İbo Show yılbaşı konukları kimler: 2024 İbo Show yılbaşı özele kimler katılıyor?
İbo Show yılbaşı konukları kimler: 2024 İbo Show yılbaşı özele kimler katılıyor? Yılbaşında televizyon ekranlarında birbirinden eğlenceli programlar var. Her yıl olduğu gibi bu yılda Star Tv'de İbo Show yayınlanacak. İmparator'un bu yıl ki konukları arasında ünlü isimler var. Peki İbo Show yılbaşı özel konukları kimler? 2024 İbo Show yılbaşı konuklarında hangi ünlüler var? İşte detaylar...
31.12.2023 Televizyon
Cem Belevi: İrem Derici çok güzel bir şey söyledi!
Cem Belevi: İrem Derici çok güzel bir şey söyledi! Ünlü şarkıcı Cem Belevi katıldığı bir davette 'ihanet' iddialarının ardından olaylı bir şekilde yollarını ayırdığı eski sevgilisi İrem Derici'yle aralarındaki buzları erittiğini dile getirdi. Şarkıcı, "Güzel oldu karşılıklı anlaştık. Sonuçta üç günlük, dünya geçiyor gidiyoruz. Küs kalmanın, kin tutmanın hiç kimseye faydası yok" dedi.
9.01.2023 Magazin
İrem Derici Cem Belevi açıklaması geldi mi, son durum ne? Gözler Instagram’da Cem Belevi story paylaşımı sonrası İrem Derici’de!
İrem Derici Cem Belevi açıklaması geldi mi, son durum ne? Gözler Instagram’da Cem Belevi story paylaşımı sonrası İrem Derici’de! İrem Derici ve Cem Belevi aşkı iddiaya göre şarkıcı Cem Belevi’nin İrem Derici'yi ikinci kez aldatmasıyla bitti. İhaneti öğrenen Derici, sosyal medya hesabından ayrılığı “Saltanat sona erdi çeyrek popçu. Sefil hayatında mutluluklar” sözleriyle duyurdu. İhanet iddialarıyla gündeme gelen Cem Belevi 'İrem'i çok seviyorum' dedi. Ünlü şarkıcı İrem Derici ise yaptığı son açıklamada Belevi'yi yalancılıkla suçlayarak, “Ben bi' kaç saat uyuyup uyanıp her şeyi anlatayım ya, sıktı artık bu sahtekarlık. A'dan Z'ye şöyle ses kayıtlarıyla mis gibi he ne dersin?” ifadelerini kullandı. İrem Derici’nin paylaşımı sonrası magazini yakından takip eden vatandaşlar İrem Derici’nin uyanmasını bekledi. Peki, İrem Derici Cem Belevi açıklaması geldi mi? İrem Derici Cem Belevi story atışmasında son durum…
11.05.2022 Televizyon
İrem Derici- Cem Belevi ayrılığının perde arkası dikkat çekti! 'Tabaklar çatallar havada uçuştu' iddiası!
İrem Derici- Cem Belevi ayrılığının perde arkası dikkat çekti! 'Tabaklar çatallar havada uçuştu' iddiası! İlişkilerine ikinci bir şans veren ve Amsterdam'da aşk tazeleyen Cem Belevi ile İrem Derici'nin ayrıldığı iddia edilmişti. Birbirlerini takip etmeyi bırakan çiftten Derici, aşk pozlarını da sayfasından kaldırdı. Sürpriz ayrılıkla ilgili şaşırtına iddialar ortaya çıktı...
27.03.2022 Magazin
İbrahim Tatlıses sevindiren haberi duyurdu
İbrahim Tatlıses sevindiren haberi duyurdu YIllar sonra ekranlara ve aynı zamanda sahnelere geri dönen İbrahim Tatlıses, koronavirüse yakalandığını ve atlattığını duyurdu. Tatlıses sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda son testinin negatif çıktığını belirterek "Pozitiftim negatife döndüm" dedi.
7.01.2022 Magazin
'İbo Show Yılbaşı Özel'e katılan İrem Derici'den şok itiraf! 'Çok fena aldatıldım!'
