İkinci Lig

İkinci Lig

Son dakika İkinci Lig haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan İkinci Lig ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını İkinci Lig haber sayfamızda bulabilirsiniz.

İkinci Lig

haberleri sayfasında son dakika yaşanan ikinci lig gelişmeleri de dahil olmak üzere 9.908 ikinci lig haberi bulunmuştur. Tüm ikinci lig haberleri aşağıda listelenmiştir.
Guti ve Roberto Carlos'tan depremzedeler için Madrid'de yardım maçı
Guti ve Roberto Carlos'tan depremzedeler için Madrid'de yardım maçı Kahramanmaraş merkezli meydana gelen ve 10 ilde etkili olan deprem felaketi sonrasında Avrupa'da destek kampanyaları başladı. İspanyol basının haberine göre başkent Madrid'de yardım maçı düzenlenmesi planlanıyor.
12.02.2023 Futbol
Onurcan Piri'den Misli TV'ye özel açıklamalar: İdollerim Rüştü Reçber ve Oliver Kahn
Onurcan Piri'den Misli TV'ye özel açıklamalar: İdollerim Rüştü Reçber ve Oliver Kahn Katar'da düzenlenen 2022 Dünya Kupası nedeniyle Süper Lig'e verilen arayı Antalya'da geçiren Giresunspor’un deneyimli kaptanı Onurcan Piri, Misli TV'ye özel açıklamalarda bulundu.
17.12.2022 Giresun Spor
Göztepe 2 Eylül nedir, Göztepe’de 2 Eylül 2006’da ne oldu? 2 Eylül 2006 Göztepe isyan yürüyüşü!
Göztepe 2 Eylül nedir, Göztepe’de 2 Eylül 2006’da ne oldu? 2 Eylül 2006 Göztepe isyan yürüyüşü! Göztepe 2 Eylül 2006 ne oldu, Göztepe 2 Eylül nedir? Spor Toto 1'inci Lig'de geçen hafta deplasmanda Beyçimento Bandırmaspor'a 2-1 yenilerek bu sezon ilk mağlubiyetini elde eden Göztepe bugün 4'üncü hafta müsabakasında Gençlerbirliği'ni konuk edecek. Göztepe’nin 2 Eylül’de oynayacak maç taraftarı geçmişe 2 Eylül 2006’ya götürdü. 2 Eylül 2006 Göztepe isyan yürüyüşü olarak tarihe geçen bu an vatandaşlar tarafından merak ediliyor. İşte 2 Eylül 2006 Göztepe isyan yürüyüşü…
2.09.2022 Şampiy10
Daha önce Güven Yalçın'ı da almışlardı! Mert Çetin imzayı attı
Daha önce Güven Yalçın'ı da almışlardı! Mert Çetin imzayı attı Hellas Verona 25 yaşındaki stoper Mert Çetin'i Lecce'ye kiraladı.
7.08.2022 İtalya
Trabzonspor sözleri ve mesajları! Trabzonspor’un 55. yıldönümü için Trabzonspor ile ilgili resimli, anlamlı, güzel, kısa, taraftar sözleri ve mesajları burada!
Trabzonspor sözleri ve mesajları! Trabzonspor’un 55. yıldönümü için Trabzonspor ile ilgili resimli, anlamlı, güzel, kısa, taraftar sözleri ve mesajları burada! Trabzonspor 55 yaşında! Tarihi 1911’de kurulan İdmanyurdu’na dayanan Trabzonspor bir kulüp olarak, 1960’ların ilk yarısında Futbol Federasyonu Başkanı Orhan Şeref Apak’ın öncülüğünde profesyonel ikinci ve üçüncü ligler kurulmasıyla ilk adımını atmıştı. Bugün Trabzonspor’un 55. Yıldönümü nedeniyle Trabzonspor sözleri ve mesajları derledik. İşte Trabzonspor’un 55. yıldönümü için Trabzonspor ile ilgili anlamlı, resimli, güzel, kısa, taraftar sözleri ve mesajları…
2.08.2022 Şampiy10
Trabzonspor 55 yaşında! Trabzonspor’un kuruluş tarihi ve hikayesi ne? Kulüp ne zaman, kaç yaşında kuruldu?
