Instagram Özellik

Instagram Özellik

Son dakika Instagram özellik haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Instagram özellik ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Instagram özellik haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Instagram Özellik

haberleri sayfasında son dakika yaşanan ınstagram özellik gelişmeleri de dahil olmak üzere 206 ınstagram özellik haberi bulunmuştur. Tüm ınstagram özellik haberleri aşağıda listelenmiştir.
Instagram'dan yeni özellik! Artık bunu yapmak mümkün
Instagram'dan yeni özellik! Artık bunu yapmak mümkün Instagram'da bir hikaye paylaştınız ve birini etiketlemeyi unuttunuz ve bunu yarım saat sonra mı fark ettiniz? Artık hikayeyi silip garip bir duruma düşmenize gerek yok! Unuttuğunuz kişiyi sonradan da etiketleyebilirsiniz. Hem de çok basit bir biçimde...
10.07.2023 Bilim ve Teknoloji
Instagram yeni bir özellik üzerinde çalışıyor
Instagram yeni bir özellik üzerinde çalışıyor Instagram yeni özellikler üzerinde çalışmaya devam ediyor. Kullanıcılarını çevrim içi tacizden korumak için Limits adı verilen bir özelliğin üzerinde çalışıyor.
26.07.2021 Bilim ve Teknoloji
Instagram yeni özelliklerini test etmeye başladı
Instagram yeni özelliklerini test etmeye başladı Dünyanın en çok kullanılan fotoğraf ve video platformu Instagram, yeni özelliklerini test ediyor.
30.03.2020 Bilim ve Teknoloji
Instagram'dan kullanıcıları üzecek haber geldi!
Instagram'dan kullanıcıları üzecek haber geldi! En çok kullanılan sosyal medya platformlarından biri olan Instagram yeni bir özelliği devreye sokuyor. Kullanıcılar çok yakında takip etmedikleri Instagram hesaplarının paylaştığı fotoğrafların birçoğunu artık göremeyecek.
24.10.2019 Bilim ve Teknoloji
Twitter'dan sonra Instagram'a da geliyor!
Twitter'dan sonra Instagram'a da geliyor! Instagram uygulamasına yenilikler katmaya tam gaz devam ediyor. Instagram uygulamasına eklenecek yeni bir özellik ile birlikte Twitter’da kullanan retweet özelliğinin benzeri, Instagram hikayelerine gelecek.
21.03.2018 Bilim ve Teknoloji
Instagram'da en büyük değişiklik!
Instagram'da en büyük değişiklik! Sosyal medyanın en çok tercih edilen uygulamalarından Instagram bugüne kadarki en büyük değişikliğini yapacak. Instagram'a gelecek yeni özellik bakın neymiş. Detaylar haberimizde.
9.03.2018 Bilim ve Teknoloji
Instagram'a "hashtag takip etme" özelliği geldi!
Instagram'a "hashtag takip etme" özelliği geldi! Instagram, aldığı yeni bir güncellemeyle birlikte "hashtag takip etme" özelliğini devreye soktu.
13.12.2017 Bilim ve Teknoloji
Instagram’a beklenen özellik geldi!
Instagram’a beklenen özellik geldi! Uzun bir süredir Instagram kullanıcıları tarafından beklenen "bilgisayardan fotoğraf yükleme" özelliği Türkiye saatiyle 02.00'da duyurulan yenilikle müjdelenmiş oldu. Detaylar haberimizde.
9.05.2017 Bilim ve Teknoloji
Instagram'dan bir yenilik daha!
Instagram'dan bir yenilik daha! Instagram'ın geçtiğimiz haftalarda test aşamasına soktuğu çoklu fotoğraf paylaşma özelliği, artık Türkiye'deki Instagram kullanıcıları için de kullanılabilir durumda. İşte Instagram'ın yeni özelliği...
23.02.2017 Bilim ve Teknoloji
Instagram'a yeni özellik geliyor! Bu özellik herkesi şaşırtacak...
Instagram'a yeni özellik geliyor! Bu özellik herkesi şaşırtacak... Popüler fotoğraf paylaşma platformu Instagram, çok yakında yeni özelliğini kullanıma açacak. Fotoğraf tutkunları bu özelliğe bayılacak!
