İftar için mesajlar! Resimli, kısa, güzel ve anlamlı hayırlı iftarlar geçen iftar mesajları ve hayırlı iftarlar sözleri
İftar için mesajlar! Resimli, kısa, güzel ve anlamlı hayırlı iftarlar geçen iftar mesajları ve hayırlı iftarlar sözleri 11 ayın sultanı Ramazan’ın gelmesiyle birlikte iftar hazırlıkları da başladı. Camilerin minarelerinden yükselen ezan sesleriyle birlikte oruçlarını açacak olan vatandaşlar hayırlı iftarla sözleri ile iftar mesajları için arama motorlarına yöneldi, birbirinden anlamlı, güzel iftar sözleri sorguluyor. İftar sofraları, açlığı ve susuzluğu gidermenin ötesinde, aile bağlarını güçlendiren, komşuluk ilişkilerini pekiştiren bir köprü. Biz de ilk iftara özel resimli, kısa, güzel ve anlamlı hayırlı iftarlar geçen iftar mesajları derledik. İşte iftar için resimli, güzel, kısa ve anlamlı mesajları ile hayırlı iftarlar Allah kabul etsin sözleri…
11.03.2024 Ramazan
Murat Kurum son seçim anketini açıkladı
Murat Kurum son seçim anketini açıkladı Cumhur İttifakı İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Murat Kurum canlı yayında son seçim anketini açıkladı. Aradaki farkı da açıklayan Kurum "Biz de anket yaptırıyoruz. Bizim ölçümlerimize göre öndeyiz. Vatandaşımız değerlendirip sandığa gittiğimizde iradesini yansıtacak" dedi.
27.03.2024 Gündem
Orhan Gencebay Murat Kurum şarkı sözleri | Orhan Gencebay’ın Murat Kurum için bestelediği şarkı hangisi? İşte Murat Kurum'a hediye edilen şarkı
Orhan Gencebay Murat Kurum şarkı sözleri | Orhan Gencebay’ın Murat Kurum için bestelediği şarkı hangisi? İşte Murat Kurum'a hediye edilen şarkı Cumhur İttifakı'nın İstanbul adayı Murat Kurum için şarkı yazarak hediye eden Orhan Gencebay, Roman Vatandaşlarımızla İftar Buluşması etkinliğine katıldı. Murat Kurum sahneye Orhan Gencebay ile çıkarak şarkıya eşlik etti. Peki, Orhan Gencebay’ın Murat Kurum için bestelediği şarkı hangisi? İşte Orhan Gencebay’ın Murat Kurum’a yazdığı şarkı…
27.03.2024 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan muhalefete sert tepki: Bunların savunma sanayi gibi bir derdi yok
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan muhalefete sert tepki: Bunların savunma sanayi gibi bir derdi yok Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Denizli'de halka hitap etti. Erdoğan, "ABD'den Avrupa'ya ülkemize diz çöktürmek için bekleyen emperyalistlerin hepsi Bay Bay Kemal'in yanında saf tuttu." ifadelerini kullandı. Kılıçdaroğlu'nun Bayraktar sözlerine tepki gösteren Erdoğan, "Gelince İHA'ları SİHA'ları satacakmış. Ya sen kimsin? Neyi satıyorsun? Kendine gel. Bunların savunma sanayi gibi bir derdi yok" ifadelerini kullandı.
19.04.2023 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Bayramın ilk günü yeni bir müjdeyi paylaşacağız
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Bayramın ilk günü yeni bir müjdeyi paylaşacağız Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Fikirtepe Kentsel Dönüşüm Projesi 1. Etap Anahtar Teslimi ile 2. ve 3. Etaplarda Kentsel Dönüşüm Başlangıç Töreni'nde önemli açıklamalarda bulundu. Öte yandan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İstanbul Finans Merkezi Açılış Töreni’ne katıldı. Cumhurbaşkanı Erdoğan "İFM yerli ve yabancı finans kuruluşlarının bölgede faaliyet göstermeye başlamasıyla ülkemiz ekonomisine ciddi katkılar sağlayacaktır. 3 kıtanın buluşma noktası olan İstanbul'da yeni bir finansal ekosistem oluşturacaktır. Kurumlarımızın bir araya gelmesi ekosistemin oluşmasının ilk adımıdır. İFM uluslararası sermaye akışını kolaylaştırarak yatırım çekme potansiyelimizi de artıracaktır" dedi. Erdoğan "Ömrünün 40 yılında meydanların nabzını tutan siyasetçi olarak Allah'ın izniyle sandığın renginden en ufak şüphe duymuyorum" ifadelerini kullandı.