Trabzonspor 55 yaşında! Trabzonspor’un kuruluş tarihi ve hikayesi ne? Kulüp ne zaman, kaç yaşında kuruldu? Trabzonspor ne zaman kuruldu, kaç yaşında kuruldu? Trabzonspor'un 55. Yıldönümünde kulüp ile ilgili yapılan aramalar arttı. İşte Trabzonspor kuruluş tarihi ve hikayesi…
2.08.2022 Şampiy10
Kız kardeşi ağır yaralandı kendisi ve annesi vefat etti! Gol kralı bombalı saldırı sonucu...
Kız kardeşi ağır yaralandı kendisi ve annesi vefat etti! Gol kralı bombalı saldırı sonucu... Rusya'nın Ukrayna işgalinin 6.gününde bombalı saldırıda bulunan Rus askerleri golcü futbolcu Dmytro Martynenko ve annesini öldürdü.
2.03.2022 Futbol
Kenan Koçak kimdir, nereli, kaç yaşında?
Kenan Koçak kimdir, nereli, kaç yaşında? A Milli Takımımız'ın yeni teknik direktörü Stefan Kuntz'un yardımcılarından birinin Kenan Koçak olması bekleniyor. Peki, Kenan Koçak kimdir, nereli, kaç yaşında?
21.09.2021 Gündem
Kenan Karaman'ın maaşı ortaya çıktı
Kenan Karaman'ın maaşı ortaya çıktı Beşiktaş'ın anlaşmaya vardığı milli yıldız Kenan Karaman yıllık 10 milyon TL kazanacak.
12.07.2021 Beşiktaş
Karius fiyaskosu! 4 şut çektiler 3'ü gol oldu
Karius fiyaskosu! 4 şut çektiler 3'ü gol oldu Paderborn ile oynanan maçta ilk 11'de başlayan Karius dün akşam 3 gol yedi.
23.12.2020 Almanya
Futbolcu eşinden kayınpederine taciz davası!15 yıl hapsi isteniyor
Futbolcu eşinden kayınpederine taciz davası!15 yıl hapsi isteniyor İkinci Lig takımlarından birinde oynayan E.P’nin boşanmak üzere olduğu eşi Pınar P.’den akıllara durgunluk verecek bir iddia ortaya atıldı. Pınar P. kayınpederinin tacizine maruz kaldığını belirterek savcılığa başvurdu. Savcılık, kayınpeder hakkında 15 yıla kadar hapis istemiyle dava açtı.
20.06.2020 Gündem
La Liga'da fikstür açıklandı!
La Liga'da fikstür açıklandı! İspanya Ligi, lig 11 Haziran'da resmen başlayacak. Lig yönetimi, 28. haftanın fıkstürünü açıkladı.
1.06.2020 Futbol
Deibert Guzman corona virüsü nedeniyle hayatını kaybeden ilk futbolcu oldu!
Deibert Guzman corona virüsü nedeniyle hayatını kaybeden ilk futbolcu oldu! Bolivya Futbol Federasyonu yaptığı açıklama ile 25 yaşındaki futbolcu Deibert Roman Guzman'ın corona virüsü nedeniyle hayatını kaybettiğini duyurdu. Guzman, Covid-19 sebebiyle ölen ilk profesyonel futbolcu oldu.
31.05.2020 Futbol
Bundesliga 9 Mayıs'ta başlıyor
Bundesliga 9 Mayıs'ta başlıyor Corona virüs nedeniyle lige verilen aranın ardından Almanya Ligi'nin 9 Mayıs'ta başlayacağı belirtildi.
10.04.2020 Futbol
Emenike Westerlo ile idmana çıkıyor
Emenike Westerlo ile idmana çıkıyor Hasan Çetinkaya'nın sportif direktörlüğünü yaptığı Belçika'nın ikinci lig takımı Westerlo Emenike'yi kadrosuna katmak üzere.
27.08.2019 Futbol
Beşiktaş çift 10 numaralı 4-1-4-1 oynayacak
Beşiktaş çift 10 numaralı 4-1-4-1 oynayacak Şenol Güneş yönetiminde 4-2-3-1 sistemiyle oynayan, kanatlardan yapılan ortalarla skor üretmeye çalışan siyah-beyazlılar, Abdullah Avcı’yla bambaşka bir görüntüye bürünecek. Tecrübeli hoca, 4-1-4-1 dizilişini uygulayıp pas merkezli oyunla başarıyı yakalayıp kupaya uzanmanın hesaplarını yapıyor.
31.07.2019 Beşiktaş
Trabzonspor'dan operasyona devam
