İçişleri Bakanı Soylu

İçişleri Bakanı Soylu

Son dakika içişleri bakanı soylu haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan içişleri bakanı soylu ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını içişleri bakanı soylu haber sayfamızda bulabilirsiniz.

İçişleri Bakanı Soylu

haberleri sayfasında son dakika yaşanan içişleri bakanı soylu gelişmeleri de dahil olmak üzere 3.244 içişleri bakanı soylu haberi bulunmuştur. Tüm içişleri bakanı soylu haberleri aşağıda listelenmiştir.
Süleyman Soylu Gaziosmanpaşa Dobruca Ortaokulu Oy Kulandı
Süleyman Soylu Gaziosmanpaşa Dobruca Ortaokulu Oy Kulandı İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, oyunu İstanbul Gaziosmanpaşa'daki Dobruca Ortaokulu'nda kullandı
28.05.2023 Gündem
İçişleri Bakanı Soylu: CHP'nin, PKK'yı destekleyen anlayışından bu memleket kurtulacak
İçişleri Bakanı Soylu: CHP'nin, PKK'yı destekleyen anlayışından bu memleket kurtulacak İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Üsküdar'da vatandaşlarla bir araya geldi. Üsküdar Meydanı'nda vatandaşlara seslenen Soylu, "Siz, CHP'nin bürosundan PKK işaretleri yapıyorsunuz, hiç yakışıyor mu bir terör örgütünün altına Cumhuriyet Halk Partisini koymak? Hiç Kandil'in talimatlarına onun uymasını sağlamak yakışıyor mu?" dedi.
26.05.2023 Gündem
İçişleri Bakanı Soylu: Suriye’nin kuzeyinde 240 bin konutu en geç 3 yıllık süreç içinde tamamlayacağız
İçişleri Bakanı Soylu: Suriye’nin kuzeyinde 240 bin konutu en geç 3 yıllık süreç içinde tamamlayacağız İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Suriye’nin kuzeyinde ilk 5 binlik konutun bugün temelinin atıldığını belirterek, "6 ay içerisinde 5 bin konut bitecek. 2 ay içerisinde 28 bin konut daha başlayacak ve 240 bin konutu inşallah 2,5 yıl, en geç 3 yıllık bir süreç içerisinde tamamlayacağız” dedi.
24.05.2023 Gündem
İçişleri Bakanı Soylu: Ülkemizi batının vesayetinden Tayyip Erdoğan kurtardı diyecekler
İçişleri Bakanı Soylu: Ülkemizi batının vesayetinden Tayyip Erdoğan kurtardı diyecekler İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Üsküdar'da Nakkaştepe Millet Bahçesi'nde gençlerle buluştu. Müzik eşliğinde başlayan etkinliğin ardından konuşan Bakan Soylu, "Evet ülkemizi düşman ayağından 1919'da başlayan Kurtuluş Savaşı kurtardı. Gazi Mustafa Kemal önderliğinde ecdadımız kurtardı. Ama ülkemizi Batı'nın vesayetinden de Tayyip Erdoğan kurtardı diyecekler" dedi.
19.05.2023 Gündem
İçişleri Bakanı Süleyman Soylu oyunu kullandı
İçişleri Bakanı Süleyman Soylu oyunu kullandı  İçişleri Bakanı ve AK Parti İstanbul 2. Bölge Milletvekili Adayı Süleyman Soylu, Cumhurbaşkanı ve 28. Dönem Milletvekili Genel Seçimleri için oyunu kullandı.  
14.05.2023 Gündem
İçişleri Bakanı Soylu'dan çelik yelek açıklaması!
İçişleri Bakanı Soylu'dan çelik yelek açıklaması! İçişleri Bakanı ve AK Parti İstanbul 2. Bölge Milletvekili adayı Süleyman Soylu, "Dün Cumhurbaşkanı Adayı Kemal Kılıçdaroğlu, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı, görünmesini sağlayarak çelik yelek giymiş. 11 yıldır bu ülkede seçim yapıyorsun, kılına zarar geldi mi? Burnuna sinek kondu mu" dedi.
