Gazete Vatan Logo
Şampiy10 Trabzonspor sözleri ve mesajları! Trabzonspor’un 55. yıldönümü için Trabzonspor ile ilgili resimli, anlamlı, güzel, kısa, taraftar sözleri ve mesajları burada!

Trabzonspor sözleri ve mesajları! Trabzonspor’un 55. yıldönümü için Trabzonspor ile ilgili resimli, anlamlı, güzel, kısa, taraftar sözleri ve mesajları burada!

Trabzonspor 55 yaşında! Tarihi 1911’de kurulan İdmanyurdu’na dayanan Trabzonspor bir kulüp olarak, 1960’ların ilk yarısında Futbol Federasyonu Başkanı Orhan Şeref Apak’ın öncülüğünde profesyonel ikinci ve üçüncü ligler kurulmasıyla ilk adımını atmıştı. Bugün Trabzonspor’un 55. Yıldönümü nedeniyle Trabzonspor sözleri ve mesajları derledik. İşte Trabzonspor’un 55. yıldönümü için Trabzonspor ile ilgili anlamlı, resimli, güzel, kısa, taraftar sözleri ve mesajları…

Trabzonspor sözleri ve mesajları! Trabzonspor’un 55. yıldönümü için Trabzonspor ile ilgili resimli, anlamlı, güzel, kısa, taraftar sözleri ve mesajları burada!

Ağustos 1967 günü, geceli gündüzlü yapılan toplantılardan müsbet bir netice çıkacak ve her iki kulüp birleşmeyi kabul edecekti. Bordo-Mavi renkler altında, İdmanocağı, İdmangücü, Karadenizgücü ve Martıspor'un birleşmesi ile kurulan TrabzonsporKulübü, 1967-68 sezonu itibarıyla İkinci Lig’e “merhaba” dedi. İşte Trabzonspor’un 55. yıldönümü için Trabzonspor ile ilgili anlamlı, resimli, güzel, kısa, taraftar sözleri ve mesajları

Trabzonspor sözleri ve mesajları

Hayat bize Bordo Mavi bir Aşk

Trabzonspor aşkıyla çıktık yollara, çare arıyoruz sebep arıyoruz geçen yıllara.

Seni sevdanla büyüdüm senin sevdanla öleceğim Trabzonspor’um…

Trabzonspor aşkı lafta değil, kalpte yaşanılır. Bunu ne Fenerliler ne Galatasaraylılar ne de Beşiktaşlılar anlar.

Trabzon aşkıyla düştük yollara, bir çare arıyoruz geçen yıllara.

Alayına isyan, inadına Trabzonspor.

Benim için hayatta 2 şey önemlidir, biri özgürlüğüm diğeri Trabzonspor, özgürlüğüm için canımı, Trabzonspor için özgürlüğümü feda ederim.

Biz biziz, biz biriz, biz Trabzonspor’Iuyuz.

Haberin Devamı

Trabzonun sokakları, Bordo Mavidir yolları. Biz Trabzon gençleriyiz, inletiriz stadları. 61’dir plakası, her yerde vardır havası. Bordo Mavi renkleriyle, Karadeniz fırtınası!

Trabzon’um sen başkasın kalbimin yıldızısın, şampiyon olmasan da sen başımın tacısın. Geçse de 20 sene, bitmese çekilen çile, bir ömür boyu sürse de taraftarın hep seninle.

Elektrikte Edison, futbolda Trabzon, Araplarda petrol, Trabzon’da futbol.

Trabzonsporluyuz can veririz, nam alırız.

Fenerbahçeli olunmaz Trabzonlu olunur Trabzon’u sevmeyenler kendini döver durur.

Ecelim geldiğinde son nefesimde bordo-mavi kefen var vasiyetimde, çocukluktan bu yana her dönemimde aklımdaki tek şey “sendin” Trabzon...

Trabzon’um geliyor çalsın davullar sazlar! Alemin kralına feda olsun bu canlar! Bordo-mavi rengimiz bükülmez bileğimiz!