İcra affı ne zaman çıkacak, kimleri ve neyi kapsıyor? İcra borcu olanlar meclisten geçti mi?
İcra affı ne zaman çıkacak, kimleri ve neyi kapsıyor? İcra borcu olanlar meclisten geçti mi? Dar gelirli vatandaşların icra ve haciz sorununu çözmek için hazırlanan destek paketinin ayrıntıları netleşiyor. Ailelerin birden fazla icra dosyası kapsam dahilinde olacakken, yaklaşık 30 milyar TL civarındaki icralık borcunun tasfiye edilmesi bekleniyor. Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati de paketin detaylarını anlattı. Peki, İcra affı ne zaman çıkacak, kimleri ve neyi kapsıyor? İcra borcu olanlar meclisten geçti mi?
27.08.2022 Ekonomi
EYT ile ilgili son dakika açıklaması! Bakan Bilgin duyurdu
EYT ile ilgili son dakika açıklaması! Bakan Bilgin duyurdu Emeklilik için gün sayan milyonlarca kişiyi ilgilendiren son dakika EYT açıklaması! Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin, EYT'nin 2023'e maliyetinin 150 milyar lira civarında olabileceğini söyledi. Bilgin, EYT düzenlemesinin haftaya Meclis'e geleceğini söyledi.
24.01.2023 Ekonomi
KYK borçları silindi mi? KYK borçlarının silinmesi Resmi Gazete'de yayınlandı mı, faizleri ne zaman silinecek?
KYK borçları silindi mi? KYK borçlarının silinmesi Resmi Gazete'de yayınlandı mı, faizleri ne zaman silinecek? KYK borç faizlerinin de yer aldığı 52 maddelik torba yasa teklifi TBMM'de kabul edildi. 2 bin liranın altında icra takibindeki borçlar tasfiye edilecek. Peki, KYK borçları silindi mi? Peki, KYK borçlarının silinmesi Resmi Gazete'de yayınlandı mı, faizleri ne zaman silinecek?
4.11.2022 Gündem
Torba yasada neler var, ne zaman çıkacak? Vergi, Bağkur, ehliyet, imar affı torba yasada var mı? TBMM torba yasa maddeleri 2022-2023!
Torba yasada neler var, ne zaman çıkacak? Vergi, Bağkur, ehliyet, imar affı torba yasada var mı? TBMM torba yasa maddeleri 2022-2023! Torba yasa maddeleri, Meclis’te yeni dönemin başlamasıyla vatandaşlar tarafından merak ediliyor. Maske cezaları, KYK borç faizleri ve basın kanunu gibi birçok maddenin yer aldığı torba yasanın detayları netleşiyor. Peki, Torba yasada neler var, ne zaman çıkacak? Vergi, Bağkur, ehliyet, imar affı torba yasada var mı?
14.10.2022 Gündem
MHP lideri Devlet Bahçeli'den EYT, 3600 ek gösterge ve asgari ücret çıkışı!
MHP lideri Devlet Bahçeli'den EYT, 3600 ek gösterge ve asgari ücret çıkışı! Milliyetçi Harekete Partisi lideri Devlet Bahçeli partisinin grup toplantısında konuştu. Bahçeli, "24 Haziran seçimlerine girerken hazırlamış olduğumuz beyannamede neyi vaat ettiysek arkasındayız. Bütçe imkanları doğrultusunda, kademeli geçişle birlikte EYT sorunu Meclis'te görüşülecek bu sorun ortadan kaldırılacaktır. 3600 Ek Gösterge'nin verilmesi için hükümetimize her desteği vereceğiz. Asgari ücretle yaşayan vatandaşlarımızın enflasyona ezdirilmemesi, ücretlerin iyileştirilmesi temennimizdir." dedi.
16.11.2021 Siyaset
KYK borcu ertelenecek mi? KYK öğrenim kredisi borcu silinecek mi? Öğrenim kredisi faiz affı olacak mı?
KYK borcu ertelenecek mi? KYK öğrenim kredisi borcu silinecek mi? Öğrenim kredisi faiz affı olacak mı? Öğrenim kredisi borcu olan üniversite mezunlarının sayısı milyonları buluyor. Yıllardır ödenmeyen borçlar mezuniyetten sonra pek çok kişinin karşısına katlanarak çıkıyor. KYK öğrenim kredisi borçlarının silineceği iddiaları corona virüs sürecinde yeniden gündeme geldi. Corona virüs nedeniyle KYK borçlarının ödenmesinde zorluk çekenler ya KYK borçlarının silinmesini ya da öğrenim kredisi borçlarının taksitlerini ertelenmesini istiyor. Peki, KYK borcu ertelenecek mi? KYK öğrenim kredisi borcu silinecek mi? KYK öğrenim kredisi ne zaman gündeme gelecek? KYK öğrenim kredisi borcu erken ödeme indirimi var mı? Öğrenim kredisinde faiz affı olacak mı? İşte KYK öğrenim kredisi borcu erteleme ve öğrenim kredisi affı ile ilgili merak edilen her şey....
27.05.2020 Ekonomi
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Denizli'de çok ciddi bir yanlış yaptı
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Denizli'de çok ciddi bir yanlış yaptı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, canlı yayında gazetecilerin sorularını yanıtladı. MHP lideri Bahçeli ile İstanbul, Ankara ve İzmir mitinglerinin yapılacağını söyleyen Erdoğan, İYİ Parti lideri Meral Akşener için de "Denizli'de çok ciddi bir yanlış yaptı. 'Cumhurbaşkanının terörist dediği Denizliler' dedi. Ardından Aydın'a geçti, 'Cumhurbaşkanının terörist dediği Aydınlı vatandaşlarım' ifadesini kullandı.