13.05.2023 Gündem
Bakan Soylu: Türkiye'de hükümetlerin ortalama ömrü 461 gündü
Bakan Soylu: Türkiye'de hükümetlerin ortalama ömrü 461 gündü İçişleri Bakanı ve Ak Parti 2. Bölge Milletvekili Adayı Süleyman Soylu, İstanbul Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefaret Kooperatifleri Birliğini ziyaret etti. İzmir'de yapılan operasyona değinen Soylu, "İzmir'de 56.'sını gerçekleştirdiğimiz 'Kökünü Kurutma Operasyonu'nu yaptık. Ve yaklaşık 310 kişi, hem imalat, ticaret, organizatör, hepsini sabahleyin 2 bin 280 polis ve jandarma arkadaşımız gözaltına aldılar" dedi. Soylu'nun konvoyunda emniyet ve jandarmaya tahsis edilen Togg otomobiller dikkat çekti.
9.05.2023 Gündem
Bakan Karaismailoğlu: Yeni İpek Yolları'nı zaten açtık, günaydın beyefendi
Bakan Karaismailoğlu: Yeni İpek Yolları'nı zaten açtık, günaydın beyefendi Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun 'Tarihi İpek Yolu'nu canlandıracağız' sözlerine ilişkin, "Yeni İpek Yolları'nı zaten açtık; günaydın beyefendi, biraz gözünüzü açın. Şu anda bu açılan koridorların kapasitelerini daha da artırmak için bütün güzergahtaki ülkelerle oturuyoruz, toplantılar yapıyoruz, konuşuyoruz. Türkiye, tarih yazıyor" dedi.
7.05.2023 Gündem
İçişleri Bakanı Soylu: Bir gün bakanlığın konforunu yaşadıysam haram olsun
İçişleri Bakanı Soylu: Bir gün bakanlığın konforunu yaşadıysam haram olsun İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, İstanbul’da katıldığı bir toplantıda “7 yıla yakın içişleri bakanlığı görevi yapıyorum. Hayatımda bir gün bakanlığın konforunu yaşamış değilim. Yaşadıysam haram olsun” dedi.
7.05.2023 Gündem
Spor salonunda dolandırıcılık! Çalışanlardan milyonluk vurgun
Spor salonunda dolandırıcılık! Çalışanlardan milyonluk vurgun Levent'te bir AVM'de bulunan spor salonunda biri eski olmak üzere 6 çalışan, işletmecinin iddiasına göre, spor salonunun dijital üyelik ve mali kontrol sistemine de müdahale ederek yüzlerce üyeyi dolandırdı. Spor salonunun avukatı Büşra Bengi Yayla, “Suçu işleyen kişilerin hesaplarına yatırılan paraların tutarının emin olmamakla birlikte 1.5 milyon TL'yi aştığını tespit ettik" dedi.
6.05.2023 Yaşam
Ev sahibi ile kiracı arasında zam anlaşmazlığı! Elektrik ve suyu bile kesti
Ev sahibi ile kiracı arasında zam anlaşmazlığı! Elektrik ve suyu bile kesti Sultangazi'de ev sahibi, kiracısının oturduğu evin elektrik ve su aboneliğini iptal ederek, kestirdi. Kiracı Kazım Yıldız'ın iddiasına göre, ev sahibinin zam yapma isteğini kabul etmediği için ev sahibi Ömer Yıldırım dairenin elektrik ve suyunu kestirdi. Annesinin astım hastası olduğunu ve elektrik kesintisinden dolayı oksijen cihazını kullanamadığını belirten Yıldız, ev sahibinden şikayetçi oldu. İddiaları reddeden ev sahibi Ömer Yıldırım ise, evi satmak istediğini, kiracısından dolayı satamadığını bu sebeple, elektrik ve su aboneliği sözleşmelerini iptal ettirdiğini belirtti. Yıldırım, kiracısı Kazım Yıldız'ın annesinin bir başka oğlunun evinde kaldığını ve Kazım Yıldız'ın kendisini tehdit ettiğini, bu nedenle şikayetçi olduğunu da söyledi.
