Instagram Yenilik

Instagram Yenilik

Son dakika Instagram yenilik haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Instagram yenilik ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Instagram yenilik haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Instagram Yenilik

haberleri sayfasında son dakika yaşanan ınstagram yenilik gelişmeleri de dahil olmak üzere 44 ınstagram yenilik haberi bulunmuştur. Tüm ınstagram yenilik haberleri aşağıda listelenmiştir.
Instagram'da en büyük değişiklik!
Instagram'da en büyük değişiklik! Sosyal medyanın en çok tercih edilen uygulamalarından Instagram bugüne kadarki en büyük değişikliğini yapacak. Instagram'a gelecek yeni özellik bakın neymiş. Detaylar haberimizde.
9.03.2018 Bilim ve Teknoloji
Instagram'da ekran görüntüsü alan yandı!
Instagram'da ekran görüntüsü alan yandı! Instagram'a bugün gelen güncellemeyle birlikte Hikayeler bölümünde paylaşılan görüntülerin ekran görüntüsünü çeken kullanıcılar artık bunu habersiz yapamayacak.
7.07.2017 Bilim ve Teknoloji
Instagram'a yeni özellikler geldi!
Instagram'a yeni özellikler geldi! Instagram, gelen güncellemeyle yeni yüz filtreleri sunuyor. Instagram'daki yeni güncellemeler haberimizde.
20.06.2017 Bilim ve Teknoloji
Instagram’a beklenen özellik geldi!
Instagram’a beklenen özellik geldi! Uzun bir süredir Instagram kullanıcıları tarafından beklenen "bilgisayardan fotoğraf yükleme" özelliği Türkiye saatiyle 02.00'da duyurulan yenilikle müjdelenmiş oldu. Detaylar haberimizde.
9.05.2017 Bilim ve Teknoloji
Instagram’dan 'rezervasyon' özelliği!
Instagram’dan 'rezervasyon' özelliği! Sosyal medyada ücretsiz fotoğraf ve video paylaşma uygulaması olarak gösterilen ve Facebook tarafından satın alındıktan sonra, kullanıcılarına oldukça farklı özellikler sunuyor
25.03.2017 Bilim ve Teknoloji
Instagram'dan 'hassas' işler!
Instagram'dan 'hassas' işler! Instagram, hassas içerikleri engellemek için yeni bir güncelleme yayınlama hazırlığında. Peki, Instagram'a yeni gelecek olan filtreleme ile hangi içerikler engellenecek?
24.03.2017 Bilim ve Teknoloji
Twitter'ı alt üst edecek karar! 'Büyük bir saldırıya uğrayacak...'
Twitter'ı alt üst edecek karar! 'Büyük bir saldırıya uğrayacak...' Sosyal medya platformlarının popülerliklerini koruyabilmeleri ve trend kalabilmeleri için sık sık yeniliklere başvurmaları şart. Bu yenilikler özellikle Facebook, Twitter ve Instagram gibi platformlarda kullanıcıların beklentileriyle şekilleniyor. Twitter'ın bir süredir 'Articles' adı verilen yeni bir özellik üzerinde çalıştığı ortaya çıktı. Bu özellik sayesinde kullanıcıların 280 karakter sınırına takılmadan istedikleri uzunlukta paylaşımlar yapabilmesinin önü açılmış olacak. Peki Twitter'ın yeni özelliği kötü niyetli kişiler tarafından kullanılabilir mi? Kullanıcılar herhangi bir olumsuz durumla karşılaşabilir mi? Uzmanlar bu yeni özelliğin getirebileceği olası tehlikelere dikkat çekti.
11.02.2022 Bilim ve Teknoloji
Staj seferbirliği başvurusu nasıl yapılır? Cumhurbaşkanlığı staj seferbirliği 2021…
