İnternet Sitesi

İnternet Sitesi

Son dakika internet sitesi haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan internet sitesi ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını internet sitesi haber sayfamızda bulabilirsiniz.

İnternet Sitesi

haberleri sayfasında son dakika yaşanan internet sitesi gelişmeleri de dahil olmak üzere 7.333 internet sitesi haberi bulunmuştur. Tüm internet sitesi haberleri aşağıda listelenmiştir.
Yazlıklarını belgesiz kiraya veren 6 kişiye 600 bin lira ceza! Jandarma tespit etti
Yazlıklarını belgesiz kiraya veren 6 kişiye 600 bin lira ceza! Jandarma tespit etti Edirne'de Saros Körfezi sahillerinde yazlıklarını internet sitesi üzerinden ‘turizm amaçlı kiralama izin belgesi’ olmadan kiraya verdikleri tespit edilen 6 kişiye, 600 bin lira idari para cezası kesildi.
22.04.2024 Ekonomi
TMO’dan fındık satış kararı! İşte fiyatları...
TMO’dan fındık satış kararı! İşte fiyatları... Toprak Mahsulleri Ofisi'nin (TMO) fındık satma kararı serbest piyasa fiyatlarını sağlamlaştırdığı ileri sürüldü.
16.04.2024 Gündem
Memur olmak isteyenleri avlıyorlar! Devlet kapısıyla dolandırıyorlar
Memur olmak isteyenleri avlıyorlar! Devlet kapısıyla dolandırıyorlar Memur olmak isteyen milyonlarca vatandaşa kritik uyarı geldi. Dolandırıcılar bu kez de memur olmak isteyen vatandaşa tezgâh kurdu. İnternet sitesi üzerinden 'iş vaadi' ile para toplayan dolandırıcılar, binlerce kişiyi mağdur etti. İşte yüz binlerce vatandaşı ilgilendiren detaylar...
6.04.2024 Gündem
İnternet faturalarındaki fiyat artışıyla ilgili yeni karar! Hemen itiraz edin, geri ödenecek
İnternet faturalarındaki fiyat artışıyla ilgili yeni karar! Hemen itiraz edin, geri ödenecek İnternet fiyatlarına son aylarda yüzde 50'leri aşan zam geldi. Aydın'da internet abonesi olan bir tüketici vergileri bahane ederek fiyat yükselten şirketle anlaşmazlık yaşadı. Soluğu mahkemede alan tüketiciye mahkemeden emsal bir karar çıktı. İşte mahkemenin internet fiyatlarıyla ilgili verdiği emsal karar...
5.04.2024 Ekonomi
POMEM alımı, 7.500 polis adayı alınacak! Başvuru şartları ve tarihleri belli oldu
POMEM alımı, 7.500 polis adayı alınacak! Başvuru şartları ve tarihleri belli oldu Polis Meslek Eğitim Merkezlerine 7 bin 500 yeni öğrenci alımı yapılacak. POMEM başvuruları başladı. 31. Dönem POMEM Giriş Sınavı Aday Belirleme Ön Başvuruları 4 Nisan itibariyle başladı. Adaylar başvuruları e-Devlet aracılığıyla yapacak. Peki, POMEM başvuruları için son gün ne zaman? İşte son dakika haberin detayları...
4.04.2024 Çalışma Hayatı
Ev sahiplerini ilgilendiriyor! Son gün 1 Nisan
Ev sahiplerini ilgilendiriyor! Son gün 1 Nisan Antalya Vergi Dairesi Başkanlığı tarafından yapılan açıklamada, beyana tabi gelirleri sadece kira, ücret, menkul sermaye iradı, diğer kazanç ve iratlardan oluşan mükelleflerin, 2023 yılı yıllık gelir vergisi beyannamelerini 1 Nisan 2024 tarihine kadar ikametgahlarının bağlı olduğu yer vergi dairesine vermelerinin gerektiği bildirildi.