6.05.2023 Yaşam
İçişleri Bakanı Soylu: "Türkiye'nin kalkınmasını istemiyorlar"
İçişleri Bakanı Soylu: "Türkiye'nin kalkınmasını istemiyorlar" Bakırköy, Bayrampaşa ve Bahçelievler’de vatandaşlarla bir araya gelen İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, "Türkiye'nin yakasını bırakmıyorlar. Bir taraftan ekonomik saldırılarla, bir taraftan da Gezi olayına başlayan süreçle Türkiye'nin zenginleşmesini, büyümesini Türkiye'nin kalkınmasını istemiyorlar" dedi.
6.05.2023 Gündem
Bakan Soylu: Vatandaşımızın eksiğini gidermek bizim temel görevimizdir
Bakan Soylu: Vatandaşımızın eksiğini gidermek bizim temel görevimizdir Kağıthane'de sivil toplum kuruluşu temsilcileriyle kahvaltıda buluşan İçişleri Bakanı Süleyman Soylu "Bir vatandaşımızın bir eksiğini gidermek bizim temel görevimizdir. Burada size söz veriyoruz. Onların başını sıcak yuvaya koymadan onları yalnız bırakmayacağız, yanlarından ayrılmayacağız" dedi.
27.04.2023 Gündem
Bakan Soylu: Uyuşturucu satıcıları yüzde 15 civarında azaldı
Bakan Soylu: Uyuşturucu satıcıları yüzde 15 civarında azaldı Sarıyer'de vatandaşlara seslenen İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, "Uyuşturucu satıcıları yüzde 15 civarında azaldı. Sahada nefes aldırmıyoruz. Türkiye'nin her yerinde eksiğimiz, aksağımız olabilir. Ama tepelerindeyiz" dedi.
23.04.2023 Gündem
Bakan Soylu: Türkiye'de sandık yolsuzluğunu yapan siyasi partinin adı CHP’dir
Bakan Soylu: Türkiye'de sandık yolsuzluğunu yapan siyasi partinin adı CHP’dir İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Bahçelievler Kuleli Sosyal Tesisi'nde gençlerle buluştu. Soylu, burada yaptığı konuşmada, "Bunu burada söylemek istiyorum. Türkiye'de sandık yolsuzluğunu yapan siyasi partinin adı Cumhuriyet Halk Partisi'dir" dedi.
19.04.2023 Gündem
Bakan Soylu: Kimse birtakım rüyalar görmesin
Bakan Soylu: Kimse birtakım rüyalar görmesin İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, "Kimse birtakım rüyalar görmesin. Kimse güneyimizde bir terör devleti kurmak için içeride birtakım iş birliği yapan, terör örgütü PKK'yı, onun siyasi destekçilerini masum göstermeye çalışan anlayışların üzerine yatacağımızı zannetmesin." dedi.
10.04.2023 Gündem
İçişleri Bakanı Soylu CNN TÜRK'te: Sağlık durumu nasıl?
İçişleri Bakanı Soylu CNN TÜRK'te: Sağlık durumu nasıl? İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, CNN TÜRK'e özel açıklamalarda bulundu. Özel Haberler Şefi Fulya Öztürk ve kameraman Doğukan Yıldırım'a konuşan Soylu, sağlık sorunlarıyla ilgili ilk kez konuştu. Hatay dışındaki 10 ilde enkazların Ramazan Bayramı'na kadar kaldırılacağını duyurdu. Seçime geri sayım başlamışken son dönemdeki bazı iddialar hakkında da ilk kez Fulya Öztürk’e açıklamalarda bulundu.
1.04.2023 Haber
Kökünü Kurutma Operasyonu! Bakan Soylu: 212 şüpheli gözaltına alındı
Kökünü Kurutma Operasyonu! Bakan Soylu: 212 şüpheli gözaltına alındı İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Adana'da uyuşturucu ile mücadele kapsamında düzenlenen 45’inci 'Kökünü Kurutma Operasyonu'nu yönetti. Soylu, emniyet ve jandarma güçlerinden 2 bin 218 personelin katılımıyla gerçekleştirilen operasyonda 212 şüphelinin gözaltına alındığını duyurdu.
