İlhak

İlhak

Son dakika ilhak haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan ilhak ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını ilhak haber sayfamızda bulabilirsiniz.

İlhak

haberleri sayfasında son dakika yaşanan ilhak gelişmeleri de dahil olmak üzere 568 ilhak haberi bulunmuştur. Tüm ilhak haberleri aşağıda listelenmiştir.
Türkiye, Kırım'ın yasa dışı ilhakını tanımadığını yineledi
Türkiye, Kırım'ın yasa dışı ilhakını tanımadığını yineledi Dışişleri Bakanlığı, Ukrayna'ya bağlı Kırım'ın yasa dışı ilhakını tanımadıklarını ve Ukrayna’nın toprak bütünlüğüne ve egemenliğine verdikleri desteği teyit ettiklerini bildirdi.
16.03.2024 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Artık AB bu yanlıştan vazgeçmelidir
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Artık AB bu yanlıştan vazgeçmelidir Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Budapeşte ziyaretine Macaristan Cumhurbaşkanı Katalin Novak ile Sandor Sarayı’nda yaptığı görüşmeyle başladı. Daha sonra Karmelita Manastırı’na geçen Erdoğan, burada Macaristan Başbakanı Viktor Orban ile bir araya geldi. Erdoğan kritik ziyaret sonrası gazetecilerin sorularını yanıtladı.
19.12.2023 Gündem
Venezuela’da kritik referandum! Brezilya sınıra asker konuşlandırdı
Venezuela’da kritik referandum! Brezilya sınıra asker konuşlandırdı Brezilya, Venezuela’nın Guyana’nın petrol zengini bölgesini topraklarına katma kararını açıklaması üzerine sınıra asker konuşlandırdığını duyurdu.
7.12.2023 Dünya
TBMM Başkanı Kurtulmuş: Sivilleri hedef alan saldırılar asla kabul edilemez
TBMM Başkanı Kurtulmuş: Sivilleri hedef alan saldırılar asla kabul edilemez TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş, Ukrayna ve Orta Doğu’da devam eden krizlerin sadece bölgesel değil, küresel bir çatışmanın da konusu olabileceğini ve bunun için yaşanan insani kayıpların bir an evvel sonlandırılmasını temenni ettiklerini belirterek, “Türkiye olarak hem 1991 sınırlarında uluslararası sistem tarafından kabul edilmiş Ukrayna'nın toprak bütünlüğünü savunuyor hem de 1967 sınırlarında Filistin Devleti’nin toprak bütünlüğünü savunuyoruz. Her ikisinin de birlikte uluslararası camia tarafından savunulması gerektiğine de inanıyoruz.” dedi.
24.10.2023 Gündem
Numan Kurtulmuş'tan P20 Zirvesi'nde Filistin için yoğun diplomasi trafiği
Numan Kurtulmuş'tan P20 Zirvesi'nde Filistin için yoğun diplomasi trafiği TBMM Başkanı Kurtulmuş, İsrail-Filistin çatışmasının ardından yapılan ilk uluslararası toplantıdaki oturumlar ve mevkidaşlarıyla yaptığı görüşmelerde, Gazze’deki sivillere yönelik saldırıların sona erdirilmesi ve buraya insani yardımların ulaştırılabilmesi için diplomasi yürüttü.
14.10.2023 Gündem
TBMM Başkanı Kurtulmuş, P20 Zirvesi'nde konuştu
TBMM Başkanı Kurtulmuş, P20 Zirvesi'nde konuştu TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş P20 Zirvesi’nde konuşma yaparak uluslararası sorunlara çözüm bulacak yeni bir uluslararası küresel mimariye ihtiyaç olduğunu vurguladı.
13.10.2023 Gündem
Putin'in generaline korkunç suikast: Kargo paketini açtı, ev havaya uçtu!
Putin'in generaline korkunç suikast: Kargo paketini açtı, ev havaya uçtu! Ukrayna'nın doğusundaki ayrılıkçı Luhansk bölgesindeki bir yönetici evinde eşine az rastlanır bir suikasta uğradı. Kargo paketinin içinde bir cep telefonu vardı. General Yuri Afanasyevsky'nin cep telefonunu açmasıyla, evi havaya uçtu.
5.09.2023 Dünya
Rusya'ya bir şok daha! Bu kez tankeri vurdular