'İbo Show Yılbaşı Özel'e katılan İrem Derici'den şok itiraf! 'Çok fena aldatıldım!' Star TV ekranlarında yayınlanan 'İbo Show' geçen yıl olduğu gibi bu sene de yılbaşı özel bölümüyle izleyici karşısına çıktı. Programın konuklarından İrem Derici, ihanete uğradığını itiraf etti. Derici'ye destek olan Tatlıses, "Allah cezalarını verecek" dedi.
1.01.2022 Magazin
31 Aralık TV yayın akışı 2021! Yılbaşında televizyonda neler var 2022, TV’de bugün hangi programlar var? Kanal D, Show, Star, ATV, Fox, TRT1, TV8!
31 Aralık TV yayın akışı 2021! Yılbaşında televizyonda neler var 2022, TV’de bugün hangi programlar var? Kanal D, Show, Star, ATV, Fox, TRT1, TV8! Yılbaşında TV’de ne var, yılbaşı gecesi televizyonda izlenecek neler var? Kanal D, Show TV, Star TV, ATV, Fox TV, TRT1 ve TV8 yayın akışı yılbaşını evde geçirecekler tarafından sorgulanıyor.
31.12.2021 Televizyon
Bülent Ersoy'a veto! İbo Show yılbaşı programında....
Bülent Ersoy'a veto! İbo Show yılbaşı programında.... İbo Show'un 2022 Yılbaşı özel programında ünlüler geçidi var. Bülent Ersoy'un da katılması beklenen gecede Diva'ya orkestradan veto geldi. Bülent Ersoy'un geçtiğimiz aylarda Kıbrıs'ta tutuklanan orkestrasına sahip çıkmaması gündem olmuştu. O ekipten iki kişi İbrahim Tatlıses'in ekibine geçti ve Bülent Ersoy'a rest çekti.
27.12.2021 Magazin
Yılbaşı TV programları! Yılbaşı akşamı TV’de ne var? Yılbaşında TV yayın akışı…
Yılbaşı TV programları! Yılbaşı akşamı TV’de ne var? Yılbaşında TV yayın akışı… Yılbaşı TV’de ne var? Koronavirüs sebebiyle yılbaşı günü kutlama yapılmayacak. Yılbaşı öncesi, yılbaşı akşamı ve sonrasında alınması gereken güvenlik tedbirlerinin ve alınan önlemlerin belirlenerek valiliklere bildirildi. Covid­-19 salgınıyla mücadeleyi akamete uğratmamak adına kalabalıkların kontrolsüz şekilde bir araya gelmesine neden olacak yılbaşı kutlamalarına müsaade edilmeyecek. Evde yılbaşı kutlayacak olan vatandaşlar yılbaşı akşamı TV’de hangi programlar olduğunu araştırmaya başladı, Yılbaşı’nda TV’de ne var, sorusuna yanıt aranıyor. Bizde Yılbaşı TV programları ve yayın akışı ile ilgili detayları derledik.
31.12.2020 Gündem
Yılbaşında en çok ne izlendi? O Ses Yılbaşı, Şarkılar Bizi Söyler, İbo Show... 31 Aralık reyting sonuçları!
Yılbaşında en çok ne izlendi? O Ses Yılbaşı, Şarkılar Bizi Söyler, İbo Show... 31 Aralık reyting sonuçları! 31 Aralık yılbaşı akşamı reyting sonuçları merak ediliyor. O Ses Yılbaşı, İbo Show, Şarkılar Bizi Söyler programları izleyenlere keyifli anlar yaşattı. Peki en çok hangi program izlendi? 31 Aralık 2023'te hangi dizi, film veya program reytinglerde birinci oldu?
1.01.2024 Televizyon
31 Aralık 2022'de TV'de neler var, yılbaşı gecesi kanallarda ne var? 31 Aralık 2023 Kanal D, TRT1, ATV, Show, TV 8, FOX TV yayın akışı...
