolcu çıldırdı Fatih Terim'in yaz ayı transfer sezonunun kapanmasına sayılı saatler kala Galatasaray'a transfer ettiği, fakat devre arasında kulübüne gönderdiği genç futbolcunun ırkçı saldırıya uğraması ortalığı karıştırdı.
27.02.2022 Futbol
Bakan Kurum: Türkiye’nin acilen kapsamlı bir İklim Kanunu’na ihtiyacı var
Bakan Kurum: Türkiye’nin acilen kapsamlı bir İklim Kanunu’na ihtiyacı var Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, ''İklim Şuramızın katkı sağlayacağı çok önemli 2 temel meselemiz daha var. Biz bu konuları olmazsa olmaz görüyoruz. Nedir bu konular? İklim Kanunu ve Yerel Yönetimlerin Katkısı. Kanunlar, hukukun, devletin işleyişinin, kalkınmanın tek kaynağı değildir ama vazgeçilmez kaynağıdır. Bu sebepten Türkiye’nin acilen kapsamlı bir İklim Kanunu’na ihtiyacı vardır. Hazırlıkları sürdürülen İklim Kanunu’nun Türkiye’nin önümüzdeki 100 yılını şekillendirecek çerçeve bir belge olacağına inanıyoruz'' dedi. 
21.02.2022 Gündem
Fahrettin Altun: Hesabı sorulmayan her ırkçı saldırı, yeni terör eylemlerini beraberinde getiriyor
Fahrettin Altun: Hesabı sorulmayan her ırkçı saldırı, yeni terör eylemlerini beraberinde getiriyor İletişim Başkanı Fahrettin Altun, Almanya'daki Hanau saldırısının 2’nci yıl dönümü dolayısıyla düzenlenen panelde, "Tüm meselemiz milyonlarca Türk'ün, onlarca yıldır yaşadığı Almanya'da, kendilerini 'potansiyel kurban' değil, 'eşit birey' gibi hissetmeleri, korkudan azade güvenilir bir yaşam sürebilmeleridir. Hesabı sorulmayan her ırkçı saldırı, yeni terör eylemlerini beraberinde getiriyor" dedi.
21.02.2022 Siyaset
Güvenlik görevlisi 1.3 milyon dolarlık tabloya tükenmez kalemle göz çizdi!
Güvenlik görevlisi 1.3 milyon dolarlık tabloya tükenmez kalemle göz çizdi! Rusya’da bir güvenlik görevlisi, Yeltsin Kültür Sanat Merkezi’nde sergilenen 1.3 milyon dolarlık bir tablodaki iki yüze tükenmez kalemle göz çizdi. Tablonun temizlenmesi için restorasyon gördüğü ve hasar kalmayacağı ifade edildi.
10.02.2022 Dünya
Almanya'da 17 yaşındaki Türk kıza ırkçı saldırı
Almanya'da 17 yaşındaki Türk kıza ırkçı saldırı Almanya’nın başkenti Berlin’de 17 yaşındaki Dilan Sözeri, tramvayda 6 kişilik grup tarafından ırkçı hakaretlere maruz kalmasının ardından darp edildi. Saldırganlardan 3’ünün gözaltına alındığı ve yapılan kimlik tespitinin ardından serbest bırakıldığı bildirildi.
9.02.2022 Dünya
Müzisyenin sazını kırıp yüzüne tekme attı! Düğünde ortalık karıştı
Müzisyenin sazını kırıp yüzüne tekme attı! Düğünde ortalık karıştı Gaziantep'in İslahiye ilçesindeki düğünde istek parçayı hemen çalmayan müzisyen Erdal Erdoğan'ın sazını kırıp yüzüne tekme atan H.K. gözaltına alındı. Olaya ilişkin görüntülerin sosyal medyada 'ırkçı saldırı' olarak paylaşılması üzerine Gaziantep Valiliği açıklama yaptı. Açıklamada, "Kürtçe müzikten kaynaklanan ırkçı bir saldırı olduğuna dair yapılan art niyetli paylaşımlar gerçeği yansıtmamaktadır" denildi.
19.10.2021 Yaşam
Başörtülü kadına çirkin saldırı! 'İlk kişi ben değilim' dedi ve itiraf etti
Başörtülü kadına çirkin saldırı! 'İlk kişi ben değilim' dedi ve itiraf etti Avusturya’nın başkenti Viyana’da başörtüsü taktığı için ırkçı saldırıya maruz kalan Baraa Bolat, "Bana tükürene kadar yaptıklarını görmezden geldim, ki salgın döneminde, kim bilir belki de hastalığı taşıyordu. Bunun üzerine ben dışarı çıktım, o da arkamdan geldi ve başörtüme saldırarak, çok sert bir şekilde çekti. Çekmeden ötürü çenemin altında başörtüsünü tutturduğum iğne yaralanmama yol açtı." dedi.
25.09.2021 Dünya
Almanya'da başörtülü kadına ırkçı saldırı
Almanya'da başörtülü kadına ırkçı saldırı Almanya’nın başkenti Berlin’de başörtülü bir kadının, kimliği belirlenemeyen kişinin saldırısına uğradığı bildirildi.
