Gazete Vatan Logo

Instagram'dan kullanıcılarını sevindirecek haber!

Instagram'dan kullanıcılarını sevindirecek bir özellik geldi. Instagram uygulamasındaki fotoğraflara artık yakından bakılabilecek. Instagram'ın bu yeni özelliği bugün itibariyle kullanılabiliyor.

Instagram'dan kullanıcılarını sevindirecek haber!

Popüler uygulama Instagram, kullanıcıları tarafından beklenen bir özelliği hayata geçirdi. Instagram'daki fotoğrafları yakından görmek mümkün değilken artık yakınlaştırılarak bakılabilecek. İşte Instagram'ın yeni çıkarttığı "zoom" özelliğinin ayrıntıları...

Instagram, Zoom Özelliğini Açıkladı!

Dünyanın en çok fotoğraf paylaşılan uygulamaların başında yer alan Instagram’da artık fotoğraflara zoom yapabileceksiniz. Instagram zoom özelliği bugünden itibaren kullanıma sunuldu. Gelin görelim bu zoom özelliği neymiş…

Günümüz zamanı içerisinde dünyanın en çok ziyaret edilen sosyal medyası haline gelen ve dünya üzerinde binlerce, yüzlerce kullanıcı barındıran Instagram yeni bir özellik daha ekledi. Bir çoğumuz biliyoruz ki ınstagram’da fotoğrafları yakınlaştırma diye bir özellik söz konusu değildi. Fakat ınstagram bu olaya el atarak zoom özelliğini getirdi. Bu özellik bugünden itibaren artık aktif. Şimdi bu özelliği biraz konuşalım.

Zoom özelliği Instagram’da

Geçtiğimiz ay getirmiş olduğu ”Stories” özelliği ile çok takdir toplayan ve bu getirmiş olduğu özellik snapchat uygulamasının özelliğine çok benzemesi sebebiyle baya tepki alan Instagram, artık paylaşılan fotoğraflara zoom yapma imkanı sunuyor. Artık birisi fotoğraf paylaştığında bunu yakınlaştırabilme şansına sahip olacaksınız. Bu özellik bu günden itibaren aktif durumda.

Haberin Devamı

Profil fotoğraflarına bile zoom!

İlk baktığımızda yeni gelen bu özellik ile Instagram’ın zoom kabiliyetini tüm içeriklere sunduğu dikkat çekmiyor değil. Artık bu özellik sayesinde keşfet kısımı başta olmak üzere timeline ekranına ve hatta profil resimleri olmak üzere her fotoğrafı yaklaştırmanız mümkün. Multi Touch (çoklu dokunma) çıktığı zamandan günümüze kadar iki parmakla resimleri büyütme fonksiyonundan güç alan Instagram yapmış olduğu ve getirmiş olduğu özellikler ile sosyal medya savaşlarının ne kadar önemli olduğunu göstermektedir. Böyle devam ederse Instagram’ın yakın bir tarihte çok daha iyi olacağını tahmin ediyorum. Gördüğünüz gibi her gün yeni bir özellik ile önümüze çıkan Instagram acaba ileride ne gibi özellikler getirecek merak konusu.

Haberin Devamı