Staj seferbirliği başvurusu nasıl yapılır? Cumhurbaşkanlığı staj seferbirliği 2021… Staj seferbirliği başvurusu nasıl yapılır? Cumhurbaşkanlığı İnsan Kaynakları Ofisi Başkanlığı koordinasyonunda, bakanlıklar, bakanlıklara bağlı, ilgili, ilişkili kuruluşlar ve özel sektörden gönüllü işverenler işbirliğiyle Hazine ve Maliye Bakanlığı'nın destekleriyle üniversite öğrencileri için staj seferbirliği başlatıldı. Başvurular yarın başlıyor. Peki, Staj Seferbirliği başvurusu nasıl yapılır? Staj seferbirliği şartları nelerdir, kimler başvuru yapabilir? İşte Staj Seferbirliği başvuru şartları ve tüm detaylar...
21.02.2021 Personel Alımı
Staj müjdesi! Öğrenciler için büyük fırsat, resmen duyuruldu
Staj müjdesi! Öğrenciler için büyük fırsat, resmen duyuruldu Staj yapmak isteyen öğrenciler için büyük fırsat! Resmen duyuruldu. Tarih belli oldu. Cumhurbaşkanlığı İnsan Kaynakları Ofisi Başkanlığı koordinasyonunda yürütülen "Staj Seferbirliği" programıyla 50 bini aşkın öğrenciye staj imkanı sağlanması hedefleniyor. Coğrafya veya üniversite farkı gözetmeksizin, 81 ilde tüm üniversitelerden öğrencilere fırsat eşitliği sağlayan "Staj Seferbirliği" programında, kamu kurumları ve özel sektör kuruluşları, adayların kişisel bilgilerini görmeden akademik, sosyal ve sportif başarılarından oluşan yetkinlik puanlarını baz alarak, liyakat esaslı ve şeffaf bir yöntemle staj teklifi sunacak.
18.02.2021 Eğitim
"Özlemi dinmiyor, çok özleniyor"
"Özlemi dinmiyor, çok özleniyor" Oyuncu Erdal Tosun, 30 Kasım 2016 tarihinde Sarıyer'de geçirdiği trafik kazası sonucu hayatını kaybetmişti. Reha Özcan,meslektaşı ve yakın dostu Erdal Tosun'u üçüncü ölüm yıldönümünde andı.
30.11.2019 Magazin
Instagram'a yeni özellik geldi!
Instagram'a yeni özellik geldi! Instagram algoritma konusunda birçok yenilik getiriyor. Ana sayfa akışını bazı algoritmalara göre belirleyen Instagram, denediği yeni özellikle takip edilenleri de belirli bir düzene göre sıralama imkanı sunacak. Özellik şu anda deneme aşamasında.
21.10.2019 Bilim ve Teknoloji
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Artık yeni bir safhaya geçtik
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Artık yeni bir safhaya geçtik AK Parti 18 yaşında... AK Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Erdoğan, partisinin 18. yıl dönümü kutlamalar dolayısıyla düzenlenen resepsiyonda konuştu. Erdoğan, "AK Parti 18 yaşına ulaştı, partimiz artık yeni bir safhaya geçti." dedi.
23.08.2019 Gündem
'Google Mesajlar' için beklenen özellik geldi
'Google Mesajlar' için beklenen özellik geldi Google Mesajlar uygulaması, yayınlanacak yeni güncelleme ile birlikte AR desteğini de ardına alacak.
1.07.2019 Bilim ve Teknoloji
Pop yıldızı Olya Polyakova parti kuruyor
Pop yıldızı Olya Polyakova parti kuruyor Ukrayna’da önümüzdeki temmuz ayında yapılacak erken parlamento seçimleri öncesi siyaset sahnesi renkleniyor. Devlet Başkanı Vladimir Zelenskiy’nin yeniden vatandaşlık verdiği eski Gürcistan Devlet Başkanı Mihail Saakaşvili’nin partisinin yanı sıra, ülkenin en ünlü şarkıcılarından biri de seçimlerde aday olmaya hazırlanıyor
30.05.2019 Magazin
Instagram'dan kullanıcıları şoke eden yeni özellik!
Instagram'dan kullanıcıları şoke eden yeni özellik! Facebook, Twitter, Instagram ve Snapchat derken sosyal medya hayatımızın çok büyük bir bölümünü kapamaya başladı. Milyonlarca kullanıcısı bulunan sosyal medya platformu, almış olduğu karar ile birlikte, sosyal medya bağımlığı konusunda oldukça önemli bir hamleye imza attı. Sunulan yeni özellik ile birlikte, artık kullanıcılar Instagram üzerinde ne kadar vakit geçirdikleri öğrenebilecek.
