Instagram Güncelleme

Instagram Güncelleme

Son dakika Instagram güncelleme haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Instagram güncelleme ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Instagram güncelleme haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Instagram Güncelleme

haberleri sayfasında son dakika yaşanan ınstagram güncelleme gelişmeleri de dahil olmak üzere 116 ınstagram güncelleme haberi bulunmuştur. Tüm ınstagram güncelleme haberleri aşağıda listelenmiştir.
Instagram o özelliği kaldırıyor!
Instagram o özelliği kaldırıyor! Instagram'da stalk yapanlara üzücü haber geldi. Merak ettiği kişinin neleri beğendiğini, neye yorum yaptığını takip edenler artık bunu yapamayacak.
8.10.2019 Bilim ve Teknoloji
Instagram'da görüntülü görüşme devri!
Instagram'da görüntülü görüşme devri! Popüler sosyal ağ, aralarında görüntülü görüşme ve yeniden tasarlanmış Keşfet sayfasının da bulunduğu bir dizi yeniliği duyurdu
2.05.2018 Arşiv
Instagram Snapchat’in o özelliğini de kopyalıyor
Instagram Snapchat’in o özelliğini de kopyalıyor Instagram’ın rakibi Snapchat’in özelliklerini kopyalama furyası, takip edecek yeni insanlar bulmayı kolaylaştırmak için devam ediyor
10.04.2018 Bilim ve Teknoloji
Twitter'dan sonra Instagram'a da geliyor!
Twitter'dan sonra Instagram'a da geliyor! Instagram uygulamasına yenilikler katmaya tam gaz devam ediyor. Instagram uygulamasına eklenecek yeni bir özellik ile birlikte Twitter’da kullanan retweet özelliğinin benzeri, Instagram hikayelerine gelecek.
21.03.2018 Bilim ve Teknoloji
Instagram tepkilere dayanamadı geri adım atıyor
Instagram tepkilere dayanamadı geri adım atıyor Facebook tarafından satın alındıktan sonra Instagram’ın zaman tüneli algoritması değiştirilmişti. Kullanıcıların tepkisi üzerine Instagram’ın eski kronolojik sıralamasına geri döneceği belirtiliyor.
13.03.2018 Bilim ve Teknoloji
Instagram'da en büyük değişiklik!
Instagram'da en büyük değişiklik! Sosyal medyanın en çok tercih edilen uygulamalarından Instagram bugüne kadarki en büyük değişikliğini yapacak. Instagram'a gelecek yeni özellik bakın neymiş. Detaylar haberimizde.
9.03.2018 Bilim ve Teknoloji
Instagram'a gelecek olan 5 yeni özellik
Instagram'a gelecek olan 5 yeni özellik Facebook tarafından satın alındıktan sonra Instagram sürekli olarak geliştirmeler yayınlamaya başladı. Her güncelleme ile yeni bir özellik kazanan sosyal medya platformuna kısa bir süre içinde 5 yeni yetenekler eklenecek.
8.03.2018 Bilim ve Teknoloji
Instagram yeni bir özellik test ediyor!
Instagram yeni bir özellik test ediyor! Artık, Instagram hikayelerini WhatsApp durumunuz yapabileceksiniz.
4.01.2018 Bilim ve Teknoloji
Instagram'a "hashtag takip etme" özelliği geldi!
Instagram'a "hashtag takip etme" özelliği geldi! Instagram, aldığı yeni bir güncellemeyle birlikte "hashtag takip etme" özelliğini devreye soktu.
13.12.2017 Bilim ve Teknoloji
Instagram'da ekran görüntüsü alan yandı!
Instagram'da ekran görüntüsü alan yandı! Instagram'a bugün gelen güncellemeyle birlikte Hikayeler bölümünde paylaşılan görüntülerin ekran görüntüsünü çeken kullanıcılar artık bunu habersiz yapamayacak.
7.07.2017 Bilim ve Teknoloji
Instagram'a yeni özellikler geldi!
Instagram'a yeni özellikler geldi! Instagram, gelen güncellemeyle yeni yüz filtreleri sunuyor. Instagram'daki yeni güncellemeler haberimizde.
20.06.2017 Bilim ve Teknoloji
Instagram’a beklenen özellik geldi!
Instagram’a beklenen özellik geldi! Uzun bir süredir Instagram kullanıcıları tarafından beklenen "bilgisayardan fotoğraf yükleme" özelliği Türkiye saatiyle 02.00'da duyurulan yenilikle müjdelenmiş oldu. Detaylar haberimizde.
9.05.2017 Bilim ve Teknoloji
Yine Instagram, yine taklit! Bu sefer de...
