Kredi kartı kullananlara güzel haber! İndirim fırsatı
Kredi kartı kullananlara güzel haber! İndirim fırsatı Kredi kartı olan milyonlarca kişiyi ilgilendiriyor. İndirim fırsatı sunuluyor. Kredi kartıyla yapılacak olan ödemelere ilişkin duyuru yapıldı. Mayıs sonuna kadar devam edecek, yüzde 5 düşüyor. İstanbul'da yaşayan vatandaşları kapsayan bu kampanya tüm İSPARK otoparklarında geçerli. Kredi kartı ve İstanbulkart ile ödeme yapıldığında indirim fırsatı sunulacak. Ayrıca isteyenler temassız olarak da ücretleri ödeyebilir. Yapılan açıklamada nakit temasını azaltmanın amaçlandığı bildirildi.
10.04.2021 Ekonomi
Büyük indirim fırsatı! Yarı yarıya düştü, 5 ay sonra ödeyin...
Büyük indirim fırsatı! Yarı yarıya düştü, 5 ay sonra ödeyin... Milyonlarca kişi için büyük indirim fırsatı. En az yüzde 50 indirim yapıldı. Fiyatlar yarı yarıya düştü. Ödemeyi 5 ay sonra yapma imkanı da sunuluyor. Yapılan indirimle birlikte normalde 18 bin 642 lira olan fiyat 8 bin 575 liraya düşüyor. Ayrıca isterseniz paranızın tamamını geri alabiliyorsunuz. Erken tatil rezervasyonu için harekete geçildi. Sezon nisan ayında başlıyor. Pandemi nedeniyle durumdan en çok etkilenen sektörlerden biri de turizm oldu. Ancak aşılama ile birlikte 2021 yılının yoğun geçeceği öngörülüyor. Şu an rezervasyon yaptırmanız durumunda en az yüzde 50 indirim fırsatı sunuluyor. Çabuk hareket edilmesinde fayda var, çünkü fiyatlar yükselecek ve yer bulamama riski ile de karşılaşabilirsiniz.
29.01.2021 Ekonomi
İndirim başladı! Sadece bir gün sürecek
İndirim başladı! Sadece bir gün sürecek Yılbaşı öncesi büyük indirim başladı. Yapılan açıklamada 'büyük indirim günü' duyuruldu. Vatandaşlara, KOBİ'lere ve e-ticaret sektöründe faaliyetlerini sürdüren kurum ve kuruluşlara destek vermek amacıyla gerçekleştirilen indirim kampanyasından faydalanmak isteyen vatandaşlar PttAVM.com'dan üzerinden alışverişlerini gerçekleştirebiliyor.
27.12.2020 Ekonomi
İndirim fırsatı! Sadece o gün geçerli...
İndirim fırsatı! Sadece o gün geçerli... Yılbaşı öncesi güzel haber geldi. Büyük indirim başlıyor. Yapılan açıklamada 'büyük indirim günü' duyuruldu. Vatandaşlara, KOBİ'lere ve e-ticaret sektöründe faaliyetlerini sürdüren kurum ve kuruluşlara destek vermek amacıyla gerçekleştirilen indirim kampanyasından faydalanmak isteyenlerin 27 Aralık Pazar gününü beklemesi gerekiyor. PTT AŞ'den yapılan açıklamada indirim kampanyasının detayları paylaşıldı. PttAVM.com'dan 27 Aralık'ta alışveriş yapanlar karlı çıkıyor.
24.12.2020 Ekonomi