İlkin Tüfekçi

İlkin Tüfekçi

Son dakika İlkin Tüfekçi haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan İlkin Tüfekçi ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını İlkin Tüfekçi haber sayfamızda bulabilirsiniz.

İlkin Tüfekçi

haberleri sayfasında son dakika yaşanan ilkin tüfekçi gelişmeleri de dahil olmak üzere 39 ilkin tüfekçi haberi bulunmuştur. Tüm ilkin tüfekçi haberleri aşağıda listelenmiştir.
İlkin Tüfekçi'den küvet pozları!
İlkin Tüfekçi'den küvet pozları! Bodrum'a tatile giden ünlü oyuncu İlkin Tüfekçi, paylaştığı küvet pozlarıyla Instagram'ı salladı. Ünlü ismin cesur pozlarına beğeni yağdı.
4.06.2023 Magazin
Çağatay Ulusoy, Ece Sükan’la aşk iddialarını yanıtladı!
Çağatay Ulusoy, Ece Sükan’la aşk iddialarını yanıtladı! Çağatay Ulusoy, geçenlerde birlikte görüntülendiği Ece Sükan’la aşk yaşadığı iddiasına yanıt verdi.
30.04.2023 Magazin
Oyuncu İlkin Tüfekçi’den imalı Çağatay Ulusoy yanıtı!
Oyuncu İlkin Tüfekçi’den imalı Çağatay Ulusoy yanıtı! Duygu Sarışın'dan sessiz sedasız ayrılan Çağatay Ulusoy'un adı kendisinden 14 yaş büyük Ece Sükan ile anılıyor. Yakışıklı oyuncu, çok konuşulan bu iddialara açıklık getirirken; Çağatay Ulusoy ile aşk yaşadığı yönündeki haberlerle magazin gündemine gelen bir diğer ünlü isim İlkin Tüfekçi'den açıklama geldi.
30.04.2023 Magazin
Çağatay Ulusoy ile İlkin Tüfekçi'yi şapka ele verdi! 'Artık aşk belgelendi'
Çağatay Ulusoy ile İlkin Tüfekçi'yi şapka ele verdi! 'Artık aşk belgelendi' Yaklaşık altı yıldır aşk yaşayan oyuncu çift Çağatay Ulusoy ile Duygu Sarışın, geçtiğimiz günlerde sosyal medyadan birbirlerini takip etmeyi bırakarak, ayrıldıklarının sinyalini vermişti. Ardından, Ulusoy'un bir mekanda meslektaşı İlkin Tüfekçi ile sarmaş dolaş eğlendiği öne sürülmüştü. İkilinin arasında neler olduğu merak edilirken, Tüfekçi'nin yaptığı bir paylaşım aşk iddialarını güçlendirdi.
21.01.2023 Magazin
Çağatay Ulusoy ve Duygu Sarışın ayrıldı! Birbirlerini takipten çıkardılar
Çağatay Ulusoy ve Duygu Sarışın ayrıldı! Birbirlerini takipten çıkardılar Yaklaşık beş yıldır aşk yaşayan Çağatay Ulusoy ve Duygu Sarışın'ın ilişkisinin sona erdiği iddiası magazin gündemine bomba gibi düştü. Bir dargın bir barışık olan ikilinin ayrılması hayranlarını üzerken, Ulusoy'un geçtiğimiz gece Sarıyer'de yeni açılan bir mekanda İlkin Tüfekçi ile sarmaş dolaş olduğu öne sürüldü.
12.01.2023 Magazin
Seversin'de Tolga, Asya'yı yok sayıyor! "Her şey bitti artık"
Seversin'de Tolga, Asya'yı yok sayıyor! "Her şey bitti artık" Seversin dizisinin yeni bölümünde neler olacak? Başrollerinde 'Asya' karakteriyle İlayda Alişan ve 'Tolga' karakteriyle Burak Yörük’ün yer aldığı ‘Seversin’, 26 Eylül Pazartesi akşamı yeni bölümüyle ekrana gelecek. Bu bölüme Asya'nın Tolga'yı terk etmesi damga vuruyor.
26.09.2022 Magazin
Seversin yeni bölümü ile ekrana geliyor!
Seversin yeni bölümü ile ekrana geliyor! Kanal D’nin, yapımcılığını Kanal D İç Yapımlar’ın üstlendiği dizisi “Seversin” yeni bölümü ile ekrana geliyor.
