İpad

İpad

Son dakika ipad haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan ipad ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını ipad haber sayfamızda bulabilirsiniz.

İpad

haberleri sayfasında son dakika yaşanan ipad gelişmeleri de dahil olmak üzere 1.519 ipad haberi bulunmuştur. Tüm ipad haberleri aşağıda listelenmiştir.
Zamlı iPhone fiyatları 2024 | iPhone 15 Pro, Pro Max 15, 14, 13 yeni güncel fiyat listesi....
Zamlı iPhone fiyatları 2024 | iPhone 15 Pro, Pro Max 15, 14, 13 yeni güncel fiyat listesi.... Apple Türkiye'deki tüm ürünlerine 4 Mart itibariyle zam yaptı. iPhone telefon modelleri başta olmak üzere MacBook ve iPad dahil tüm ürünlerde fiyat artışı yaşandı. En düşük iPhone fiyatı 28 bin 999 TL olurken en pahalı iPhone fiyatı ise 107 bin 999 TL'ye yükseldi. Peki iPhone 15 Pro, Pro Max, 15, 14 ve 13 yeni fiyatları ne kadar oldu? İşte yeni güncel fiyat listesi..
5.03.2024 Ekonomi
Discord Nedir, Ne İşe Yarar? Discord Nasıl Kullanılır?
Discord Nedir, Ne İşe Yarar? Discord Nasıl Kullanılır? Discord, internet üzerinden konuşabilme olanağı veren bir sohbet programıdır. Discord programı sayesinde sesli ve yazılı olarak iletişim kurulabilmektedir. Kullanıcılar akıllı telefonunda Discord iletişimi kurabilmek için, kurulum yapması gerekmektedir. MacOS- Windows, Android, İpad ya da İphone program kurulumu yapılarak program indirilir.
25.01.2024 Gündem
Airtag Nedir, Ne İşe Yarar? Airtag Nasıl Kullanılır?
Airtag Nedir, Ne İşe Yarar? Airtag Nasıl Kullanılır? Teknoloji günümüzde durmadan gelişmeye devam ederken, birçok farklı ürün hayatımıza dahil olmaya başladı. Bazı eşyaları kayıp etme veya konulduğu yeri hatırlamama durumları birçok insan tarafından yaşanmaktadır. İşte bu noktada Airtag ürünü devreye giriyor.
21.01.2024 Bilim ve Teknoloji
iPhone kullananlar tehlike altında! Bakanlık harekete geçti, sakın bunu yapmayın
iPhone kullananlar tehlike altında! Bakanlık harekete geçti, sakın bunu yapmayın iphone kullanan milyonları yakından ilgilendiriyor. İOS işletim sistemiyle ilgili tehlike ortaya çıktı. Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu (BTK) konuyla ilgili Apple'dan açıklama talep etti ve aynı zamanda soruşturma başlattı. Ulaştırma ve Altyapı Bakan Yardımcısı Ömer Fatih Sayan, İOS mobil işletim sistemindeki tehlikeyi açıklayarak kullanıcılara kritik uyarılarda bulundu. İşte detaylar...
29.12.2023 Bilim ve Teknoloji
Apple, Türkiye'deki ürünlere zam yaptı! iPhone fiyatları rekor kırdı, işte güncel fiyat listesi
Apple, Türkiye'deki ürünlere zam yaptı! iPhone fiyatları rekor kırdı, işte güncel fiyat listesi Apple Türkiye'den tüm cihazlara bir zam daha geldi. Apple, son güncelleme ile Apple Store üzerinde değişikliklere giderek, Türkiye'deki iPhone 15 modellerine zam uyguladı.
1.12.2023 Ekonomi
Apple'dan ucuz iPad hamlesi
Apple'dan ucuz iPad hamlesi Apple'ın geçtiğimiz gün duyurulan ikinci nesil HomePod'u, teknoloji devinin yeni "akıllı ev gereçlerinin" başlangıcı olabilir.
22.01.2023 Bilim ve Teknoloji
Nescafe çekiliş sonuçları ne zaman açıklanacak? 1. Dönem Nescafe çekiliş sonuçları 2022 nasıl ve nereden sorgulanır?
Nescafe çekiliş sonuçları ne zaman açıklanacak? 1. Dönem Nescafe çekiliş sonuçları 2022 nasıl ve nereden sorgulanır? Dünyaca ünlü kahve markası Nescafe’den BMW ve iPhone çekilişi geldi. Çekilişe katılan vatandaşlar yüzlerce hediyeden birini kazanma şansı yakalayıp yakalanmadığını öğrenmek için “Nescafe çekiliş sonuçları” araştırmasına başladı. Peki, Nescafe çekiliş sonuçları ne zaman açıklanacak? İşte Nescafe çekiliş sonuçları hakkındaki detaylar…
25.11.2022 Ekonomi
ABD'yi sarsan sızıntı! Biden'ın oğlunun uygunsuz fotoğrafları ortaya çıktı
