İrem Helvacıoğlu: Evlilik için konuşuyoruz
İrem Helvacıoğlu: Evlilik için konuşuyoruz Şimdilerde 'Annenin Sırrıdır Çocuk' dizisiyle ekranlarda olan İrem Helvacıoğlu, özel hayatı hakkında açıklama yaptı. Gurme Yolaç Özcan ile aşk yaşayan güzel oyuncu, 'evlilik' sorusu üzerine sevgilisinden teklif gelmediğini belirtti.
12.05.2022 Magazin
İrem Helvacıoğlu'nun sevgilisi övgü dolu sözlerle paylaştı!
İrem Helvacıoğlu'nun sevgilisi övgü dolu sözlerle paylaştı! Ünlü oyuncu İrem Helvacıoğlu, 31 Aralık 2021'de, yeni yıla sadece dakikalar kala Yolaç Özcan ile aşkını sosyal medyadan ilan etmişti. İkili hakkında zaman zaman ayrıldı haberleri çıksa da aşkları dolu dizgin devam ediyor. Son olarak Yolaç Özcan, sevgilisinin resim yaparken ki halini övgü dolu sözlerle paylaştı. ''Sanmayın ki sadece iyi oynuyor....''
5.02.2023 Magazin
İrem Helvacıoğlu ile Yolaç Özcan ayrılığı kısa sürdü!
İrem Helvacıoğlu ile Yolaç Özcan ayrılığı kısa sürdü! Bir süre önce ayrıldıklarını açıklayan İrem Helvacıoğlu ve Yolaç Özcan önceki akşam Bebek'te görüntülendi. HElvacıoğlu ve Özcan çifti ilişkisine bir şans verdi.
25.09.2022 Magazin
Messi'nin kıyafeti olay oldu! 'Küçükken annem beni böyle giydiriyordu'
Messi'nin kıyafeti olay oldu! 'Küçükken annem beni böyle giydiriyordu' İngiliz eski futbolcu David Beckham'ın (46) babasının izinden giden oğlu Romeo (19), Fransa'nın başkenti Paris'te hayran olduğu futbolcular Messi, Mbappé ve Neymar'ı ziyaret etti.
5.03.2022 Magazin
Serenay Sarıkaya: 'Bergen', Farah Zeynep Abdullah'a kısmetmiş
Serenay Sarıkaya: 'Bergen', Farah Zeynep Abdullah'a kısmetmiş Serenay Sarıkaya, önceki gün Etiler’de bir kuafördeydi. Çıkışta kendisini bekleyen araca binen oyuncu, Ulus’ta bir mekana geçerek menajeriyle buluştu. Muhabirlerle ayaküstü sohbet eden Sarıkaya, uzun süre hazırlık yaptığı, ancak kendi çekim takvimine uymadığı için ayrılmak zorunda kaldığı 'Bergen' projesiyle ilgili konuştu.
5.03.2022 Magazin
Çağla Şıkel ve Emre Altuğ, Uzay'ın doğum gününü kutladı
Çağla Şıkel ve Emre Altuğ, Uzay'ın doğum gününü kutladı Çağla Şıkel, geçtiğimiz günlerde koronavirüs testinin pozitif çıktığını duyurmuştu. Bu süreçte ünlü mankenin oğulları Uzay ve Kuzey, babaları Emre Altuğ’da vakit geçirmişti. Altuğ, önceki gün 10 yaşına basan Uzay’ın doğum gününde eski eşi Şıkel’in sürpriz yaptığı anları sosyal medya hesabından paylaştı.
5.03.2022 Magazin
Selami Şahin'den oğlunun eski sevgilisi İrem Derici'ye veto! Yapımcıya ihtar gönderdi
Selami Şahin'den oğlunun eski sevgilisi İrem Derici'ye veto! Yapımcıya ihtar gönderdi Selamı Şahin, oğlu Lider Şahin'in eski sevgilisi olan İrem Derici'nin kendi şarkısını okuduğunu duyunca sinirlendi. Selami Şahin, programın yapımcısına ihtar gönderdi.