Yine Instagram, yine taklit! Bu sefer de... Platform getirdiği 'hikayeler' özelliği ile Snapchat'i taklit etmekle suçlanan Instagram, Pinterest'teki özelliği andıran yeniliği kullanıma sundu.
20.04.2017 Bilim ve Teknoloji
Instagram'dan 'hassas' işler!
Instagram'dan 'hassas' işler! Instagram, hassas içerikleri engellemek için yeni bir güncelleme yayınlama hazırlığında. Peki, Instagram'a yeni gelecek olan filtreleme ile hangi içerikler engellenecek?
24.03.2017 Bilim ve Teknoloji
Instagram'dan bir yenilik daha!
Instagram'dan bir yenilik daha! Instagram'ın geçtiğimiz haftalarda test aşamasına soktuğu çoklu fotoğraf paylaşma özelliği, artık Türkiye'deki Instagram kullanıcıları için de kullanılabilir durumda. İşte Instagram'ın yeni özelliği...
23.02.2017 Bilim ve Teknoloji
Instagram'a yeni özellik geliyor! Bu özellik herkesi şaşırtacak...
Instagram'a yeni özellik geliyor! Bu özellik herkesi şaşırtacak... Popüler fotoğraf paylaşma platformu Instagram, çok yakında yeni özelliğini kullanıma açacak. Fotoğraf tutkunları bu özelliğe bayılacak!
2.02.2017 Bilim ve Teknoloji
Instagram'a canlı yayın özelliği geldi!
Instagram'a canlı yayın özelliği geldi! Instagram, kısa süre önce duyurduğu canlı yayın özelliğini, Türkiye'de de kullanıma sundu. Instagram canlı yayın özelliği artık Türkiye'de. Peki canlı yayın nasıl kullanılıyor?
25.01.2017 Bilim ve Teknoloji
Instagram'da yeni dönem başlıyor
Instagram'da yeni dönem başlıyor Instagram Hikaye özelliği için istatistik ve reklam özelliği duyuruldu. Artık Instagram hikayelerine reklam verilebilecek ve içeriklerin istatistikleri de görülebilecek.
12.01.2017 Bilim ve Teknoloji
Instagram'a yeni özellikler geldi
Instagram'a yeni özellikler geldi Instagram'ın iPhone uygulamasına yeni güncellemeyle birlikte birçok farklı özellik eklendi.
27.07.2021 Bilim ve Teknoloji
Instagram'a 'çıkartmalar' eklendi!
Instagram'a 'çıkartmalar' eklendi! Instagram'ın Snapchat’ten ilham alarak sunduğu hikayeler üzerine yayınladığı son güncellemeyle 'çıkartmalar' eklenebilecek.
27.07.2021 Bilim ve Teknoloji
Instagram, bu kez Pinterest'ten esinlendi!
Instagram, bu kez Pinterest'ten esinlendi! Instagram'a gelen yeni özellik, eminiz size de bir yerlerden tanıdık gelecek...
27.07.2021 Bilim ve Teknoloji
Instagram yenilenmeye devam ediyor!
Instagram yenilenmeye devam ediyor! Instagram, kullanıcılarını mutlu edecek bir dizi yeniliği hayata geçiriyor. Bu yeniliklerin ilk hedefi ise, yapılan yorumlar...
27.07.2021 Bilim ve Teknoloji
Instagram'dan 2 yeni özellik!
Instagram'dan 2 yeni özellik! Popüler fotoğraf ve video paylaşma uygulaması Instagram'dan yeni bir güncellemeyle birlikte önemli özellikler ekleniyor. Instagram'ın yeni özellikleri güvenliği ön planda tutar nitelikte... İşte Instagram yenilikleri...
29.09.2021 Gündem
Instagram’ın yeni özelliği çok konuşulacak!
Instagram’ın yeni özelliği çok konuşulacak! Popüler paylaşım uygulaması Instagram, en son Windows 10 uygulamasını kullanıcılarına sumuştu. Intagram'dan şimdi ise farklı bir özellik daha geldi. Intagram'ın yeni özelliği kullanıcıları sevindirecek türden...
27.07.2021 Bilim ve Teknoloji
Instagram çöktü mü, Instagram akış yenilenmiyor neden? Instagram 9 Mart erişim problemi nedir, Instagram neden açılmıyor?
Instagram çöktü mü, Instagram akış yenilenmiyor neden? Instagram 9 Mart erişim problemi nedir, Instagram neden açılmıyor? Instagram uygulamasına erişim sıkıntısı yaşanıyor. “Akış yenilemedi” problemi ile karşılaşan kullanıcılar sorunun çözümü için arama motorlarına yöneldi. Peki Instagram çöktü mü, neden açılmıyor? 9 Mart Instagram'daki sorun ne, Instagram akış yenilenmiyor neden?
9.03.2023 Bilim ve Teknoloji

Benzer Haber Etiketleri

Instagram Güncelleme ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki ınstagram güncelleme haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.