ABD'yi sarsan sızıntı! Biden'ın oğlunun uygunsuz fotoğrafları ortaya çıktı ABD Başkanı Joe Biden'ın oğlu Hunter Biden'ın olduğu iddia edilen telefon verileri internete sızdırıldı. Hunter Biden’ın olduğu iddia edilen veriler arasında yaşı küçük kız çocuklarıyla uygunsuz fotoğrafları, uyuşturucu madde ve silah kullanımıyla ilgili yazışmaları ve görüntüleri yer aldı.
11.07.2022 Dünya
Bütün cep telefonları, tabletler ve kameralar için flaş değişiklik! Apple karşı çıktı ama AB kararını verdi...
Bütün cep telefonları, tabletler ve kameralar için flaş değişiklik! Apple karşı çıktı ama AB kararını verdi... Avrupa Birliği üyesi ülkeler, 2024'e kadar USB-C'nin, tüm cep telefonları, tabletler ve kameralar için ortak şarj bağlantı noktası olması konusunda karar aldı.
7.06.2022 Bilim ve Teknoloji
İphone 11, 12, 13 kaç TL, İphone fiyatları ne kadar oldu? Apple İphone zamlı güncel fiyat liste!
İphone 11, 12, 13 kaç TL, İphone fiyatları ne kadar oldu? Apple İphone zamlı güncel fiyat liste! İphone zam geldi mi, zamlı iPhone fiyatları ne kadar oldu? sorularına yanıt aranıyor. Teknoloji şirketi Apple tanıtılan yeni işletim sistemi sürümü ve yeni cihazlarının ardından, önce alışveriş mağazasını kısa süreliğine kapattı, ardından da Apple'ın iPhone dahil olmak üzere tüm cihazlarına zam yaptığı ortaya çıktı. Peki, Yeni iphone fiyatları ne kadar? Güncel iPhone SE, iPhone 11, iPhone 12 mini, iPhone 13 mini, pro ve pro max fiyatları zamlandı mı?
7.06.2022 Ekonomi
iPhone, Apple'a büyük şok! Çin'deki fabrika üretimi durdurdu
iPhone, Apple'a büyük şok! Çin'deki fabrika üretimi durdurdu Şanghay'daki sıkı Covid kapatma önlemleri yüzünden geçici olarak üretimi durduran firmalara büyük bir Apple iPhone imalatçısı olan Pegatron da katıldı.
13.04.2022 Dünya
Apple yeni iPhone'u tanıttı! İşte iPhone SE'nin özellikleri
Apple yeni iPhone'u tanıttı! İşte iPhone SE'nin özellikleri Apple bugün gerçekleştirilen özel etkinlikle yeni ürünlerini duyurdu. Türkiye'de 'ucuz' iPhone olarak bilinen SE'nin üçüncü jenerasyonu tanıtıldı. A15 Bionic işlemciyle gelecek olan yeni iPhone SE'nin piyasaya çıkacağı tarih de açıklandı.
8.03.2022 Bilim ve Teknoloji
iPhone kullanıcıları dikkat! Acil uyarı yapıldı
iPhone kullanıcıları dikkat! Acil uyarı yapıldı Apple'ın sanal uygulama mağazası App Store'da yasa dışı film akışı uygulamalarının yer aldığı öne sürüldü. Apple kullanıcılarına söz konusu yasa dışı uygulamalarla ilgili acil uyarı yapıldı.
1.01.2022 Bilim ve Teknoloji
İphone fiyatları düştü mü, Apple Türkiye fiyatları ne kadar oldu? İşte 24 Aralık yeni Apple ve iPhone fiyatları listesi…
İphone fiyatları düştü mü, Apple Türkiye fiyatları ne kadar oldu? İşte 24 Aralık yeni Apple ve iPhone fiyatları listesi… Apple Türkiye, fiyatlarda indirime gitti. Apple, Türkiye'de iPhone da dahil olmak üzere birçok ürünün fiyatında döviz kurundaki düşüş sonrası indirim yaptı. iPhone, MacBook, iPad ve AirPods fiyatları da düşüşten etkilendi. İşte Apple Türkiye fiyatları ile iPhone fiyatları listesi…
24.12.2021 Bilim ve Teknoloji
Dolar düştü Apple Türkiye'den gece yarısı indirim kararı! İşte yeni fiyatlar
Dolar düştü Apple Türkiye'den gece yarısı indirim kararı! İşte yeni fiyatlar Dolar kurundaki düşüşün ardından Apple, Türkiye'de sattığı ürünlerin fiyatlarında indirime gitme kararı aldı. Başta iPhone olmak üzere pek çok Apple ürününün fiyatları düştü. İşte Apple'ın indirim kararı sonrası yeni fiyatlar...
24.12.2021 Bilim ve Teknoloji
iPhone, Macbook, iPad ve Apple Watch fiyatlarına zam geldi! Apple Türkiye'den flaş karar
iPhone, Macbook, iPad ve Apple Watch fiyatlarına zam geldi! Apple Türkiye'den flaş karar Apple, Türkiye'deki ürünlerine bir kez daha zam yaptı. Apple'ın yeni zam kararıyla birlikte iPhone'un tüm modelleri, Macbook ve iPad'lerin fiyatları yükseldi. Yeni fiyatlar tek tek açıklandı. İşte zam kararının ardından iPhone, Macbook, iPad, Apple Watch ve diğer ürünlerin güncel yeni fiyatları...