27.03.2024 Ekonomi
Belçika'da Türklere ölüm listesi! Yerel medya: Serkan ve Selahattin'in fotoğrafları PKK'nın elinde
Belçika'da Türklere ölüm listesi! Yerel medya: Serkan ve Selahattin'in fotoğrafları PKK'nın elinde Belçika'da geçtiğimiz Pazar günü patlak veren Türkler ve PKK destekçileri arasındaki kavga devam ediyor. Terör sempatizanları dün gece saatlerinde Ülkü Ocakları binasına molotofkokteyli fırlattı. Yerel medyaya konuşan Türkler ise kendilerinin PKK'nın ölüm listesine eklendiğini bildirdi.
26.03.2024 Gündem
Veli randevu sistemi nedir? VELİLER OKULA GİREMEYECEK: MEB veli randevu sistemi (e devlet) nasıl çalışır, randevu nasıl alınır?
Veli randevu sistemi nedir? VELİLER OKULA GİREMEYECEK: MEB veli randevu sistemi (e devlet) nasıl çalışır, randevu nasıl alınır? Milli Eğitim Bakanlığınca (MEB), velilerin okul müdürü ve öğretmen görüşmelerini dijital ortama taşıyan "veli randevu sistemi" hayata geçirildi. Söz konusu duyurusunun ardından Veli randevu sistemi nedir? MEB veli randevu sistemi (e devlet) nasıl çalışır? Sorularına yanıt aranmaya başlandı.
25.03.2024 Gündem
MEB'den yeni karar! Veli ve öğretmenleri ilgilendiriyor, artık e-Devlet'ten yapılacak
MEB'den yeni karar! Veli ve öğretmenleri ilgilendiriyor, artık e-Devlet'ten yapılacak Milli Eğitim Bakanlığı'nca (MEB), velilerin okul müdürü ve öğretmen randevularını dijital ortama taşıyan Okul Randevu Sistemi hayata geçirildi. Okul Randevu Sistemi ile veliler, öğretmen görüşmeleri için e-Devlet kullanıcı bilgileriyle okulların internet sitelerinden randevu alabilecek.
23.03.2024 Gündem
Seçim yasakları yarın başlıyor!
Seçim yasakları yarın başlıyor! YÜKSEK Seçim Kurulu'nun (YSK) yerel seçim takvimine göre, propaganda serbestliği ve seçim yasakları yarın başlayacak.
20.03.2024 Gündem
Tüketiciyi yanıltıcı, aldatıcı reklamlara 17 milyon lira ceza kesildi
Tüketiciyi yanıltıcı, aldatıcı reklamlara 17 milyon lira ceza kesildi Ticaret Bakanlığı, bu ayki Reklam Kurulu toplantısında; tüketicileri aldatan, yanıltan, tecrübe ve bilgi eksikliklerini istismar eden reklam ve ticari uygulamalar hakkında 17 milyon 37 bin 891 TL idari para cezası uygulandığını açıkladı.
20.03.2024 Ekonomi
21 ilde Sibergöz operasyonu! Çok sayıda şüpheli yakalandı
21 ilde Sibergöz operasyonu! Çok sayıda şüpheli yakalandı İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, 21 ilde düzenlenen Sibergöz 26 operasyonlarında 75 kişinin gözaltına alındığını duyurdu.
15.03.2024 Gündem
Dolandırıcıların yeni yöntemi pes dedirtti! Parasının yanmasından korkan ödeme yapmak zorunda kalıyor
Dolandırıcıların yeni yöntemi pes dedirtti! Parasının yanmasından korkan ödeme yapmak zorunda kalıyor Alternatif konaklama yöntemleri arasında yer alan bungalovlar ve villalara her geçen gün talep artıyor. Son dönemde yaşanan dolandırıcılık vakaları ise endişe yaratıyor. Dolandırıcıların yeni yöntemlerine karşı uyarıda bulunan Mehmet Bozdoğan, Birebir kopyalanan internet siteleri ve binlerce takipçisi olan sahte sosyal medya hesapları, insanlarda güven duygusu uyandırıyor. Rezervasyon için ön ödemeyi alan dolandırıcılar maalesef durmuyor. Ev sigortası adı altında bir ödeme daha talep ediyor. İkinci ödeme yapılmazsa, rezervasyonun iptal edilip paranın iade edilmeyeceği belirtiliyor. Parasının yanmasından korkanlar bir ödeme daha yapıyor. Ancak, mekana gittiklerinde ne bir muhatap ne de ev bulabiliyorlar” ifadelerini kullandı.