20.08.2021 Dünya
Bahçeli'den flaş orman yangını tepkisi
Bahçeli'den flaş orman yangını tepkisi Son dakika haberi... MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Türkiye’nin kıyı kesimlerini esir alan orman yangınlarına ilişkin açıklama yaptı.
3.08.2021 Siyaset
40 kişilik Ermeni gruptan Türk aileye ırkçı saldırı!
40 kişilik Ermeni gruptan Türk aileye ırkçı saldırı! Son dakika haberine göre; Fransa'nın Saint-Die-Des-Vosges kentinde Ermeni bir grubun Türk ailesine saldırması sonucu 4 kişi yaralandı. Ayrıca Ermeni grubun, olay yerinden ayrılırken dışarda silahla havaya ateş açtığı öğrenildi.
26.04.2021 Dünya
Akhisarspor dayanamadı! Martins Chisom Onyebueke açıklaması
Akhisarspor dayanamadı! Martins Chisom Onyebueke açıklaması Futbolcu olmayan Nijeryalı birini transfer ettiği iddia edilen Akhisarspor'dan Martins Chisom Onyebueke açıklaması geldi.
25.04.2021 TFF 1.Lig
Colin Kazım'a ırkçı saldırı! TFF'den kınama
Colin Kazım'a ırkçı saldırı! TFF'den kınama Derby County'de forma giyen Kazım Kazım İngiltere'de ırkçı saldırı...
28.02.2021 İngiltere
Rıdvan Dilmen duyurdu! Webo'nun kırmızı kartı iptal oldu
Rıdvan Dilmen duyurdu! Webo'nun kırmızı kartı iptal oldu Paris Saint-Germain ile Başakşehir’in karşı karşıya geldiği UEFA Şampiyonlar Ligi H Grubu 6’ncı ve son maçında 4’üncü hakem Constantin Sebastian Coltescu, Başakşehir’in yardımcı antrenörü Pierre Webo’ya ırkçı söylemlerde bulundu. Karşılaşmanın 14’üncü dakikasında maçın hakemi Hategan’ın verdiği birkaç kararın ardından yedek kulübesi kızışırken, yardımcı antrenör Webo’ya kırmızı kart çıktı. Rıdvan Dilmen'den konuyla ilgili son dakika bilgisi geldi.
9.12.2020 Başakşehir
Flaş açıklama! 'UEFA Başkanı beni aradı'
Flaş açıklama! 'UEFA Başkanı beni aradı' Başakşehir Başkanı Göksel Gümüşdağ "UEFA Başkanı Ceferin de bize mesaj gönderdi. Büyük üzüntü içinde olduklarını, en ağır cezayı vereceklerini söylediler" dedi.
9.12.2020 Başakşehir
Pierre Webo kimdir? Pierre Webo'nun futbol kariyeri!
Pierre Webo kimdir? Pierre Webo'nun futbol kariyeri! Şampiyonlar Ligi'nde deplasmanda PSG ile karşılaşan temsilcimiz Başakşehir'de yardımcı antrenör Pierre Webo ırkçı saldırıya uğradı. Paris Saint-Germain - İstanbul Başakşehir karşılaşmasının 4'üncü hakemi Constantin Sebastian Coltescu'nun İstanbul ekibinin yardımcı antrenörü Pierre Webo'ya ırkçı ifade kullanması nedeniyle iki takım da sahadan çekildi ve soyunma odasına gitti. İstanbul Başakşehir Futbol Kulübü Başkanı Göksel Gümüşdağ, PSG maçının dördüncü hakeminin sahada kalması durumunda maça çıkmayacaklarını açıkladı. Pek çok kişi, Pierre Webo'ya destek verirken aynı zamanda Pierre Webo'nun kariyerini de merak ediyor. Peki, Pierre Webo kimdir, kaç yaşında? Pierre Webo nereli? İşte Pierre Webo'nun futbol kariyeri!
9.12.2020 Gündem
Fransa'da Türk dükkanına ırkçı saldırı
Fransa'da Türk dükkanına ırkçı saldırı Fransa'nın kuzey batısındaki Nantes kentinde, Türklere ait bir dükkan ırkçı saldırıya uğradı.
6.11.2020 Dünya
Irkçı saldırı ile ilgili Merkel’den ilk açıklama geldi
Irkçı saldırı ile ilgili Merkel’den ilk açıklama geldi Almanya Başbakanı Angela Merkel Almanya’daki ırkçı saldırı ile ilgili 'Bu korkunç cinayetlerin tüm arka planlarının aydınlatılması için her türlü çaba sarf edilecek. Irkçılık bir zehirdir, nefret de zehirdir. Bu zehir toplumumuzda vardır. Vatandaşlarımız arasında ırk ve din ayrımı yapmıyoruz' dedi.
20.02.2020 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

Irkçı Saldırı ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki ırkçı saldırı haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.