31 Aralık 2022'de TV'de neler var, yılbaşı gecesi kanallarda ne var? 31 Aralık 2023 Kanal D, TRT1, ATV, Show, TV 8, FOX TV yayın akışı... Yılbaşı gecesi TV’de neler var, 31 Aralık 2023 gecesi hangi kanalda ne var? Sorularının yanıtı yeni yılı evde geçirecekler tarafından sorgulanıyor. Yılbaşı gecesi 31 Aralık TV yayın akışı günün en çok aranan konu başlıklarından biri oldu. 31 Aralık Yılbaşı gecesi yılbaşına özel programlar, diziler ve filmler izleyicilerin evlerine konuk olacak. İşte, Show TV, Kanal D, Star, ATV ve TV8 31 Aralık yayın akışı...
31.12.2022 Televizyon
İbrahim Tatlıses kaç yaşında, çocukları kaç tane, nereli? İbrahim Tatlıses ne zaman vuruldu?
İbrahim Tatlıses kaç yaşında, çocukları kaç tane, nereli? İbrahim Tatlıses ne zaman vuruldu? İbrahim Tatlıses Bodrum'da trafik kazası geçirdi. Yalıkavak'tan evine doğru giderken aracı şarampole yuvarlanan İbrahim Tatlıses sıkıştığı araçtan çıkarıldı ve hastaneye götürüldü. Kaza haberinin ardından İbrahim Tatlıses ile ilgili aramalar arttı. Peki, İbrahim Tatlıses kaç yaşında, nereli, kimdir, kaç kez evlendi? İbrahim Tatlıses ne zaman vuruldu? İbrahim Tatlıses’in çocukları ve diğer merak edilenler…
25.08.2022 Televizyon
Oryantal Didem Kınalı'dan 'Seksi görünüyorsun' yorumuna müdahale!
Oryantal Didem Kınalı'dan 'Seksi görünüyorsun' yorumuna müdahale! Yeniden 'İbo Show'da sahne almaya başlayan oryantal Didem Kınalı, Söylemezsem Olmaz programına katıldı. Seren Serengil "Oryantal kıyafeti giymiyor ama çok seksi görünüyor" deyince Didem Kınalı hemen müdahale etti.
4.03.2022 Magazin
İbo Show ne zaman başlıyor 2022? İbo Show yeni bölüm ne zaman, hangi gün?
İbo Show ne zaman başlıyor 2022? İbo Show yeni bölüm ne zaman, hangi gün? 'İbo Show' ekranlara geri dönüyor. Star TV'de izleyici karşısına çıkan ‘İbo Show’un, yeni sezonu başlıyor. Yeni sezonun ilk konukları; Necati Şaşmaz, Hakan Taşıyan, Yiğit Mahzuni, Melek Mosso, Şafak Sezer ve özel danslarıyla Oryantal Didem olacak. Peki, İbo Show yeni bölüm ne zaman, hangi gün?
12.02.2022 Televizyon
Oryantal Didem'e Acun Ilıcalı'dan teklif!
Oryantal Didem'e Acun Ilıcalı'dan teklif! İbo Show'a çıktığı kapalı elbise sebebiyle günlerdir konuşulan oryantal Didem 2. Sayfa'ya konuk oldu. Oryantal Didem Survivor itirafıyla şaşırttı. Acun Ilıcalı'dan iki kere teklif geldiğini söyleyen Didem Survivor hayalini açıkladı.
10.01.2022 Magazin
Didem Kınalı'nın kıyafeti sosyal medyada gündem olmuştu! Didem eleştirilere yanıt verdi...
Didem Kınalı'nın kıyafeti sosyal medyada gündem olmuştu! Didem eleştirilere yanıt verdi... Yılbaşı akşamı 'İbo Show’da sahne alan oryantal Didem Kınalı'nın kıyafeti sosyal medyada gündem olmuştu. Bazıları Didem'in kostümüyle alakalı esprili yorumlar yaparken; bazıları da kıyafeti çok kapalı bulmuştu. Didem, konuyla ilgili sessizliğini bozdu.
9.01.2022 Magazin
İbrahim Tatlıses kalp krizi geçirdi mi?