14.03.2024 Gündem
Süper Lig ekibinde deprem! FIFA'dan süresiz transfer yasağı geldi
Süper Lig ekibinde deprem! FIFA'dan süresiz transfer yasağı geldi FIFA'dan geçtiğimiz Aralık ayından bu yana 3 transfer dönemi cezası bulunan Süper lig ekibi Bitexen Antalyaspor'un cezasını süresize çevirdi.
13.03.2024 Antalyaspor
AJET nedir, kimin, Anadolu Jet neden AJET oldu? Anadolu Jet neden isim değiştirdi?
AJET nedir, kimin, Anadolu Jet neden AJET oldu? Anadolu Jet neden isim değiştirdi? Anadolu'nun hava ulaşım ihtiyacını avantajlı seçeneklerle karşılamak amacıyla 2008 yılında Türk Hava Yolları'nın (THY) alt markası olarak kurulan AnadoluJet, bugün itibarıyla "AJet" adı altında bilet satışlarını resmi internet sitesi üzerinden başlattı. Peki, Anadolujet neden AJET oldu? AJET kimin, Anadolu Jet neden isim değiştirdi?
12.03.2024 Ekonomi
Çalışan milyonları doğrudan ilgilendiriyor! Birikmiş binlerce liranız olabilir
Çalışan milyonları doğrudan ilgilendiriyor! Birikmiş binlerce liranız olabilir Çalışan milyonlar ile bil birlikte devlet desteği alan ya da banka hesabı olan milyonları kapsıyor. Birikmiş paranız olabilir. Devletin sunduğu engelli ve yaşlı aylıkları gibi ödemelerinin hesaplarına yatırıldığının farkına bile varmıyor. Peki, unutulan destek ödemeleri nasıl alınabilir? İşte adım adım bilinmesi gerekenler…
7.03.2024 Gündem
ŞOK 6-12 Mart 2024 kataloğu çıktı! Bu haftaki ŞOK aktüel kataloğu indirimli...
ŞOK 6-12 Mart 2024 kataloğu çıktı! Bu haftaki ŞOK aktüel kataloğu indirimli... ŞOK aktüel indirimli ürünler kataloğu resmi internet sitesi üzerinden paylaşıldı. ŞOK marketlerde mart ayına özel stoklarla sınırlı indirimler dikkat çekti. 6-12 Mart 2024 tarihleri arasında ŞOK'ta temel gıdadan temizlik malzemelerine, kişisel bakım ürünlerinden atıştırmalıklara kadar pek çok üründe indirim bulunuyor. İşte ŞOK 6 Mart 2024 aktüel kataloğu...
5.03.2024 Ekonomi
Yunan basını 'Bahane arıyor' başlığını attı Fatih Terim ateş püskürdü!
Yunan basını 'Bahane arıyor' başlığını attı Fatih Terim ateş püskürdü! Fatih Terim'in çalışırdığı Panathinaikos Play-Off’lara kaldı. Yunanistan Süper Ligi'nde normal sezon tamamlandı. Fatih Terim'in teknik direktörlüğünü yaptığı Panathinaikos ligi 4'üncü sırada tamamladı. Yunan basını, OFI-Panathinaikos maçı sonrası Fatih Terim'in hakem hakkındaki açıklamalarına 'Bahane arıyor' başlığını attı.
4.03.2024 Futbol
20 bin TL'ye internet sitesinden tablet aldı! Kargoyu açınca hayatının şokunu yaşadı
20 bin TL'ye internet sitesinden tablet aldı! Kargoyu açınca hayatının şokunu yaşadı İnternetten alışveriş yapanların sayısı her geçen gün artarken tüketicilerin güvenlik endişesini haklı çıkaracak olaylar da yaşanıyor. Son olarak Gaziosmanpaşa’da bedensel engelli Sibel Zengin, internet sitesi üzerinden 20 bin lira değerinde tablet sipariş etti. Zengin, kargo paketini açtığında ise hayatının şokunu yaşadı. Pakette tablet yerine taş çıktı. Hayal kırıklığına uğradığını söyleyen Sibel Zengin, "Tüketici hakem heyetine de başvuru yaptık. Mağdur oldum, bu resmen insanları dolandırmak. Avukatımızla hukuki süreci başlattık. Yani taşı görünce şok oldum. Tablet beklerken taş geldi" dedi. Tüketici Konfederasyonu (TÜKONFED) Başkanı Aydın Ağaoğlu ise "Burada taş gönderilmesinin sebebini de savcılık açısından soruşturulduğunda 'depocu karıştırmış bu bir dolandırıcılık değil' demek için bazı açıkgöz satıcılar cep telefonu yerine salatalık, tablet yerine de taş gönderebiliyor" ifadelerini kullandı.
