Gazete Vatan Logo

Seversin yeni bölümü ile ekrana geliyor!

Kanal D’nin, yapımcılığını Kanal D İç Yapımlar’ın üstlendiği dizisi “Seversin” yeni bölümü ile ekrana geliyor.

Seversin yeni bölümü ile ekrana geliyor!

Başrollerinde İlayda Alişan ve Burak Yörük’ün rol aldığı, eğlenceli hikayesi ile izleyicinin büyük beğenisini kazanan Seversin’in yeni bölümünün konusu şöyle;

Asya, Tolga'nın aşk ilanıyla şoke olmuştur. Kalbi bu açıklamayı kucak açarak karşılasa da aklı onu durdurmaktadır. Asya Tolga'yla açık konuşur, onun hislerinde samimi olduğundan emindir ama bu ne kadar sürecektir. Tolga Tuna'nın deli gönlü bu aşkı ne kadar taşıyabilecektir. Asya'nın, Tolga Tuna'nın “kalbi kırılmışlar” listesine eklenmeye niyeti yoktur. Tolga Asya'nın düşüncesine hak verir; o da kendisinin farkındadır. Tolga aşkını ispat edebilmek için mücadele etmeye karar verir. Karşısına çıkacak en büyük engel kendisi olacaktır. Aşık Tolga, yılların pekiştirdiği onca alışkanlığını değiştirip, içindeki Tolga Tuna'yı saf dışı ederek Asya'ya kendini ispat edebilecek midir?

Seversin’in oyuncu kadrosunda; Nergis Kumbasar, Zeynep Kankonde, Ceren Taşçı, Ozan Dağgez, Halil İbrahim Kurum, İlkin Tüfekçi, Ergül Miray Şahin, Hazal Benli, Atakan Yılmaz, Yiğit Dikmen, Ceren Yıldırım, Elif Çapkın, Yağmur Gurur ve Nihayet Şahin yer alıyor.

Haberin Devamı

Seversin yeni bölümleriyle her çarşamba akşamı Kanal D’de...