15.08.2022 Televizyon
Seversin’in eğlenceli setinden renkli kareler!
Seversin’in eğlenceli setinden renkli kareler! Kanal D’nin, yapımcılığını Kanal D İç Yapımlar’ın üstlendiği dizisi “Seversin” her çarşamba yeni bölümleri ile ekrana geliyor.
19.07.2022 Televizyon
'Seversin' setinde eğlenceli anlar!
'Seversin' setinde eğlenceli anlar! Yapımcılığını Kanal D İç Yapımlar’ın üstlendiği 'Seversin' dizisi, her çarşamba yeni bölümleri ile ekrana geliyor. Eğlenceli hikayesi ile her hafta ilgiyle takip edilen dizide, Tolga ve Asya'nın aşkı boyut değiştiriyor ve ikili nişanlanıyor.
5.07.2022 Magazin
Seversin’in çekimlerinden renkli kareler!
Seversin’in çekimlerinden renkli kareler! Kanal D’nin, yapımcılığını Kanal D İç Yapımlar’ın üstlendiği dizisi “Seversin” her çarşamba yeni bölümleri ile ekrana geliyor.
27.06.2022 Televizyon
Tolga ve Asya tehlikeli bir oyunun içerisinde!
Tolga ve Asya tehlikeli bir oyunun içerisinde! Kanal D’nin, yapımcılığını Kanal D İç Yapımların üstlendiği dizisi “Seversin” her çarşamba yeni bölümleri ekrana gelmeye devam ediyor.
23.06.2022 Televizyon
'Seversin'in Handan'ı İlkin Tüfekçi'den samimi itiraflar: Babamın sesini özledim
'Seversin'in Handan'ı İlkin Tüfekçi'den samimi itiraflar: Babamın sesini özledim Kanal D'nin yaz dizisi "Seversin"de Handan karakterine hayat veren İlkin Tüfekçi, Kelebek’in sorularını yanıtladı. Dizi için, "En çok eğlendiğim proje oldu" diyen Tüfekçi, hem diziyi hem de kendisiyle ilgili bilinmeyenlerini anlattı. Türk futbolunun efsane ismi babası İlyas Tüfekçi'nin durumuyla da ilgili bilgi verdi.
15.06.2022 Magazin
Seversin'in çekimlerinden renkli kareler!
Seversin'in çekimlerinden renkli kareler! Kanal D’nin, yapımcılığını Kanal D İç Yapımlar’ın üstlendiği dizisi “Seversin” her çarşamba yeni bölümleri ile ekrana geliyor.
13.06.2022 Televizyon
Seversin, ekran başarısını dijitalde de sürdürüyor…
Seversin, ekran başarısını dijitalde de sürdürüyor… Kanal D’nin, yapımcılığını Kanal D İç Yapımlar’ın üstlendiği, her çarşamba akşamı yeni bölümleri ile ekrana gelen dizisi Seversin, başarısını katlayarak yükseltmeye devam ediyor.
10.06.2022 Televizyon
Seversin ikinci bölümü ile ekrana geldi!
Seversin ikinci bölümü ile ekrana geldi! Kanal D’nin, yapımcılığını Kanal D İç Yapımlar’ın üstlendiği dizisi “Seversin” yeni bölümü ile ekrana geldi.
9.06.2022 Televizyon
Deren Talu, Seversin'e konuk oluyor!
Deren Talu, Seversin'e konuk oluyor! Kanal D’nin, yapımcılığını Kanal D İç Yapımlar’ın üstlendiği dizisi Seversin, yeni bölümü ile 8 Haziran Çarşamba akşamı ekrana geliyor.
6.06.2022 Televizyon
"Seversin" 1 Haziran Çarşamba günü başlıyor!
"Seversin" 1 Haziran Çarşamba günü başlıyor! Kanal D’nin, yapımcılığını Kanal D İç Yapımlar’ın üstlendiği dizisi “Seversin” için geri sayım başladı.
29.05.2022 Televizyon
Seversin'in birbirinden tamamen farklı iki annesi çok konuşulacak!