Rusya'ya bir şok daha! Bu kez tankeri vurdular Dün Rus donanmasına saldırı düzenleyen Ukrayna Kuvvetleri bugün de insansız hava araçları ile Rusya'ya ait kimyasal bir tankeri vurdu. Rusya tankerde maddi hasar meydana geldiğini duyururken Kırım Köprüsü'nde trafik bir süre durdu.
5.08.2023 Dünya
Putin, Kırım Köprüsü'ne düzenlene saldırıyı “terör saldırısı” olarak yorumladı
Putin, Kırım Köprüsü'ne düzenlene saldırıyı “terör saldırısı” olarak yorumladı Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, Kırım Köprüsü’ne düzenlenen saldırıyı “terör saldırısı” olarak yorumladı.
17.07.2023 Dünya
Rusya'dan flaş açıklama: Kırım köprüsü insansız hava araçlarıyla düzenlendi
Rusya'dan flaş açıklama: Kırım köprüsü insansız hava araçlarıyla düzenlendi Kremlin Sarayı, Kırım Köprüsü’ndeki patlamanın Ukrayna tarafından deniz üstü insansız hava araçlarıyla gerçekleştirildiğini açıkladı. Ukrayna Güvenlik Servisi’nden (SBU) adı açıklanmayan bir kaynak, Kırım Köprüsü’ne SBU ve Ukrayna Deniz Kuvvetleri’nin ortak operasyonu sonucu saldırı düzenlendiğini ifade etti.
17.07.2023 Dünya
Putin: Ukrayna’nın savunma sanayisi yakında tamamıyla tarihe karışacak
Putin: Ukrayna’nın savunma sanayisi yakında tamamıyla tarihe karışacak Savaş muhabirleriyle Ukrayna-Rusya Savaşı’na dair açıklamalarda bulunan Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, Batı'nın sağladığı silahların yakında tükeneceğini söyleyerek, "Ukrayna’nın savunma sanayisi yakında tamamıyla tarihe karışacak” dedi.
13.06.2023 Dünya
Aliya İzetbegoviç kimdir, Aliya ne demek? İşte Bosna Hersek'in ilk Cumhurbaşkanı Aliya İzzetbegoviç hayatı
Aliya İzetbegoviç kimdir, Aliya ne demek? İşte Bosna Hersek'in ilk Cumhurbaşkanı Aliya İzzetbegoviç hayatı Cumhurbaşkanı Erdoğan sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda 28 Mayıs için bir mesaj paylaştı. Erdoğan, "İnşallah 28 Mayıs’tan sonra da merhum Aliya’nın emanetine sahip çıkmaya devam edeceğiz" dedi. Söz konusu paylaşımın ardından Aliya İzetbegoviç hakkında yapılan aramalar arttı. Peki, Bosna Hersek'in ilk Cumhurbaşkanı Aliya İzzetbegoviç kimdir?
23.05.2023 Gündem
Seçimler dünya manşetlerinden inmiyor: 'Erdoğan'ı zafere götürmeye yeter'
Seçimler dünya manşetlerinden inmiyor: 'Erdoğan'ı zafere götürmeye yeter' 28 Mayıs'a günler kala Türk siyasetindeki sıra dışı hareketliliği sayfalarına taşıyan uluslararası medya, muhalefet adayı Kılıçdaroğlu'nun büyükbaba kişiliğini rafa kaldırdığı yorumunu yaptı.
23.05.2023 Gündem
Tayfun füzesinden rahatsız olan Rus siyasetçiden Türkiye için skandal sözler: Ayasofya'ya haçımızı dikelim
Tayfun füzesinden rahatsız olan Rus siyasetçiden Türkiye için skandal sözler: Ayasofya'ya haçımızı dikelim Kahramanmaraşlı depremler sonrası dünya Türkiye için seferber olurken Rus siyasetçiden skandal açıklamalar geldi. Rusya Devlet Duması üyesi olan Semyon Bagdasarov, katıldığı bir TV programında söylediği sözlerle skandala imza attı.
20.03.2023 Dünya
Peskov: Ukrayna'dan müzakerelere dair sinyal yok
Peskov: Ukrayna'dan müzakerelere dair sinyal yok Kremlin Sözcüsü Dmitry Peskov, Ukrayna tarafının müzakerelere hazır olduğuna dair herhangi bir sinyal olmadığını belirterek, "Kimse Ukrayna tarafından herhangi bir sinyal alamadı. Ukrayna tarafının bu konuyu müzakere etmesinin hukuken imkansızlığından hareket ediyoruz" dedi.
28.02.2023 Dünya
Putin kabine toplantısında Türkiye'ye tatile giden bakanı azarladı: Neden aptalı oynuyorsun?