3.03.2024 Gündem
Kargo yalanıyla 3 bin kişiyi dolandırıp günlük 200 lira vurgun yaptılar! Dolandırıcılık şebekesiyle ilgili çarpıcı detaylar ortaya çıktı
Kargo yalanıyla 3 bin kişiyi dolandırıp günlük 200 lira vurgun yaptılar! Dolandırıcılık şebekesiyle ilgili çarpıcı detaylar ortaya çıktı İstanbul’da sahte cinsel içerikli ilaçları internet sitesi üzerinden satışa çıkarıp, sipariş veren kişileri telefonla arayarak 'Kargonuzu teslim almadığınız için hakkınızda icra takibi başlatıldı' mesajıyla yüzlerce kişiyi dolandıran 82 kişilik şebeke hakkında yürütülen soruşturma tamamlanarak, iddianame düzenlendi.
29.02.2024 Gündem
YSK seçmen kağıtları ne zaman dağıtılacak? Seçmen kaydı sorgulama
YSK seçmen kağıtları ne zaman dağıtılacak? Seçmen kaydı sorgulama Yerel seçimlere az bir zaman kala, seçmenler hangi okullarda ve sandıklarda oy kullanacakları için araştırmalarını arttırdı. Peki, Yüksek Seçim Kurulu (YSK) seçmen kağıtları ne zaman verilecek?
28.02.2024 Gündem
YKS başvuruları yarın sona eriyor!
YKS başvuruları yarın sona eriyor! 8-9 Haziran'da yapılacak Yükseköğretim Kurumları Sınavı'na (YKS) başvurular yarın sona eriyor.
25.02.2024 Gündem
Sağlık Bakanlığı açıkladı! 27 bin sözleşmeli personel alınacak
Sağlık Bakanlığı açıkladı! 27 bin sözleşmeli personel alınacak Sağlık Bakanlığı, taşra teşkilatı hizmet birimlerinde istihdam edilmek üzere Kamu Personel Seçme Sınavı (KPSS) sonucuna göre; 27 bin sözleşmeli personel alacağını duyurdu.
20.02.2024 Çalışma Hayatı
Evlilik kredisi başvuruları başladı! Detaylar tek tek açıklandı
Evlilik kredisi başvuruları başladı! Detaylar tek tek açıklandı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın evlilik hayali kuran gençlere müjdesini verdiği Aile ve Gençlik Fonu üzerinden verilecek evlilik kredisinin başvuruları bugün başladı. Başvurular, Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı'nın internet sitesi aile.gov.tr adresinden veya e-Devlet üzerinden yapılabilecek. Gençler bu destekle aynı zamanda kendi projelerini de hayata geçirebilecek. Evlilik kredisine başvuracak gençlerin yaşlarının 18-29 olması ve 30 yaşından gün almamış olması gerekiyor.
15.02.2024 Ekonomi
Erdoğan Arap medyasında manşet! Tarihi ziyareti yakından izleyecek ülkeleri açıkladılar
Erdoğan Arap medyasında manşet! Tarihi ziyareti yakından izleyecek ülkeleri açıkladılar 'Doğu Akdeniz'den Etiyopya'ya kadar Türkiye lideri Erdoğan ve Sisi bölgesel eksen oluşturabilir mi?' sorusu soruldu, Kahire seyahatinin odak noktası başlıklara taşındı. BBC ise, ziyaretin hangi ülkeler tarafından yakın izleneceğini yazdı.
13.02.2024 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

İnternet Sitesi ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki internet sitesi haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.