İbrahim Tatlıses kalp krizi geçirdi mi? İbrahim Tatlıses kalp krizi geçirdi haberleri çıktı. Ünlü türkücünün yakın dostu Mehmet Ali Erbil bu haberleri yalanladı.
16.06.2021 Magazin
İbrahim Tatlıses kimdir? İbrahim Tatlıses ne zaman vuruldu?
İbrahim Tatlıses kimdir? İbrahim Tatlıses ne zaman vuruldu? İbrahim Tatlıses İbo Show ile ekranlara yeniden merhaba diyecek. Bu akşam ekranlara gelecek İbo Show'un ilk programında dostları ile bir araya gelecek olan İbrahim Tatlıses silahlı saldırıya uğradığı o geceyi anlatacak. Peki, İbrahim Tatlıses kimdir, kaç yaşında ve nereli? İbrahim Tatlıses ne zaman vuruldu? İbrahim Tatlıses neden vuruldu? İşte İbrahim Tatlıses'in vurulduğu o gece yaşananlar...
15.11.2020 Gündem
İbo Show ne zaman başlıyor? İbo Show 2020'nin yeni fragmanı yayınlandı!
İbo Show ne zaman başlıyor? İbo Show 2020'nin yeni fragmanı yayınlandı! İbo Show için hasret sona eriyor. Türk Müziğinin İmparatoru İbrahim Tatlıses, kült programı İbo Show ile ekranlara dönüyor. Tanıtımları günler öncesinden başlayan İbo Show'da İbrahim Tatlıses gönül tellerini titreten sesi ile ekranlarda olacak. İbo Show'un ilk bölüm fragmanı da yayınlandı. Peki, İbo Show ne zaman başlıyor? İbo Show'un konukları kimler olacak? İşte İbo Show fragmanı ve programın tüm detayları...
27.10.2020 Gündem
İbo Show ne zaman başlıyor? İşte İbo Show'un ilk konukları
İbo Show ne zaman başlıyor? İşte İbo Show'un ilk konukları Türk Müziğinin İmparatoru İbrahim Tatlıses, İbo Show ile ekranlara dönüyor. İbrahim Tatlıses gönül tellerini titreten sesi ile yeniden sahnede olacak. İbo Show ile hayranlarıyla buluşacak olan Tatlıses'in programın detayları da belli oldu. Peki, İbo Show ne zaman başlıyor? İbo Show'un ilk konukları kim? İbrahim Tatlıses kimdir? İşte İbrahim Tatlıses'in hayat hikayesi ve İbo Show ile ilgili merak edilenler...
6.10.2020 Gündem
TV’lerde süper yılbaşı
TV’lerde süper yılbaşı Bu gece ekranlarda büyük sürprizler var
31.12.2009 Magazin
TRT, Tarkan’a çalışıyor
TRT, Tarkan’a çalışıyor TRT, Tarkan’a şimdi de 4 parça karşılığında 450 bin YTL ödeyecek
21.04.2008 Magazin
Yılbaşı ekranının galibi şarkıcı takviyeli diziler
Yılbaşı ekranının galibi şarkıcı takviyeli diziler Rakipleri ekranı konserlerle doldururken deneyimli yapımcı Türker İnanoğlu, Show TV'ye farklı bir strateji izletti ve sevilen dizileri şarkıcılarla takviye edip ekrana getirdi. İnanoğlu, Sulukule eğlencelerini anlatan Cennet Mahallesi'ni Sibel Çan'la güçlendirdi. Böylece Show TV yılbaşında en çok izlenen kanal oldu
2.01.2006 Magazin
Sokak savaşı gibi reyting düellosu
Sokak savaşı gibi reyting düellosu Yıldızların Altında ile İbo Show arasındaki rekabet 'kuralsız bir dövüşe' dönüştü. Star TV, Alişan ve Lerzan Mutlu'nun rakip programa konuk olacağını öğrenince erken yayına girip, bu ikilinin daha önce konuk oldukları İbo Show'u banttan yayınladı
27.12.2005 Yaşam