15.11.2018 Bilim ve Teknoloji
WhatsApp’a iki yeni özellik geliyor!
WhatsApp’a iki yeni özellik geliyor! Anlık mesajlaşma uygulaması WhatsApp’a iki yeni önemli özellik geliyor. Sessiz Mod ile artık mesaj bildirim logosu gösterilmeyecek. Platforma gelecek bir diğer yenilik ise “Tatil Modu”.
18.10.2018 Bilim ve Teknoloji
Instagram'dan büyük yenilik!
Instagram'dan büyük yenilik! Instagram, Hikayeler arası hızlıca ilerlemek için basarak geçme özelliğini yakında kullanıcılarının beğenisine sunacak. İşte detaylar!
13.10.2018 Bilim ve Teknoloji
Instagram değişti! İşte yeni gelen özellik
Instagram değişti! İşte yeni gelen özellik Sosyal medya devi Instagram'a bugün yeni bir güncelleme geldi. Güncelleme ile birlikte kullanıcılar artık aradıkları profilleri çok daha kolay bir şekilde bulabilecek.
5.10.2018 Bilim ve Teknoloji
Hikaye modu Google'a da geliyor!
Hikaye modu Google'a da geliyor! Google geçtiğimiz 20 yıl içerisinde milyonlarca sayfayı tarayan basit bir arama motorundan hepimizin hayatını değiştiren bir teknoloji devine dönüştü. Bir arama motorundan yapay zeka ve veri bilimi odaklı bir şirkete dönüşen Google, aramanın geleceğinin de doğal olarak öngörüyor ve bu değişime yön veriyor.
26.09.2018 Bilim ve Teknoloji
Instagram'dan kullanıcılara hız katacak yenilik
Instagram'dan kullanıcılara hız katacak yenilik Sosyal medya platformu Instagram, yorum atabilmeyi hızlandıran bir yeniliğini duyurdu. Yeni gelen kısayol çubuğu, kullanıcıların en çok kullandığı emojileri sıralıyor ve hemen göndermenize olanak tanıyor
11.09.2018 Bilim ve Teknoloji
Instagram'a yeni özellikler geliyor
Instagram'a yeni özellikler geliyor Instagram'da yepyeni hesap güvenlik özellikleri aktif hale geliyor.
2.09.2018 Bilim ve Teknoloji
Whatsapp'ta fotoğraf paylaşanlar dikkat
Whatsapp'ta fotoğraf paylaşanlar dikkat Whatsapp'a gelen yeniliklerin ardı arkası kesilmiyor. Son olarak Whatsapp Web üzerinden GIF paylaşımı söz konusu olurken, yeni özellik bu kez popüler uygulamada bakın neyi değiştirecek?
3.08.2018 Bilim ve Teknoloji
Instagram için yeni özellikler yolda!
Instagram için yeni özellikler yolda! Instagram, yeni güncellemeleri ile kullanıcılarını şaşırtacak gibi duruyor. Bununla birlikte, kullanıcıları için daha iyi bir sosyal medya deneyimi sunmaya çalışan uygulama, birbirinden güzel özellikleri ile karşımıza çıkıyor. Bunun yanı sıra yeni özellikler kullanıcılar için de çok yararlı olacak gibi duruyor.
19.06.2018 Bilim ve Teknoloji
Instagram videolarına yenilik!
Instagram videolarına yenilik! Fotoğraf ve video paylaşım hizmeti Instagram, planladığı yeni özelliği ile videodaki kısıtlamaları kaldırmayı hedefliyor. Bugüne dek videolar Instagram Hikayeler için azami 15 saniye, Instagram gönderileri için 60 saniyeydi. Bu özellikle 1 saate kadar uzunlukta videolar gönderilebilecek
11.06.2018 Bilim ve Teknoloji
Instagram Hikayeleri’ne ilginç yenilik
Instagram Hikayeleri’ne ilginç yenilik Instagram kullanıcıları bugüne kadar hikayelerinde anketler yapabiliyor ancak yalnızca iki seçenek ekleyebiliyordu. Sosyal ağ, emoji kaydırıcısıyla anketlerin farklı şekilde oylanmasını mümkün kıldı
12.05.2018 Bilim ve Teknoloji

Benzer Haber Etiketleri

Instagram Yenilik ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki ınstagram yenilik haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.