14.03.2019 Siyaset
İşte Suriye Cumhuriyeti Anayasası'nın tam metni
İşte Suriye Cumhuriyeti Anayasası'nın tam metni Rusya'nın Astana görüşmelerinde muhaliflere sunduğu taslak anayasanın tam metnini paylaşıldı. 'Suriye Cumhuriyeti Anayasası' başlıklı taslak, 85 maddeden oluşuyor. Anayasa taslağında, ülkenin resmi isminin Suriye Cumhuriyeti'ne çevrilmesi öneriliyor.
17.06.2021 Dünya
Kadın bomba imha uzmanının "ağır yükü"
Kadın bomba imha uzmanının "ağır yükü" İzmir Bomba İmha ve İnceleme Şube Müdürlüğünde görevli Türkiye'nin tek rütbeli kadın bomba imha uzmanı D.K, kendi kilosunun yarısından fazla ağırlıktaki görev üniformasıyla tehlikeden tehlikeye koşuyor.
29.09.2021 Gündem
Evde elektrikle 24 saat sıcak su, faturayı ‘öde’ deyince...
Evde elektrikle 24 saat sıcak su, faturayı ‘öde’ deyince... Güneydoğu Anadolu Bölgesi’nde başlayan elektrik kesintileri tansiyonu arttırdı...
29.09.2021 Gündem
6 ilin elektrikleri kesiliyor!
6 ilin elektrikleri kesiliyor! Dicle Elektrik Dağıtım Anonim Şirketi (DEDAŞ), borçlu abonenin elektriğini kesmeye başladı.
7.01.2014 Ekonomi
1 milyon yaşlı ve engelliye borç affı
1 milyon yaşlı ve engelliye borç affı 1 milyon kişinin SGK’ya olan borçları affedildi
10.07.2013 Ekonomi
Susurluk’ta son perde
Susurluk’ta son perde Mehmet Ağar’ın Susurluk Davası’nda aldığı 5 yıl hapis cezasını Yargıtay onadı
29.09.2021 Gündem
Emlak terimleri ne anlama geliyor
Emlak terimleri ne anlama geliyor Konut alırken çoğunuzun karşısına birbirinden ilginç gelen kelimeler çıkıyor...
26.05.2011 Arşiv
Hangi parti ne vaat ediyor?
Hangi parti ne vaat ediyor? Önde gelen üç büyük parti seçmenlere bu vaatlerle sesleniyor
26.04.2011 Siyaset
'Parçalanırsanız sizi birileri yönetir!'
'Parçalanırsanız sizi birileri yönetir!' CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Aydın’ın Kuşadası İlçesi’nde Fantasia Otel’de Roman Dernekleri Federasyonu tarafından düzenlenen "Türkiye Roman Platformu Çalıştayı"na katıldı.
29.09.2021 Gündem
AKP'den sürpriz yasa teklifi
AKP'den sürpriz yasa teklifi Hurda araca vergi affı da var, askere cep müjdesi de
16.06.2010 Siyaset
Bunu hakedecek ne yaptım?
Bunu hakedecek ne yaptım? Beşiktaş Başkanı Demirören, yumurtalı saldırıdan sonra kurmaylarına böyle dert yandı
3.10.2009 Futbol
Vatandaş affa bile giremiyor kredi kartında battıkça batıyor
Vatandaş affa bile giremiyor kredi kartında battıkça batıyor Kredİ kartı borcunu ödeyemeyenler için getirilen affa ilgi beklentilerin çok çok altında kalırken, batık kredi kartı borcu çığ gibi büyümeye devam ediyor...
4.09.2009 Ekonomi
Altınlarına da af istedi
Altınlarına da af istedi Erbakan, 148 kilo altını ile mallarını hacizden kurtarmaya çalışıyor
29.09.2021 Gündem
Çiftçiye sulama affı için vize çıktı
Çiftçiye sulama affı için vize çıktı DSİ, çiftçinin sulamadan kaynaklanan yaklaşık 1...
9.08.2008 Ekonomi
Unakıtan: Vergi affı yok, borçları ödeyin
Unakıtan: Vergi affı yok, borçları ödeyin Malİye Bakanı Kemal Unakıtan, yeni bir vergi affının kesinlikle söz konusu olmadığını bildirdi...
27.06.2008 Arşiv
Unakıtan: Kesinlikle vergi affı olmayacak
Unakıtan: Kesinlikle vergi affı olmayacak Maliye Bakanı Kemal Unakıtan, yeni bir vergiaffının kesinlikle sözkonusu olmadığını bildirdi...
27.06.2008 Ekonomi
Borç takıp kaçtı, mesleğini de bıraktı
Borç takıp kaçtı, mesleğini de bıraktı Danıştay Tetkik Hakimi Ramazan Serdar Uyar, kredi kartları borçlarını ödeyemedi.
16.07.2007 Yaşam
İsviçre de peşine düştü
İsviçre de peşine düştü Almanya'nın ardından İsviçre de Yimpaş yöneticileri hakkında karapara aklamak ve dolandırıcılık suçlamasıyla soruşturma açtı
31.10.2006 Ekonomi