5.03.2022 Magazin
İrem Helvacıoğlu ve Yolaç Özcan'dan evlilik sinyali! 'Belki sürpriz olur'
İrem Helvacıoğlu ve Yolaç Özcan'dan evlilik sinyali! 'Belki sürpriz olur' İrem Helvacıoğlu, ocak ayında Yolaç Özcan ile yeni bir aşka yelken açtığını sosyal medya hesabından paylaştığı fotoğrafla duyurmuştu. Sevgililer, önceki gece şarkıcı Yıldız Tilbe’yi dinlemeye gitti. Yeni dizisinin setinden konsere gelen ve neşesi bir hayli yerinde olan güzel oyuncu, "Evlilik düşünüyor musunuz?" sorusuna da yanıt verdi.
5.03.2022 Magazin
No:309 Onur ve Lale'nin bebek mobilyası telaşı!
No:309 Onur ve Lale'nin bebek mobilyası telaşı! No: 309 11. yeni bölüm fragmanları yayınlandı. Fox Tv ekranlarında yayınlanan dizi No: 309 yeni bölümünde Onur ve Lale'nin tatlı bir telaşı var. No: 309'un 11. yeni bölümü bomba gibi gelecek...
29.09.2021 Gündem
No: 309 dizisi 4. bölüm fragmanıyla nefesleri kesecek!
No: 309 dizisi 4. bölüm fragmanıyla nefesleri kesecek! Fox Tv ekranlarının çiçeği burnunda dizisi No: 309 yoluna dolu dizgin devam ediyor. İlgi ile takip edilen dizi No: 309'un 4. bölüm fragmanı yayınlandı. İşte merak edilen soruların yanıtları ve No: 309'un 4. bölüm fragmanı haberimizde yer alıyor...
22.06.2016 Magazin
Güneşin Kızları 36. bölüm fragmanları nefes kesti-izle
Güneşin Kızları 36. bölüm fragmanları nefes kesti-izle Kanal D ekranının sevilen dizisi Güneşin Kızları 36. bölüm fragmanı yayınlandı. Cumartesi akşamı ekrana gelecek olan Güneşin Kızları 36. bölüm fragmanında Selin kazada ağır yaralanacak. Güneşin Kızları 36. bölüm fragmanında Selin yaşayacak mı? Güneşin Kızları nefes kesen 36. bölüm fragmanları ve tüm detayları haberimizde...
25.02.2016 Magazin
Güneşin Kızları 5. bölüm ekrana kilitleyecek - İzle
Güneşin Kızları 5. bölüm ekrana kilitleyecek - İzle Güneşin Kızları 5. bölüm fragmanında şok eden şifre! Ekranların yeni fenomen dizisi Güneşin Kızları yeni bölümü ile bu akşam izleyiciyi ekrana kilitleyecek. Geçen hafta nefes kesen bir sahneyle biten Güneşin Kızları 5. bölümünde Savaş ve Nazlı, gerçeklere götürecek ipuçlarına birbir ulaşıyor. İşte o ayrıntılar.
29.09.2021 Gündem
Kanal D'den yeni geçlik dizisi
Kanal D'den yeni geçlik dizisi Kanal D’nin, yapımını Süreç Film’in üstlendiği, yönetmenliğini Sadullah Celen’in yaptığı, senaryosunu Deniz Dargı ve Cenk Boğatur’un kaleme aldığı, oyuncu kadrosunda da Emre Kınay, Evrim Alasya, Tolga Sarıtaş, Burcu Özberk, Berk Atan, Hande Erçel, Miray Akay, Meltem Gülenç, Funda İlhan, Teoman Kumbaracıbaşı, Süreyya Güzel, İrem Helvacıoğlu, Sarpcan Köroğlu, Kanat Heparı, Sarper Arda’nın yer aldığı yeni dizisi 'Güneşin Kızları' Haziran ayında izleyici ile buluşmaya hazırlanıyor...
15.05.2015 Televizyon