Putin kabine toplantısında Türkiye'ye tatile giden bakanı azarladı: Neden aptalı oynuyorsun? Ukrayna'daki savaşın uzaması ve uygulanan yaptırımlarla zor günler geçiren Rusya'nın lideri Vladimir Putin, bakanlarla görüntülü görüştü. Görüşme sırasında daha önce Türkiye'ye tatile gelen Ticaret ve Sanayi Bakanı Denis Manturov'u görevini aksatmakla suçlayan Putin, 'Neden aptalı oynuyorsun?' dedi.
12.01.2023 Dünya
Stoltenberg: Silahlar aslında barışa giden yoldur
Stoltenberg: Silahlar aslında barışa giden yoldur NATO Genel Sekreteri Jens Stoltenberg, Rusya-Ukrayna Savaşı’na değinerek, “Silahlar aslında barışa giden yoldur” ifadelerini kullanarak, “Zulüm ve tiranlık, özgürlük ve demokrasiyi yenerse, kalıcı barış olmaz” dedi.
8.01.2023 Dünya
Erken seçim tartışması! AK Partili Çelik: Seçim tarihine ilişkin değerlendirme yapılıyor
Erken seçim tartışması! AK Partili Çelik: Seçim tarihine ilişkin değerlendirme yapılıyor AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Ömer Çelik, ''Bizim irademiz seçimin 18 Haziran'da zamanında yapılması yönünde. Fakat 18 Haziran’la ilgili çıkabilecek bazı sıkıntılar; yani vatandaşlarımızın yurt içinde bir seyahat dönemi olması ve çeşitli şekillerde ülkemizde büyük bir hareketliliğin yaşandığı bir dönem olması sebebiyle bir değerlendirme yapılıyor'' dedi.
2.01.2023 Gündem
Putin saldırı sonrası onarılan Kırım Köprüsü'nü ziyaret etti
Putin saldırı sonrası onarılan Kırım Köprüsü'nü ziyaret etti Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, bomba yüklü kamyonun infilak etmesiyle kısmen çöken Kırım Köprüsü'nün onarılmasının ardından köprüyü ziyaret ederek, üzerinde araç kullandı.
5.12.2022 Dünya
Rusya’nın çekildiği kasabadaki yıkım görüntülendi
Rusya’nın çekildiği kasabadaki yıkım görüntülendi Rus güçlerinin 11 Kasım'da tamamen çekildiğini duyurduğu Ukrayna'nın Herson kentinin kuzeyindeki Velyka Oleksandrivka’daki yıkım görüntülendi.
20.11.2022 Dünya
Milli Cemiyetler Hangileridir, İsimleri Nelerdir? Milli Cemiyetlerin Özellikleri...
Milli Cemiyetler Hangileridir, İsimleri Nelerdir? Milli Cemiyetlerin Özellikleri... Milli Cemiyetler, Osmanlı Dönemi'nin işgal altında olduğu yıllarda ortaya çıkmıştır. Daha sora Kurtuluş Savaşı esnasında da etkin rol göstererek ülkenin korunmasında büyük etki göstermişlerdir.
17.11.2022 Eğitim
Putin’den Ukrayna’dan ilhak edilen kentlere yeni unvanlar
Putin’den Ukrayna’dan ilhak edilen kentlere yeni unvanlar Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, Ukrayna'dan ilhak edilen Melitopol ve Mariupol kentlerine "Askeri Zafer Şehri", Luhansk ve Horlivka'ya ise "Emek Cesaret Şehri" unvanlarını verdi.
15.11.2022 Dünya
Rusya'nın geri çekilme kararıyla ilgili NATO'dan flaş açıklama!
Rusya'nın geri çekilme kararıyla ilgili NATO'dan flaş açıklama! NATO Genel Sekreteri Jens Stoltenberg, Rusya’nın Ukrayna’nın Herson kentinden geri çekilmesine ilişkin, “Duyuruyu gördük ama tabii ki bekleyip sahada neler olacağını göreceğiz. Bildiğimiz şey, Rusya'nın geri itildiği” dedi.
9.11.2022 Dünya
Rusya'dan geri adım! Kritik bölgeden çekiliyorlar
Rusya'dan geri adım! Kritik bölgeden çekiliyorlar Rusya, Ukrayna’dan ilhak ettiği tek bölgesel başkent olan Herson kentinden askerlerini geri çekme kararı aldı.
9.11.2022 Dünya
Ukrayna'nın Herson bölgesinde sokağa çıkma yasağı ilan edildi
Ukrayna'nın Herson bölgesinde sokağa çıkma yasağı ilan edildi Rusya'nın ilhak ettiği Herson bölgesinde 24 saat boyunca aralıksız sokağa çıkma yasağı ilan edildi.
4.11.2022 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

İlhak ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki ilhak haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.