Seversin'in birbirinden tamamen farklı iki annesi çok konuşulacak! Kanal D’nin, yapımcılığını Kanal D İç Yapımlar’ın üstlendiği dizisi “Seversin” ekrana gelmek için gün sayıyor. 1 Haziran Çarşamba akşamı izleyicisi ile buluşacak olan dizi, hikayesi ile olduğu kadar oyuncu kadrosu ile de adından söz ettirmeyi başardı.
24.05.2022 Televizyon
Seversin setinden eğlenceli görüntüler…
Seversin setinden eğlenceli görüntüler… Kanal D’nin, yapımcılığını Kanal D İç Yapımlar’ın üstlendiği, yaz ekranına damga vurmaya hazırlanan dizisi Seversin’in çekimleri tüm hızıyla devam ediyor.
18.05.2022 Televizyon
'Seversin' dizisinin afişi yayınlandı
'Seversin' dizisinin afişi yayınlandı Yapımcılığını Kanal D İç Yapımlar’ın üstlendiği Kanal D dizisi 'Seversin', 1 Haziran Çarşamba günü izleyicisi ile buluşacak. Yayınlanan tanıtımları ile şimdiden izleyicinin ilgisini çeken dizinin afişi sosyal medyada büyük ilgi gördü.
13.05.2022 Televizyon
Seversin’in yeni tanıtımı yayınlandı!
Seversin’in yeni tanıtımı yayınlandı! Kanal D’nin, yapımcılığını Kanal D İç Yapımlar’ın üstlendiği dizisi Seversin’in yeni tanıtımı yayınlandı. 1 Haziran Çarşamba günü ilk bölümü ile ekrana gelecek olan dizinin tanıtımı büyük beğeni topladı.
12.05.2022 Televizyon
Seversin'in Asya'sı ve Tolga'sı: İlayda Alişan ve Burak Yörük…
Seversin'in Asya'sı ve Tolga'sı: İlayda Alişan ve Burak Yörük… Kanal D’nin, yakında izleyici ile buluşmaya hazırlanan, yapımcılığını Kanal D İç Yapımlar’ın üstlendiği dizisi Seversin ’in çekimleri tüm hızıyla devam ediyor. İlayda Alişan’ın Asya, Burak Yörük’ün de oyuncu Tolga Tuna karakterine hayat verdiği dizinin, senaryosunu Barış Erdoğan ve İlker Arslan kaleme alırken, yönetmen koltuğunda ise Serdar Gözelekli oturuyor.
10.05.2022 Televizyon
'Seversin' yayınlanan klibi ile şimdiden tam puan aldı
'Seversin' yayınlanan klibi ile şimdiden tam puan aldı Kanal D’nin; yakında izleyici ile buluşmaya hazırlanan, yapımcılığını Kanal D İç Yapımlar’ın üstlendiği dizisi 'Seversin'in klibi yayınlandı. Dizinin kamera arkası görüntülerinden ve jenerik parçasından oluşan klip, yayınlandığı andan itibaren büyük ilgi gördü.
7.05.2022 Televizyon
Seversin dizisi ne zaman başlayacak? Seversin dizisi konusu ne? İşte Seversin dizisi oyuncuları!
Seversin dizisi ne zaman başlayacak? Seversin dizisi konusu ne? İşte Seversin dizisi oyuncuları! Kanal D yaz ekranına aşk dizisiyle merhaba diyor! Seversin dizisinden ilk fragman geldi. Başrollerini İlayda Alişan ve Burak Yörük’ün paylaştığı Seversin dizisinde birbirinden ünlü oyuncular eşlik ediyor. Peki, Seversin dizisi ne zaman başlayacak? Seversin dizisi konusu ne? İlayda Alişan kimdir? Burak Yörük kimdir? İşte Seversin dizisi oyuncuları!
4.05.2022 Televizyon
Seversin yakında Kanal D'de başlıyor!
Seversin yakında Kanal D'de başlıyor! Kanal D’nin, yakında izleyici ile buluşmaya hazırlanan, yapımcılığını Kanal D İç Yapımlar’ın üstlendiği dizisi Seversin ’in ilk tanıtımı yayınlandı.
29.04.2022 Televizyon

Benzer Haber Etiketleri

İlkin Tüfekçi ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki ilkin tüfekçi haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.