18.12.2021 Bilim ve Teknoloji
İPhone fiyatları ne kadar oldu? Apple Türkiye zam yaptı!  iPhone 13, iPad mini, AirPods, Apple Watch güncek fiyat listesi…
İPhone fiyatları ne kadar oldu? Apple Türkiye zam yaptı! iPhone 13, iPad mini, AirPods, Apple Watch güncek fiyat listesi… Apple, iPhone fiyatlarına bir kez daha zam yaptı. Apple, kurdaki yükselişin ardından iPhone dahil tüm ürünlerine yeni zamma gitti. Apple, geçtiğimiz ay da Türkiye’deki mağazasını bir süre kapatarak, ürünlerin fiyatlarını güncellemişti. Peki, İPhone fiyatları ne kadar oldu, güncel fiyatlar kaç TL? İşte iPhone 13, iPad mini, AirPods, Apple Watch fiyatları…
18.12.2021 Bilim ve Teknoloji
Apple Türkiye satışlarını durdurdu mu? Iphone Türkiye'den çekildi mi?
Apple Türkiye satışlarını durdurdu mu? Iphone Türkiye'den çekildi mi? Iphone Türkiye satışlarını durdurdu mu? Apple'ın resmi sitesinde iPhone modelleri başta olmak üzere pek çok ürünün satışları dün akşam saatlerinde durdu. Kullanıcılar ürünü sepete ekledikten sonra kısmında "Gönderim: Şu Anda Mevcut Değil" uyarısıyla karşılaştı. Söz konusu uyarının ardından Iphone Türkiye'den çekildi mi? Apple Türkiye satışlarını durdurdu mu? gibi sorularına yanıt aramaya başladı.
24.11.2021 Bilim ve Teknoloji
Apple'ın satışları beklentileri karşılayamadı
Apple'ın satışları beklentileri karşılayamadı ABD'li teknoloji devlerinden Apple'ın temmuz-eylül döneminde elde ettiği gelir, yıllık yüzde 29 artışla 83,4 milyar dolara ulaşmasına rağmen piyasa beklentilerini karşılayamadı.
29.10.2021 Bilim ve Teknoloji
Apple tanıtmadığı ürünleri 12 Ekim'deki etkinliğinde tanıtabilir
Apple tanıtmadığı ürünleri 12 Ekim'deki etkinliğinde tanıtabilir Apple’ın eylül ayında gerçekleştirdiği etkinlikte bazı beklene ürünler gelmemişti. Bunların ilerleyen dönemdeki etkinliklerde karşımıza çıkması beklenirken, Apple’ın ekim ayında gerçekleştireceği etkinlikte tanıtılacağı söyleniyor.
2.10.2021 Bilim ve Teknoloji
AB'den akıllı telefonlara tek tip şarj girişimi
AB'den akıllı telefonlara tek tip şarj girişimi Avrupa Birliği (AB) Komisyonu, birlik ülkelerinde satılan akıllı telefon, tablet ve kulaklık gibi elektronik cihazlarda ortak şarj girişi kullanılmasını zorunlu hale getirecek yasal düzenleme teklif etti.
23.09.2021 Bilim ve Teknoloji
WhatsApp yıllar sonra tablet uygulaması yazıyor
WhatsApp yıllar sonra tablet uygulaması yazıyor WhatsApp'ın tabletler için uygulama geliştirdiği ortaya çıktı. Android sürümü henüz ortada gözükmese de iOS kullanıcıları iPad'ler için geliştirilen uygulamanın beta versiyonunu kullanabilir.
23.08.2021 Bilim ve Teknoloji
Apple, iPad'lerinde 'titanyum' kullanacak
Apple, iPad'lerinde 'titanyum' kullanacak Teknoloji camiasının önemli isimlerinden olan Apple, iPad tarafında yeni kararlar almaya hazırlanıyor. Ortaya çıkan yeni detaylara göre Apple, alüminyum olan gövde materyalini titanyum ile değiştirebilir.
21.08.2021 Bilim ve Teknoloji
Apple cihazlarında şarj sorununu çözmeye odaklanıyor
Apple cihazlarında şarj sorununu çözmeye odaklanıyor Apple en çok şarj konusunda eleştiriliyor. Özellikle iPhone, MacBook ve iPad gibi cihazlarındaki kullanım süresinin düşük olduğu ve zamanla güncellemelerle pil ömrünün kısaldığını söyleyen kullanıcıların bu derdine Apple çözüm üretiyor gibi görünüyor.
2.08.2021 Bilim ve Teknoloji
YouTube'un yeni özelliği iOS için de geldi
YouTube'un yeni özelliği iOS için de geldi YouTube'un Android kullanıcıları tarafından uzun bir süredir kullanılan 'resim içinde resim' özelliği nihayet iOS tarafı için de geldi. Bu sayede YouTube Premium kullanıcıları resim içinde resim özelliğini kullanabilecek.
19.06.2021 Bilim ve Teknoloji

Benzer Haber Etiketleri

İpad ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki ipad haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.