Trabzonspor'dan operasyona devam Şu ana kadar Fıratcan Üzüm, Yusuf Sarı, Atakan Gündüz ve Salih Kavrazlı gibi gençlere imza attıran Bordo-Mavililer, bir yıldız adayı daha keşfetti. Fırtına, Pendik’in 18 yaşındaki orta sahası Taha Tunç’u da renklerine bağlayarak operasyonu sürdürdü.
27.06.2019 Trabzonspor
Olympiakos küme düştü!
Olympiakos küme düştü! Yunan Ligi playoff serisi birinci maçında Panathinaikos ile karşılaşacak olan Yunan ekip Olympiakos, maça çıkmadığı için ikinci lige düşürüldü.
23.05.2019 Basketbol
Stuttgart'ın yeni hocası Tim Walter
Stuttgart'ın yeni hocası Tim Walter Almanya Birinci Futbol Ligi'nde (Bundesliga) sezonu 16. sırada bitiren ve kümede kalmak için İkinci Lig ekibi Union Berlin ile play-out maçları oynayacak olan Stuttgart'ın yeni teknik direktörü Tim Walter olacak.
20.05.2019 Almanya
Yıldıray Baştürk: Şenol Güneş Milli Takıma iyi gelecek
Yıldıray Baştürk: Şenol Güneş Milli Takıma iyi gelecek 2002 FIFA Dünya Kupası'nda 3'üncü olan Milli Takımın kadrosunda yer alan eski futbolcu Yıldıray Baştürk, "Şenol Güneş'in Milli Takımın başına gelmesi doğru bir karar. Şenol hocanın tekrar Milli Takımı iyi yerlere getireceğine inanıyorum" dedi.
4.03.2019 Futbol
Cenk Tosun'a Premier Lig'den 3 talip! Israrla istediler...
Cenk Tosun'a Premier Lig'den 3 talip! Israrla istediler... Uzun süre İngiltere'de yaşayan ve teknik direktörlüğü başlayan Koray Palaz, Cenk Tosun'un 3 İngiliz takımı tarafından ısrarla istendiğini söyledi. İkinci Lig kırmızı grupta mücadele eden Tokatspor'u çalıştıran Palaz, milli futbolcuyla yaptığı konuşmayı da aktardı.
9.02.2019 Futbol
Gaziantepspor'a büyük şok! 3. Lig'e düşürüldüler...
Gaziantepspor'a büyük şok! 3. Lig'e düşürüldüler... TFF 2. Lig Beyaz Grup ekiplerinden Gaziantepspor, üst üste ikinci kez maça çıkmaması gerekçesiyle bir alt lige düşürüldü.
7.02.2019 TFF 1.Lig
Olympique Lyon, Boubacar Fofana'yı transfer etti
Olympique Lyon, Boubacar Fofana'yı transfer etti Fransa Birinci Futbol Ligi (Ligue 1) ekibi Olympique Lyon, Gazelec Ajaccio'dan hücum oyuncusu Boubacar Fofana'yı transfer etti.
14.01.2019 Fransa
Cumhurbaşkanı Erdoğan Sakarya adaylarını açıkladı
Cumhurbaşkanı Erdoğan Sakarya adaylarını açıkladı Cumhurbaşkanı Erdoğan Sakarya'da "AK Parti Sakarya Belediye Başkan Adayları Tanıtım Toplantısı"nda konuştu. Erdoğan, konuşmasının ardından Sakarya belediye başkan adayını ve Sakarya ilçe başkan adaylarını tanıttı. AK Parti Sakarya Belediye Başkanı adayı Ekrem Yüce oldu. Cumhurbaşkanı Erdoğan, AK Parti Gençlik Kolları'nın CHP ile ilgili hazırladığı afişi gösterip, "Tek kelimeyle nefis CHP'de her zaman laf var. CHP belediyeciliğinde grev var. Maaşlarını alamayanlar var. İşte CHP belediyeciliği bu" dedi.
13.01.2019 Siyaset
Maradona taburcu oldu!
Maradona taburcu oldu! Arjantinli efsane futbolcu Diego Armando Maradona, mide kanaması teşhisiyle yatırıldığı hastaneden taburcu edildi.
5.01.2019 Futbol

Benzer Haber Etiketleri

İkinci Lig ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki ikinci lig haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.