2.02.2017 Bilim ve Teknoloji
Instagram'dan 2 yeni özellik!
Instagram'dan 2 yeni özellik! Popüler fotoğraf ve video paylaşma uygulaması Instagram'dan yeni bir güncellemeyle birlikte önemli özellikler ekleniyor. Instagram'ın yeni özellikleri güvenliği ön planda tutar nitelikte... İşte Instagram yenilikleri...
29.09.2021 Gündem
Instagram'dan kullanıcılarını sevindirecek haber!
Instagram'dan kullanıcılarını sevindirecek haber! Instagram'dan kullanıcılarını sevindirecek bir özellik geldi. Instagram uygulamasındaki fotoğraflara artık yakından bakılabilecek. Instagram'ın bu yeni özelliği bugün itibariyle kullanılabiliyor.
27.07.2021 Bilim ve Teknoloji
Instagram’ın yeni özelliği çok konuşulacak!
Instagram’ın yeni özelliği çok konuşulacak! Popüler paylaşım uygulaması Instagram, en son Windows 10 uygulamasını kullanıcılarına sumuştu. Intagram'dan şimdi ise farklı bir özellik daha geldi. Intagram'ın yeni özelliği kullanıcıları sevindirecek türden...
27.07.2021 Bilim ve Teknoloji
Instagram takipte neden dönemi: Takip isteği yetmez, nedenini de belirtmek zorunlu olacak!
Instagram takipte neden dönemi: Takip isteği yetmez, nedenini de belirtmek zorunlu olacak! Instagram'da yeni özellik sosyal medyada damga vurdu. Yeni özellikle kullanıcılar takip isteği atarken bunun nedenini de belirtmek zorunda olacak.
21.01.2024 Bilim ve Teknoloji
Instagram gözden geçir ne demek? Instagram gözden geçirme ve kabul et nedir? Instagram gözden geçir özelliği ile ilgili ayrıntılar…
Instagram gözden geçir ne demek? Instagram gözden geçirme ve kabul et nedir? Instagram gözden geçir özelliği ile ilgili ayrıntılar… Instagram'ın dolandırıcıları engellemek için kullanılan takipçi listesinde 'Gözden geçir' yazısını gören kullanıcılar, bu özelliği, erkekler üzerinde denemeye başladı. Peki, Instagram gözden geçir ne demek? Instagram gözden geçirme ve kabul et nedir? Instagram gözden geçir özelliği ile ilgili ayrıntılar…
12.12.2023 Bilim ve Teknoloji
Instagram'da bu özellik çok konuşulacak: Benim Haftam ile mini dizi çekiliyor!
Instagram'da bu özellik çok konuşulacak: Benim Haftam ile mini dizi çekiliyor! Instagram'da yeni bir özellik test aşamasında. Kullanıcılarda büyük bir merak uyandıran özellikle artık hikayeler bir hafta boyunca profilde kalacak.
20.11.2023 Dünya
(Instagram yoklama kapatma) Instagram günlük yoklama nedir, nasıl kaldırılır? Instagram günlük yoklama kapatma-iptal etme!
(Instagram yoklama kapatma) Instagram günlük yoklama nedir, nasıl kaldırılır? Instagram günlük yoklama kapatma-iptal etme! Sosyal medya platformlarından biri olan Instagram kullanıcılarına yeni özellikler sunmaya devam ediyor. Son çıkan Instagram sohbet yoklaması, sohbet gruplarında anlık fotoğraflar toplayabilmeyi sağlayan bu özellik bazı kullanıcılar tarafından sevilmedi. Sohbet yoklaması dilediğiniz zaman gönderebilir ve kaldırabileceğinden “Instagram yoklama kapatma” süreci araştırılıyor. Peki, Instagram günlük yoklama nasıl kaldırılır? İşte Instagram günlük yoklama kapatma…
14.06.2023 Bilim ve Teknoloji
Merve Boluğur: Dişil enerjili erkeklerden nefret ediyorum
Merve Boluğur: Dişil enerjili erkeklerden nefret ediyorum Sosyal medya paylaşımlarıyla gündeme gelen Merve Boluğur, Instagram hesabından takipçileriyle soru-cevap etkinliği yaptı. Bir takipçisinin, "Evleneceğin adamda seni mutlu edecek ne gibi bir özellik istersin?" sorusuna kayıtsız kalamayan oyuncu, verdiği cevapla gündem oldu.