17.04.2023 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan: 20 yılda sessiz bir devrime imza attık
Cumhurbaşkanı Erdoğan: 20 yılda sessiz bir devrime imza attık Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Diyarbakır'da depremzedelerle iftar programında konuştu. Erdoğan, "Siz bize güvendiniz. Biz de sizlere aşkla hizmet ettik. Kandan, gözyaşından, güvensizlik ortamından beslenen insanlık düşmanlarına 20 yılda sessiz bir devrime imza attık. Batıda hangi hizmetler varsa aynı iklimi burada da tesis ettik. Bu iklimin zedelenmesine müsamaha göstermeyeceğiz." dedi.
14.04.2023 Gündem
Mehmet Ali Erbil'den şaşırtan Aleyna Tilki açıklaması!
Mehmet Ali Erbil'den şaşırtan Aleyna Tilki açıklaması! Geçtiğimiz aylarda manken Çağla Şıkel hakkında söyledikleriyle çok konuşulan şovmen Mehmet Ali Erbil, tepki çeken bir açıklamaya daha imza attı. Geçtiğimiz akşam iftar sonrası görüntülenen ünlü isim, dizilerdeki öpüşme sahneleriyle ilgili soruya verdiği 'Aleyna Tiki' cevabıyla eleştiri oklarının hedefi oldu.
13.04.2023 Magazin
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 14 Mayıs mesajı: Dalga dalga büyüyen bir zaferin ayak seslerini duyuyoruz
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 14 Mayıs mesajı: Dalga dalga büyüyen bir zaferin ayak seslerini duyuyoruz Cumhurbaşkanı Erdoğan, Büyükelçiler ile iftar programında konuştu. Seçim mesajı veren Erdoğan, "14 Mayıs'ta milletimin en doğru kararı vereceğine inanıyoruz. Dalga dalga büyüyen bir zaferin ayak seslerini duyuyoruz. Türkiye Yüzyılı'nın cemresi, sadece gönüllere değil aynı zamanda sandığa da düşmüştür" dedi.
4.04.2023 Gündem
Bakan Kurum: 11 ilimizde 70 bin konutumuzun yapım sürecini başlattık
Bakan Kurum: 11 ilimizde 70 bin konutumuzun yapım sürecini başlattık Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, "Maalesef, şu anda muhalefetin ülkemize sunduğu hiçbir şey yoktur. Hiçbir projeleri, ayakları yere basan hiçbir yatırım sözleri yoktur. Sadece laf vardır, söz vardır, tartışma vardır. Çok laf az iş, çok söz az icraat, çok tartışma az yatırım demektir. Üzülerek söylüyorum; bugün muhalefet, eski koalisyonlar döneminde yaşanan 'kargaşa, karmaşa ve kavgaların' bir fragmanını bu millete seyrettiriyor. Türk siyasetine adeta zaman kaybettiriyor." dedi.
3.04.2023 Ekonomi
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Kılıçdaroğlu'na 'seccade' tepkisi: En güzel cevabı milletim 14 Mayıs'ta verecektir
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Kılıçdaroğlu'na 'seccade' tepkisi: En güzel cevabı milletim 14 Mayıs'ta verecektir İstanbul'da toplu açılış töreninde konuşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun iftar sonrası seccade üzerinde çekilen fotoğrafına tepki gösterdi. Erdoğan, "Birileri seccadelerin üzerine ayakkabılarla basabilir. Çünkü bunlar Pensilvanya'dan alıyorlar talimatı, onlara meşrudur. Bunlara en güzel cevabı benim aziz milletim 14 Mayıs'ta verecektir." dedi.
2.04.2023 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan asgari ücrete ara zam müjdesi
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan asgari ücrete ara zam müjdesi Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin grup toplantısında konuştu. TOGG ön siparişinin 177 bini geçtiğini duyuran Erdoğan, "Bu tablo milletimizin lisansı, tasarımı ve üretimiyle gerçek anlamda ilk yerli otomobile samimiyetle sahip çıktığını gösteriyor." ifadelerini kullandı. Erdoğan, elektrikte tüm abonelere yüzde 15, sanayide ise doğal gazda yüzde 20 indirime gidileceğini duyurdu. Öte yandan Erdoğan asgari ücretle ilgili açıklamalarda bulundu .Erdoğan, "Temmuz'da asgari ücrete ara zam var." dedi.