22.03.2023 Gündem
Bakan Soylu: Şanlıurfa ve Adıyaman'da can kaybı 18'e yükseldi
Bakan Soylu: Şanlıurfa ve Adıyaman'da can kaybı 18'e yükseldi İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, "Şanlıurfa'da 16, Adıyaman'da 2 olmak üzere sel felaketinde 18 kişi hayatını kaybetti" açıklamasını yaptı.
17.03.2023 Gündem
Şanlıurfa ve Adıyaman'ı sel vurdu! Acı haber geldi, bölge için kritik uyarı, okullar tatil edildi
Şanlıurfa ve Adıyaman'ı sel vurdu! Acı haber geldi, bölge için kritik uyarı, okullar tatil edildi Adıyaman ve Şanlıurfa’yı etkisi altına alan sağanak yağmur sele neden oldu. İçişleri Bakanı Soylu, bölgede etkili olan sel nedeniyle Şanlıurfa'da 12, Adıyaman'da 2 kişinin hayatını kaybettiğini, 5 kişiyi arama çalışmalarının sürdüğünü açıkladı. Soylu, hayatını kaybedenler arasında 1 buçuk yaşında çocuk olduğunu açıkladı. Öte yandan CNN TÜRK Meteoroloji Danışmanı Prof. Dr. Orhan Şen, en riskli günün bugün olduğunu vurgularken Meteoroloji beklenen kuvvetli yağışlar nedeniyle Adıyaman, Diyarbakır, Elazığ, Malatya, Mardin ve Şanlıurfa'ya turuncu kodlu uyarıda bulundu.
15.03.2023 Yaşam
Bakan Soylu duyurdu: Türkiye'deki en üst düzey terörist öldürüldü
Bakan Soylu duyurdu: Türkiye'deki en üst düzey terörist öldürüldü İçişleri Bakanı Soylu, Eren Abluka Bestler Dereler Operasyonu'nda Sözde Botan Saha Sorumlusu Kırmızı Kategorideki "Leyla Amed" kod adlı terörist Hamiyet Yalçınkaya'nın etkisiz hale getirildiğini duyurdu.
11.03.2023 Gündem
Bakan Soylu: Samandağ ve Defne'de yıkımlar var
Bakan Soylu: Samandağ ve Defne'de yıkımlar var İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, CNN TÜRK'ten Fulya Öztürk'e verdiği bilgide Hatay'daki son depremler sonrası Samandağ ve Defne ilçelerinde yıkımlar olduğunu açıkladı.
20.02.2023 Gündem
Hatay'da 6.4 ve 5.8 büyüklüğünde 2 deprem!
Hatay'da 6.4 ve 5.8 büyüklüğünde 2 deprem! AFAD, dün saat 20.04'te merkez üssü Hatay'ın Defne ilçesi olan 6.4 büyüklüğünde deprem meydana geldiğini açıkladı. Bu depremin ardından Samandağ'da 5.8 ve 5.2 büyüklüğünde iki sarsıntı daha kaydedildi. Deprem Kayseri, Antalya, Urfa, Osmaniye, Diyarbakır'a kadar geniş bir alanda hissedildi. Depremde 6 kişi hayatını kaybetti, 294 kişi yaralandı.
21.02.2023 Gündem
Bakan Soylu paylaştı: O bölümü bilerek kestiler
Bakan Soylu paylaştı: O bölümü bilerek kestiler İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, “Bizim hazırlığımız İstanbul depremineydi” şeklindeki ifadelerinin sosyal medyada özellikle kesilerek yayıldığını söyledi.
19.02.2023 Gündem
Deprem felaketinde 13. gün! İşte bölgede son durum...
Deprem felaketinde 13. gün! İşte bölgede son durum... 6 Şubat Pazartesi sabahı saat 04:17'de Kahramanmaraş'ın Pazarcık ilçesinde 7.7; saat 13.24'te Elbistan ilçesinde 7.6 büyüklüğünde meydana gelen iki deprem, Kahramanmaraş, Hatay, Adıyaman, Diyarbakır, Adana, Osmaniye, Gaziantep, Şanlıurfa, Malatya ve Kilis'te büyük yıkıma yol açtı. Depremde 39 bin 672 kişi hayatını kaybetti.
18.02.2023 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

İçişleri Bakanı Soylu ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki içişleri bakanı soylu haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.