16.05.2023 Magazin
Twitter'a üç yeni özellik geliyor!
Twitter'a üç yeni özellik geliyor! Elon Musk, Twitter için önümüzdeki günlerde gelecek üç yeni özelliği duyurdu.
10.01.2023 Bilim ve Teknoloji
Kız arkadaşını beyzbol sopasıyla döven sanığa, 'şantaj'dan ertelemesiz 10 ay hapis
Kız arkadaşını beyzbol sopasıyla döven sanığa, 'şantaj'dan ertelemesiz 10 ay hapis İzmir'in Karşıyaka ilçesinde, kız arkadaşı Zeynep Çetinkaya'yı (26) beyzbol sopasıyla darbedip, hakarette bulunduğu gerekçesiyle 1 yıl 3 ay hapse çarptırılan ardından denetimli tahliye edilen Berk Öcalan (28), bu kez şantaj yaptığı iddiasıyla yargılandığı davada 10 ay hapse çarptırıldı. Mahkeme ayrıca sanığın yeniden suç işlemeyeceğine dair vicdani kanaat oluşmadığı gerekçesiyle cezanın ertelenmemesine hükmetti.
8.12.2022 Yaşam
WhatsApp güncellemesi kabusları oldu! Kullanıcılar ikiye bölündü... 'Aldatmalar ve kavgalar artacak'
WhatsApp güncellemesi kabusları oldu! Kullanıcılar ikiye bölündü... 'Aldatmalar ve kavgalar artacak' WhatsApp, birkaç gün önce çevrimiçi olma özelliğini gizleyen yeni bir güncelleme yayınladı. Buna göre karşı taraf istemezseniz sizi 'online' göremeyecek. Bu özellik sosyal medya kullanıcılarını ikiye böldü. Bazı kullanıcılar durumdan memnun ancak bazıları için ise güncelleme tam anlamıyla 'kabus'...
7.11.2022 Yaşam
Twitter'da yeni dönem başlıyor! Artık ücretli olacak
Twitter'da yeni dönem başlıyor! Artık ücretli olacak Twitter’ın yeni patronu Elon Musk’ın ‘mavi tik’ yani onaylanmış hesapları ‘Twitter Blue’ isimli premium hizmet kapsamına almak istediği ileri sürüldü. Musk’ın ayrıca, sadece ABD, Avustralya ve Kanada gibi ülkelerde kullanıma açık olan bu hizmeti herkese açmak ve fiyatını 4.99 dolardan 19.99 dolara çıkarmak istediği de belirtildi. Eğer Musk dediğini yaparsa Türkiye’deki ‘mavi tik’li kullanıcılar da aylık 19.99 TL gibi bir ücretle karşı karşıya kalabilir.
1.11.2022 Bilim ve Teknoloji
Instagram da artık ‘retweet’ edecek
Instagram da artık ‘retweet’ edecek Yapılan resmi açıklamaya göre Instagram, Twitter’daki “retweet” sisteminin bir benzeri olan tekrar paylaşım altyapısını aktif olarak test etmeye başladı.
17.09.2022 Ekonomi
Sosyal medya devi Instagram'a 405 milyon euroluk ceza şoku!
Sosyal medya devi Instagram'a 405 milyon euroluk ceza şoku! Sosyal medya platformu Instagram, çocukların mahremiyetini ihlal ettiği gerekçesiyle 405 milyon euro para cezasına çarptırıldı.
5.09.2022 Dünya
Twitter Circle nedir? Twitter Circle ile paylaşım nasıl yapılır? Twitter’da yeni özellik devreye alındı!
Twitter Circle nedir? Twitter Circle ile paylaşım nasıl yapılır? Twitter’da yeni özellik devreye alındı! Twitter Circle devreye aldı! Twitter, tıpkı Instagram gibi paylaşıma izin veren yeni özelliği Circle’ı tanıttı. Twitter Circle ile paylaşımlar belli bir gruba yönelik yapılabilecek. Peki, Circle ne demek? Twitter Circle nedir? Twitter Circle ile paylaşım nasıl yapılır? Twitter Circle nasıl kullanılır? Twitter Circle paylaşım yapmak için bilmeniz gerekenler…
31.08.2022 Bilim ve Teknoloji

Benzer Haber Etiketleri

Instagram Özellik ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki ınstagram özellik haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.