29.03.2023 Gündem
Tolga Yüce kameraları fark edince çıldırdı! Gazetecilere ağza alınmayacak küfürler etti
Tolga Yüce kameraları fark edince çıldırdı! Gazetecilere ağza alınmayacak küfürler etti 'The Hope' (Umut) adlı yapımda Mehmet Ali Erbil ile başrolü paylaşan Tolga Yüce, önceki akşam filmdeki rol arkadaşlarından Alix Kermes ile Cihangir'de bir mekanda görüntülendi. Kameraları fark edince çıldıran Tolga Yüce, bir anda "Şimdi burada benden dayak yemeyin" derken, basın mensuplarına ağza alınmayacak küfürler edip olay çıkardı.
4.11.2022 Magazin
23 Nisan coşkusu yeniden sokaklarda! Atatürk çocuklara armağan etti
23 Nisan coşkusu yeniden sokaklarda! Atatürk çocuklara armağan etti Pandemi nedeniyle 2 yıldır evlerde ve kısıtlı etkinliklerle kutlanan 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı coşkusu, salgının etkisini azaltmasıyla yeniden sokaklara taştı. Ankara'da 23 Nisan törenleri başladı. Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer, 81 ilden gelen çocuklarla birlikte Anıtkabir'i ziyaret etti. TBMM Başkanı Mustafa Şentop, başkanlık ettiği heyet Anıtkabir'i ziyaret etti. Törene, TBMM Başkanı Şentop’un yanı sıra AK Parti Grup Başkanı İsmet Yılmaz, TBMM Başkanlık Divanı üyeleri, CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel, İYİ Parti Grup Başkanvekili Dursun Musavat Dervişoğlu ve diğer yetkililer katıldı. Şentop, anıta çelenk koydu. Daha sonra saygı duruşunda bulunuldu ve İstiklal Marşı okundu.
23.04.2022 Gündem
Emine Erdoğan huzurevi sakinleriyle iftar yaptı
Emine Erdoğan huzurevi sakinleriyle iftar yaptı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan, Seyranbağları Huzurevi'ndeki sakinlerle birlikte iftar yaptı. Erdoğan'a Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık eşlik etti.
19.04.2022 Gündem
İYİ Parti lideri Akşener: Seçmen, siyasetçinin velinimetidir
İYİ Parti lideri Akşener: Seçmen, siyasetçinin velinimetidir İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, seçmenin velinimet olduğunu belirterek, “Bu unutuldu, ağalara bunu birlikte hatırlatacağız. Ben dahil, hepsi karşınızda ‘hazır ol’da duracak. Siz seçmensiniz. Seçmenin velinimet olduğunu anlatmak için yollardayım. Sizlerle el ele tutuşup seçimde sandıkta bu arkadaşları demokrasiyle göndereceğiz” dedi.
7.04.2022 Siyaset
Ramazan mesajları |2021 en güzel, resimli, dualı, anlamlı hoş geldin ramazan mesajları ve yeni kısa ve öz hayırlı ramazanlar sözleri
Ramazan mesajları |2021 en güzel, resimli, dualı, anlamlı hoş geldin ramazan mesajları ve yeni kısa ve öz hayırlı ramazanlar sözleri Ramazan mesajları araştırması başladı. On bir ayın sultanı Ramazan ayı geldi çattı, ilk oruç başladı. Mübarek ramazan ayı bu yıl da korona gölgesinde geçince, gönderilen mesajları daha kıymetli oldu. Kur’an-ı Kerim’in indiği bu ayı ibadetler karşılan vatandaşlar en güzel, en anlamlı, en yeni, en iyi ramazan mesajları araştırmasına girişti. Paylaşmanın ve sabrın ayı ramazan ayı için biz de Dualı, resimli, anlamlı, yeni, yazılı, kısa ve öz en güzel hoş geldin ramazan ayı mesajları ile Ramazan ayı ile ilgili sözleri derledik. İşte Ramazan mesajları…
13.04.2021 Ramazan
Nur Suresi’nde kaç tane ayet var? Nur Suresi 35. Ayet ve Nur Suresi okunuşu, anlamı, Arapça ve Türkçe yazılışı…
Nur Suresi’nde kaç tane ayet var? Nur Suresi 35. Ayet ve Nur Suresi okunuşu, anlamı, Arapça ve Türkçe yazılışı… ABD Başkanı Joe Biden, Ramazan ayının başlaması nedeniyle yazılı bir açıklama yayımladı. Çin'deki Uygurlar, Myanmar'daki Arakanlı Müslümanlar ve tüm dünyadaki Müslüman toplumlar da dahil insan haklarını savunmaya devam edeceğini belirten Biden, "Müslümanlar hala zorbalığın, bağnazlığın ve nefret suçlarının hedefi oluyor. Bunlar kabul edilemez. Bunlar durmalı" dedi ve Kur'an-ı Kerim'den "Allah göklerin ve yerin nurudur" ayetini aktardı. Peki, Nur Suresi’nde kaç tane ayet var? Nur Suresi 35. Ayet ve Nur Suresi okunuşu, anlamı, Arapça ve Türkçe yazılışı…
13.04.2021 Ramazan
Ramazan ayı mesajları | 2021 en yeni, güzel, resimli, anlamlı, kısa, uzun ramazan mesajları ve Ramazan ile ilgili güzel sözler
Ramazan ayı mesajları | 2021 en yeni, güzel, resimli, anlamlı, kısa, uzun ramazan mesajları ve Ramazan ile ilgili güzel sözler Ramazan ayı mesajları, 11 ayın sultanı Ramazan ayının başladı. Paylaşmanın, dayanışmanın ve sabrın ayı Ramazan ayı geldi. Kur'an-ı Kerim'in indiği bu mübarek ayda vatandaşlar en güzel, anlamlı Ramazan mesajı göndermek için arama motorlarına yöneldi. Biz de resimli, kısa, uzun, seçenekli yeni Ramazan ayı mesajları ve sözlerini derledik…
13.04.2021 Ramazan
Anlamlı Regaib Kandili mesajları… Kısa ve öz, yazılı, uzun en güzel kandil mesajları ile ayetli, dualı, hadisli üç aylar ve Regaib Kandili mesajları
Anlamlı Regaib Kandili mesajları… Kısa ve öz, yazılı, uzun en güzel kandil mesajları ile ayetli, dualı, hadisli üç aylar ve Regaib Kandili mesajları Regaip Kandili mesajları, yılın ilk kandil gününde arkadaşlarına, akrabalarına, ailelerine iyi dileklerini ve hayır dualarını göndermek isteyenler tarafından aranıyor. Regaip Kandili ibadetlerle, dualarla, namazlarla idrak edilirken, bu mübarek günü Koronavirüs sebebiyle mesafeyle geçirenler mesajlara daha çok öner veriyor. Biz de haberimizde ayetli, yazılı, yeni, anlamlı, kısa ve sözlü Regaib Kandili mesajları derledik. İşte en güzel Recep ayı ve Regaib Kandili 2021 mesajları ve sözleri…
18.02.2021 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan, vatandaşlarla iftar yaptı
Cumhurbaşkanı Erdoğan, vatandaşlarla iftar yaptı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "İnşallah o pişmanlık duyanlar, sandığa gitmek suretiyle o nedametlerini, pişmanlıklarını inşallah, hakikaten milli irade noktasından adeta affettirmiş olacaklar ve milli irade şimdi tam manasıyla tecelli etmiş olacak. 23 haziranı bu noktada milli iradenin tecelli tarihi olarak görüyorum." dedi.
27.05.2019 Siyaset
Meral Akşener beraat etti
Meral Akşener beraat etti İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener, eski TBMM Başkanı İsmail Kahraman'a hakaret ettiği gerekçesiyle yargılandığı davada beraat etti.
29.11.2018 Siyaset
İnce'den apolet açıklaması: Kızanlar kızsın lafımın arkasındayım
İnce'den apolet açıklaması: Kızanlar kızsın lafımın arkasındayım CHP'nin cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce, Korgeneral İsmail Metin Temel'e ilişkin sözleri üzerine başlayan tartışmaya değinirken, "Kızanlar kızsın lafımın arkasındayım. Kim ne derse desin. Asla geri adım atmam. 'Apoletlerini sökerim.' demek 'seni emekli ederim.' demektir. Emekli ederim." dedi.
8.06.2018 Siyaset
‘Apoletlerini sökünce onun emir eri olursun’
‘Apoletlerini sökünce onun emir eri olursun’ Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı alkışlayan Orgeneral İsmail Metin Temel’e tepkisini sürdüren Muharrem İnce, “Sen milletin generalisin, Erdoğan’ın generali değilsin” dedi
3.06.2018 Siyaset
TİKAD melek oldu
TİKAD melek oldu TİKAD, kadın girişimcilerin şirketlerine bir melek yatırımcı gibi ortak olacak TİKAD Yatırım’ı kurdu. Kadın girişimcileri ise şirketlerine sermaye girmesinden çok, ülkenin önde gelen iş insanlarının network’ünden ve deneyiminden yararlanacak olmak heyecanlandırıyor.
3.06.2018 Ekonomi
Muharrem İnce: Türkiye'nin yönü Orta Doğu çölleri olamaz
Muharrem İnce: Türkiye'nin yönü Orta Doğu çölleri olamaz CHP'nin cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce, "Türkiye'nin yönü Orta Doğu çölleri olamaz, Avrupa Birliği'dir." dedi.
31.05.2018 Siyaset